|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2131 |
Rozeznanie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
niestety, od rana nigdy nie mam czasu, bo albo w pracy, albo na uczelni . wczoraj mi się pofarciło, bo udało mi się z uczelni wrócić wcześniej, więc tak weszłam na chwilę, ale było już po 13, także za dużo to tam się nie działo
![]() ![]()
#2132 |
Zakorzenienie
|
dziękuję Kochane za kciuki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2134 |
Zadomowienie
|
dzień dobry
choć nie jest wcale dobry ale to napiszę kiedy indziej pierdoła jestem i tyle ach szkoda gadać, jutro zajrzą i poczytam was dokładnie i naskrobię co mnie męczy. Iza ja poproszę o zmianę na 10 cykl starań póki co miłego wieczorku życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2135 | ||
Zadomowienie
|
Hej
![]() U nas goście, goście i po gościach ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2136 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny pierwsza strona zrobiona.
---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Zapomniałam napisać że mój tż wrócił dziś z pracy z kwiatami ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2137 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a i gratki dla połówka za pomysł edit: wyczytałam w klubie i wyliczyłam: 18c (już bez "s", bo się nie staramy) po pierwszym # ![]()
żona od 02-12-2000 mój największy skarb 02-03-2001 moja kolejna wielka miłość 05-01-2015 „Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!” S.I. Witkiewicz Edytowane przez kwitka13 Czas edycji: 2013-06-06 o 17:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2138 |
Zadomowienie
|
jestem,,, uff.... dopiero wrocilam a pojechalam o 14.... no ale tak to jest jak sie jest pierwszy raz u lekarza ... nie wiedzialam, ze to wg numerkow i pojechalam na godz od ktorej zaczyna przyjmowac...a ze bylam 12.... to zeszlo. na szczescie pani dr bardzo mila, uspokoia mnie, powiedziala, ze od ostatniej mojej wizyty u prowadzacego nic sie nie zmienilo,,, szyjka jak byla lekko miekka tak jest ale bez zmian na gorsze. Powiedziala, ze biore wszystkie mozliwe leki jakie w tej sytuacji powinnam brac i jak tak bedzie jak do tej pory to spokojnie donosze ciaze i zeby sie nie martwic. a klucia, ciagniecia po srodku moga byc zwyczajnym rozrastaniem macicy bo macica ma wiezadlo idace po srodku i rozciagajace sie moze dawac uczucie ciagniecia az do krocza ... bo tak idzie wiezadlo ( a ja myslalam ze sa tylko po bokach
![]() ![]() ![]() ![]() aa jeszcze sie pochwale ze zaszlam do ciuchlandii i kupilam małej kilka ubranek :P |
![]() ![]() |
![]() |
#2139 |
Zadomowienie
|
Hej!
Magbes najważniejsze, że wszytko ok ![]() Może ma ktoś info co u Colorka? Mam nadzieję, że sie szybko pochwali Tymkiem ![]() A ja witam się, @ jeszcze niet ![]() ![]() ![]()
#2140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Iza musiałaby napisać Maru - cykli starań w uj - weteranka ![]()
![]() |
#2141 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Dzisiaj wróciliśmy do domku! Ja czuję się bardzo dobrze. Trochę piersi dokuczają bo pokarmu nabrały. No i jak mały ssie to mam ogromne skurcze macicy. A tak poza tym jest ok ![]() Tymek bardzo grzeczny. Zje z jednej piersi i śpi po 3 godziny ![]() OPIS PORODU: O 14.30 byłam pod szpitalem,wody już lały się ciurkiem. Tony papierów wypełniłam. O 15.20 zostałam zbadana i rozwarcie na 3 cm było. Poszłam na zapis ktg. Po nim o 17 badanie i dalej 3 cm. Więc poszłam na normalna salę. Tam do 19stej przez 2 godziny skurcze co 3-4 min. Bolesne tak że po ścianach chodziłam. Nagle ok 19stej zrobiły się co 2 min. Poszłam to zgłosić i kolejne sprawdzanie rozwarcia,a tam już luźne 7 cm!!! Na sali porodowej byłam jakoś o 19.10. Przebrali mnie w koszule i zaczęły się parte. 25min potem o 19.35 pojawił się Tymek ![]() Powoli Was nadrabiam ![]() Dziękuje każdej z Was za gratulacje:-* A oto Tymek
#2142 |
Zadomowienie
|
Odp: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Właśnie wróciłam z IP, bo zauważyłam brązowy śluz. Wystrachalam się, więc w te pędy do szpitala pojechalismy. Zbadali, zrobili usg. Lekarz powiedzial, ze jak na 5tc to wyglada ok, nic sie nie odkleja. Jest pojedynczy pęcherzyk ciążowy wielkosci 3,4mm. Na tętno jeszcze za wczesnie. W razie krwawienia mam przyjechac. Jutro dla spokoju pójdę powtórzę jednak tą betę.
#2143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cebulova a Ty lezec plackiem!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2144 |
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cebulowa dobrze, że wszytko ok
![]() Zrób bete będziesz spokojniejsza! Dobrze, że wszystko pod kontrolą, trzymaj się! Color ściągnęłam Cię chyba myślami! Tymek jesteś super słodki!!!!! ![]() ![]() ![]() Color, jak chłopaki reagują na Tymka? ![]()
#2145 |
Zakorzenienie
|
Color pięknego masz synka i jeszcze raz Ci gratuluję kochana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2147 |
Zakorzenienie
|
Kolorku jeszcze raz gratulacje
![]() ![]()
#2148 | ||||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
Cytat:
Cytat:
:-* chlopaki ciagle kolo niego siedza,dotykaja,glaskaja i wogole;-) :-* :-* Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2149 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Oj te skurcze,jak dla mnie parokrotnie byly mocniejsze niz porodowe,a problem jeszcze taki,ze wlasnie w tym momencie trzyma sie dziecko na rekach,wiec zaciska sie tylko nogi,ale to szybko mija.Mi po paru dniach przeszlo. Duzo zdrowka dla Was! ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- a co z Nuna? moze po wizycie zostala?czy ja cos pokrecilam i ta wizyta dopiero jutro? |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2150 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2151 |
Zadomowienie
|
Coloru jaki Tymuś śliczny,
![]() ![]() ![]() Cebulova - oszczędzaj się kochana. Pewnie to nic poważnego.
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
![]() ![]() |
![]() |
#2152 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak zmieniasz 1 str wpisz mnie proszę. Chyba juz pora ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Tymek super! Kochany! ![]() A Ty miałaś chyba spokojny poród. Zazdroszczę. Cytat:
![]()
![]() |
#2153 |
Zakorzenienie
|
Color, jeszcze raz gratuluje wspaniałego syna
![]() Nie powiem, jaram się tym jak lekko i bez dramatyzowania opisałaś poród ![]() Cebulova, dobrze, że jest ok ![]() Elunka, i dobrze, trzeba oglądać reklamy ![]() ![]() ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2155 |
Raczkowanie
|
Ale słooooodziak!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2156 |
Zakorzenienie
|
Colorku Tymus przeslodki
![]() ![]() Cebulova jak tak dzisiaj sytuacja? Dziewczyny jutro lece z TZ na tydzien do Chorwacji wykorzystac ostatnie chwile kiedy nie jestesmy zalezni od maluszka ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2157 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() UUU jak romantico ![]() magbes cieszę się, że wizyta Cię uspokoiła ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No więc relacja z wizyty: Nie rodzę i nie zapowiada się na rodzenie. WDg gina szyjka skraca się, ale coś jeszcze jest, rozwarcia mniej niż O. Zrobiło mi się trochę smutno. Wiem głupia jestem ![]() POwiedział mi, że do terminu mam jeszcze 2 tyg. Żebym dała małej i swojemu organizmowi dojrzeć do tego wielkiego dnia. Skoro malutka siedzi w brzusiu, to znaczy, że tyle potrzebuje. ![]() Mała w ciągu 2 tyg przybrała ttylko 200 gram... się wystraszyłąm, bo mało, ale on mówił, że dobrze, bo nie będzie kolos. Ma obecnie 3200gram. Łożysko powoli dojrzewa, ale jeszcze jest ok, wód płodowych dużo. Podsumował, że wszystko powoli się przygotowuje, mam się nie denerwować i cierpliwie czekać. ![]() Następna wizyta 20 czerwca czyli dzień przed terminem ![]() ---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ---------- Cytat:
![]() Color Ty wiesz, że Tymcio przesłodziak ![]()
![]() |
#2158 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny prosze o kciuki..jade na 11 na usg... stresuje sie znowu..
|
![]() ![]() |
![]() |
#2159 |
Zadomowienie
|
Pojechałam na betę. Czekam na wyniki jak na szpilkach oczywiście.
Dziś jest jeszcze troszeńkę tego brązowego śluzu. Krwi nie widać. W szpitalu powiedzieli, że jeśli będzie krew to mam przyjechać. Proszę Was trzymajcie kciuki. Jestem cholernie zestresowana. Już nawet mąż się wkurza, że tak schizuję. Color Tymek cud miód chłopaczek ![]() Nuna, spokojnie, przyjdzie czas, widocznie Julcia jeszcze potrzebuje posiedzieć w brzusiu u mamusi. ![]() Kocur kciuki oczywiście moje masz ![]() Pszczoua, zazdroszczę Chorwacji. Wypoczywajcie tam ![]() Kejt, mam nadzieję, że @ nadal brak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2160 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jajak byłam na dodatkowym Usg u innego lekarza to nic mi nie wpisywał do karty ciąży. Cytat:
![]() Cytat:
![]() A Tymuś śliczny blądasek ![]() Cytat:
Jak Cię to uspokoi to powtórz i oszczędzaj sie kochana!!! Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dzień Dobry ![]() U Nas dziś pogoda od rana dopisuje i mam nadzieję,że utrzyma się prez cały dzień.. bo popołudniu śmigamy z znajomymi na Termy wymoczyć trochę tyłki w basenie ![]() ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Cytat:
![]() ![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:28.