|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13
Cytat:
znalazłam super zabawę na oczepiny Źródło: www.ślubnaglowie.pl "konkurs na najlepsza małżeńską poradę. Ludzie uwielbiają się “mądrzyć”, dawać “dobre rady” Umożliwcie im to na waszym weselu! Rozdajcie kartki i długopisy, wytłumaczcie zasady. Po oczepinach odczytajcie zapiski i wybierzcie zwycięzców w kilku kategoriach: najciekawsza, najzabawniejsza, najbardziej zaskakująca rada dla nowożeńców. Goście z pewnością staną na wysokości zadania i wymyślą rady, na myśl o których jeszcze długo będziecie wybuchali śmiechem "
|
|
#3962 | |
|
Zakorzenienie
|
Piękne
Cytat:
![]() Ale ja bym takie chciała, albo niższe z pływającymi świeczkami na zmianę z takimi, które by wypełnione kwiatami były Kurdeee dotknęłam ręką gorącego piekarnika ;(((
Razem od 01.07.2008 Zaręczczeni od listopada 2011 Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014 Fotografia Anna Kolebuk Edytowane przez aniuska18032 Czas edycji: 2013-06-06 o 14:37 |
|
|
|
|
#3963 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3964 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi się podobają dekoracje z owocami.
My mamy w cenie kwiaty na sali ale zastanawiam się czy tego jakoś nie zmodyfikować... I nie wiem też jakimi wazonami dysponują
|
#3965 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tydzień przed weselem mamy podać ostateczną ilość gości na weselu i poprawinach. Dlatego na zaproszeniach napiszemy prośbę o potwierdzenie obecności na weselu i poprawinach. Jeśli my będziemy się kontaktowali to sami będziemy pytać o poprawiny. |
|
|
|
|
#3966 |
|
BAN stały
|
Ja mojej deko napisałam, że może być wszystko oprócz właśnie martini
Najlepiej w niskich wazonach, ale nie wiem czy nie będzie za skromnie...
|
|
|
|
#3967 | |||||||||
|
Rozeznanie
|
Hej,
nadrobiłam wszystko. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
dziś już jest zdecydowanie lepiej. Gorączka mi się wczoraj wahała między 37,6 a 38 więc przed pójściem spać wzięłam sobie coś na zbicie i rano było już dobrze a teraz jest jeszcze lepiej Tosaa witaj też tak myślałam, dopóki tu nie trafiłam Blondi też czytałam Twoją relację. Fajnie, że ją zamieściłaś. Cenne spostrzeżenia - przydatnych wskazówek na co JESZCZE zwracać uwagę nigdy za wiele Shiruvii tytuł świetny! tylko gdzieś go sobie zapisz, żebyś później go pamiętała poznanianka za stypendium, też bym chciała się załapać, zobaczymy jak to będziealofkowa Twój tytuł o nocy poślubnej też jest super! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale kreatywny wieczór wczoraj był. Trzeba będzie zrobić zbiorczego posta z propozycjami i głosowanie, bo wybór będzie trudny kulbensikowazdrowia! ![]() alofkowa gratuluję równych 15 miesięcy ![]() Co do przemijania to macie racje - strasznie szybko ten czas leci Cytat:
no i jeden problem z głowy Cytat:
![]() Cytat:
![]() mogłoby być śmiesznie A teraz lecę do książek... W miarę możliwości postaram się zajrzeć tu jeszcze jakoś w weekend, a jeśli się nie uda to pewnie dopiero w poniedziałek/ wtorek buziaki
|
|||||||||
|
|
|
#3968 |
|
Wtajemniczenie
|
My umowę podpiszemy dopiero miesiąc przed weselem, teraz tylko wpłaciliśmy zaliczkę.
Wiem, wyda Wam się to szalone, ale lokal jest naprawdę wysokiej klasy i wiem że wszystko będzie tak jak w ofercie. Więc akurat w tym przypadku nie martwię się że nagle wyjdą ukryte koszty i zostaniemy na lodzie. Nie chcę jednak przypału że okaże się że wzięliśmy największą salę a będzie mało gości... Misiadelko lepiej skromnie niż przesadzić...
|
#3969 |
|
BAN stały
|
Ja pierdacze.
31 maja – Dzień Pracownika Przemysłu Spożywczego, Dzień Bociana Białego, Światowy Dzień bez Tytoniu (dawniej obchodzony 7 kwietnia) Inne: W USA maj został ogłoszony Miesiącem Masturbacji. |
|
|
|
#3970 |
|
BAN stały
|
Si si
I chcę by było widać jej obecność---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- A co do os. towarzyszących, to raz w zeszłym roku byłam na winietce wypisana z błędem i okazalo się , że to moja przyszła teściowa nie wie jak się nazywam... mało tego - jak jej syn będze się nazywał
|
|
|
|
#3971 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3972 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewyczny, nie było mnie parę dni bo mam taki młyn z egzaminami, że szkoda gadać.
Nawet nie łudzę się, że nadrobię. Misiadełko wróciła? Teraz też tylko przyszłam powiedzieć, że żyję ![]() Trzymajcie kciuki, mam nadzieję za 3 tygodnie mieć tytuł lek. dent. przed nazwiskiem Buziaki |
|
|
|
#3973 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#3974 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3975 |
|
Wtajemniczenie
|
dzisiaj mamy Światowy Dzień Pocałunku
więc dziewczęta do roboty
|
|
|
|
#3976 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#3977 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Swoją drogą to ekstra teściowa
|
|
|
|
|
#3978 |
|
BAN stały
|
Sam chciał, sam zaproponował
Ja chciałam tylko zostać przy swoim![]() Aaa o teściach moich to tu już całe wątki były Gorzej jak się widzimy, ale da się żyć, nieznajomość nazwiska narzeczonej syna to jedno z najmniejszych "przewinień" ![]() Idę popracować... a taka pogoda śliczna
|
|
|
|
#3979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3980 |
|
Zadomowienie
|
Ja coś takiego będę chciała:
realizacja: www.fineo-dekoracje.pl
|
#3981 |
|
Zadomowienie
|
a co będziemy robić jak jeszcze ładniejsze zobaczymy po naszych ślubach??
![]() a ja jeszcze ani jednego buziaka nie dostałam ![]() no właśnie, tu jest problem, ja się nie znam kompletnie, a chciałabym mieć idealnie ale też nie za drogo
|
#3982 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13
Cytat:
Co do ilości os na sali to u nas nie ma ograniczeń tydzień przed mówimy ile będzie os i za tyle płacimy. Podobała nam się jeszcze jedna sala gdzie jednak trzeba było mieć 85os jak było mniej to cena leciała mocno w górę. Tez mamy na sali wazony kielicha musze z domu obejrzeć te inspiracje, bo mi się na tel. Nie laduja. Wyszło śliczne słonko!!! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie musi to być utytułowany znany na świecie foto tylko żeby zdjęcia miały to coś dla ciebie. Jeśli nie jesteś przekonana to nie bierze jeszcze tego.. A z tż pogadaj - mój się trochę zdał na mnie przy ostatecznym wyborze ale wszystkie portfolio które rozważałam przejrzał ze mną mówił co chce a co nie. Ja nie chcę mieć takiej zwyczajnych fotek jakbym zrobiła ja czy inny amator bo i takie wiedziałam i wiem że jeśli zdjęcia nie mają dla mnie tego czegoś to rzadko do nich wracam... a tż powiedz że jak się nie angażuje to niech ci nie przeszkadza
Edytowane przez anannke Czas edycji: 2013-06-06 o 15:45 |
|
|
|
|
#3984 |
|
Zadomowienie
|
tak piszecie o tych dekoracjach, że aż mnie zmobilizowałyście do zastanowienia się nad swoją
Edytowane przez swiat_katarzyny Czas edycji: 2013-06-06 o 15:50 |
|
|
|
#3985 |
|
Zakorzenienie
|
Byliśmy z TŻ u proboszcza i ustaliliśmy ślub na godzinę 16
30.08.2014 godzina 16:00 Co do kwiatów to ja mam szczęście, że moja siostra ma znajomą, która się takimi rzeczami zajmuje i ona mi dekoracje kwiatową na sali zrobi Nie wiem tylko gdzie kupię kwiaty ale może coś mi doradzi ![]() Mój kochany TŻ sprawił mi organizer ślubny <3 tzn. zamówił dopiero więc będzie w przyszłym tygodniu ;-)
Razem od 01.07.2008 Zaręczczeni od listopada 2011 Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014 Fotografia Anna Kolebuk Edytowane przez aniuska18032 Czas edycji: 2013-06-06 o 16:03 |
|
|
|
#3986 | |
|
Zadomowienie
|
wróciłam z uczelni, pisałam 2 godziny kolokwium z finansów międzynarodowych
wyszłam taka zmęczona, że aż mi gałki oczne pulsowały ![]() zupa cebulowa się gotuje, teraz relaksik z zieloną herbatką ![]() ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Cytat:
jasne kwiaty pasują do większości sal, tak mi się wydaje przynajmniej
|
|
#3987 |
|
Zakorzenienie
|
Witam!
Cały tydzień wycięty z życiorysu przez ten projekt. Jutro na szczęście na pierwszej lekcji realizacji i będę czuła, że żyję. Jutro po 6 będę z drugą germanistką w szkole, żeby ustawić dekoracje, a uczeń pomoże z nagłośnieniem.Jutro o tej porze będę już prawie pod kościołem, a o 17.00 ślub Szkoda, że dopiero za rok! Buu ![]() 366 ddś Co do zaproszeń. Pod koniec kwietnia byliśmy na weselu mojej koleżanki, od której dostaliśmy zaproszenie z os. towarzyszącą. Nie powiem, bo się wkurzyłam. Gdyby to był ktoś obcy, ale kumpela, która o tym wiedziała. Mało tego, na planszy z układem kto jak siedzi i winietkach był błąd w nazwisku, a jej mama i mój TŻ pracują w tym samym urzędzie nawet, więc mogła się dopytać, sprawdzić na fb... Edytowane przez magdalenka_w_86 Czas edycji: 2013-06-06 o 16:31 |
|
|
|
#3988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i pasuje kolorystycznie do reszty
Edytowane przez anannke Czas edycji: 2013-06-06 o 16:37 |
|
|
|
|
#3989 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja też
|
|
#3990 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:32.

Najlepiej w niskich wazonach, ale nie wiem czy nie będzie za skromnie...

dziś już jest zdecydowanie lepiej. Gorączka mi się wczoraj wahała między 37,6 a 38 więc przed pójściem spać wzięłam sobie coś na zbicie i rano było już dobrze a teraz jest jeszcze lepiej
za stypendium, też bym chciała się załapać, zobaczymy jak to będzie

I chcę by było widać jej obecność