|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 16 części mam lipcowo-sierpniowych 2013? | |||
Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013, cz.16 ! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
8 | 13,33% |
Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, cz.16! |
27 | 45,00% |
Coraz niżej nasze brzuchy, już wychodzą z nich maluchy!- Mamusie VII-VIII 2013 cz.16! |
20 | 33,33% |
jedzcie truskawki i czeresnie dziewczyny bo nie znamy dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! |
2 | 3,33% |
Golcie kapy dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! |
3 | 5,00% |
Głosujący: 60. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1231 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Cytat:
A co do tesciow, to brak słow. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1232 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
Jestem juz po wizycie u diabetologa i siedzę w pracy.
Po wyjściu ze szpitala cała drogę do auta wyłam ![]() Nie poradzę sobie z tym wszystkim, nie umiem żyć na godziny. Mam wrażenie ze bede ciagle z zegarkiem w łapie i nie wyjdę z domu bo tych posiłków i tego mierzenia cukru jest od groma ![]() Do tego lekarz i pielęgniarka która robiła mi szkolenie z żywienia tak mi nagadali ze nic tylko sie zamknąć w 4 ścianach. Do tego odniosłam wrażenie ze chce krzywdzic własne dziecko ![]() A w doopie z tym wszystkim ![]()
![]() |
#1233 |
Zakorzenienie
|
ANULKA...
Margoś- ty urodzisz i sama nie będziesz wiedziała jak i kiedy. Zrobią o tobie później program w Niezwykłych porodach. A zapowiedź programu będzie taka: Dziecko leżało przy niej dwie doby, ale nadal uparcie twierdziła, że to Sierścia przyniosła maleństwo ze spaceru! ![]() parsknęłam śmiechem na cały regulator... super to napisałaś!!! Sammi, jest mi niezmiernie miło, że o mnie myślisz, ale ja nie idę do diabetologa i wolę nie iść ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1235 |
Konto usunięte
|
Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
No Anja jest specyficzna bardzo
![]() Ja idę policzyć ruchy, Mały dzisiaj leniwy. Przeciąga się, ale wczoraj to był cały dzień w ruchu praktycznie... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1236 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wyniki były cały czas w normie a tu teraz hemoglobina 10 ![]() Gin kazał brać Aspargin, kwas foliowy i Tradyferon Fol i jeść dużo czerwonego i zielonego ![]() Tak więc od wczoraj zajadam się mega dużą ilością pomidorów, a dziś do obiadu sałata ![]() Ale mam ochotę na kakao... idę sobie zrobić ![]()
![]() |
#1237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest tyle pięknych, apetycznych kobiet np. MY ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1238 |
Zakorzenienie
|
sammi po prostu nie moge wyjsc z szoku po tym co napisalas o tesciach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1239 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
podoba mi sie jedynie BARDZO w reklamie apartu.. jest zmyslowa itp. Znowu Krupe lubie chociaz wczoraj miala sukienke i fryzure taka ale i tak ladnie wygladala.. ale ZUZA wygladala bardzo ladnie jak ksiezniczka hahhahhaa |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie masz innego wyboru niż nauczyć się do konca ciąży żyć z ograniczeniem żywienia w porównaniu z tym co było do tej pory. Pamiętaj, że to tylko jeszcze chwila moment, a robisz to zarówno dla siebie jak i dla Maleńkiej! ![]() Nie myśl o tym jak o czymś, co ma Ci utrudnić życie, tylko jak o nowym stylu życia. Zapewniam Cię, że na początku może się to wydawać trudne, ale potem te nawyki wejdą Ci w krew i nie będziesz zauważała nawet, że robisz to automatycznie. ![]()
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. ![]() ![]() 3470g, 54cm
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1241 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie ogarniasz tego, ale ogarniesz, dasz radę ![]() ponawiam prośbę o miliony uśmiechów dla Majulki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1242 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1243 |
Zakorzenienie
|
Sammi: brzydkie zachowanie teściów i to nawet nie chodzi o kasę,ale o męża.. A bilety można online kupić. My tak tesciom (300km) kupowaliśmy na rocznice.
Kathe: niska hemo może do anemii doprowadzić i jak najbardziej powoduje osłabienie..owoce za dozo nie dadzą..szpinak buraczki włącz do diety.. Envl:piękna masz hemo! Wow! Ja przed ciąża taka miałam,teraz od 2 mies na 12 jadę.. Evewee: kochana na pewno dasz rade z dwójka ![]() ![]() ![]() Mela: uśmiechu sporo przesyłam ![]() Anulka: tekst o Margosi Sierści i Maleństwu mnie rozłożył ![]() U mnie chwila odpoczynku,korzystam z youtube na telewizorze.. ![]() ![]() Która słońce przesłała?? Bo chmurek nie chciałam,a teraz się tak ślicznie zrobiło ![]()
#1244 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wedlug mnie wogole modelki sa nie do konca apetyczne ZERO cycka Tak jak tz mowi ze Rubikowa bez bluzki coś tam i ze jej cycki wyjda zaraz .. to mowie do niego ze chyba plecy bo cyckow to ja tam zadnych nie widze ![]() tak samo tylek .. zero tylka ... zero czego kolwiek.. wieszak,wsumie nie chcialabym byc taka chuda itp no ale to moje zdanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1245 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dałam się wam namówić i właśnie przyszła mi karta PAYBACK, więc zaczynam opróżniać portfel i konto ![]() ![]() Edytowane przez surka Czas edycji: 2013-06-06 o 11:13 |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1246 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My chcemy drugie ale tak blizej 30stki :P hahaha czyli jak Zuza bedzie odchowana :P i nie taka fajna jak niemowlak ![]() ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Cytat:
tzn musialam ja na necie zarejestrowac. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1247 | |
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz
Cytat:
Zresztą najlepiej napisz u nas na słodkich mamach, Kocurek też jak pierwszy raz wyszła od diabetologa, to była przerażona - widocznie trafiłyście na takich lekarzy :/ Ja miałam fajną lekarkę, która mówiła, że dziecku nie grożą żadne wady ani nic, tylko trzeba to uregulować. Fakt, że trzeba uważać na godziny posiłków, ale to wchodzi w nawyk. Potem już będziesz głodna na daną godzinę. Ja wstaję o 7, jem śniadanie ok. 7.30. Potem mierzę cukier za godzinę i za godzinę jem kolejne śniadanie. I znowu - cukier i III śniadanie, jakieś mniejsze. Za 2,5-3 godziny obiadek. Potem - podwieczorek. Potem I, II kolacja. Kochana pomyśl o tym tak: Twoja dzidzia ma dokładnie taki sam poziom cukru, jak Ty. Jak będziesz jeść zdrowo i regularnie, nie będziesz jej fundować zbytnich skoków cukru i na dobre Wam to wyjdzie. A zdrowo to chodzi głównie o zamienienie wszystkiego białego na ciemne i ograniczenie cukrów prostych. Nie musisz zupełnie rezygnować z owoców, po prostu mierz sobie cukier, ja mogę jeść nawet banany, a od wczoraj zjadłam już prawie kilo truskawek - a cukier mam po nich OK, tylko trzeba sprawdzać. No i to też fakt - nie wychodzę z domu bez przygotowanego posiłku, ale co to za problem, wrzucić kanapkę do torebki. No trudno, potem sobie siadam na ławeczce i ją jem, ale wiem, że nie mogę się zbyt długo przygłodzić ani też zjeść czegoś szitowego na mieście, więc takie rozwiązanie jest lepsze. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1248 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dla Majeczki to robisz więc nie becz tylko głowa do góry. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1249 |
Zakorzenienie
|
zawsze gadamy o obiedzie a dajcie jakies pomysly na kolacje bo juz nie moge z tymi kanapkami,zapiekankami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1250 |
Zakorzenienie
|
misiaczka: oj nie lam się! Nawet jeśli w tej chwili tego jeszcze nie ogarniasz to nie znaczy ze sobie nie poradzisz! 3 mam kciuki bardzo mocno!
#1251 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() są ładne body, i fajne ciuszki ogólnie tylko gazetka od jutra Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() uciekam bo właśnie zaczyna szaleć u mnie burza |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1252 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Stresuje sie ze nie zjem jakiegoś posiłku albo nie zmierze cukru ( No bo nie siedzę cały dzień w domu, latam to tu to tam) i ze mnie zjada na następnej wizycie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1253 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pomyśl, że już niedługo ![]() Cytat:
![]() Mam ją nawet w avatarku ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1254 |
Zakorzenienie
|
wg mnie może Anja R. nie jest najpiękniejszą modelką, ale modelki na profesjonalne pokazy nie muszą być pięknymi kobietami. w wielkim, profesjonalnym świecie modelingu nie chodzi o twarz. jasne, może to być dodatkowy atut, ale samą twarzą to można reklamować kosmetyki Eveline, a nie startować na światowych wybiegach.
#1255 |
Zadomowienie
|
Hej
Ja też coś ostatnio zamulam i nie mam się jak wbić w rozmowę ![]() Byłam wczoraj na SR, było o objawach zbliżającego się porodu, co zabrać do szpitala i co się dzieje po przyjściu do niego. Wklejam foto odnośnie rzeczy, bo nie chce mi się przepisywać: 2013-06-06 12;03;19.jpg W ogóle to moje trzecie zajęcia a póki co nic nowego i odkrywczego się nie dowiedziałam. Tż się wkurza, że bez sensu, strata czasu i paliwa na dojazd, że to wszystko wiadome. No ale przecież będą jakieś ćwiczenia praktyczne, zwiedzanie porodówki a na tym mi najbardziej zależy. I wiecie co, pierwszy raz widziałam tak masakrycznie chudą dziewczynę w ciąży- normalnie patyk i brzuch- maleńki, chodzi też na SR. Mam kompleksy przy niej ![]() A tak w ogóle jestem na L4 ale przyjechałam do pracy, bo teściowie mieli zrobić nalot ![]() ![]() Ch**owo się zachowali w dzień dziecka w stosunku do tż- dzwonili do niego, kiedy akurat wyjeżdżał z parkingu i powiedział, że nie może gadać a oni na to, że zadzwoń jak dojedziesz do domu, a on na to, że nie będzie do nich wydzwaniał co 5 minut i nara. No to teściowa z fochem: Nie to nie, chcieliśmy przyjechać dać wam prezent na dzień dziecka ale jak macie nas w dupie to my też" ![]() ![]() Idę popatrzeć co tam naskrobałyście. |
![]() ![]() |
![]() |
#1256 | ||
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41183613]No Anja jest specyficzna bardzo
![]() Ja idę policzyć ruchy, Mały dzisiaj leniwy. Przeciąga się, ale wczoraj to był cały dzień w ruchu praktycznie... [/QUOTE] Bo modelki zazwyczaj nie są ładne, modelki są "praktyczne" i glównie liczy się to, że jest w stanie się dużo rzeczy z ich twarzy wyciągnąć i potrafią się wcielić w różne role.. ale ta jej szczęka no po prostu mnie dobija ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. ![]() ![]() 3470g, 54cm
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1257 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1259 |
Zakorzenienie
|
sammi: w 3trymestrze wstaje nawet 4razy w nocy na siku..czuje ze mały mocno mi juz pęcherz cisnie..wczesniej raz na noc..
Rubik też mi się nie podoba,ale w reklamie apart bardzo ![]() Misiaczka: dodam słucham perse i czarownicy ![]()
#1260 |
Zadomowienie
|
AAA Czarowniczko pomajdało mi się z misiaczką
![]() Misiaczka będzie dobrze, zobacz jak dziewczyny u nas już to wszystko ogarniają ![]() En ja tez nie rozumiem fenomenu Rubik ![]() ![]() No Idzia powiem Ci, że masakra, mnie by było wstyd na ich miejscu... a jeszcze miałam nawiązać - brawa za udaną wizytę Zusu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:22.