|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Filmiki urodowe na you tube, część XII
Cytat:
Też kiedyś namiętnie oglądałam Vivę.
|
|
|
|
|
#1682 |
|
Raczkowanie
|
Ja chyba najbardziej lubie niekosmetycznych ulubiencow miesiaca
co dziwne w odniesieniu do tego ze zaczelam ogladac te filmiki ze wzgledu na tematy urodowe
|
|
|
|
#1683 | |
|
Podróżniczka
|
Cytat:
...przez co zupełnie mnie nie ciagnie do patrzenia na to pudło, sama nie posiadam i raczej nie zamierzam.
|
|
|
|
|
#1684 | |
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Filmiki urodowe na you tube, część XII
Cytat:
Ja nie jestem lekarzem, ale nie sądzę, żeby znieczulenie miejscowe działało na cały organizm, skoro można je podawać np. nawet w ciąży. Mój dentysta nie robi problemów ze znieczuleniem. A może miałaś takie odczucia, bo się stresowałaś tym wyrywaniem? Choć jak ktoś ma jakąś chorobę i leki, to wiem, że się podaje inny rodzaj znieczulenia. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1685 |
|
Zakorzenienie
|
Nowy filmik Stylizacji http://youtu.be/tsCfNLNRSS8
|
|
|
|
#1686 |
|
Zakorzenienie
|
A ja z czysto plotkarskim pytaniem
![]() Czy Nieesia coś pisała na twiterze lub gdzieś, czy wraca do pracy, czy rezygnuje i będzie z dzieckiem w domu?A 1982Paulinka? Ona wogóle gdzieś pracowała i jest teraz na wychowawczym czy zrezygnowała z pracy czy nigdzie nie pracowała? |
|
|
|
#1687 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Filmiki urodowe na you tube, część XII
Seona Paulinka pracowała, ale nie wiem, co się z nią dzieje, bo chyba już nie kręci filmików, odkąd urodziła synka.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1688 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Filmiki urodowe na you tube, część XII
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41189518]Seona Paulinka pracowała, ale nie wiem, co się z nią dzieje, bo chyba już nie kręci filmików, odkąd urodziła synka.[/QUOTE]Wiem, że nie kręci i ubolewam nad tym i ciekawe czy ją tak macierzyństwo pochłonęło czy do pracy wróciła?
i poprostu czasu nie ma
|
|
|
|
#1689 |
|
Zadomowienie
Lokalizacja: Na Mazury, Mazury, Mazury, popływamy tą łajbą z tektury!
|
Jeżeli Evvelinek to nie Ty komentujesz na YT jako "Ewelina Nieznajoma" to może jest to Twój sobowtór?
na wizażu jej kariera nie wyszła, to tam próbuje
|
#1690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
inny styl pisania na moje oko ![]() ja cały jad wylewam tutaj do Was pod filmikiem tylko raz napisałam w sprawie tego "odkupić" u Basi
|
|
|
|
|
#1691 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny.
Tak Was czytam i czytam i postanowiłam skomentować całe to spotkanie Vlogerek. Powiem tak. Jak widzę na ulicy, w autobusie, czy w jakiejś knajpie dorosłe osoby, które zachowują się jak gimnazjaliści to myślę sobie „Co za idioci, zero klasy.” Ale uwierzcie mi, że jak się człowiek dobrze bawi, to nawet nie wie, że zachowuje się jak gimnazjalista. Później dopiero ogląda zdjęcia, czy filmy i łapie się za głowę. Dobrze się bawiłyśmy, a to chyba nic złego? Nie wiem więc czemu tak na nas ludzie najeżdżają, pod każdym filmem tego typu. Czy dobra zabawa zawsze musi oznaczać szampana, grobowe miny i „tak, bawię się wyśmienicie Milordzie”? Nie robiłyśmy przecież nic złego, nikogo nie obrażałyśmy, nie biłyśmy, nie tańczyłyśmy na stole. Co do prezentów. Miło było je dostać. A to jak je zdobyłyśmy, to chyba nieistotne? Kolejny raz nie wierzę, że jakby ktoś nie dał Wam za darmo czegoś do przetestowania, to byście zapierały się nogami i rękami, że absolutnie nie chcecie. Zawsze znajdzie się ktoś, kto napisze, że zrobiłyśmy to dla kasy, a ja po prostu mówię tej osobie: nie oceniaj innych swoją miarą. |
|
|
|
#1692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ROBISZ TO ŹLE! |
|
|
|
|
#1693 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Filmiki urodowe na you tube, część XII
biglulu - to ja ci powiem, ze nie wzielabym za darmo, bo za darmo boli gardlo
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1694 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A co do prezentów: cały światek blogerski śmieje się z żebrania o prezenty kosmetycznych i modowych blogerek, więc czemu akurat nam się dostaje? |
|
|
|
|
#1695 |
|
Zakorzenienie
|
Pisanie meili do różnych firm , a otrzymanie prezentów bezinteresownie to dwie inne sprawy. Miło dostawać prezenty , ale prezentem nie są rzeczy, o które ktoś upomina się meilowo wielu firmom
|
|
|
|
#1696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powinnaś przyjąć do wiadomości, że są osoby, które nie lubią być na siłę uszczęśliwiane (dobry przykład Nieesia), które nie lubią dostawać tak o masy kosmetyków, które potem walają sie po domu, albo trzeba rozdawać (chyba jedyny plus takiej okoliczności). Wierz mi, bo mówię tylko w swoim imieniu, jestem stałą bywalczynią kilku aptek, przy zakupie produktów w lepszej cenie, dostaje bardzo dużo miniaturek, próbek itd - nie mam co z tym zrobić, oddaje, sprzedaje na allegro, albo wywalam. Mam swoje sprawdzone kosmetyki, jak coś potzrebuję idę do apteki, pytam o próbkę, jak nie, to nie.
|
|
#1697 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1698 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nikogo nie obrażam, nie zwracam się do nikogo personalnie.. Mówię tylko jak ja reaguje w rożnych sytuacjach. Poza tym nazywając nas żebrakami też raczej ta osoba nie posiada klasy ![]() A skoro ktoś zareagował na wytłuszczony cytat...no cóż...mówi to samo za siebie ![]() I nie tłumaczę się, czytam Was - czego nigdy nie ukrywałam - i dołączyłam się do dyskusji. |
|
|
|
|
#1699 | |
|
Rozeznanie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41188696]Sory, że ciągnę ten OT, napisałabym na szaro, ale przez aplikację nie umiem:/
Ja nie jestem lekarzem, ale nie sądzę, żeby znieczulenie miejscowe działało na cały organizm, skoro można je podawać np. nawet w ciąży. Mój dentysta nie robi problemów ze znieczuleniem. A może miałaś takie odczucia, bo się stresowałaś tym wyrywaniem? Choć jak ktoś ma jakąś chorobę i leki, to wiem, że się podaje inny rodzaj znieczulenia.[/QUOTE] Też nie jestem lekarzem i nie znam się na takich sprawach, ówczesna dentystka (teraz mam innego dentystę własnie z takich względów) nie paliła się do znieczulenia kiedy ja prosiłam ale jak już miałam te wyrywane to nic się nie cykałam, bardziej się boję borowania, a wyrywania już nie - ot taki ze mnie typ - i nie panikowałam za bardzo, ale nie wiem czy te znieczulenie takie było czy co ale się trochę wtedy wystraszyłam bo nigdy tak nie miałam że mi serca mało co nie wyskoczyło i te zawroty głowy Inie potrafię powiedzieć od czego to może być, może osłabiony organizm miałam czy coś, nie wiem ![]() Cytat:
Ostatnio pisałyście o głównym zdjęciu niesi na jej mamusiowym profilu, a mi się znowu podoba jej zdjęcie z kanału głównego agi.
|
|
#1700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie trzeba zwracać się personalnie, insynuujesz że się Was czepiamy bo jesteśmy takie i takie za daleko idące wnioski! pisanie do firm z prośbą o kosmetyki to żebranie, no chyba że nam tu napiszesz żę WSZYSTKO co dostałyście wyszło z inicjatywy firm
Edytowane przez evvelinek Czas edycji: 2013-06-06 o 18:03 |
|
|
|
|
#1701 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie wiem jak inne dziewczyny, ale ja część kosmetyków, które nie są dostosowane do mojej cery dawno rozdałam. Jest nam po prostu tak po ludzku przykro, że tak na nas naskakujecie. ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Cytat:
No cóż, wtedy nie pisałam personalnie, ale skoro odpowiedziałaś ![]() I znowu słowo, które nas obraża
|
||
|
|
|
#1702 |
|
Zakorzenienie
|
Kajmanowa usunęła filmik ze względu na nieprzychylne komentarze pod filmikiem. Ale oczywiście to my złe z wizażu naskakujemy na Was
![]() no chyba , że sądzicie ,że wszelkie negatywne komentarze piszą dziewczyny stąd
|
|
|
|
#1703 |
|
Dossisława I
|
BigBeautifullLulu w waszym zachowaniu nie widziałam nic niestosownego ani złego więc pierwsza część twojego komentarza jest zbędna.
Dla nas istotne właśnie są jak zdobywacie prezenty. Wy jako blogerki lub vlogerki i to tyle. |
|
|
|
#1704 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To nie wygląda na zasadzie: Dajcie, dajcie, dajcie, dajcie, dajcie!!!!!! To wygląda na zasadzie tego i tego dnia jest takie a takie spotkanie - jeśli firma odpowie - super, jak nie nie ma sprawy. |
|
|
|
|
#1705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i odpowiedz proszę - czy wszystko co dostałyście wyszło z inicjatywy firmy i żadna z osób uczestniczących nie pisała nigdzie informując że macie spotkanie i chcecie coś przetestować
|
|
|
|
|
#1706 |
|
Zakorzenienie
|
Ale po co piszecie do firm? Myślałam , że chcecie się spotkać , poznać bo przecież mieszkacie daleko od siebie. A bezinteresownie nie można tego zrobić? Trzeba wykorzystać okazję do zdobycia kosmetyków?
|
|
|
|
#1707 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Czyżby małe zadufanie w siebie i swoją moc wpływania na innych? ![]() Mówię ogólnie. |
|
|
|
|
#1708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o to się nam rozchodzi, nie myliłyśmy się pisząc tu takie a nie inne komentarze, wiec o co chodzi? Edytowane przez evvelinek Czas edycji: 2013-06-06 o 18:10 |
|
|
|
|
#1709 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Czy tak to Was rusza, że mówimy na głos o takim sposobie pozyskania kosmetyków i nie tylko....
|
|
#1710 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Były komentarze, że zachowujemy się jak gimnazjalistki i bez klasy, więc tez to skomentowałam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:07.

Vive Zwei uwielbiałam 

i poprostu czasu nie ma
na wizażu jej kariera nie wyszła, to tam próbuje
inny styl pisania na moje oko
pod filmikiem tylko raz napisałam w sprawie tego "odkupić" u Basi 

ROBISZ TO ŹLE!