|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chcesz schudnąć? Tyle razy próbowałaś? Nie da się? Wejdź i zobacz!!! Uwierz w s
no i mam foty z dzisiaj... to te w spodniczce...
a te dwa twarzy to ogolnie, zeby pokazac jak mi buzia schudla |
|
|
|
|
#452 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chcesz schudnąć? Tyle razy próbowałaś? Nie da się? Wejdź i zobacz!!! Uwierz w s
Śliczne zdjęcia! Napatrzeć się nie można
Gdyby nie twarz, to nie uwierzyłabym, że to ta sama Basia, co na zdjęciach z Sylwestra
|
|
#453 |
|
Zakorzenienie
|
na zdjeciach i tak srednio to widac... moze keidys poprosze kogos by zrobil mi fotki... bo wiesz jak to sama sobie
|
|
|
|
|
#454 |
|
Raczkowanie
|
Basiu moje ogromne gratulację!!! Wyglądasz teraz prześlicznie!!! Twoje zdjęcia z sylwestra przypominają mi siebie teraz...
Przy wzroście 170 warze 76 kilo i naprawdę jest mi źle z tymi kilogramami. Super że napisałaś ten post bo uwierzyłam że naprawdę można zgubić niechciane wałeczki.Od teraz zaczynam. Pomożesz mi gdybym miała jakieś techniczne problemy? ![]() Mam nadzieje że mnie zmobilizujecie i pomożecie w działaniu, za co bym była przeogromnie wdzięczna
|
|
|
|
|
#455 |
|
Zakorzenienie
|
jak tylko bede w stanie to pomoge... wagowo, wzrostem itd w twojej chwili obecnej jestes tak samo jak ja w Sylwestra...
zapraszam w razie czego tutaj psotaram sie pomoc |
|
|
|
|
#456 |
|
Raczkowanie
|
Muszę się przede wszystkim dobrze wczytać w Twój pierwszy post jeśli chodzi o odżywianie i ruch. Ale chętnie posłucham wszelkich wskazówek i rad
![]() A tutaj zamieszczam moje zdjęcia, i mam nadzieję że za jakiś czas również będę mogła się pochwalić taką cudną zmianą |
|
|
|
|
#457 |
|
Zakorzenienie
|
Masz budowe nawet podobna do mojej... i buzka tez taka okragla... i widze slicznego dzieciaczka na zdjeciach? w jakim wieku bobo? mam nadzieje,ze bedziesz mogla sie tez pochwalic zdjeciami juz po... po zrzuceniu zbednego balastu... ja w pierwszym poscie w sumie nic za duzo nie napisalam... konkretnego... co do ruchu to u mnie go akurat bylo zero,ale nie bierz ze mnie przykladu... cwicz cokolwiek
![]() a w razie czego pytaj ![]() i powodzenia |
|
|
|
|
#458 |
|
Raczkowanie
|
No i dlatego postanowiłam się Ciebie poradzić bo zauważyłam że kilogramowo , i wzrostowo i figurowo jesteśmy bardzo podobne
Córcia ma dwa latka. Mogę się w razie czego odezwać do Ciebie na gg?
|
|
|
|
|
#459 |
|
Zakorzenienie
|
No jasne... zapraszam w razie czego na gg... podany w panelu uzytkownika
a córeczka jak ma na imię? My planujemy od razu po ślubie (sierpień tego roku) zacząć starać się o maulszka
|
|
|
|
|
#460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do obiadu, zawsze jem go dopiero ok. 16-17, to bardziej taka kolacja. W domu jestem dziennie dopiero o 4, dwa razy w tygodniu mam basen więc wtedy jestem dopiero po 17.. Więc tu jest problem. Będę do szkoły zabierała jakieś owoce mademoiselle jeanne z herbatek także mogę Ci polecić sagę, jabłko z dziką różą jest pyszne basienkaw śliczne zdjęcia, przepięknie wyglądasz!! |
|
|
|
|
|
#461 |
|
Zakorzenienie
|
ooo widze ze przybywa nas tu
bardzo milo odchudzac sie w tak milym gronie![]() ![]() Basienko, Twoje zdjecia sa sliczne!!! tez tak chceeee!!! ![]() a dzis nachodzilam sie po schodach (zawsze jezdzilam winda) coby si troche poruszac ![]() na pewno juz chudne
|
|
#462 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje za mile slowa dot. zdjec ![]() Wiesz co ja czesto rano w domu zjadalam mleczko z platkami... o godz 7,a nastepny posilek jakas bulka z czyms o 10 Kubus mozesz pic normalnie,ale nie traktowac jako posilek... takie jest moje zdanei ![]() Cytat:
a po schodach,tez sie nauczylam chodzic przynajmniej w pracy
|
||
|
|
|
|
#464 |
|
Zakorzenienie
|
he he z tym rozpijaniem sie to dzis mi poszlo na 3 bez plusa:P he he poprawie sie
) dzieki za cieple slowa Basiu ;** ah jak Ty slicznie wygladasz jestes taka drobna teraz ) superr ... bedziesz mi sie snila po nocach tzn Twoja figurka )) jest boska )
|
|
|
|
|
#465 |
|
Raczkowanie
|
Basiu!!Zdjecia sa poprostu niesamowite...Naprawde z calego serduszka Ci gratuluje
Mam nadzieje ze ja tez bede tak wygladac za jakies 2-3 miesiace..Obiecalam sobie ze w koncu w te wakacje nie bede sie wstydzic nosic jakis fajnych bluzeczek,spodniczek i ze w koncu nie bede sie wstydzic siebie tak-to ja na tym zdjeciu..w sumie z buzi to taka okropna nie jestem ale moim przeklenstwem jest brzuch a w szczegolnosci boczki wiem ze jak sie czlowiek odchodza to ze wszystkiego spada i mam nadzieje ze mi sie to uda..Wogole mam ostatnio strasznie ambitne plany-zaczynam robic prawo jazdy zobaczymy jaki kierowca bedzie ze mnie dzisiaj pierwszy dzien bez podjadania i mozna powiedziec ze dobrze mi idzie a dlatego ze w ciagu dnia jestem na zajeciach i nawet nie mam casu pomyslec o jedzeniu ale jem regularnie zawsze po drugim bloku moj chlopak tez wzial sie za siebie takze bedzie mi latwiej zaraz zrobie sobie jakis aerobic Pozdrawiam bardzo goraco wszystkie dziewczyny na forum!!!!!!! DAMY RADE!!!!
|
|
|
|
|
#466 |
|
Zakorzenienie
|
Oj nie, dla mnie saga jest kwaśna, żeby mi smakowała muszę dać co najmniej łyżeczkę cukru
Co do kubusiów, to chyba źle napisałam, bo nie chodziło mi o to, że traktuję go jako posiłek, tylko hmm gdy chce mi się pić i przy okazji odczuwam lekki głód to wtedy jest ok. W żadnym wypadku nie traktuję go jako posiłek
|
|
|
|
|
#467 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje... a tobie zycze powodzenia... a ja znowu jak glupia raz po raz przegladam te focie
![]() Cytat:
ja sobie popijam czesto, lubie pic... choc potem sie do wc ciagle lata ale nie narzekam. w pracy moge. Drobna az tak bardzo nie jestem, choc na fotkach sie tak wydaje, jednak nie wygladam jak pulpet i to jest najwazniejsze i czuje sie dobrze sama z soba ![]() oby ci sie takie koszmary po nocach nie snily bo ja to zly czlowiek jestem Cytat:
powodzenia z prawkiem, ja juz od 3,5 roku jak dobrze kojarze mam w portfelu moj skarb za siebie sie nei bierze, on jedynie zjada wszystko co slodkie, jest jak odkurzacz hahaha no nic powodzenia |
||
|
|
|
|
#468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to od czasu jak zaczelam zrzucac kg
|
|
|
|
|
|
#469 |
|
Raczkowanie
|
Zalacze wiec swoja obecna fotka-ze swiat...jest troszke zamazana
to bedzie dla mnie kolejna motywacja zeby za jakis czas pokazywac wam jak sie zmienilam |
|
|
|
|
#470 |
|
Zakorzenienie
|
poprawie sie obiecuje! co do snow w roli glownej Twoja sylwetka to raczej nie koszmar a marzenie
) i napewno nie jestes zlym czlowiekiem ,Kochana jestes ** Ja dzis przechodzilam kolo mc'donalds to az mnie zemdlilo a zawsze jak przechodzilam to musialam wejsc chodzby po jednego chessburgera :p to chyba dobry znak ze nie ciagnie mnie do tego )
|
|
|
|
|
#471 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie kawusie wypiłam z mleczkiem łaciatym 0,5% bez cukru
Ogólnie to dzisiaj już chyba ze 3 litry wypiłam, nowy rekord jeśli o mnie chodzi, również z częstotliwością zagladania do wc ![]() Zachwalacie tak tą Sagę, że aż wstyd nie spróbować Przyjaciółka polecała mi też ostatnio jakiegoś Liptona Orange więc zwrócę na nie uwagę. Myślałam też, żeby zaopatrzyć się w prawdziwą herbatkę Pu-erh 'apteczną', bo ten Lipton melonowo-jabłkowy pue-ehr to chyba tylko z nazwy ![]() Co do Kubusiów, to wydają mi się OK. Jak dla mnie tylko są bardzo słodkie, ale od czasu do czasu nie omieszkam skosztować. Ciekawa jestem tylko, jak z ich wartością energetyczną.. Znajoma kiedyś tylko w rozmowie opowiadała, że trzeba uważać na te soczki dziecięce przecierowe Gerbery itp. bo podobno strasznie kaloryczne są i ona tak się kiedyś na nich odchudzając tylko przytyła. Ale wydaje mi się, że tamte są cięższe i bardziej słodkie. Szkoda, bo jeszcze z dzieciństwa zostało mi zamiłowanie do tego dyniowo-morelowo-marchewkowego ![]() Od jutra mam też silne postanowienie kontrolowania ilości zjedzonego pieczywa. Tak, właśnie Wogóle mam nadzieję, że za 2-3 miesiące wszystkie będziemy mogły się tutaj pochwalić swoimi zdjęciami Miło, że nasze grono się powiększa ![]() anja_23, my chyba sąsiadkami jesteśmy O ile mieszkasz w Pruszkowie pod Warszawą
|
|
#472 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
to bylo fajnie. No a jak sny bedziesz miala ze mna w roli glownej,to teraz tak mysle, czy moj TŻ nie powinien byc zazdrosny hahaha zartowalam. Powodzenia slonceCytat:
a swoja droga ja licze,ze niedlugo tych zdjec zacznie sie tutaj pojawiac z chwaleniem sie coraz to wiecej tego wszystkim zycze
|
|||
|
|
|
|
#473 |
|
Raczkowanie
|
Wkleilabym jakies zdjecie ale wyskakuje mi jakis blad...jutro postaram sie to zrobic..Wiec mam 1,69 i waze obecnie 73 kg...faktycznie najbardziej widac po moim brzusiu
jejj...marze o tym zeby zaloyc jakas obcisla,bawelniana bluzeczke bez obaw ze cos mi sie boczkami wylewa moim mazeniem jest poki co 65kg..jak uda mi sie uzyskac rowne 70kg to napewno da mi sile na dalsza walke..
|
|
|
|
|
#474 |
|
Raczkowanie
|
A jednak mi sie udalo
Te zdjecie gdzie widac mnie cala jest troszke stare..ale ja sie wogole nie zmieniam...niestety
|
|
|
|
|
#475 |
|
Zakorzenienie
|
Basiu Serdecznie dziekuje za trzymanie kciukow
![]() Ty czytalam, ze tez bierzesz? Jakie rezultaty? I ile tabletek zjadasz dziennie? Olcia - masz bardzo ladna buzke a jesli chodzi o figurke to nie jest tak zle Po za tym wysoka jestes..
|
|
#476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takze wiele nie musisz zrzucac!!kurcze moze i ja wkleje fotki jakies, musze poszukac...
|
|
|
#478 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dasz rade, wierze w ciebie, zmotywuj sie tylko porzadnie i zaprzyj w sobie. Zrzucisz do 65kg bez problemu do konca maja ![]() Cytat:
Ja jem dwie tabletki ![]() Cytat:
poszukaj poszukaj
|
|||
|
|
|
|
#479 |
|
Zakorzenienie
|
Nulka to dobry znak !! ze nam sie nie chce jesc tych bomb kalorycznych:P
OBY tak dalej :P Olcia troche silnej woli i napewno Ci sie uda tak jak kazdej z nas tylko wiara w siebie !! i pamietaj jak bedziesz miala gorszy dzien to laduj sie na wizaz i poczytaj o rezultatach innych dziewczyn odrazu przechodzi !! ja tak robie hihi )Basiu mam nadzieje ze twoj TZ nie bedzie zazdrosny hyhyhy )
|
|
|
|
|
#480 |
|
Zakorzenienie
|
Witam spowrotem! [B]Basiu[B] gratuluję dacyzji o zaprzestaniu odchudzania!!! Nie było mnie tu kilka dni - byłam w innej części Irlandii - u koleżanki z ogólniaka. Dni raczej pełne wrażeń, zwiedzanie itd. więc trochę rozregulowałam swój rytm odżywiania! A miało być lepiej!!! Na razie nie staję wagę, bo się boję, ale zdjęcia z kilku ostatnich dni i tak mi się podobają, bo wyglądam lepiej niż wcześniej.
Super, że coraz więcej tu dziewczyn, pozdrawiam wszystkich i nie myślcie sobie, że zrezygnowałam z odwiedzania tego forum
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:59.

Gdyby nie twarz, to nie uwierzyłabym, że to ta sama Basia, co na zdjęciach z Sylwestra

na zdjeciach i tak srednio to widac... moze keidys poprosze kogos by zrobil mi fotki... bo wiesz jak to sama sobie 
Przy wzroście 170 warze 76 kilo i naprawdę jest mi źle z tymi kilogramami. Super że napisałaś ten post bo uwierzyłam że naprawdę można zgubić niechciane wałeczki.Od teraz zaczynam. Pomożesz mi gdybym miała jakieś techniczne problemy? 

tak-to ja na tym zdjeciu..w sumie z buzi to taka okropna nie jestem ale moim przeklenstwem jest brzuch
**
Znajoma kiedyś tylko w rozmowie opowiadała, że trzeba uważać na te soczki dziecięce przecierowe Gerbery itp. bo podobno strasznie kaloryczne są i ona tak się kiedyś na nich odchudzając tylko przytyła. Ale wydaje mi się, że tamte są cięższe i bardziej słodkie. Szkoda, bo jeszcze z dzieciństwa zostało mi zamiłowanie do tego dyniowo-morelowo-marchewkowego