|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 16 części mam lipcowo-sierpniowych 2013? | |||
Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013, cz.16 ! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
8 | 13,33% |
Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, cz.16! |
27 | 45,00% |
Coraz niżej nasze brzuchy, już wychodzą z nich maluchy!- Mamusie VII-VIII 2013 cz.16! |
20 | 33,33% |
jedzcie truskawki i czeresnie dziewczyny bo nie znamy dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! |
2 | 3,33% |
Golcie kapy dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! |
3 | 5,00% |
Głosujący: 60. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1321 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
Wiecie co?
Podejrzewam jakiś spisek naszych dzieci... one sobie jakieś zakłady obstawiły, zabawę, Wyścig Pampersiaków czy jak? Kto pierwszy na tym świecie... |
![]() ![]() |
![]() |
#1322 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
Cytat:
![]()
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. ![]() ![]() 3470g, 54cm
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1323 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
O - TAKA BIEDNIUTKA JESTEM ![]() Nie powiekszac zdjec przy slabych nerwach ![]()
Iza ![]() Diablicja ![]() Lilo ![]() Kubulek ![]() Edytowane przez Oliath Czas edycji: 2013-06-06 o 12:21 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1324 | |
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-V
Cytat:
86 to dobry wynik, wiele naszych słodkich mam cieszyłoby się z takiego cukru rano. No to ciekawe, co mi by powiedział, bo ja długi czas walczyłam z cukrami rano na poziomie 60-parę, co jest za nisko! i muszę jeść wielkie buły na noc, bo inaczej istnieje groźba, że głodzę dziecko :/ Ale ketony na szczęście nie wychodzą w moczu rano i cukry mi się poprawiły na 70-parę. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1325 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja sie witam. Gratuluje tygodni ![]() Ja dzisiaj byłam w labku robić badania. I proszę mnie pochwalić. W końcu dzisiaj wrzuciłam pierwsze pranie Niunia ![]()
![]() |
#1326 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak jak w amerykanskich filmach na meczach jeden zdobywa punkt a cała druzyna rzuca sie na niego ![]() Oli jeszcze troszke ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1327 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie wygląda to za fajnie ![]() bidulko ![]() Info od Rockyyy: Juz po wizycie.Laura rosnie.Do porodu dobije do 3kg ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1328 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1329 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- Cytat:
![]()
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1330 |
Zakorzenienie
|
Misiaczka, bez przesady 86 na czczo i już lekarz może cukrzycę przewidzieć???
Ja mam na czczo czasem ok 70, powyżej 80 i mieszczę się w normie, nawet ja byłam na zwykłym żarciu. Coś mi się ten lekarz nie widzi, albo lekarze nas prowadzący i dietetyczka nie mają bladego pojęcia o cukrzycy..... |
![]() ![]() |
![]() |
#1331 |
Zakorzenienie
|
jeszcze Wam powiem, o wczoraj wyczytałam, że przed porodem duzo sie śni, i to przewaznie przyjemne sny ma to zwiazek ze zmianami hormonalnymi
polecam Wam artykuly jesli jestescie zanteresowane- jakos bardzo mi podchodza bo wydaja mi sie byc pisane przez fachowców a nie przez jakiś tam pisarczyków ![]() http://www.rodzicpoludzku.pl/Wiedza-o-porodzie |
![]() ![]() |
![]() |
#1332 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I dla Rockyy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1333 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1334 |
Zakorzenienie
|
przyszły moje koszule nocne do szpitala. bałam się, że będę w nich wyglądać jak marysia gęsiarka, ale wcale nie ma tragedii
![]()
#1335 | |
Zakorzenienie
|
Oj nieciekawie to wygląda
![]() Cytat:
![]() Rockyy Za wizytę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1336 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1337 |
Zakorzenienie
|
Rockyy no to faktycznie poważnie sie robi, tylko 2 tygodnie
![]() ![]() Edytowane przez iwona335 Czas edycji: 2013-06-06 o 12:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#1338 |
Zakorzenienie
|
Oliath, kurcze mimo tego paskudztwa Lilowy brzusio i tak cudny
![]() Rockyyy, noooo poważnie się robi, ciśnienie rośnie. Dbaj o siebie, pogłaszcz Laurkę ode mnie ![]() ------ jejku tak czytam o tych szyjkach, o tym jak gorąco się u nas robi i boję się, żeby nic się u mnie nie kluło przed powrotem gina z urlopu... wpadne zaraz w panikę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1339 |
Konto usunięte
|
Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
Bo na czczo najlepszy cukier jest między 70 a 90. Normy są trochę inne, ale nie jest za dobry ani za mały ani za duży cukier.
Ja kompletnie nie rozumiem takiego straszenia, tym bardziej, że stres również podwyższa poziom cukru. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1340 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1341 | |
Zadomowienie
|
Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1342 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1343 | |
Zadomowienie
|
Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1344 |
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz
|
![]() ![]() |
![]() |
#1345 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() No a później wysłali mnie na usg i Adaś już główką leży tam gdzie powinien- chociaż ja dałabym sobie rękę uciąć, że on bardziej leży pod skosem niż w pozycji prawidłowej- nie wiem, nie znam się jak powinno być ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wydaje mi się, że to kwestia wilogotności i temperatury panującej w pomieszczeniu- u moich rodziców powietrze suche, kalofyrefry zimą ustawione na max, u teściowej wilgotne powietrze bo ona z kolei wyłącza kaloryfer zimą. No i u rodziców kwiatek stoi na parapecie od strony wschodu, w teściowej na szafce w pokoju chyba na północ. Może to o to chodzi ![]() Cytat:
![]() dzisiaj rozpoczynam 37 t.c ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Biedna jesteś z tą pokrzywką... ![]() A co lekarz mówi na tą spuchniętą stopę? |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1346 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Takie rzeczy są właśnie najfajniejsze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Perse- ![]() Ewusia- ![]() tysia- za 32tc ![]() mela- nie smutaj się ![]() Poleniuchujemy razem? ![]() Ale Cię męczą... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Hemoglobina mogłaby być wyższ ale bez tragedii (powiedziała ta co ma poniżej 9 ![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1347 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ignacek je śniadanie w przedszkolu więc w domu pije tylko kakałko, a że jest śpiochem to trudno go dobudzić, więc jak się uda to ja pomagam mu się ubierać żeby było szybciej, kakałko, buźka, zęby i wio ![]() musimy się szybciej zbierać bo śniadanie rozpoczyna się o 9, a że mamy całe miasto do przejechania więc musimy wyjechać max 8.30 z domu.. a rano podobne teksty "szybciej bo już późno"... "wstawaj Ignacek kakałko gotowe " a Ignacek często "jeszcze 5 minutek poleżę, dobrze?" ![]() Oliath - masakra jakaś u Ciebie ![]() ![]() ![]() Misiaczka - mo co za durny lekarz żeby Ciebie tak nastraszyć... przecież to nie koniec świata i tak naprawdę wszyscy powinny cześciej jeść mniejsze porcje bo to tylko dobrze wpływa na nasz organizm i metabolizm ![]() ![]() Mela - ojjj kolejna leżąca ;( przykro mi, ale nie martw się zbytnio, nie ma tego złego, odpoczniesz sobie troszkę, a stery przejmie mąż ![]() Ewunia - mam nadzieję, że ból głowy minął ![]() mnie od rana nie ma, bo działam ![]() ![]() panowie wywieźli do moich rodziców kanapę i stary materac, z pokoiku Leośka przenieśli kanapę na dół, więc pokoik mam wyczyszczony no i z Ignackiem rozpakowaliśmy łóżeczko, niech się wietrzy ![]() ![]() jestem strasznie zadowolona, Leoś chyba też bo dzisiaj się przeciąga ![]() widzę już światełko w tunelu... jeszcze parę dni i będę miała wszystko gotowe ![]() a wtedy... będę musiała coś jeszcze wymysleć ![]() Ignacek się nudzi w domu jak mops, czerwone kropki zeszły mu z buzi na ręce, brzuch i plecy... i jakoś nie widzę, żeby ilość się zmniejszała ![]() aaaaa zapomniałam napisać że na moich podwyższonych grządkach zaczęła kiełkować rzodkiewka !! ![]() zmykam do kuchni robić młodą kapustę ![]() ![]() ![]() Edytowane przez 993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 Czas edycji: 2013-06-06 o 12:48 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1348 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ide po truskawki zjem z cukrem lol mmmmmmmmmmmmmmmmm rocky gratulejszyn wizyty ![]() Oliath biedna jestes w Tymi dolegliwosciami ale juz niedlugo! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1349 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A teściowa ładnie się zachowała... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ty to chyba wygrałabyś konkurs na Bidulę Roku w naszym wątku... ![]() ![]() Cytat:
![]() Oli... ![]() Faktycznie poważnie zaczyna się robić... ![]() Cytat:
![]() Nadrobiłam ![]() Wczoraj wieczorem tak mi spuchły stopy, że poprosiłam męża o jego telefon bo on ma lepszy aparat- a co- zrobię sobie zdjęcie swoich stóp ![]() No i zrobiłam, na zdjęciach nie wyglądają aż tak tragicznie no ale jednak. Pokazałam mężowi, zaczęliśmy się śmiać oboje. Mówię do niego, że jak ktoś mu telefon ukradnie to się zdziwi jakie on zdjęcia ma w telefonie. Na co stwierdził: "E tam, dobrze- złodziej pomyśli, że jakiemuś niepełnosprawnemu skubnął telefon, przyjdzie, odda i jeszcze przeprosi..." No i móje głupie poczucie humoru dało o sobie znać, zaczęłam się chichrać jak psychiczna, dostałam skurczy, popłakałam się ze śmiechu a mąż nie potrafił mnie uspokoić ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1350 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, jak któraś robi większe zakupy na allegro np u Gr-an to oprócz wysyłki gratis kurierem można do nich zagadać o jakiś gratis do zakupów. ja zrobiłam zakup za ponad 400 zł i dostałam gratis nocnik dla małej
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:15.