|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1651 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Filmiki urodowe na you tube, część XII
Była, chyba w Pytaniu..., ale głowy nie dam.
|
|
|
|
#1652 |
|
Zakorzenienie
|
Szusz chyba była w DDTVN ze swoim kocurem
|
|
|
|
#1653 |
|
Zadomowienie
|
Coś takiego znalazłam http://szusz.blogspot.com/2012/01/kawa-czy-herbata.html
|
|
|
|
#1654 |
|
Podróżniczka
|
To nie trzeba sie bardzo starać żeby ktośCie poprosił o udział w telewizji sniadaniowej
![]() Ja przez wizaz miałam ze dwa razy takie propozycje wystapienia...raz wlasnie z dd tvn, a drugie nie pamietam chociaz chyba też...jedno dotyczyło rozstań, a drugie endometriozy wiec jak komuś zalezy na rozgłosie to okazje sie zdarzaja
|
|
|
|
#1655 |
|
Zadomowienie
|
Biorac pod uwagę, że pewnie dostaną po 5-6 minut na cały temat to... Karolina powie parę zdań, RLM parę, dostaną z kilka pytań i już
być może zaproszą jeszcze kogoś- jakiegoś eksperta co to wyjaśni, dlaczego, co i jak- dlaczego ludzie chca to oglądać itp. Wtedy 4 osoby to już tłok.Po prostu już chyba coś takiego widziałam- było coś o blogach? albo vlogach? urodowych- było to jakiś czas temu, z Pieńkowska, było o haulach itp. i to właśnie Oleska tam występowała (?). Pewnie jakby 2 razy ją dali na kanapę to ktoś by zarzucił, że za często
Edytowane przez bentkuff Czas edycji: 2013-06-06 o 12:45 |
|
|
|
#1656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aż strach tu cokolwiek pisać... ![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- moniczorek, skorzystałaś??
|
|
#1657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak! 'kawa czy herbata' to była telewizja śniadaniowa na poziomie
|
|
|
|
|
#1658 |
|
Zakorzenienie
|
Może nas zaproszą jak będzie temat o hejterach
|
|
|
|
#1659 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1660 | |
|
Podróżniczka
|
Cytat:
![]() Tak jasne ja nie nadaje sie na gwiazde telewizyjną ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- a wiesz, ze wczoraj pod filmikiem szusz ten wspomniany tutaj komentarz jakas Ewelina napisała
|
|
|
|
|
#1661 |
|
Łotewa
|
Si Oleska JOY(jak jeszcze nagrywała) i Ewela były w tv śniadaniowej
Wypowiadały się na temat Houli i Vlogów z tego co pamietam ![]() no i w TVP2 były Księżniczki
|
|
|
|
#1662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak namiętnie opowiadasz o tym swoim starym telefonie, czyżbyś liczyła na jakiś nowy? Szusz : czeka już na mnie nowy tylko nie mogę się zabrać za przeniesienie wszystkich danych i numerów ![]() Ta Ewelina nas śledzi chyba
|
|
|
|
|
#1663 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam to samo, z pare lat temu to się miało pomysły a teraz to się tak cykam, ale to chyba z wiekiem dochodzi świadomość skutków swoich czynów Cytat:
normalnie tylko pracować w hucie Cytat:
Ta to by było dobre ![]() Jak tak patrzę na te odpowiedzi pod filmikiem to się utwierdzam o tym żebractwie i uderzeniu wody sodowej do głowy ![]() W tyłkach się po przewracało, żeby się tak łasić na kilka kosmetyków.... mi osobiście było wstyd wysyłać emaile do firm, ale ja to ja ![]() Zresztą w ogóle jakaś moda zapanowała na youtuberki i blogerki bo ostatnio jak kupowałam prasę to patrzę a z okładki patrzyły na mnie Kasia Tusk i inne mało znane mi szafiarki i te tytuły ona zarabia 30 tys zł miesięcznie normalnie aż mi się mózg spocił od tych kwot a co lepsze to niedługo do lodówki nie będę mogła zajrzeć bo mi wyskoczą te blogerki i youtuberki z przepisem na życie
|
|
#1664 |
|
Dossisława I
|
Jakie typy filmików oglądacie najczęściej: haul, OOTD, makijaże, zawartość torebki, room tour, wycieczki, organizacja kosmetyków czy jakieś inne?
Ja najczęściej oglądam room tour, organizacja kosmetyków i makijaże. |
|
|
|
#1665 | |||
|
summer vibes;)
|
Cytat:
![]() Chyba bym lała ze śmiechu jakby nam to zaproponowali Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Cytat:
Rozwalają mnie Twoje posty
|
|||
|
|
|
#1666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale oczywiście susz zaprzecza: nie nieee nie nie nie, my tak nie robimy ![]() Hahhahahahaha rozwala mnie, konkretne pytanie - konkretna odpowiedź, bravo, podobało mi sie ![]() Ciekawe jak jutro pani poprowadzi rozmowę Może będzie front obronny, nie zdziwiłabym się ![]() Nooo dziennikarka dała radę, zadaje tak pytania, że dziewuszki zaskoczone ...
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2013-06-06 o 13:32 |
|
|
|
|
#1667 |
|
Zadomowienie
|
OOTD, recenzje kosmetyków i filmy o życiu gdzieś tam. Kiedyś najczęściej oglądałam makijaże.
|
|
|
|
#1668 |
|
Łotewa
|
Ja najchętniej Denka
|
|
|
|
#1669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedyś jak więcej wydawałąm kasy na kosmetyki, to recenzje, a teraz więcej OOTD jakiejś YT, której styl mnie zaciekawi ![]() Czasem jak szukam czegoś konkretnego, jakiejś odpowiedzi to szukam ![]() I tak hobbystycznie: ItsJudyLife i chyba przestanę oglądać SacconyJoly, bo coś mnie drażnić zaczęli. Oglądam ich głównie dla języka, poznania kultury zwykłego życia poza granicami Polski
|
|
#1670 | |
|
summer vibes;)
|
Cytat:
Outfity chyba najbardziej lubię no i tematyczne np. konkretnie o podkładach, o filtrach, pielęgnacji np, cery suchej itp. I kocham tego kota http://www.youtube.com/channel/UCRVruzlQF5cqpw9jQgIgNdw
Edytowane przez Atenya Czas edycji: 2013-06-06 o 13:42 |
|
|
|
|
#1671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
blogerki i blogerzy piszą na fb posty o zepsutym telefonie/aparacie/ komupterze bądz narzekają na działanie któregoś i wtedy od razu zgłasza się do nich dana firma i proponuje coś nowego na przykład, takie to wrecz normalne
Edytowane przez evvelinek Czas edycji: 2013-06-06 o 13:43 |
|
|
|
|
#1672 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Cytat:
|
|
#1673 |
|
Raczkowanie
|
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
RGP czerpie niezłe profity
|
|
|
|
#1674 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że pozytywnie bo bym nie zniosła jak by mi się ktoś rozwalił, bo już by została tylko Karola spawacz do złożenia w całość To co tutaj piszę to 1/10 moich możliwości, ja to współczuję mojej rodzinie i znajomym bo mam nie stety bądź stety bardzo specyficzne poczucie humoru Matko jak słyszę i oglądam takie chodzące reklamy, a w oczy kłamią że są obiektywne, to aż mnie skręca w środku a wolę to przetrawić w żartobliwym tonie ![]() A co lubię oglądać: pielęgnacyjny, opowiadające o różnicach kulturowych czy życiu w innym kraju, strój dnia, do nie dawna to jeszcze były makijaże (mam wrażenie że teraz to wszystko na jedno kopyto) i organizacja kosmetyków, ale prawie każdy jeden wygląda jak mini drogeria, mało która z dziewczyn potrafi ładnie ogarnąć te swoje kolekcje a ja lubię jak wszystko jest pochowane, jakoś nie rajcują mnie lakiery ustawione na pułkach na ścianie, pojemniki z pomadkami, i te tłumaczenie że się wszystkim malują więc muszą mieć na wierzchu, a tu 100 pomadek, ze 200 błyszczyków, a w szafkach skitrane jeszcze ze 100 innych ![]() Tak swoją drogą to spotkanie yt wygląda iście jak z reklamy zalando....
Taa bo uwierzę, że państwo nam nie przeszkadza, a spokojna przyszłość nas czeka ![]() http://demotywatory.pl/3671712/Czasem-mam-wrazenie http://www.youtube.com/watch?v=QUQsqBqxoR4 Edytowane przez katepew Czas edycji: 2013-06-06 o 14:16 |
|
|
|
|
#1675 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
fryzur też sobie nie robię, biżuterii nie znoszę, jestem nieuleczalną bałaganiarą więc organizacja czegokolwiek też odpada ![]() Najchętniej oglądałabym metamorfozyyyyyyyyyyyyyyy yyyyy ![]() Ale ich tak mało na yt polskim. Wydaje mi się, że spokojnie dziewczyny mogłyby zrobić program o metamorfozach- Radzka byłaby od strojów (chociaż jej outfity to nie moja bajka)- albo inna vlogerka znająca się na modzie- cieżko mi wskazać kogokolwiek bo nie interesuję się aż tak modą, makijaż np. Maxineczka, RLM, Brunetka czy Zmalowana, fryzury hmmm Karolina? Nie ma chyba żadnej dziewczyny fryzjerki vlogerki. Znam tylko blogerkę. Ale coś takiego jak tu http://www.youtube.com/watch?v=LqwPh2oNxgE dziewczyny dałyby radę zrobić. Edytowane przez bentkuff Czas edycji: 2013-06-06 o 14:12 |
|
|
|
|
#1676 | ||
|
summer vibes;)
|
Czyż nie jest słodki?
![]() Cytat:
Na filmweb ma ocenę aż 3,2 na 10...Zdecydowanie za dużo!![]() Taaak, pozytywnie oczywiście. Chichram sie sama do siebie![]() Cytat:
Może ktoś podłapie sugestię i doczekamy się filmiku
Edytowane przez Atenya Czas edycji: 2013-06-06 o 14:34 |
||
|
|
|
#1677 |
|
Konto usunięte
|
Ja oglądam wszystko u Lisy Eldridge, TiffanyD i JlovesMac, FromHeadtoToe, Katosu. Dość często Gossa i Pixiwoo a z polskich - Maxi, Nissiax, Red Lipstick Monster i czasem coś u Nieesi
Na innych kanałach (gł. niepolskojęzycznych) oglądam tylko ulubieńców i niepłatną recenzję produktu, który mnie interesuje. Outfitów, zawartości torebek, vlogów itp. nie oglądam ![]() Z nieurodowych - Abstrachuje, adBustera i przede wszystkim Mariusza Maxa Kolonko (Maxa polecam) Edytowane przez 71f1a49ccdda6499050838d6b2ef76d32f6aae36_5f5aaff1a659f Czas edycji: 2013-06-06 o 14:48 |
|
|
|
#1678 |
|
Rozeznanie
|
Atenya To dobrze
![]() bentkuff bardzo fajny pomysł z tymi metamorfozami, Ale na Twoim miejscu to bym opatentowała idee bo za jakś czas się okaże że dziewczyny coś tam utworzą jako własną idee a my tu mamy matkę pr, hr i marketingu w śród nas
|
#1679 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo możliwe
Ja też byłam w ddtvn, 2 miesiące temu. Babka zostawiła nam do siebie kontakt, powiedziała, że jak będziemy robić coś ciekawego jeszcze kiedyś, to mamy zadzwonić, przyjadą, nakręcą, puszczą. Więc być w ddtvn to nie problem. I chyba nie mam jakiegoś specyficznego typu filmików, który lubię. |
|
|
|
#1680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() TV moim zdaniem zaczyna być mocno wypierane przez internet. Ale ja jakoś od dziecka mało oglądałam tv, jak już to tylko muzyczne, wtedy jeszcze MTV, Viva, Viva Zwei Vive Zwei uwielbiałam
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2013-06-06 o 15:23 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:50.

być może zaproszą jeszcze kogoś- jakiegoś eksperta co to wyjaśni, dlaczego, co i jak- dlaczego ludzie chca to oglądać itp. Wtedy 4 osoby to już tłok.