Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 2013, cz. VIII - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013. 1 1,96%
Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają. 22 43,14%
Mamusi kochany maluszku, zostań jeszcze w moim brzuszku. 5 9,80%
Tamta leży, inna biega, do porodu czas ucieka. 2 3,92%
Chociaż czas ucieka, niech maluszek do terminu grzecznie w brzuszku czeka. 5 9,80%
Okrąglutkie mamy brzuszki, lecz to nie czas na maluszki! 16 31,37%
Głosujący: 51. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-05, 16:03   #4171
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato
Dot.: Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 2013, cz. VIII

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
a ile bierzecie podkładów poporodowych? ja wzięłam w sumie 6 paczek po 10 sztuk
Dużo bierzesz, ale w sumie się nie zmarnują. Je się często zmienia szczególnie że nie klei się ich jak podpaski i często się gniotą i zmienia się jeszcze częściej. I w domu podczas karmienia też więcej leci więc myślę że zawsze się zużyją. Ja chyba wezmę 4 paczki.
Te podkłady do przewijania to super sprawa chociażby pod dupkę sobie wsadzać przy leżeniu i komfort życiowy większy Ja je stosowałam jeszcze długo z Filipem. Na wyjazdy brałam lub nawet w domu.

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 16:04   #4172
misia332
Zakorzenienie

Dot.: Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 2013, cz. VIII

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Wróciłam

A więc szparka jest nadal jak ta lala, z czego się ogromnie cieszę
Chwilkę miałam to usg,żeby tylko zrobić pomiary.Mała ma już 700g! Niebywałe,że przez niecały miesiąc tyle urosła, 11 maja miała 330g

No i ma dłuuuugie nogi

Idę nadrabiać.
super.

Ladan ja narazie kupiłam jedną paczkę tych podkładów, a resztę kupię tutaj, bo są u nas takie podpaski wielkie na noc.

A te do przewijania, ja wzięłam 20 sztuk, ale do tego wzięłam jeszcze 25 podkładów na łóżko dla siebie, których pewnie nie zużyje, więc będą jak znalazł dla malucha

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 16:08   #4173
karolson
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzia000 Pokaż wiadomość
Pojechalam z. siostra na izbe, akurat w szpitalu byla moja doktorka, zbadala mnie na samolocie i stwierdzila skrocenie szyjki, zostawili mnie na. patologi, jestem pod kroplowka i nie wiem co dalej strasznie mi cisnienoe skoczylo po tej kroplowce, serce mi bije m9cniej i rece sie trzesa:/ mam nadzieje ze bedzie wszystko ok, juz mnie tak nie boli, tylko jak wstalam do wc to czulam takie spinanie w dole brzucha

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Cytat:
Dzieki dziewczyny, nie dopuszczam innej mysli niz ta ze musi byc ok... nie wiem tylko czemu tak mi sie rece trzesa po tej kroplowce... kurde wszystko bylo ok, wyniki wpo4zadku, czulam sie dobrze a tu nagle takie cos... moze to dlatego ze tak cwiczylam codziennie, ale po cwiczeniach dobrze sie czulam i cwiczylam tylko jak bylam w dobrej formie...

Madzia dobrze ze pojechałaś.

Będzie dobrze, ale już sobie raczej nie poćwiczysz - po ciąży nadrobisz

Rozumiem że mierzyli Ci USG dowcipnym?? jeżeli tak to pamietaj ile masz żeby później porównywać, jeżeli tego nie zrobili to niech zrobią żeby nie było na oko

Ja też się dobrze czuje, ale cóż mus to mus.

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Madzia trzymaj sie

moje zdjecia z dzis dzis zaczynamy 27 tc 2 ostatnie dla ludzi o mocnych nerwach hahaha
heh mały- mam taki sam od góry i tez 27 tc.. kurcze musze się obfocić..

a nie macie wrażenia że raz jest dużo mniejszy a raz jest większy??

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Tadam!
fiolet rządzi
Stary 2013-06-05, 16:11   #4174
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Dużo bierzesz, ale w sumie się nie zmarnują. Je się często zmienia szczególnie że nie klei się ich jak podpaski i często się gniotą i zmienia się jeszcze częściej. I w domu podczas karmienia też więcej leci więc myślę że zawsze się zużyją. Ja chyba wezmę 4 paczki.

Te podkłady do przewijania to super sprawa chociażby pod dupkę sobie wsadzać przy leżeniu i komfort życiowy większy Ja je stosowałam jeszcze długo z Filipem. Na wyjazdy brałam lub nawet w domu.
o super, dzięki za opinię!
biorę 5 paczek po 10 szt. tych z Belli. Nie chcę by później D. latał jak głupi po aptekach
Co do tych podkładów do przewijania to serio się zastawiam ile wziąć paczek po 10 szt., bo są za 8,29 zł a widziałam, że w Rossmannie z BabyDream są za 14,99zł za 10 szt.! A i tak biorę przesyłkę i dużo rzeczy i tak więc nie wiem ile zamówić
Stary 2013-06-05, 16:12   #4175
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
to moja Oliwka jest grzeczna tylko by się głaskała, a od kiedy w ciąży jestem to łazi za mną i jakieś love jej się włączyło ale nie wiem czy czuje bejbika czy się po prostu jara tym, że jestem z nią praktycznie cały dzień w domu, gadam z nią, głaskam, daję przysmaki
Lunie generalnie tez sie love wlaczylo, bo lazi za mna jak smord po gaciach i ciagle przy mnie siedzi.nie spi jedynie ze mna, przeszlo jej jakis czas temu, woli spac np w szafie

Cytat:
Mnie pogryzł nowofunland. Szłyśmy z nim na spacer, sam usiadł koło mnie i patrzył takim wzrokiem Chciałam go pogłaskać i się na mnie rzucił. Jak widzę wieksze psy i idę z kimś, to się za tym kimś chowam, a jak sama to przechodzę na drugą stronę ulicy, nic nie poradzę. I uważam,że wszystkie większe psy powinny mieć kagańce na dworze!
oj masakra z tym nowofunlandem, nie dziwie ci sie. ja raz mialam akcje idac ze swoim psem na spacer, a ze mam pinczera miniature to ja musialam go ratowac przed bernardynem ktory wyskoczyl przez plot! po to zeby dorwac sie do mojego psa. ja go na rece, a bernardyn po mnie skakal. dobrze ze wlasciciel akurat z domu wychodzil

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
mi przeszkadza sasiąd z góry odkąd skonczyl remont, najpierw przez ponad rok remontowal mieszkanie a jak juz skonczyl okazlao sie ze na podloge drewanianapołozył panele i slychac teraz kazdy ich krok, juz nie mowie o tym jak ostatanio skakal chyba na skakance i ja chodzilam razm z fotelem... albo jak sie bzykal to samo caly dom mi sie trzasl, to az dziwne w takich starych kamienicach poniemieckich gdzie mury grube i rzadko co slychac bylo, a teraz wprowadzil sie nnowobogacki z synusiem i jest hardcore!
sytuacja identyko jak u mnie! tyle ze nade mna skacze spasiona nastolatka ktora jest chyba niedorozwinieta skoro po kilku moich prosbach nadal nie czai ze skacze po drewnianych stropach zreszta skakac nie musi, wystarczy ze lazi jak slon i wszystko slychac

Cytat:
Napisane przez LaLoca Pokaż wiadomość

Muszę się pochwalić co kupiłam mojej królewnie. Same róże, ale byłam tak zauroczona, że nie mogłam się oprzeć. Poza tym to pierwsze różowe ciuszki mojej córci, bo ma rzeczy po siostrzeńcu i są mało dziewczęce. Powiedzcie, czy nie urocze?
sliczne! szczegolnie kombinezon

Cytat:
Pojechalam z. siostra na izbe, akurat w szpitalu byla moja doktorka, zbadala mnie na samolocie i stwierdzila skrocenie szyjki, zostawili mnie na. patologi, jestem pod kroplowka i nie wiem co dalej strasznie mi cisnienoe skoczylo po tej kroplowce, serce mi bije m9cniej i rece sie trzesa:/ mam nadzieje ze bedzie wszystko ok, juz mnie tak nie boli, tylko jak wstalam do wc to czulam takie spinanie w dole brzucha

o mamo, dziewczyny co to sie dzieje z tymi szyjkami lez i odpoczywaj!

Cytat:
Napisane przez t_89 Pokaż wiadomość
http://allegro.pl/gondola-quinny-buz...296500498.html
znalazlam fajna godnole ale nie wiem czy do mury sie nadaje i chcialabym bez rozu w srodku sam pomarancz ;|
paskudny ten kolor :/ zreszta nie sadze by pasowala na stelaz mury, zreszta ten model jest przedpotopowy. ja mialam ta quinny dreami do mojego quinny speedi sx. te ktore maja srebrna bude w srodku to sa mega stare modele.

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Madzia trzymaj sie

moje zdjecia z dzis dzis zaczynamy 27 tc 2 ostatnie dla ludzi o mocnych nerwach hahaha
sliczny brzus mamy taka sama figure no identyko

Cytat:
Tadam!
piekny! az mi sie zatesknilo za moim fioletowym wozkiem i szkoda mi ze Amelka bedzie miala czarny

Cytat:
Wróciłam

Chwilkę miałam to usg,żeby tylko zrobić pomiary.Mała ma już 700g! Niebywałe,że przez niecały miesiąc tyle urosła, 11 maja miała 330g

No i ma dłuuuugie nogi

Idę nadrabiać.
super ze wszystko w porzadku moja tez w 25 tc miala 699g

boziu siadlam dopiero do kompa bo pare spraw do ogarniecia bylo. u lekarza w sumie nic konkretnego, ale dobrze ze przyszlam. bo sie przy okazji dowiedzialam ze mloda nie jest zgloszona do ubezpieczenia tzn byla u tz w wiezieniu zgloszona, ale jak sie zwolnil i poszedl na dzialalnosc rok temu tosmy o tym zapomnieli tzn mialam zawsze kwity skladek za zus jak z nia do lekarza szlam i nikt sie nie przysrywal dopoki ewus sie nie uaktywnil wiec musialam jechac do swojej pracy i powiedziec zeby ja zglosili na moje ubezpieczenie

a jak poszlysmy na stragan kupic truskawy to panienka z obslugi mowi ze wybierze mi ladniutkie truskaweczki bom w ciazy, na co obruszyla sie inna klientka ze co, ona gorsza bo nie w ciazy? glupio mi bylo

poszlam jeszcze do dzieciowego szmateksu i kupilam rampersika welurowego, rozowego oczywiscie zawieszke lamaze i ochraniacz welurowy z mothercare bo okazalo sie ze ma identyko wzor jak posciel ktora kupilam tyle ze jest bezowy

i tak teraz sobie siedzimy z mloda i zaraz sie za drozdzowe bierzemy bo w koncu musze ten rabarbar wykorzystac bo sie zmarnuje tylko.
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 16:13   #4176
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
super.

Ladan ja narazie kupiłam jedną paczkę tych podkładów, a resztę kupię tutaj, bo są u nas takie podpaski wielkie na noc.

A te do przewijania, ja wzięłam 20 sztuk, ale do tego wzięłam jeszcze 25 podkładów na łóżko dla siebie, których pewnie nie zużyje, więc będą jak znalazł dla malucha
hmm nie mam w koszyku tych na łóżko.. a przydają się?

wybaczcie, że tak wypytuję :P
Stary 2013-06-05, 16:19   #4177
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:

pewnie ze sie przydaja, nie zapaskudzisz przescieradla krwia jak ci z tylka bedzie leciec zreszta w szpitalu kaza tylek wietrzyk i jak podpachy nie masz to lepiej miec cos pod tylkiem ja te podklady pozniej do przewijania uzywalam.
Mel B 14/14 ✓
Stary 2013-06-05, 16:23   #4178
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
pewnie ze sie przydaja, nie zapaskudzisz przescieradla krwia jak ci z tylka bedzie leciec zreszta w szpitalu kaza tylek wietrzyk i jak podpachy nie masz to lepiej miec cos pod tylkiem ja te podklady pozniej do przewijania uzywalam.
ok dzięki za odp!!!
bajka coś takiego? http://allegro.pl/podklady-do-przewi...282172229.html ile szt?

Edytowane przez ladanseuse14
Czas edycji: 2013-06-05 o 16:35
ladanseuse14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 16:25   #4179
LaLoca
Zakorzenienie

Cytat:

Ty pytasz, ale my też korzystamy z tych odpowiedzi bo większość z nas dopiero ma przed sobą zaqpy i wiele jest pierworódek ja wszystko notuję, żeby znowu o to samo nie pytać
LaLoca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 16:26   #4180
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Susanna Pokaż wiadomość
Fajny ten wózek

Wczoraj ktoś prosił o zdjęcie leżaczka tiny love wiec zamieszczam.
Czytam też opinie o woombie i chyba zamówię toto. Pono lepsze od rożków.
Faaaaaaaajny.
Kusi mnie, chociaż wiem, że mogę tańszy wziąć

Cytat:
no właśnie tych http://allegro.pl/podklady-do-przewi...273788320.html mam w koszyku tylko 1 szt. i teraz nie wiem eh to niezdecydowanie w ciąży...

Motyl wow 700g!!!! super!!!!
One są fajne i do przewijania i pod dupkę, żeby wietrzyć krocze

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days

Edytowane przez matallewar
Czas edycji: 2013-06-05 o 16:29
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 16:29   #4181
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Ladan, dokładnie pytaj, a najlepiej to wklej co i ile zamawiasz, ja mam otwartą listę wyprawkową i po odpowiedziach dziewczyn ,sama chwilę przemyślę i piszę co i ile zamówić w przyszłości, także przyda się wszystkim

07-04-2015 Kamiś

Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 16:32   #4182
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LaLoca Pokaż wiadomość
Ty pytasz, ale my też korzystamy z tych odpowiedzi bo większość z nas dopiero ma przed sobą zaqpy i wiele jest pierworódek ja wszystko notuję, żeby znowu o to samo nie pytać
to dobrze, notuj notuj ja już od 14 siedzę przed tym i dalej kompletuję koszyk u r_p

---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
Ladan, dokładnie pytaj, a najlepiej to wklej co i ile zamawiasz, ja mam otwartą listę wyprawkową i po odpowiedziach dziewczyn ,sama chwilę przemyślę i piszę co i ile zamówić w przyszłości, także przyda się wszystkim
jak zrobię zakupy to zsumuję wszystko i napiszę co i ile szt wzięłam jak chcesz
Stary 2013-06-05, 16:33   #4183
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
to dobrze, notuj notuj ja już od 14 siedzę przed tym i dalej kompletuję koszyk u r_p

---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ----------

oki , bedzie super

07-04-2015 Kamiś

Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 16:39   #4184
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
ok dzięki za odp!!!
bajka coś takiego? http://allegro.pl/podklady-do-przewi...282172229.html ile szt?
wiesz co, ja kupowalam paczkowane podklady z seni a one chyba po 5 szt pakowane, a wiem ze mialam 2 albo 3 paczki.
Mel B 14/14 ✓
Stary 2013-06-05, 16:39   #4185
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
super.

o teraz doczytałam.. czyli na łóżko 60x90 wzięłaś 25... ja mam w koszyku 15... nie wiem, może dobiorę..
Stary 2013-06-05, 16:42   #4186
kaska87
Zakorzenienie

Motyl super, że ok, ale już klocuś ciekawe w takim razie ile mój Miki będzie ważył 13.05 było 550g to może już 800-900? jak myślicie

ja mam już te wielkie podkłady na łóżko, muszę jeszcze te wielgachne podpaski kupić

a teraz idę robić listę co trzeba kupić jak pojedziemy na zakupy w lipcu i to będę te wszystkie duże rzeczy więc się jaraaaaaam

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2013-06-05 o 16:44
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 16:42   #4187
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
wiesz co, ja kupowalam paczkowane podklady z seni a one chyba po 5 szt pakowane, a wiem ze mialam 2 albo 3 paczki.
czyli 15 szt. powinno spokojnie starczyć
Stary 2013-06-05, 16:43   #4188
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:
o teraz doczytałam.. czyli na łóżko 60x90 wzięłaś 25... ja mam w koszyku 15... nie wiem, może dobiorę..
I te małe i większe są dobre i chłoną co trzeba więc spokojnie.Poza tym możesz zawsze dokupić jak braknie. Z 20 myślę że w sam raz.

Ja miałam różne rodzaje. Brałam specjalnie różne żeby testować i z każdego byłam zadowolona.

A serio jak się siedzi z tym krokiem wietrzonym to te podkłady to taki komfort psychiczny...

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 16:47   #4189
kaska87
Zakorzenienie

jejku ja taka biedna z ta pipką taką będę leżała dobrze, że mąż bierze ten tacierzyński bo chociaż przy Klusiu pomoże

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-05, 16:48   #4190
Snow_White1
Wtajemniczenie

Fiskusek - gratki

Madzia - dobrze, ze do szpitala poszłaś, ja i Ladan tez zaliczyłyśmy szpital, pewnie Ci fenoterol dali...choć mnie się szyjka nie skracała na szczęście. Będzie dobrze.
Stary 2013-06-05, 16:50   #4191
kropla_deszczu
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez inwersja Pokaż wiadomość
A mnie palce spuchły i obrączka się zaklinowała. Mam nadzieję, że wszystko wróci do normy, bo lubię ją i nie chce przestrzegać w niej chodzić.
.
ja obrączkę już dawno zdjęłam, bo jednej nocy mi spuchły palce tak że sie bałam że już wcale nie ściągnę ani pierścionka zaręczynowego, ani obrączki
Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
witam z rana MArysia gratuluje Bartoszka
A ty matal masz chyba talent do rymowanek
Dziewczyny trzymajcie kciuki bo moja mama właśnie pojechała na trakt operacyjny

Cytat:
o super, dzięki za opinię!
biorę 5 paczek po 10 szt. tych z Belli. Nie chcę by później D. latał jak głupi po aptekach
Co do tych podkładów do przewijania to serio się zastawiam ile wziąć paczek po 10 szt., bo są za 8,29 zł a widziałam, że w Rossmannie z BabyDream są za 14,99zł za 10 szt.! A i tak biorę przesyłkę i dużo rzeczy i tak więc nie wiem ile zamówić
z tego co ja wiem to wszpitalach chcą żeby mieć te podkłady 60x90 - to nawet dla nas lepiej bo więcej miejsca mamy do brudzenia

śliczny masz ten wózek i faktycznie wygląda jak nówka

Matall - Twój też superancki wózio

nie umiem znaleść zdjęć wózka tancerki

SAMBAdiJANEIRO - malusi masz ten brzusio bys musiała widzieć mój bandziorek :P

LaLoca śliczne te ubranka! szczególnie ten kobinezon! mam podobny, ale kremowy z kubusiem puchatkiem

Marysia gratuluje Bartosza
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć..."
08.09.12 ŻONA
07.08.13 MAMA

Uganiamy się za uniesieniem takim, przy którym wszystko inne blednie...
kropla_deszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 17:02   #4192
mariiasia
Zadomowienie

zniknęłam na popołudnie, ale uwaga uwaga, poczyniłam zakupy u r_p i ciuszkowe u innego użytkownika i cieszę się jak dziecko

idę zjeść kokosowego michałka i zmykam na spacer bo w końcu nie pada

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 17:04   #4193
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

kurde dla mnie to mega dziwne ze w de nikt tylka nie wietrzy...kobiety po porodzie paraduja w dresach lub pizamach po korytarzach... ja na razie kupilam jedna koszule nocna...taka do karmienia specjalna
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-05, 17:09   #4194
mariiasia
Zadomowienie

samba piękny brzuś

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 17:09   #4195
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
zniknęłam na popołudnie, ale uwaga uwaga, poczyniłam zakupy u r_p i ciuszkowe u innego użytkownika i cieszę się jak dziecko
super

ja odpoczywam po obiadku, bo mąż sobie zażyczył domową pizzę- pycha była

Stary 2013-06-05, 17:14   #4196
pszczoua
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 2013, cz.

Motyl, bajka to moj dzis w 24t3d tylko 600g. Toz to okruszek w porownaniu do Waszych. Ciekawe jakiej wagi moge sie spodziewac...

Cytat:
O, to mi sie tez przyda bo w lipcu zamierzam sie obkupic
Stary 2013-06-05, 17:15   #4197
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
jejku ja taka biedna z ta pipką taką będę leżała dobrze, że mąż bierze ten tacierzyński bo chociaż przy Klusiu pomoże
Oj bez przesady, większość to leżeć nie będziesz
W szpitalu sobie poleżysz, na noc bez majtek, czasem jak młody szedł spać, to się kładłam i wietrzyłam, ale głównie w tych siatkowanych majtach i Belli chodziłam

Ja mam młode ziemniaczki i jajo sadzone (ale na twardo )

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-05, 17:16   #4198
rusałka_1
Zakorzenienie

Cytat:
Tadam!
super jak nowy

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
wlasnie zrobilam obiad. steki ze szparagami zielonymi i deser jak na zdjeciu. zainspirowalyscie mnie.
maz mnie tak wycalowal ze balam sie ze umre
Załącznik 5278099

wpraszam się na ciasto
jutro też powinnam mieć truskawki, narobiłyście mi ochoty

Cytat:
Wróciłam

No i ma dłuuuugie nogi

Idę nadrabiać.
super, jaka duża dziewczynka

Cytat:
Napisane przez Susanna Pokaż wiadomość
Fajny ten wózek

Wczoraj ktoś prosił o zdjęcie leżaczka tiny love wiec zamieszczam.
Czytam też opinie o woombie i chyba zamówię toto. Pono lepsze od rożków.
bardzo ładny, a cena jeszcze lepsza

ja też po obiedzie, u mnie dziś pieczony łosoś, młode ziemniaczki i surówka z rzodkiewki
Upiekłam właśnie chlebek razowo-pszenny, tylko deseru brak

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 17:17   #4199
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 201

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Motyl, bajka to moj dzis w 24t3d tylko 600g. Toz to okruszek w porownaniu do Waszych. Ciekawe jakiej wagi moge sie spodziewac...
to mój w 23tc+4 miał 550

Matal ja uwielbiam jak jest ciepło-niestety z tym cięzko ostatnio młode ziemniaczki z koperkiem, jajko sadzone i do tego mizeria normalnie idealnie jak gorąco

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2013-06-05 o 17:19
Stary 2013-06-05, 17:19   #4200
Madziuchna27
Zakorzenienie

Witam się after work
Choć i tak popiszę trochę z Wami i dalej do roboty Sporo mam pisania

Cytat:
Madziuchna zdradziłaś mnie miałaś miec wizytę tak jak ja teraz w sobotę, to sobie uciekłaś i jestem samotna
Kasiu, wiem! Z kliniki zadzwonili, że mój gin jedzie w weekend na jakieś szkolenie i musiałam przełożyć wizytę, ale cieszę się, bo o dzień wcześniej zobaczę Bąbla!

Cytat:
Napisane przez Fikusek82 Pokaż wiadomość
Już po usg z dzidzi wszystko w porządku, waga 318 g, no i tak jak myślałam będzie DZIEWCZYNKA, Daria Wiktoria.
Aaaa! Super!

Cytat:
ja robię zakupy u r_p
Kurczę fajnie!, bo ja mam taki problem , że mamy z TŻ bony sodexo (sporo bonów) i musimy rzeczy dla dzidziusia kupować np. w hurtowni. Ale myślę, że część i tak kupię na all

Cytat:
Musiałam ściągnąć stanik.... Nie ogarniam moich cycków
Ja ściągam codziennie po powrocie z pracy

Cytat:

Matulu! Trzymaj się, kochana! Jesteś w dobrych rękach

Cytat:
Tadam!

Matall
, piękny! No to Elenka jak królowa będzie jeździć!
(ps. rączka jest ok? bo w niektórych xa jest trochę luźna w tym miejscu gdzie się zgina, nawet w nowych )

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
wlasnie zrobilam obiad. steki ze szparagami zielonymi i deser jak na zdjeciu. zainspirowalyscie mnie.
maz mnie tak wycalowal ze balam sie ze umre.

Cytat:
Wróciłam

No i ma dłuuuugie nogi

Idę nadrabiać.
Będzie modelką Warunki już ma - po mamusi

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości