|
|
#15601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ebi Smolarek
Cudnie! 2:0 dla Milanu. Fala:
Szkoda tylko, że muszę oglądać mecz przez itvp Trzy osoby oglądają mecz na komputerze, a mama się rozsiadła przed naszym wielkim telewizorem i sobie spokojnie ogląda ten amerykański film To znaczy mi może dawać rządzić, bo ja, to co innego Ale mama?
|
|
|
|
#15602 |
|
Konto usunięte
|
2:0
Ja of kors Milanowi. Ale to tylko dlatego, że szwabów nie lubię A ktoś wie jaki wynik jest Liverpool - PSV? |
|
|
|
#15603 |
|
Zakorzenienie
|
Liverpool-PSV 0:0
|
|
|
|
#15604 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#15605 |
|
Zadomowienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4117952]2:0 Ja of kors Milanowi. Ale to tylko dlatego, że szwabów nie lubię A ktoś wie jaki wynik jest Liverpool - PSV?[/quote] tez ich nie lubie ale tam jest Podolski a jego lubie i w sumie chcialabym zeby gola strzelil moze i dwa nawet i Kaka niech strzeli i bedzie 3:2
|
|
#15606 |
|
Zakorzenienie
|
za "glupia pinde" a u nas na watku
![]() No dziewczyny, fajne Macie biurka Mes jestes fanka Macka? ![]() Magda, nieskromnie mowiac, ja macalam twoj bilet
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
#15607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edit: O, jaaa, skończył się "Głupi amerykański film bez Polaków" i mogę oglądać mecz. Zobaczę Kakę na dużym i nie rozmazanym ekranie
|
|
|
|
|
#15608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To ja sie może będe troche powstrzymywała, bo nieraz rzucam mięskiem na innych wątkach Ale zawszę robie takie gwiazdki **** to może mi nic nie zrobia
|
|
|
|
|
#15609 |
|
Zakorzenienie
|
Gdyby moderator nie wkroczyl to by mi umknelo
![]() ale wygasa 19ego
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
#15610 |
|
Zadomowienie
|
dobra dziewczyny ja spadam bo cos sie zle czuje.. bede ogladac mecz po krolewsku czyli w lozku...
dobrej nocy
|
|
#15612 |
|
Konto usunięte
|
jeee! 2:0
|
|
|
|
#15613 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ta piłeczka mnie rozwaliła.... Ja mam taka malusieńką nalepkę zielono-biała piłka przyklejona na ścianie... średnica może 7 mm... ![]() Cytat:
|
|
#15614 |
|
Konto usunięte
|
a Liv wygrał 1:0 z PSV
|
|
|
|
#15615 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#15616 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś dla was...
Szukałam cytatów z Kubusia Puchatka i znalazłam to:'misie- patysie to wcale nie taka dobra zabawa, jak się wydaje. zwłaszcza jeżeli zostaje się patysiem'
|
#15617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O naszym Patysiu ![]() A wiecie, że w finale LM może być tak, że przeciwko sobie zagrają dwaj nasi bramkarze: Dudek i Kuszczak Chociaż to mało prawdopodobne, bo jak się taty spytałam, czy Dudek gra jeszcze w Liverpoolu, to powiedział, że piłki podaje Ja chcę finał Chelsea-Milan
|
|
|
|
|
#15618 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Yyy... Co do Kaki to sie zgadzam, ale Cris?!
|
|
#15619 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
First - Dudek od daaawna siedzi na ławce i nikt by go nie dał do finału. Second - Kuszczak również grzeje ławe i nie sądzę, by trener ManU odważył się go wystawić w finale. Ma za mało doświedczenia, w przeciwieństwie do Edwina van der Saara ![]() A ja chcę finał Chelsea - ManU I wygrać ma Chelsea oczywiście. Ale w zasadzie obojętnie mi kto będzie naszym przeciwnikiem. Byleby Chelsea była w finale.
|
|
|
|
|
#15620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak miałam "Twista" czy "Dziewczynę" z czasów Mundialu, to tam byli wybrani trzej najprzystojniejsi faceci z Mundialu: 1.Cris, 2. Kaka', 3. Ebi
|
|
|
|
|
#15621 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#15622 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#15623 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Byle nie Cris...
|
|
#15624 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#15625 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4119329]e tam Matugol
Garguła ![]() Dudka ![]() i Ebi ![]() Mes, fotka dla Ciebie [/quote]A Ebi czemu na ostatnim miejscu?! Na pierwszym powinien być!
|
#15626 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
1.Ebi 2. Kaka 3.Cris poza tym tak najchetniej to bym Crisa zastapila np Borucem (ma owlosiona strasznie klate ale ogolnie to fajny jest ) albo Podolskim - moze nie jest jakis strasznie piekny ale jak dla mnie ma cos w sobie co sprawia ze go lubie i za to dalabym go w tym rankingu... patrzcie jaka ladna dzisiaj pogoda... tak mialo byc tez na swieta a nie... bezchmurne niebo, sloneczko... a ja zaraz ide do szkoly... pff...
|
|
|
#15627 |
|
Zadomowienie
|
Nie zagram przy Łazienkowskiej - mówi "Gazecie Wyborczej" 30-letni piłkarz Austrii Wiedeń i reprezentacji Polski Środowy "Przegląd Sportowy" podał, że Radomski otwiera transferową "listę życzeń" dyrektora sportowego aktualnego jeszcze mistrza Polski.
Słyszał Pan o zainteresowaniu Legii? Arkadiusz Radomski: Tak. Ale ja nie mam jeszcze najmniejszego zamiaru wracać do kraju. Zdecydowanie za wcześnie. Mam tylko 30 lat i spokojnie przez przynajmniej trzy sezony mogę występować w przyzwoitym zagranicznym klubie. Czuję się na siłach i raczej nie powinienem mieć problemu ze znalezieniem nowego pracodawcy. Bo z Austrii chcę odejść. A co będzie za trzy lata, to nie wiem. Tak daleko nie wybiegam w przyszłość. Ja jestem chłopak z Gniezna. To niedaleko Poznania, kiedyś, dawno temu grałem w Lechu. I jeśli już, to w "Kolejorzu" chciałbym zakończyć karierę. Na pewno prędzej zagrałbym w Lechu niż Legii, ale i tak ten temat stanie się aktualny za parę lat. No i fajnie
|
|
|
|
#15628 |
|
Zakorzenienie
|
A ogladała któras Pytanie na sniadanie?? Był Wasz Patysio
![]() ![]() Prowadził program z jakąs brunetą.Nooo... Pogoda extrta a ja spadam do pracy... ![]() PA |
|
|
|
#15629 |
|
Zakorzenienie
|
No, ślicznie dzisiaj. Tylko szkoda, że ja już jestem w szkole i wracam do domy dopiero o 16
Ale chociaż mam fajnie, bo zdobyłam hasło administratora do komputerów szkolnych i mogę wchodzić na zablokowane strony
|
|
|
|
#15630 | |
|
Konto usunięte
|
ale kolejność w tamtym co pisałam nie ma znaczenia
Cytat:
Prędzej w Lechu niż w Legii
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:32.

Trzy osoby oglądają mecz na komputerze, a mama się rozsiadła przed naszym wielkim telewizorem i sobie spokojnie ogląda ten amerykański film
To znaczy mi może dawać rządzić, bo ja, to co innego
Ale mama?

bezchmurne niebo, sloneczko...