|
|
#1 |
|
Konto usunięte
|
Z nowym wątkiem może zacznę dietę, czyli VIII część plotek!Witam wszystkie lasencje w nowym wątku!
![]() Tradycyjne przedstawienie załogi, nasza stała ekipa to: - Przyszłe Panny Młode - matka, żona i kochanka, która ostatnio intensywnie realizuje się zawodowo, - przyszłe panie prawniczki, które do pracy będą nosić żakiety Diora - seksowna farmaceutka, jak schudła w poprzedniej części, WOW!, - fit biegaczka, konkurencja dla Ewy Chodakowskiej, - mama na medal, która inspiruje cały wątek swoim ciałem ,- przyszłe panie dziennikarki, szalone imprezowiczki, oczywiście zakochane i chude ,- Szczurkowa Mama, kocha wszystkie zwierzęta - śliczna pani kosmetolog, ostatnio serduszkowa dziewczyna - pani architekt, zjeździła już chyba pół świata! - Tajemnicza Złotowłosa, ostatnio dała nogę i będzie wpierdziel ,- i ja, a ze mną gościnnie dwa futrzaki W tej części NA PEWNO schudniemy ![]() ![]() Przysmak ostatnich postów, na jednej łyżeczce się nie kończy ![]() Nie może zabraknąć naszego grupowego zdjęcia Zapraszam! |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Z nowym wątkiem może zacznę dietę, czyli VIII część plotek!
Alma mater
Wzruszyłam się, tak pięknie to zrobiłaś |
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
:d
Failure is only an option if you make it one. Edytowane przez karola_plm Czas edycji: 2014-03-20 o 22:30 |
|
|
|
|
#4 |
|
Konto usunięte
|
Podoba Wam się nasza focia na plaży?
Ładnie wyszłyśmy Karola, kiedys była taka tabelka, fajnie jakby ktoś znowu zrobił , bo tamta już chyba usunięta Albo każda z Was napisze cel czy co tam chcecie i się wrzuci do pierwszego postu. |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Witam czy mogę się dołączyć?
Trochę o mnie: Mam 27 lat (ale ten czas zleciał), mam dwójkę dzieciaczków, córka skończy teraz 6 latek a synek ma 5,5. Obecnie mieszkam w DE od prawie roku. Zrzucam pociążowy kilogramy Diete zaczęłam od końca lutego, od tego czasu też ćwicze, chociaż z przerwami. Uwielbiam sporo ćwiczyć. Przed dietą jak pisze w opisie ważyłam 65, teraz 56,5. Ważyłam już 55, ale wpadło trochę słodyczy, to się odbiło Chciałabym ważyć ok. 50kg. Przed ciążą, kilka lat temu ważyłam zawsze 48kg. Teraz mam trochę większe biodra, więc myślę, że te 50kg mi wystarczy. Wzrostu mam 161. Najbardziej chciałabym wysczuplić uda i łydki bo mam grube, no i pozbyć się sporej opony na brzuchu, to moja zmora Z ćwiczeń wykonuję codziennie coś innego, wcześniej popadłam w monotonnie, więc teraz od czerwca zmiana ćwiczeń. Ćwiczę z Tiffany, z Mel B, zaczynam przygodę z Chodakowską (Skalpel zrobiłąm kilka razy, Turbo tylko raz a do Killera się dzisiaj będę przymierzać), Callanetics (stare ćw. rozciągająco-modelujące sylwetkę), Turbo Fire, ćw. na stepperku, na rowerku stacjonarnym, biegam, no i nie pamiętam co tam jeszcze ![]() Na początku dietowałam z Dukanem, spadło pare kg, ale jak przerwałąm to coś tam wróciło. Teraz staram się zdrowo odżywiać, 5 posiłków dziennie, mniej więcej co 3h, pić min. 1,5 litra napojów (woda, herbata zielona, czerwona, kawa), czasem wypijam nawet 2,5 litra Wysokowęglowodanowe rzeczy staram się jeść najpóźniej do popołudnia, a te wysokobiałkowe w późniejszych godzinach. Nie jem do 1,5-2h przed snem. ![]() Mam nadzieję, że mnie przygarniecie ![]() ---------- Dopisano o 06:37 ---------- Poprzedni post napisano o 04:43 ---------- Jak narazie dzisiaj wykonałam: callanetics (50min) + 2 krótkie filmiki z Mel B (w sumie 11min)
Edytowane przez Butterfly_27 Czas edycji: 2013-06-05 o 05:04 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
sorry, ale mnie nie ma na grupowej fotce
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe mi daleko do takiego ideału
![]() Zaliczyłam z Mel B cardio (15min)
|
|
|
|
|
#9 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
byłam dziś w pracy w stadninie w Leźnie za Gdańskiem i się zakochałam od jutra się odchudzam, obiecuję! i ćwiczę! muszę sobie rozpisać plan działania, inaczej w ogóle mi nie idzie ![]() aaa i jak się dogadam to będę pomagać w tej stadninie i w zamian free jazdy konne będę miała najpiękniejsze nogi i pupę na świecie!(i zakwasy)
ramię - 28 biust - 90 talia - 70 pas - 83 biodra - 101 udo - 59 Edytowane przez Szaruch Czas edycji: 2013-06-05 o 17:04 |
||
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie dzisiaj bolą łydki i ramiona, po skakance i po ćwiczeniach z Mel B i Tiffany na ramiona.
---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- Pozazdrościć, ja uwielbiam koniki i pieski husky. Chciałabym mieć kiedyś takiego huskiego Wcześniej oba mieściły się w małej klatce, tam tylko jadły i spały przez noc, a tak to kicały cały dzień po pokoju, a teraz do tej samej klatki nawet jeden by się nie zmieścił. Teraz mam taką wielka klatkę, jak 2/3 łóżka.
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
hehe, też kiedyś miałam takiego królika "miniaturkę"
bogowie, jakie bydlę z tego wyrosło to głowa mała ![]() MAM BILETY NA DEAD CAN DANCE!!!!!!!!!!! a idę z... aaaah ![]() ![]() ![]() mogłybyście mnie już wziąć do klubu, to bym Wam wszystko opisała!
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem co to ten Dead can dance, ale ja bym chętnie poszła na tańce latynoskie, pooglądać jakieś mistrzostwa
A sama chętnie kiedyś chodziłam na zajęcia, chodziennie mieliśmy po godzince czegoś innego, w jednym dniu mieliśmy własnie tańce latynoskie, ale solo. Ile się potu przy tym wylało, ile energii i radości się z tego czerpało. Zumba też była bardzo fajna i sexy dance. Szkoda że teraz nie mam możliwości chodzić na coś takiego
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Pięknie
Nowy wątek, idąc dobrym przykładem nie pożeram dzisiaj nic niedozwolonego |
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tu cudownie
Jutro piszę poprawkę kolosa i trzymajcie kciuki, żeby mi siadł, bo jak nie - kampanio wrześniowa nadchodzę!
|
|
#15 |
|
Konto usunięte
|
O kurde, też słyszałam o przypadkach, że królik miniaturka wcale nie był miniaturowy
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedyś miałam królika miniaturkę Też nie był jakiś miniaturowy Znowu zwracam na to uwagę.... Co się dzieje z emotką love??? |
|
|
|
|
#17 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moi rodzice hodowali króliki. To są dopiero olbrzymy
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dziadek hodował króliki, ale były wielkie. Ja zawsze na ogródeczku rozkładałam namiot i sobie brałam ze 3 do środka takie małe młode
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skoro już o królikach mowa... Mój dziadej hoduje i właśnie wcinam pasztet z jednego
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Konto usunięte
|
Też lubię
![]() A samych królików nie lubię, szczególnie po tym jak oglądam takie zdjęcia: http://img41.imageshack.us/img41/3363/wielkikrolik.jpg Mam nadzieje, że to jakaś marna przeróbka graficzna |
|
|
|
|
#22 |
|
Zadomowienie
|
nie potrafiłabym zjeść królika
![]() zresztą nawet drób tak średnio, rybcie najczęściej.
|
|
#23 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wszystkie to zwierzęta w końcu :P Pamiętam to oburzenie, że w klopsikach z Ikei była konina. Podejrzewam, że ludzie nie byli oburzeni faktem, że ich okłamują, tylko że JEDLI KONIA, trololololo :P
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zadomowienie
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;41174062]Eeee, a co za różnica?
Wszystkie to zwierzęta w końcu :P Pamiętam to oburzenie, że w klopsikach z Ikei była konina. Podejrzewam, że ludzie nie byli oburzeni faktem, że ich okłamują, tylko że JEDLI KONIA, trololololo :P[/QUOTE]ja wiem i nie mówię że jedzenie królików jest złe :P po prostu zostałam wychowana tak, że dla mnie królik czy koń to zwierzę domowe tak jak pies ![]() a kury i makrele niekoniecznie a poza tym nie lubię czerwonego mięcha
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaa!
jakie zdjęcie! Świetnie wyszłyśmy w poprzednim wątasku naspamowałam 729 wiadomości ![]() Witam nową odchudzającą się Musiałam wyjechać na kilka dni, przed wyjazdem zrobiłam obiecaną fotkę i zapomniałam wstawić :P dodatkowo zdjęcie postępów osiągniętych ćwiczeniami przez niecałe 3 tygodnie (po śniadaniu:P)już w albumie
|
|
#26 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
idę na skakankę, może też będę miała taki tyłek :PA jak jeszcze raz wspomnisz o grubych udach itp. to Cię znajdę i wybiję Ci to z głowy ![]() U mnie tylko 708 wiadomości ![]() Umówiłam się na makijaż ślubny Zaklepałam sobie 11:00, była już jedna laska na ten sam dzień. Rok wcześniej, szok :P
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
To te fotki to jakieś przeróbki z waszymi twarzyczkami czy jak?
|
|
|
|
|
#28 |
|
Konto usunięte
|
OMG, Bania, wypier papier gruba babo z takimi nogami
|
|
|
|
|
#29 |
|
Przyczajenie
|
jestem z Wami
tylko ja moge byc takim gałganem i zapomnieć hasla na wizaz i na poczte nie moge odzyskac swojego hasla na poczte, co za dnooooooooo!!!!!laski kto zarządza klubem ?? dajcie mi zaproszenie, musze naspamowac i poczytac ♥ a wstep jak mi sie podoba Alma Mater ale Ci wyszlo. Ja taka serduszkowa ostatnio ojo ♥♥♥ ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- edit: chce zobaczyc Banie! |
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie tak oglądać czyjeś fotki, szkoda że ja nie mogę
![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- A gdzie się wszystkie dziewczyny podziały ![]() Co taka cisza nagle się zrobiła
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:58.

,
,

Wzruszyłam się, tak pięknie to zrobiłaś
Diete zaczęłam od końca lutego, od tego czasu też ćwicze, chociaż z przerwami. Uwielbiam sporo ćwiczyć. Przed dietą jak pisze w opisie ważyłam 65, teraz 56,5. Ważyłam już 55, ale wpadło trochę słodyczy, to się odbiło
Chciałabym ważyć ok. 50kg. Przed ciążą, kilka lat temu ważyłam zawsze 48kg. Teraz mam trochę większe biodra, więc myślę, że te 50kg mi wystarczy. Wzrostu mam 161. Najbardziej chciałabym wysczuplić uda i łydki bo mam grube, no i pozbyć się sporej opony na brzuchu, to moja zmora 
sorry, ale mnie nie ma na grupowej fotce 

Wcześniej oba mieściły się w małej klatce, tam tylko jadły i spały przez noc, a tak to kicały cały dzień po pokoju, a teraz do tej samej klatki nawet jeden by się nie zmieścił. Teraz mam taką wielka klatkę, jak 2/3 łóżka.
bogowie, jakie bydlę z tego wyrosło to głowa mała 

Piekarnik Laury

Wszystkie to zwierzęta w końcu :P Pamiętam to oburzenie, że w klopsikach z Ikei była konina. Podejrzewam, że ludzie nie byli oburzeni faktem, że ich okłamują, tylko że JEDLI KONIA, trololololo :P

idę na skakankę, może też będę miała taki tyłek :P