|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
porażenie nerwu twarzowego od urodzenia
czy ktoś wie, może Pan Doktor, który z polskich chirurgów plastycznych ma doświadczenie w przeprowadzaniu operacji ożywiających twarz po porażeniu nerwu twarzowego , jest to porażenie nerwu VII od urodzenia?
Bardzo proszę o informacje! |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: porażenie nerwu twarzowego od urodzenia
Witam Panią,
Zabiegi są wykonywane w ramach NFZ. Proszę skonsultować sie w Klinice Chirurgii Plastycznej w Polanicy Zdroju lub w Wartszawie, w Szpitalu CMKP przy Czerniakowskiej. Pozdrawiam Piotr Skupin |
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Witam...
bardzo chciałabym się dowiedzieć, czy konieczny przy porażeniu nerwu twarzowego od urodzenia jest zabieg operacyjny. Czy są może inne możliwości przezwyciężenia tej choroby?Mam 22 lata - próbowałam już różnych środków, a niestety nei stać mnie na operację. Z góry dziękuję za odpowiedź... |
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
"niestety nei stać mnie na operację"
Tak jak napisałem wyżej - zabieg wykonywany jest w ramach NFZ czyli bezpłatnie. |
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Witam , mam na imię Beata , mam 23 lata, mam porażenie nerwu twarzowego od urodzenia, czy zapieg (czy operacja) jest bardzo niebezpieczna i czy rzeczywiscie jest w ramach nfz , i czy można wykonać go we Wrocławiu....prosze bardzo o pomoc,,,
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:19.