Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13 - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-06, 09:31   #3871
misiadelkoo
BAN stały

Dot.: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13

Ja tylko tak póki jeszcze nie ma nowego wątku, najbardziej spodobał mi się Alloffkowej, ale w tym kontekście powinno być "w bród" zamiast "w brud"

http://megaslownik.pl/slownik/synoni...05,w+br%C3%B3d
misiadelkoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 09:32   #3872
madziara889
Zakorzenienie

Pochwale się- mamy kamerzystę

Za tydzień jedziemy podpisać umowę z zespołem, bo póki co są na wyjeździe i tylko nas zapisali. Spać przez to nie mogę, bo dopóki nie będę miała podpisanej umowy, to będę żyła w niepewności.
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 09:34   #3873
alloffkowa
Zakorzenienie

Misiadelko, faktycznie
Choć nie wiem czy nie dostaniesz ostrzeżenia za poprawienie, choć nie poprawiasz błędów orto
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 09:37   #3874
misia880
Zakorzenienie

DOTKA90
chce Ci serdecznie podziękować, że poświęciłaś swój czas i wysłałaś mi te książki z metodologi

napisałam sobie wszystko już na brudno i teraz tylko przepisać

jakby nie TY to bym chyba zwariowała.

dziękuję

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 09:49   #3875
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość
teraz to mnie pocieszyłaś... dopiero był styczeń i miałam równy rok do ślubu a teraz mamy czerwiec i mi zostało trochę ponad 7 miesięcy
Tylko się cieszyć Twoja relacja będzie pierwsza

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość

Za tydzień jedziemy podpisać umowę z zespołem, bo póki co są na wyjeździe i tylko nas zapisali. Spać przez to nie mogę, bo dopóki nie będę miała podpisanej umowy, to będę żyła w niepewności.
super z zespołem też się uda

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 09:50   #3876
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kulbensikowa Pokaż wiadomość
Od kilku miesięcy mam problem z kręgosłupem, straszny ból, nie mogę zasnąć czasem, lub budzę się w nocy byłam dziś u dr i mnie opierniczyła że dopiero teraz przyszłam... Mam skierowanie na rehabilitację itd... jutro rano jadę na badania krwi... wiec lece spac, dobranoc
wciąż Cię to męczy... myślałam, że już przeszło... Kochana szybkiego powrotu do zdrowia!!! Mam nadzieję, że te rehabilitacje pomogą Koniecznie napisz jak wyniki itp.!

Cytat:
Napisane przez cikulada Pokaż wiadomość
[/COLOR]W przyszłą sobotę idziemy z TŻem na wesele do jego dobrego kolegi ze studiów i przyznam szczerze, że jestem troszkę zła na młodych... Miesiąc przed weselem TŻ dostał od nich zaproszenie przysłane pocztą (wysłali je do firmy w której I. pracuje chociaż znają jego adres domowy ) i to jak najbardziej rozumiem, bo jednak mieliby ładnych kilkadziesiąt kilometrów do pokonania żeby przywieść zaproszenie. Ale to co mnie zabolało to fakt, że wiedzą również że jesteśmy zaręczeni i w przyszłym roku bierzemy ślub, a mimo to na zaproszeniu jest wpisana osoba towarzysząca... Ok, nie znają mnie, ale nie od dziś jesteśmy parą a istnieje internet (facebook ), telefon i jeszcze kilka innych sposobów żeby dowiedzieć się jak się nazywam. A najlepsze jest to, że innym mieli wypisywać normalne imienne zaproszenia, natomiast TŻ dostał z osobą towarzyszącą
jak dla mnie miesiąc wcześniej zaprosili = odmówił im ktoś i Wy to miejsce zapełniliście. Też tak będziemy robić ale na 2 miesiące wcześniej chcemy domawiać - miesiąc uważam za mało czasu, a w normalnym trybie będziemy prosić raczej 3 miesiące wcześniej (albo nawet 4 zobaczymy) Nam czerwiec na proszenie odpada, więc myślę że jednak 4 miechy wcześniej . Nieładnie, że kolega nie wpisał z imienia i nazwiska, nie trzeba wiele by taką informację uzyskać jak się nazywasz... wystarczy chcieć. Ja nie popełnię tego błedu na pewno

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Zazdroszczę dziewczynom z czerwca - już tylko rok Wam został. Nie mogę się doczekać kiedy ja będę miała rok
.
Kochana już niedługo T będziesz mieć rok i ja
bardziej mnie ekscytuje wizja robienia remontu mieszkania, naszego własnego kącika już mam wizję jak to rozwiążę będziemy mieć 3 pokoje, kuchnie łazienkę i kibelek na sam początek super!

Ja biedna muszę się uczyć

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 09:50   #3877
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Shiruvii Pokaż wiadomość
Przepraszam, że się nie odzywam ostatnio, ale mam mega tyły w pracy i na studiach.

Za to przy wieszaniu prania wymyśliłam nam tytuł wątku "poślubnego"
Nasze śluby już skończone, każdy PeeM ma już żonę
Zastanawiałam się właśnie, co z Tobą powodzenia w nadrabianiu "tyłów"
Tytuł jest mega

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
to chyba moje hasło

---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------

Do pierwszych ślubów miesięcy coraz mniej, każda z nas zaczyna liczyć każdy dzień
Jestem na tak!

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
Relacje podczytujemy, swoimi ślubami się rajcujemy
Kochana, po cienkim lodzie stąpasz... Ale ja pójdę z Tobą, bo jest dla mnie IDEALNY!!!

Cytat:
Burze i kłótnie u nas bywają jednak PMki w ślubnych zmaganiach się wspierają
Ha ha ha! Kolejna po cienkim lodzie chodzi!!! Piąteczka!

Cytat:
Napisane przez Verunka Pokaż wiadomość
buty, welon i sukienka, temat ogarnia już każda Pmka
Si, si, si!
Cytat:
Jest Moja faworytka wygrała
Także za nią byłam! Choć i Marcelę lubiłam

Cytat:
Od kilku miesięcy mam problem z kręgosłupem, straszny ból, nie mogę zasnąć czasem, lub budzę się w nocy byłam dziś u dr i mnie opierniczyła że dopiero teraz przyszłam... Mam skierowanie na rehabilitację itd... jutro rano jadę na badania krwi... wiec lece spac, dobranoc
Kochana, ale wiadomo coś? Trzymaj się I rozumiem co musisz czuć, sama przez to przechodziłam

Cytat:

gratuluję ! jeszcze trochę i będzie równe 12 miesięcy

teraz to mnie pocieszyłaś... dopiero był styczeń i miałam równy rok do ślubu a teraz mamy czerwiec i mi zostało trochę ponad 7 miesięcy

dzień dobry !
ja od rana raczę się kawą zbożową i czytam sobie książkę czekam tez na telefon od mechanika (blacharza) ile mnie wyniesie naprawa auta i az sie boję co mi powie
Aż wywołało to na moim ciele ciarki... Brr! Boję się takiej świadomości (choć sama nie wiem czemu).

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 09:52   #3878
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
Tylko się cieszyć Twoja relacja będzie pierwsza
eee nie będę pisać raczej żadnej relacji najwyżej jakąś krótką notkę u mnie nie będzie co opowiadać tak właściwie bo ja biorę ślub dla samego ślubu a nie dla wesela tak jak u was wiec moja relacja na pewno będzie bardziej prywatna i osobista, przynajmniej takie na chwile obecną odnoszę wrażenie
moniczka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 09:57   #3879
ParisParisienne
Rozeznanie

rany jestem zupelnie po za tematem juz nie mam pojecia o czym piszecie... ciezko mi byc na bierzaco, za duzo klepiecie!

witam nowe PMki

ale juz widze, ze proponujecie nowe nazwy watku, fajnie moze od przyszlego bedzie ze mna lepiej
ParisParisienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 09:58   #3880
aniuska18032
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Aniuska, ja bym zadzwoniła

W takim razie później zadzwonię, szkoda mi nerwów na czekanie w nieświadomości.
Tak naprawdę musiała sprawdzić tylko 3 rozdział badawczy bo 1 i 2 były sprawdzone i poprawione i ponownie sprawdzone...

Zaręczczeni od listopada 2011

Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014

Fotografia Anna Kolebuk
aniuska18032 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 10:00   #3881
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość
Aż wywołało to na moim ciele ciarki... Brr! Boję się takiej świadomości (choć sama nie wiem czemu).
z jednej strony się boję ale z drugiej strony chciałabym żeby to bylo już !
Stary 2013-06-06, 10:04   #3882
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
wracaj do zdrowia wogóle czemu tak długo czekałaś z pójściem do lekarza?

U mnie znowu pochmurno i pada chociaż tyle że ciepło jest, ale ten brak słońca wpędzi mnie w depresję

ciukulada jak sytuacja u Was? poprawiła się?
Okazało się że w moim regionie wczoraj przeszły potężne ulewy, pozalewane domy, nie przejezdne drogi i uprawy truskawek zniszczone Na szczęście moje miasto oszczędziło.

Edytowane przez anka1897
Czas edycji: 2013-06-06 o 10:07
Stary 2013-06-06, 10:05   #3883
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:

EDIT:
już po północy więęęęc !! 15 miesięcy do ślubu !!!

Doczekałaś się

Cytat:
Zazdroszczę dziewczynom z czerwca - już tylko rok Wam został. Nie mogę się doczekać kiedy ja będę miała rok

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Kurcze, a wiesz, że mnie to zaczyna przerażać?
Nie wiem czemu ale cały czas czuję, że ja w tej roli panny młodej nie pasuję, że nie wyjdzie tak jakbym tego chciała

Cytat:
Napisane przez aniuska18032 Pokaż wiadomość
Dziewczyny co myślicie ? Mam dzwonić dzisiaj do promotorki jeśli mi nie odpisze ?
Z nerwów mnie żołądek boli, chce się obronić za nim ona sobie pojedzie na urlop bo potem zostanie mi wrzesień a ja nie chcę zwlekać skoro mam gotową prace .

Koleżanka poradziła żebym zadzwoniła bo ona też długo czekała na odp a potem babka jej powiedziała, że ona odpisała a, że nie doszło to nie jej wina
Widzę, że mamy taką samą sytuację!
Ile nerwów wczoraj się najadłam przez promotorkę Kazała mi wysłać całość pracy przed drukowaniem po kosmetycznych poprawkach i nagle mi odpisuje, że drogą online mi tego nie sprawdzi A w poniedziałek miałam oddać do dziekanatu ! Wysłałam jej tylko fragmenty 3 rozdziału i czekam jak na szpilkach na odpowiedź ...

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość

Cytat:
W takim razie później zadzwonię, szkoda mi nerwów na czekanie w nieświadomości.
Tak naprawdę musiała sprawdzić tylko 3 rozdział badawczy bo 1 i 2 były sprawdzone i poprawione i ponownie sprawdzone...
Zadzwoń, zadzwoń. Ja mam nadzieje, że moja mi dziś odpisze, poprawię co tam wymyśli i wydrukuję zgodnie z planem.

Mam jeszcze problem z plagiatem- zaznaczyło mi cały wstęp w ankiecie, bo robiłam ankietę internetową Już ją usunęłam z tego portalu, myślicie, że już przy sprawdzaniu na uczelni mi tego nie zaznaczy ? Miała któraś z Was taką sytuację?

Cześć!

Zabieram się do jakiejś pracy, bo wypłata marna
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 10:08   #3884
aniuska18032
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość

Widzę, że mamy taką samą sytuację!
Ile nerwów wczoraj się najadłam przez promotorkę Kazała mi wysłać całość pracy przed drukowaniem po kosmetycznych poprawkach i nagle mi odpisuje, że drogą online mi tego nie sprawdzi A w poniedziałek miałam oddać do dziekanatu ! Wysłałam jej tylko fragmenty 3 rozdziału i czekam jak na szpilkach na odpowiedź ...

Zadzwoń, zadzwoń. Ja mam nadzieje, że moja mi dziś odpisze, poprawię co tam wymyśli i wydrukuję zgodnie z planem.

Mam jeszcze problem z plagiatem- zaznaczyło mi cały wstęp w ankiecie, bo robiłam ankietę internetową Już ją usunęłam z tego portalu, myślicie, że już przy sprawdzaniu na uczelni mi tego nie zaznaczy ? Miała któraś z Was taką sytuację?
No ja już z nerwów nie mogę ! Tyle czekania a tu nawet informacji czy doszła ta praca... Inna koleżanka znowu dziś do niej pisała, ja pisać nie będę tylko dzwonię i tyle.
A wiesz nie wiem, nam babka kazała sprawdzić 2 pierwsze rozdziały bez ankiet i tak zrobiłam
Mówiła, że tych ankiet nie wrzucają do sprawdzania także sama już nie wiem

Fotografia Anna Kolebuk
Stary 2013-06-06, 10:13   #3885
misiadelkoo
BAN stały

Cytat:
Misiadelko, faktycznie
Choć nie wiem czy nie dostaniesz ostrzeżenia za poprawienie, choć nie poprawiasz błędów orto
Ja to od razu bana dostanę znając życie
misiadelkoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 10:17   #3886
KaEs
Wtajemniczenie

Ej!

u mnie jest 450 dni do ślubu

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 10:25   #3887
Verunka
Zadomowienie

Odp: Dot.: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13

Cytat:
Napisane przez cikulada Pokaż wiadomość
Dziękuję Na szczęście w dzień nie padało i woda opadła także jestem już spokojniejsza

Krooliczek widać niesamowite efekty Na prawdę powinnaś być z siebie dumna że już tyle osiągnęłaś

Dziewczyny nie szalejcie tak z nowymi tytułami bo w końcu nie będziemy wiedziały na który się zdecydować, a do nowego wątku jest jeszcze trochę czasu

---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ----------

W przyszłą sobotę idziemy z TŻem na wesele do jego dobrego kolegi ze studiów i przyznam szczerze, że jestem troszkę zła na młodych... Miesiąc przed weselem TŻ dostał od nich zaproszenie przysłane pocztą (wysłali je do firmy w której I. pracuje chociaż znają jego adres domowy ) i to jak najbardziej rozumiem, bo jednak mieliby ładnych kilkadziesiąt kilometrów do pokonania żeby przywieść zaproszenie. Ale to co mnie zabolało to fakt, że wiedzą również że jesteśmy zaręczeni i w przyszłym roku bierzemy ślub, a mimo to na zaproszeniu jest wpisana osoba towarzysząca... Ok, nie znają mnie, ale nie od dziś jesteśmy parą a istnieje internet (facebook ), telefon i jeszcze kilka innych sposobów żeby dowiedzieć się jak się nazywam. A najlepsze jest to, że innym mieli wypisywać normalne imienne zaproszenia, natomiast TŻ dostał z osobą towarzyszącą
Mega chamsko, strasznie mnie coś takiego wkurza
. Ludzie są bezmyślni czasem. Ostatnio mój brat był z dziewczyną (są razem 3 lata) na weselu swojego współlokatora z którym też mieszka już któryś rok i zaprosili go z os. Towarzyszącą

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
wracaj do zdrowia wogóle czemu tak długo czekałaś z pójściem do lekarza?

U mnie znowu pochmurno i pada chociaż tyle że ciepło jest, ale ten brak słońca wpędzi mnie w depresję

ciukulada jak sytuacja u Was? poprawiła się?
Okazało się że w moim regionie wczoraj przeszły potężne ulewy, pozalewane domy, nie przejezdne drogi i uprawy truskawek zniszczone Na szczęście moje miasto oszczędziło.
Współczuję strasznie mam naprawdę nadzieje ze szybko ta sytuacja się poprawi. Mój TŻ mega depresyjne reaguje na taka pogodę, nie może się z łóżka zwlec, pyskuje, nie wysypia się, musze mu jakiegoś deprima dać bo masakra. Zaczęłam juz nawet myśleć dzisiaj o przeprowadzce w cieplejszy klimat po ślubie.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Verunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 10:30   #3888
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
Ej!

u mnie jest 450 dni do ślubu

Ja przestałam liczyć - przez to jeszcze bardziej mi się dłużyło

Stary 2013-06-06, 10:38   #3889
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Ojj nawet nie wiecie jak bardzo chciałabym żeby ta nasza czerwcowa data wypaliła... Ale nie wiem Bo z kasą kiepsko, a innej pracy znaleźć nie mogę!

Dziewczyny....
podoba mi się taki tort
Ale jak się za niego zabrać? Tą kokardę się zdejmuje przed krojeniem czy jak?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tort 2.jpg (27,1 KB, 25 załadowań)

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 10:52   #3890
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Ojj nawet nie wiecie jak bardzo chciałabym żeby ta nasza czerwcowa data wypaliła... Ale nie wiem Bo z kasą kiepsko, a innej pracy znaleźć nie mogę!

Dziewczyny....
podoba mi się taki tort
Ale jak się za niego zabrać? Tą kokardę się zdejmuje przed krojeniem czy jak?
a nie mozna by zrobić podobnej kokardki z lukru czy ten takiej masy cukierniczej ? ;> nie musiałabys niczego sciągac a kazdy miałby czerwony akcent na talerzu
Stary 2013-06-06, 10:57   #3891
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
a nie mozna by zrobić podobnej kokardki z lukru czy ten takiej masy cukierniczej ? ;> nie musiałabys niczego sciągac a kazdy miałby czerwony akcent na talerzu
Noo jakby się dało to było by fajnie

My już wiemy z jakiej cukierni chcemy tort i ciasta
Na targach próbowaliśmy przepysznego tortu malinowego TŻ powiedział że chce tylko taki

Razem od 27.06.2008r
Wedding
Stary 2013-06-06, 11:02   #3892
madziara889
Zakorzenienie

Dobry pomysł z masą cukrową albo plastyczną

Ja chcę fotografa...
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 11:03   #3893
aniuska18032
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Verunka Pokaż wiadomość
Mega chamsko, strasznie mnie coś takiego wkurza
. Ludzie są bezmyślni czasem. Ostatnio mój brat był z dziewczyną (są razem 3 lata) na weselu swojego współlokatora z którym też mieszka już któryś rok i zaprosili go z os. Towarzyszącą

Współczuję strasznie mam naprawdę nadzieje ze szybko ta sytuacja się poprawi. Mój TŻ mega depresyjne reaguje na taka pogodę, nie może się z łóżka zwlec, pyskuje, nie wysypia się, musze mu jakiegoś deprima dać bo masakra. Zaczęłam juz nawet myśleć dzisiaj o przeprowadzce w cieplejszy klimat po ślubie.
Maskara...ja się będę dowiadywała jak osoby towarzyszące się nazywają, nawet jeśli osobiście ich nie znam. Chyba, że w danym momencie ktoś nie będzie w związku to wtedy napiszę z osobą towarzyszącą, zawsze może wziąć koleżankę/kolegę .

Ja czasami tak reaguję na taką pogodę, np. jestem nieznośna, śpiąca i nie mam na nic ochoty..;-/
U mnie jest szaro teraz (jak wstałam to piękne słońce świeciło) i dość chłodno, chce mi się spać a muszę się uczyć

Broker jeszcze nie odpisał, zaczynam się martwić.
Zmartwienia z pracą mgr, martwienie się o zespół....OMG ;[

Fotografia Anna Kolebuk

Edytowane przez aniuska18032
Czas edycji: 2013-06-06 o 11:04
Stary 2013-06-06, 11:06   #3894
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Maskara...ja się będę dowiadywała jak osoby towarzyszące się nazywają, nawet jeśli osobiście ich nie znam. Chyba, że w danym momencie ktoś nie będzie w związku to wtedy napiszę z osobą towarzyszącą, zawsze może wziąć koleżankę/kolegę .

Ja czasami tak reaguję na taką pogodę, np. jestem nieznośna, śpiąca i nie mam na nic ochoty..;-/
U mnie jest szaro teraz (jak wstałam to piękne słońce świeciło) i dość chłodno, chce mi się spać a muszę się uczyć

Broker jeszcze nie odpisał, zaczynam się martwić.
Zmartwienia z pracą mgr, martwienie się o zespół....OMG ;[
Ja też mam taki zamiar. Przecież co to za problem napisać sms z pytaniem? A tej osobie napewno będzie miło

Razem od 27.06.2008r
Wedding
Stary 2013-06-06, 11:14   #3895
justynkie
Wtajemniczenie

Heeeej

Witam nowe PMki Tosaa mamy slub w tym samym dniu

Co do zaproszeń, ja również będę pytała o dane osoby towarzyszącej. Sama miałam kiedyś podobną sytuację ale z winietką. Zaproszenie było też dla "osoby towarzyszącej" ale dlatego że jak kuzyn rozdawał zaproszenia to nie miałam nikogo. Były wtedy dwa wesela, w czerwcu i sierpniu. Na czerwcowe już miałam chłopaka i z nim poszłam ale tam akurat winietek nie było. Przed samym drugim weselem rozstaliśmy się i na szybko zorganizowałam kolegę. Ale na winietce było nazwisko tamtego chłopaka... Zdziwiło mnie to bo nikt mnie nie pytał z kim przyjdę. Co prawda kolega się śmiał że co złego to nie on tylko tamten ale gdyby to był nowy chłopak to byłaby niezręczna sytuacja...

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 11:20   #3896
ane3kaa
Zakorzenienie

Wkurzyłam sie i to bardzo....

Studiuje informatykę a zamiast uczyć sie informatyki ucze sie angielskiego.... koles sobie wymyslił ze mamy strescic 20 stron w 2 strony... stresciłam wysłałam uznał ze to plagiat, zmieniłam wysłałam znowu ok zatwierdził. To było 28 maja.... dzisiaj mi napisał ze mam plagia!!! i zrozum tu chłopa.... kuzwa.... najgorsze ze to mgr a nie dr czy prof.... napisałam do niego ocb bo nie rozumie, raz pisze ze ok teraz pisze ze mam plagiat i mam najgorsze co poprawic to do 10 czerwca....
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 11:25   #3897
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Noo jakby się dało to było by fajnie

My już wiemy z jakiej cukierni chcemy tort i ciasta
Na targach próbowaliśmy przepysznego tortu malinowego TŻ powiedział że chce tylko taki
no to akurat ! nie wiem czy ta masa może mieć jakiś smak ale nawet ona będac czerwona moze dawać jakis posmak maliny no i w środku to już nie wiem jak te warstwy ale na pewno dogadacie wszystko jak już macie upatrzoną cukiernię

jestem w TOP 5 spamerek tego wątku
Stary 2013-06-06, 11:26   #3898
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
Wkurzyłam sie i to bardzo....

Studiuje informatykę a zamiast uczyć sie informatyki ucze sie angielskiego.... koles sobie wymyslił ze mamy strescic 20 stron w 2 strony... stresciłam wysłałam uznał ze to plagiat, zmieniłam wysłałam znowu ok zatwierdził. To było 28 maja.... dzisiaj mi napisał ze mam plagia!!! i zrozum tu chłopa.... kuzwa.... najgorsze ze to mgr a nie dr czy prof.... napisałam do niego ocb bo nie rozumie, raz pisze ze ok teraz pisze ze mam plagiat i mam najgorsze co poprawic to do 10 czerwca....
Współczuję sytuacji. niestety tacy są najgorsi. Może chcą się wykazać albo pokazać jacy to Oni są mega ważni

Stary 2013-06-06, 11:28   #3899
szklaneczka25
Rozeznanie

Hej! Bede wyłączona na jakiś czas z wizaażu.. bede podczytywac.

Byłam w Madonnie i po raz ostatni przed pprzymiaarkami mierzylam swoja suknie
Nie zmieniam jej
Panie powiedziaaly ze nie pozwalaja robic zdjec bo nie chcaa aby PM zapamietały widok w niedopasowanej, pożółkniętej sukni... itp.. gadka szmatka.
szklaneczka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 11:34   #3900
ane3kaa
Zakorzenienie

http://www.salemarzen.pl/p/aktualnos...o-w-dniu-slubu
fajne
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości