![]() |
#4291 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
ja pitole, jak zżera te cytaty
![]() ![]() szaja, ja tez jak dziewczyny proponuje coś gładkiego- ten nietoperz co pokazałaś fajny ![]() ![]() Lady, zazdroszczę swojego mieszkania, fajnie się tak urządzać co? i widać już po fotkach, że bliżej niż dalej ![]() fewcia, trzymam kciuki za wizyte u lekarza ![]() super wrzucacie zdjęcia z porównaniem dzieciaczków, tak pięknie rosną, że aż ![]() ![]() ślubne wszystkie obejrzałam- wszystkie piękne i czekam na więcej ![]() szaja widziałam, że zostałaś wywołana w następnej kolejności- dawaj dawaj ![]() ![]() jeszcze raz dzięki za wszystkie kciuki i dobre słowa, ale trzymajcie dalej, bo ja cały czas mam wrażenie, że ta babka nie zaczaiła bazy... ![]() ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Cytat:
![]() Widziałam, że rozmawiałyście o fotelikach, my mamy z recaro, ktory kosztuje 699 przynajmniej tyle kosztował jak kupowaliśmy nasz. Ale udało nam się znaleźć promo i kupic za 399, TŻ sie na taki uparł, bo dostał jakiegoś fioła na punkcie bezpieczenstwa Julki w aucie. Podobno ten co mamy ma 5 gwiazek w tych crash testach. Ale co chcę powiedzieć. Ootanio jak były u nas te targi co byłam z marsi, to kilka dni później oglądałam w necie relację właśnie z tych targów i laska robiła wywiad z kolesiem od fotelików maxi cosi. I on powiedział jedną rzecz, która mnie do dzisiaj zastanawia, że dziecko powinno do 4 roku życia jeździć tyłem do kierunku jazdy, to ja sie pytam gdzie dziecko ma nóżki podziać? nie kumam tego aha, żubry mi nie działają, chyba za dużo Was tam siedzi i server zamuliło- dajcie popatrzeć innym ![]()
![]() Być Mamą- bezcenne ![]() Edytowane przez calawdeszczu Czas edycji: 2013-06-05 o 11:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4292 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo te słoiczki są dziwne ![]() jabłko po 4 m-cu banan po 4 m-cu jabłko z brzoskwinia po 4 m-cu ale już jabłko, banan i brzoskwinia po 6 m-cu nie wiem co to za różnica jak już te 3 owoce są po 4 m-cu a wszystkie naraz po 6, dziwne ![]() Cytat:
![]() szaja tak jak dziewczyny piszą jakaś dopasowana bluzeczka do tego ![]() djerba ![]()
26.02.2013 ![]() 18.11.2014 ![]() Edytowane przez iffonka7 Czas edycji: 2013-06-05 o 11:20 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4293 |
Wtajemniczenie
|
djerba- wielu radosnych chwil z męzusiem i dzieciakami. uracz nas fotkami z imprezy- czekamy na Ciebie
![]()
![]() |
#4294 | |
Lurker ;)
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4295 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Spoko kochana, nacieszcie sie sobą ![]() ![]() ![]() Tylko wróć do nas ![]() Cytat:
![]() 2.ja zakładałam tylko przez pierwsze 2 tyg po urodzeniu 3.jak jest ciepło to albo bez albo opaskę na uszka tylko. Wiadomo że jak zimno to zakładam czapeczkę 4.ja jeszcze nie mam czapeczek na lato 5.babydream-za suche, pampersy ok, ale drogie ale bardzo fajne według mnie sa dady i huggies ![]() a krzesełko będę miała prawdopodobnie uzywane od siostry o takie: http://edziecko.sklep.pl/p2593,klups...ii-safari.html Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4296 | ||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Cytat:
![]() Teraz juz jest wszystko wygruntowane wyrownane czy cos tam i gotowe do malowania ![]() Cytat:
![]() ![]() Cala, a jaki macie, to nosidelko czy juz ten wiekszy?? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4297 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i ja tępa dzida. inaczej to liczyłam hmmm ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4298 |
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Maly spi ponad godzine, jakbym wiedziala, to bym sie pierdutla razem z nim
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4299 |
Przyczajenie
|
Przepraszam, nie zauważyłam wcześniej, że zostałam wywołana.
Podczytuję Was jak mam wolną chwilkę, a że komputer włączony to cały czas się wyświetlam na pasku. Przedstawię się żebym taka całkiem anonimowa nie była ![]() Mam na imię Ania i jestem mamą 5 miesięcznego Mikołaja. Mój syńcio jest wcześniakiem, urodził się 24.12.12, miesiąc przed terminem. Jeśli pozwolicie to chętnie się przyłączę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4300 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hmm, chyba dobrze licze, nie? bo juz sama sie zaczelam zastanawiac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4301 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
mamy ten http://www.recaro-polska.pl/index.ph...ung-profi-plus
nosidło, wyjęłam jej tą wkładkę. Słyszałyście o tym, że fotelik wymienia się nie tylko ze względu na wagę, ale trzeba obserwować, czy głowka nie wystaje. Bo nawet jeśli dziecko nie waży np tych 13 kg, a głowka wystaje- to trzeba wymienić na większy. To tak jeszcze w temacie fotelikow- pewnie o tym wiecie ![]() ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() patrzcie na dzisiejszy fryz mojego dziecia ![]() ![]() ![]()
![]() Być Mamą- bezcenne ![]() Edytowane przez calawdeszczu Czas edycji: 2013-06-05 o 11:37 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4302 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zapraszamy, no pewnie. jak to my mowimy, w kupie siła ![]() piekny prezent na swieta mialas. mam nadzieje ze z Mikolajem wszystko ok? napisz cos wiecej o Was. no i najlepsze - ejoejo jest z Mazowsza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4303 | ||
Zakorzenienie
|
☠☠☠☠.... cytuje na raty a i tak zjada mi cytaty
![]() Cytat:
![]() ![]() i co teraz?? Jak żyć? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja jeszcze nie wiem ![]() Będę myśleć pewnie parę dni przed ![]() Ja otwierałam i na początku miałam jeden słoiczek na 3 dni. teraz już zjada jeden cały. Jak jest większy słoiczek to na 2 dni ma.
![]() |
#4304 |
Zakorzenienie
|
Pedziwiatrzyce
![]() ![]() wczoraj pobungowalismy, ze hej ![]() ![]() dzisiaj wróciłam juz z zakupow biedronkowych- pół wozka zajeły słoiczki małego ![]() mam w planie: prasowanie (trzeba korzystac z dobrodziejstwa jakim jest prad ![]() ![]() ![]() aaaaaaaaaa- zakupiłam sobie buty ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4305 |
Wtajemniczenie
|
Asiu, również życzę szybkiego powrotu do zdrowia. i wracaj do nas
![]()
![]() Być Mamą- bezcenne ![]() Edytowane przez calawdeszczu Czas edycji: 2013-06-05 o 11:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#4306 | ||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Kiedy przesiadacie dzieciaki do spacerowki??? Maly sie wkurza w gondoli ale pierona mam fizia, zeby Maly nie mial problemow z kregoslupem jak ja i nie chce za wczesnie go przesadzac..... ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4307 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Aśka- całuje mocno ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4308 |
Wtajemniczenie
|
cześć i czołem, kluski z rosołem
![]() niestety was w chwili boecnej przelecieć nie mogę - wiem wiem, że żałujecie ![]() ![]() właśnie zajadam, jak to Bokeh kiedyś ładnie napisała, zupę-nic, czekam na teściową i lecę na uczelnię. Proszę o kciukasy ![]() ![]() ![]() ![]() buziaczki kochane, miłego dnia!
![]() |
#4309 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak mogłaś tak żubry zawstydzić? one sie po krzakach chowają na bunga bunga a Ty mówisz, że lepiej miałaś ![]() ![]() tylko dzik wyłazi - coś to nie tak z tą kamerką, dzik brudną robote odwala, a żubry w krzakach jajca grzeją ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4310 | |
Zakorzenienie
|
Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Cytat:
My juz sie zastanawiamy nad podcinaniem: wlosy do oczu i uszu wlaza i kark sie bardzo poci. Yae zamiast rosnac wzdluz czy przybierac, to wszystko jej we wlosy idzie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4311 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Cytat:
moja już długo jeździ, bo inaczej to byśmy na spacery nie wychodziły w ogóle... ![]()
![]() Być Mamą- bezcenne ![]() Edytowane przez calawdeszczu Czas edycji: 2013-06-05 o 11:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4312 | ||
Zakorzenienie
|
czytam Was ukradkiem, bo kierowniczka cały dzień ze mną w pokoju siedzi
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() cała jak zwykle fotki małej rozwalające ![]() ejoejo witaj i odzywaj się do nas ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4313 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
my Laurze od soboty dopiero podajemy marcheweczkę ![]()
![]() |
#4314 |
Zakorzenienie
|
a jakbyscie tak bardzo nie pędziły z postami
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4315 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pytanie... wklajaj, wklejaj! ------------------ kurcze, ale sie masakrycznie czuje ![]() ![]() polepszylo mi sie ciutke to uspilam malego. mam nadzieje ze pospi chociaz z pol godz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4316 |
Wtajemniczenie
|
Wita się z wami żywe zombie
![]() Najpierw spac nie mogłam ,potem Blanka się kręciła i stękała przez sen, bąki męczyły (po wczorajszych śliwkach domniemam) potem pobudka na jedzenie i tu się zaczął horror ![]() Kilka łyków mleka i wrzask jakby kto obdzierał ze skóry, domownicy się zbiegli (bo nadal mam gości ) ja razem z Blanką płakałam chyba przez pół godz , aż w końcu i ja sama się zaczęłam zanosić i ona wtedy o dziwo się uspokoiła. Dopiła wtedy reszte mleka,potem znowu bąki męczyły, i rano znowu awantura przy butli. JESTEM WYKOŃCZONA ![]() I strasznie mi tej mojej maluchy szkoda, że ona się tak męczy a ja nie umiem jej pomóc, oddam jej kupę do labu chyba tylko nie wiem pod jakim kątem badać. Wybaczcie ,ze Was nie nadrabiam ale zwyczajnie nie mam siły ani czasu , bo książki stygną, z tego co mi się rzuciło w oczy to: Cała- super, że się udało i że Neti pomogła! ![]() Djerba-cudownych chwil z mężem życzę ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4317 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No plany masz konkretne ![]() Buty oczywista, że wklejać ![]() Cytat:
![]() Miałam pokazać sandały z biedry które kupiłam. Tu są na 6 stronie, te turkusowe ![]() http://www.okazjum.pl/biedronka/gaze...013,16045.html
![]() |
#4318 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() sama juz pije? mialam sie wlasnie Was pytac? kiedy sie wprowadza te kubki niekapjace czy jak im tam... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4319 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A ile Twój Mikołaj ważył jak się urodził?? ![]() KOCHAM włosy Twojego dziecia ![]() ![]() ![]() Poza na pierwszej fotce WYMIATA !! ![]() ![]() No ba! Jeszcze pytasz ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-06-05 o 11:57 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4320 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:45.