|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mid season sale się pocieszamy i zimę wyganiamy! PULL&BEAR cz. 7
Cytat:
mnie też zawsze krem Nivea ratuje |
|
|
|
|
|
#4052 |
|
Zakorzenienie
|
Zawsze wydawało mi się, że po oliwie tak samo jak po oleju wszystko paskudnie tłuste będzie, a odkąd zaczęłam sobie nakładac olivę na włosy i nadmiar zostawał mi na rekach ona się świetnie wchłaniała i nie pozostawiała tłustej powłoki.Wydaje mi się, że na oczach bedzie tak samo.
|
|
|
|
|
#4053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też, ale kremowa kurtka do tego ubierze się szpile z ćwiekami i już jest rockowo.. zresztą ja lubię różne style... tzw. sexownie rockowo i kurtka jest coś ala bikerowa więc bedzie bosko
Edytowane przez ewcik Czas edycji: 2013-06-05 o 23:17 |
|
|
|
|
|
#4054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na wyjeździe włosów nie olejuję, to i oczu chyba nie będę ![]() no nic, pójdę do drogerii i kupię coś na chybił-trafił ![]() w ogóle jutro mam trzy zaliczenia a ja zamiast powtarzać to siedzę na wątku
Edytowane przez Szoszoszo Czas edycji: 2013-06-05 o 23:23 |
|
|
|
|
|
#4056 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Znowu jakaś afera? :confused : Ślimakowa? ![]() Cytat:
Pralka wybrana? Ja mam np Aristona ![]() Wczorajszy egzamin zaliczony Cytat:
ja ostatnio jak zaczęły wyłazić to chyba trzy przenosiłam ze środka chodnika na trawę, żeby ich nie rozjechało![]() Wszystkie jakie miałam wpadały w żółtek jest dużo swatchy na tamtym wątky bbCytat:
![]() padnęCytat:
![]() Cytat:
i widziałam, że sukienka z H&M ta sama nam się spodobała
|
|
|
|
#4057 |
|
Zakorzenienie
|
Emii jakie dawno toc to w zeszla sobotę kupilam
to super mam nadzieje, ze u Ciebie się mineraly sprawdza jak nie to iva78 już wie gdzie mnie znaleźć ja zmywam makeup olejkiem myjacym z biochemii urody i super daje radę
Edytowane przez zonjusha Czas edycji: 2013-06-05 o 23:28 |
|
|
|
|
#4058 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#4059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobra, co Was będę zanudzać, idę sobie. Dobranoc wszystkim
|
|
|
|
|
|
#4060 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymam mocno Cytat:
jak mogłaś nie zdać heh za ślimaki ![]() za ślimaki
|
|
|
|
#4061 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() :Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do sukienki, podobają mi się wszystkie wersje kolorystyczne ale chyba właśnie kwiatowa najbardziej![]() ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#4062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślałam, żeby go jakoś od ulicy odgonić, ale tak jak napisałam - sam uciekł.w H&M nie bywam teraz jakoś zbyt często ale akurat jutro powinnam być, rozejrzę się czy może już jest, albo popytam o nią |
|
|
|
|
|
#4063 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
byle do przodu.Biedne ślimaki, a teraz tyle deszczu, że będzie ich bardzo dużo. No właśnie nigdy to połączenie mi nie pasowało. J nawet dziecku nie pozwalam tak założyć Zawsze będę miała przed sobą obraz kolegi, który się w 35 stopniowy upal wystroił na basen w białe skarpety tak naciągnięte jak się da najbardziej i niebieskie klapki CUBOTA Cytat:
Cytat:
Martolek---ten azjatycki BB krem, on zostawia brązowe ślady na chusteczce jak np wycierasz nos? Pytam, bo ja mam taki z nivea i tak się robi. |
|||
|
|
|
|
#4064 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() sprawdz czy masz kasę
|
|
|
|
#4065 | |
|
Wtajemniczenie
|
Missha M Perfect Cover, chociaż opinie o nim są skrajnie różne... Miałaś może?
![]() Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#4066 |
|
Zakorzenienie
|
Wstawać wstawać!!!
Martolek gratulacje Szoszoszo mi tez ich żal jak widzę porozgniatane skorupki na chodnikach no i muszę swoje winy odkupić kilka lat temu w piwnicy w domu rodzinnym nadepnelam oczywiście przypadkiem na jednego i aż sie poryczalam, potem chodziłam pól dnia za Tata i dreczylam Go "powiedz mi ze sie zregeneruje no powiedz"
|
|
|
|
|
#4067 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo dlugo uzywalam oliwki dla dzieci do zmywania makijazu oczu, ale juz powoli denerwowala mnie ta tlustosc , ktora zostawala. Teraz mam np mleczko z biedronki i jest ok..zmywa wszystko Cytat:
![]() Cytat:
w dzisiejszych czasach dany sprzet ma wytrzymac tyle na ile dana jest gwarancja...najczesciej 5 lat...nie wykupuje tych przedluzonych bo jest to naciaganie na kase i tyle....sprzet? polecam boscha..chociaz pralke mam Whirpool i mnie wkurza ..ladowana od gory niby 6 zmysl ale czy takowy posiada to watpie![]() minika jak Ci sie uda to wyzebraj jeszcze odcien Rattan..ten to dopiero jest super zolty..tylko dostepny w salonach EL w Warszawie i Poznaniu. Zonia ja Cie szukala nie bede..wynajme Emii ![]() Moj syn mi wczoraj powiedzial, ze jak chce sluz ze slimaka to on mi przyniesie od kolezanki co ma hodowle winniczkow. Wiecie co? Dzisiejsza mlodziez ![]() No dobra..Martolek gratuluje
|
|||
|
|
|
|
#4068 |
|
Zakorzenienie
|
zastanawiam się dlaczego xs nie ma stacjonarnie i dlaczego ogólnie jest ich tak mało zawsze przecież masa ich koszulek jest ogromna
wczoraj odszukałam moją z puchatkiem rozmiar S wyglądam jak w koszulce TŻ który nosi XL ![]() też zawsze ratuje ślimaki a ja miałam takie ( na zdjęciu nie moje ale takiej wielkości były)
|
|
|
|
|
#4069 |
|
Zadomowienie
|
ja polecam dwufazowiec z bielendy - o ten - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...jazu-oczu.html jest suuper zmywa absolutnie wszystko i nie podrażnia, a to dla mnie ważne bo noszę soczewki
a w ogóle to witam
|
|
#4070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do pralek: standardowa gwarancja to jest 2 lata, 5 to jest właśnie przedłużona. I teraz dumam: lepsza droższa pralka z krótszą gwarancją czy tańsza z dłuższą? Na opcję numer 3, czyli droższa z dłuższą, jakoś mi szkoda pieniędzy. Zwłaszcza że nie mam pewności, czy ta pralka zostanie z nami dłużej niż dwa lata - może się w końcu kiedyś wyniesiemy na swoje i nie przewidzę, czy będzie pasować. Nie znoszę takich zakupów |
|
|
|
|
|
#4071 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4072 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4073 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, co do zmywania makijażu - nie lepiej kupić po prostu dobry płyn micelarny??? Zamiast maziać się oliwą
![]() Co do oliwy, zależy w jakiej fazie rumianek będzie, bo to może się w ogole nie wymieszać ze sobą... Kupiłam sobie w tamtym tyg Revitalash i chyba zaczynam powoli widzieć efekty
Edytowane przez gozia Czas edycji: 2013-06-06 o 10:35 |
|
|
|
|
#4074 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ciagle cos wklejacie i kusicie a ja niestety jestem podatna na wszelkie nowinki. Gozia wydluzyl i zagescil czy co zrobil? Jak ja swoje wymaluje to siegaja mi prawie do brwi , ale sa cienkie i rzadkie (mowie o gornej powiece) Atak wogole nie stac mnie na niego
Edytowane przez iva78 Czas edycji: 2013-06-06 o 11:20 |
|
|
|
|
|
#4076 |
|
Zakorzenienie
|
iva78 On powoduje, że nie wypadają i wydłużają się, nie sądzę aby robiły się grubsze, może minimalnie, bo nie wypadają.
Dziewczyny moje z roku, które go używają mają super rzęsy po nim ale takie naprawde dobre efekty są po min 1 miesiącu ![]() Ja kupiłam duży, podobno spokojnie mi na 6 miesięcy starczy ![]() Też oszczędzam, tzn staram się ale suma na koncie powoli powoli rośnie i co najważniejsze - nie kurczy się w zastraszający sposób
|
|
|
#4077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie np za bardzo podrażniały zarówno płyny do demakijażu jak i micelarne z którymi miałam do czynienia, szczypały mnie oczy i skóra wokół nich. Po oliwce nie miałam tego problemu. A nie leżę na pieniądzach, żeby nie wiadomo ile wydawać na płyn, który jak wiadomo schodzi w dużych ilościach... jakieś pół roku temu, odkryłam płyn micelarny z Biedronki,produkowany przez Tołpę i byłam z niego bardzo zadowolona, bo spełniał swoje zadanie i nie podrażniał mnie. Jednak niedawno został wycofany.Poza tym, co do Twojego komentarza z mazianiem się oliwą, to niektórzy wolą stawiać na bardziej naturalne składniki, a nie nafaszerowane chemią do granic możliwości. Tyle w tym temacie z mojej strony
|
|
|
|
#4078 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pani w pullu mi powiedziała, że do Polski XS nie wysyłają. Cytat:
Jeszcze jest cos takiego, dobre opinie ma, już tydzień nad tym dumam http://www.xlash.com.pl/las-mer/ |
||
|
|
|
|
#4079 |
|
Zakorzenienie
|
Oliwka, olejek i oliwa są podobne. Mają podobną budowę i są niepolarne. De facto, olejek i oliwka mają dodatkowe składniki chemiczne, a sama oliwa niekoniecznie
Martolek teraz każdy kosmetyk ma składniki chemiczne i tego nie unikniesz, nawet "kosmetyki naturalne" mają konserwanty i dodatkowe substancje - chemię. Jedyne czego możesz uniknąć to barwniki i substancje zapachowe, które w 80% odpowiadają za podrażnienia skóry. Czasami te kosmetyki naładowane substancjami chemicznymi mogą być delikatniejsze, niż te z naturalnymi ekstraktami, które mogą uczulać i podrażniać. Jeśli pasował Ci ten z Biedronki, trzeba było spisać skład i znaleźć kosmetyk z bardzo podobnym (płyny micelarne składają się z małej ilości składników zazwyczaj). Możliwe, że go wycofali, bo przestał spełniać standardy, więc może niedługo wróci z lekko zmienionym składem
|
|
|
#4080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale narazie odpada taki zakup.
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:59.

mnie też zawsze krem Nivea ratuje 

nic o tym nie wiem

padnę
pewnie dziewczyny od razu by mi dziur narobiły, no oki mozna jeszcze drugie na przebranie.I jeszcze myślałam, zeby zalozyc te sanadły ze stradiego, a rajtki i sandały to nie wiem

za ślimaki 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
ale narazie odpada taki zakup.