Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 2013, cz. VIII - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013. 1 1,96%
Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają. 22 43,14%
Mamusi kochany maluszku, zostań jeszcze w moim brzuszku. 5 9,80%
Tamta leży, inna biega, do porodu czas ucieka. 2 3,92%
Chociaż czas ucieka, niech maluszek do terminu grzecznie w brzuszku czeka. 5 9,80%
Okrąglutkie mamy brzuszki, lecz to nie czas na maluszki! 16 31,37%
Głosujący: 51. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-06, 15:39   #4681
misia332
Zakorzenienie

Dot.: Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 2013, cz. VIII

A co do fotelika, my na razie bez bazy, ponieważ :

1. jak będziemy gdzieś jechać do sklepu to i tak weźmiemy gondole, bo nam się zmieści do bagażnika stelaż z gondolą.

2. jak gdzieś na krótko to będzie chusta do noszenia.

3. jakoś mi się nasz wózek z fotelikiem nie podoba, i raczej nie będziemy go tak wozić więc nie będzie problemu, że trzeba wyjmować fotelik z pasów.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 15:42   #4682
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Dot.: Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 2013, cz. VIII

Karolson to skoro rozwazaja zalozenie Ci tego pierscienia to znaczy ze skraca sie od zewnatrz...bo w moim przypadku nie da sie tego ponoc zrobic...tez nie mam krwawien ani skurczy, twardnienie brzucha sporadyczne, wrazenie odplywania wod codziennie od ponad 6 miesiecy - ciagle mi mokro boli krocza nie mam ale za to co chwila tu mnie ciagnie a tam kluje ale to juz chyba przewrazliwienie...oszcze dzam sie, nic dzis nie zrobilam
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 15:49   #4683
Asiek84
Wtajemniczenie

hej

nadrobiłam i niewiele pamiętam...

odnośnie ciacha z bitą śmietaną i galaretką, to ja ubijając np. 1/2 litra śmietanki 30% dodaję 2 łyżki płaskei cukru pudru i usztywniam żelatyną- rozpuszczam 3 płaskie łyżeczki we wrzątku (wody wlewam troszkę więcej niż proszku żelatyny i energicznie mieszam aby się grudki nie porobiły) i taką ciepłą żelatynę delikatnie wlewam lekkim strumieniem do śmietany cały czas mieszając... galaretkę wlewam tężejącą kiedy masa śmietanowa się zetnie w lodówce

cudne zakupy ciuszkowe poczyniłyście

Matall to za mycie okna... u mnie okna myje tż... trochę tego ma w domu jednorodzinnym, ja palcem nie kiwnę... jestem tylko nadzorem i wypatruję ewentualnych smug na szybach ,
śliczną kołyskę kupiłaś... my na dzień dzisiejszy jesteśmy trochę w kropce z łóżeczkiem, bo pożyczyliśmy mojej siostrze w styczniu i trochę mi szkoda od niej zabierać bo Filip będzie miał 10 miesiecy tylko a na tapczanik jeszcze za mały chyba że wezmą sobie od nas łóżeczko turystyczne.... podpytywałam się kuzynki i ma łóżeczko do pożyczenia, więc ewentualnie będzie taka opcja

Ladan bądź dobrej myśli...

Susanna prześliczne autka, zdolniacha z Ciebie

nie wiem czy pisałam ale załatwiłam sobie wczoraj z tym chirurgiem i moim ginem (panowie się telefonicznie skontaktowali) dalszą strategię ciąży... uzgodnili że jak na razie nie ruszamy tej przepukliny i mam prowadzić oszczędzający tryb życia, dużo leżeć i odprowadzać tą przepuklinę (jak leżę to mi się chowa), a o ewentualnej interwencji chirurgicznej będziemy rozmawiać 2-3 miesiące po porodzie... poród zapewne będzie przez cc, bo chirurg powiedział że nikt przy zdrowych zmysłach nie może mnie zmusić do SN

objadłam się truskawkami, dzisiaj wręcz mówiły do mnie aby je kupić...
idę na krótką drzemkę...
Asiek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 15:52   #4684
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asiek84 Pokaż wiadomość
hej
Matall to za mycie okna... u mnie okna myje tż... trochę tego ma w domu jednorodzinnym, ja palcem nie kiwnę... jestem tylko nadzorem i wypatruję ewentualnych smug na szybach ,
śliczną kołyskę kupiłaś... my na dzień dzisiejszy jesteśmy trochę w kropce z łóżeczkiem, bo pożyczyliśmy mojej siostrze w styczniu i trochę mi szkoda od niej zabierać bo Filip będzie miał 10 miesiecy tylko a na tapczanik jeszcze za mały chyba że wezmą sobie od nas łóżeczko turystyczne.... podpytywałam się kuzynki i ma łóżeczko do pożyczenia, więc ewentualnie będzie taka opcja
Ekhm, mój siedzi w bibliotece i męczy magistra
A ja się czuję świetnie, malutka kopie, no i to tylko jedno okno, a ile czyściej w domu

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ----------

W ogóle to myślałam, że wrócę nowy wątek zakładać, ale coś tu widzę dziś pisanie wolno idzie

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 15:53   #4685
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
A ja się czuję świetnie, malutka kopie, no i to tylko jedno okno, a ile czyściej w domu

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ----------

W ogóle to myślałam, że wrócę nowy wątek zakładać, ale coś tu widzę dziś pisanie wolno idzie
ja miałam takie myśli, jak wracałam z miasta, że pewnie nowy wątek.

A co sprzątania, posprzątałam kuchnię i tez mam radochę

Stary 2013-06-06, 15:56   #4686
dirtymagic85
Zadomowienie

Cytat:

Dobrze, że powoli, bo ja nie mam weny dziś na czytanie, także dziękuję za opanowane i wstrzemięźliwe postawy w dniu dzisiejszym
dirtymagic85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 15:58   #4687
misia332
Zakorzenienie

http://demotywatory.pl/4146060/W-prz...ac-racjonalnie

Stary 2013-06-06, 16:06   #4688
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Buciki są białe z rowerkiem na boku, a drugie większe mam granatowe.

Do tego kiedyś obiecany śliniak z czachą i smoczek, a to ostatnie to nie komplet, ale tak ułożyłam, moze troszkę pod dziewczynkę podjeżdza, ale jest maleńkie na 56 cm, a ocieplane to wzięłam.

A tam na zdjęciu jest koszula i szara kamizeleczka, to chyba będzie na chrzest, do tego ubiorę jasne spodenki i biały kombinezon.
Wszystko śliczne ale moje serce najbardziej podbił smoczek

Cytat:
Napisane przez marysia_258 Pokaż wiadomość
Głowa do góry na pewno wszystko będzie dobrze Jesteś pod opieką lekarzy a oni wiedzą co robić

Dla chłopców też jest
http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-...mowleca-5g2403
Muszę ją zamówić

:
Zastanawiam się czy te przeceny tylko w necie? Bo widziałam tą bluzę u nas w 5 10 15 i jestem ciekawa czy w stacjonarnych sklepach też jest taniej

Cytat:
Napisane przez Asiek84 Pokaż wiadomość
mi się to w głowie nie mieści, w mojej przychodni by takie coś nie przeszło, ja idąc na wizytę nawet nieplanowaną jestem przyjęta, pytam lekarza o możliwość przyjęcia a nie panią rejestratorkę... ja wychodząc z wizyty mam już w ręku rezerwację na kolejny termin, a jeśli coś się wydarzy nie daj Boże to wiem że ciężarne są zawsze przyjmowane...
U nas też przeważnie tak jest
Cytat:
Napisane przez Susanna Pokaż wiadomość
U mnie też były placki ziemniaczane
Mniam - uwielbiam

Pochwalę się autkiem jakie uszyłam synkowi koleżanki - kurcze jestem zadowolona bo mi wyszło tak jak chciałam

Cytat:

Wiesz słoneczko wyszło dlatego mniej pisania
katarzyna2811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 16:09   #4689
matallewar
Zakorzenienie

Ta, a Wy pewnie wykończycie wątek, jak pójdę do sklepu

Proszę dalej wstrzemięźliwie, bo za niecałą godzinę wychodzę

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-06-06, 16:14   #4690
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Ta, a Wy pewnie wykończycie wątek, jak pójdę do sklepu

Proszę dalej wstrzemięźliwie, bo za niecałą godzinę wychodzę
ee nie.

Stary 2013-06-06, 16:37   #4691
matallewar
Zakorzenienie

Ale ta odżywka pachnie

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-06-06, 16:38   #4692
t_89
Zakorzenienie

Cytat:
Mniam - uwielbiam

Pochwalę się autkiem jakie uszyłam synkowi koleżanki - kurcze jestem zadowolona bo mi wyszło tak jak chciałam
Ale robisz sliczne rzeczy
t_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 16:45   #4693
kahunia
Zadomowienie

No rzeczywiscie cisza jakas dzisiaj

Musze sie pochwalic, mialam nic nie kupowac do wizyty poniedzialkowej, ale przez ta SR musialam sobie humor poprawic

Uzywki, mam nadzieje ze zgodnie z opisem w stanie bdb
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ciuszki.jpg (59,2 KB, 33 załadowań)

kahunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 16:47   #4694
matallewar
Zakorzenienie

Idę suszyć włosy i jadę do sklepu, więc proszę grzecznie pisać - nie za dużo, nie za mało

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-06-06, 17:05   #4695
Susanna
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Susanna

Cytat:
Napisane przez kahunia Pokaż wiadomość

Musze sie pochwalic, mialam nic nie kupowac do wizyty poniedzialkowej, ale przez ta SR musialam sobie humor poprawic

Jakie śliczne! Jeśli wyglądają tak jak na zdjęciu to napewno są w bardzo dobrym stanie Uwielbiam takie kolorki.

Dzięki dziewczyny
: roza::r oza:

M&M

Staś

Susanna szyje - mój krawiecki blog
Susanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 17:12   #4696
butterfly20
Zakorzenienie

Kahunia śliczne Mam bardzo podobne ciuszki, bo na początku kupowałam same unisexy

A ja się zajmuję ciastem. Biszkopt wyszedł, teraz będę robić masę no i mam nadzieję,że galaretka się nie rozleje i nie wsiąknie w ciasto.

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 17:30   #4697
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:
Napisane przez kahunia Pokaż wiadomość

cudne

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 17:32   #4698
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
Mniam - uwielbiam

piękne
ja niedługo zabiore sie za szydełko- chociaz dla mnie to typowo zimowe zajęcie jeszcze nic dla dzieciaczka nie robiłam na szydełku, ale myśle ze podołam

mam dzis humor pod psem-płakać mi sie chce cały czas...
byłam na spacerze, odebrałam z poczty swoją tołpe oliwke... kupiłam kilogram czereśni (polskich 10zł)
ale humor srednio sie poprawił

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 17:42   #4699
rusałka_1
Zakorzenienie

ja po pierogach ruskich
a teraz teściowa zaprasza na pomidorówkę

Cytat:
Mniam - uwielbiam

Piękna ta zabawka! ale z Ciebie zdolniacha.

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
byłam na spacerze, odebrałam z poczty swoją tołpe oliwke... kupiłam kilogram czereśni (polskich 10zł)

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-06, 17:44   #4700
kaska87
Zakorzenienie

jestem melduję się po zupce
pojchailiśmy z małżem zapytać o SR i się dowiedzieliśmy, że możemy dołączyć do zajęć, byliśmy na 15:00 godzinę babeczka opowiadała, a później byliśmy na oddziale ale widziałam dzidziusie one były takie malutkieeeeeeeeeeeeeee
oczywiście mi się panika włączyła jak już szliśmy do auta to się prawie popłakałam bo byliśmy na sali rodzenia i jak zobaczyłam to łóżko porodowe to wymiękłam....
Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
kaska Ty to pobijasz rekordy z tymi kurierami
oczywiście gościu dzownił jak byliśmy na SR to mu na schodach kazałam zostawić i już mam rzeczy dla Misia

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
no to co miałam zrobić - żarłam
Ty to dobra jesteś

Cytat:
czy kogoś to zdziwi jak powiem, że D. idzie dziś na miasto na piwko? pewnie znów wróci 3-4
mnie nie, ale mnie dziwi Twoja postawa w tym momencie bo jak dziecko się urodzi to mu się nagle odmieni będzie jeszcze mniej spania bo wiadomo dzidzi płacze w nocy to się przebudzi itd.
Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość
Byłam tam, robił mi facet wycenę wózka jakieś dwa tygodnie temu - ze wszystkimi dodatkami. Dzwonie wczoraj i mówię, ze mam wycenę od nich - robioną przez ich pracownika - i czy ten kupon mogę użyć do zakupu. Na kuponie jest info, że nie obowiązuje na towary przecenione i w promocji, wiec się specjalnie dopytałam, czy jest jakaś promocja na x-landera - nie ma, czy taka wycena jest traktowana, jak normalna cena - tak, jest.
No dobra, pojechałam i na miejscu oczywiście "ale Pani tu ma cenę już promocyjną! Ni można użyć kuponu..." No to jakiej cholery powiedzieli, że można, jak nie można Wróżka nie jestem, w myślach nie czytam
tak myślałam, świnie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
Dirtymagic na ostatniej wizycie dzidzia moja była głową w dół ale w sumie dopiero jak mi lekarz to powiedział to się zczaiłam bo rzeczywiście kopała mnie wysoko koło pępka i jak się mocno zamachiwała nóżkami to oprócz kopa nad pipką czułam walenie główką ale teraz znów nie wiem gdzie ona jest bo mam wrażenie że wali mnie wszędzie raz z lewej raz z prawej no co godzinę gdzie indziej
mój to raz kopie przy pępku, raz na dole także ma karuzelę

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Mój mąż wczoraj też powiedział,że mamy już dużo ciuszków i mam już nie kupować. Jeszcze dostaniemy od brata i kuzynki i od znajomych.
A kupujecie już rzeczy na 68?Ja mam najwięcej 62,56 brałam mniej bo nie wiem jak będzie z ich przydatnością.
ja mam już nawet większe od 74
boże jak czytam ile macie ubranek to a ja mam jeszcze więcej stop nie kupuję już nic

Cytat:
Zadam wam głupie pytanie,ale nigdy nie leżałam w szpitalu. Można mieć lapka ze sobą??
można
Cytat:
Nie wiem dokładnie jak to jest,ale podobno w nowych testach są jakieś nowe kategorie i dlatego te starsze foteliki się nie łapią w to?
bo niby nie powtarzają testów fotelików i dlatego

coś jeszcze miałam napisać, ale zapomniałam

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 17:51   #4701
Madziuchna27
Zakorzenienie

A ja znów nie mam humoru
Szłam na gimnastykę z humorem, wracałam już bez Ech, te zmienne nastroje

Cytat:
moje rzeczy:

łapki niedrapki – 2 pary, białe
śpiworek biały z mini króliczkiem
buciki-skarpetki SMYK – różowe z falbanką
6 par skarpetek – rozm. 0-3
śliniaczek – niebieski frotte
czapeczka pilotka – biała
czapeczki smerfetki – 2 szt. biała i kremowa

rozmiar 56:
3 body allegro - długi rękaw, jedno białe, dwa różowe
body 5 10 15 - długi rękaw, jasnoróżowe z kotem
body Pepco – krótki rękaw, w kropki
półśpiochy 5 10 15 - fioletowe
śpiochy 5 10 15 - szare
2 pajace z allegro - różowe
pajac 5 10 15 - biały z kotem

rozmiar 62:
3 body z TESCO - krótki rękaw, białe
body Pepco – krótki rękaw, jasnoróżowe
body Pepco – krótki rękaw, poziome paski jasnoróżowe
body SMYK - długi rękaw, różowe z kotem
body SMYK - długi rękaw, białe z kolorowymi wzorkami
body SMYK - długi rękaw, białe z kotem
body SMYK - długi rękaw, białe z misiem
body SMYK – długi rękaw, białe w różowo szare napisy
półśpiochy SMYK - różowe we wzorki
śpiochy 5 10 15 - różowe w paski
śpiochy 5 10 15 - białe w gwiazdeczki
śpiochy 5 10 15 - białe z kokardką
dres H&M – fioletowy, Hello Kitty
pajac H&M - biały z misiem
pajac H&M – różowy z Hello Kitty
pajac 5 10 15 - różowy
pajac 5 10 15 - biały w kropki
pajac - różowy w paski
pajac - welurowy, czerwony z szarą falbanką
sukienka 5 10 15 - szara
śpiworek 5 10 15 - biały z kotem
beretka jasnoróżowa
czapeczka jasnoróżowa, wiązana pod szyjką

rozmiar 68:
3 body Biedronka - z krótkim rękawem
body Pepco – z krótkim rękawem, jasnoróżowe
body Pepco – z krótki rękawem, białe z myszką
body C&A - długi rękaw, biało granatowe
body SMYK – długi rękaw, białe w króliczkiem
body Kappahl – długi rękaw, białe z ciemnymi różami
kaftanik – ciepły, jasnoróżowy z króliczkiem
bluza - bladoróżowa z motylkiem
bluza SMYK – różowa/kot
polarek – myszka Miki
geterki Kappahl – białe, bez stópek
spodnie Kappahl – dresowe, biało różowe w paski
półśpiochy SMYK – jasnoróżowe z kokardkami
pajac SMYK - jasnoróżowy z psem
pajac - biały w malutkie kwiatki
pajac 5 10 15 - renifer
pajac - bladoróżowy z długim rękawem
sukienka 5 10 15 - różowa
kombinezon 5 10 15 - zimowy, jasnoróżowy z kotem
czapeczka jasnoróżowa, wiązana pod szyjką

rozmiar 74:
3 body Biedronka - z krótkim rękawem
body – z długim rękawem, szare z różowymi motylkami
bluzka 5 10 15 – z długim rękawem, różowa z niebieskim motylem
bluzka 5 10 15 – z długim rękawem, niebieska z wisienkami
bluza 5 10 15 - różowa
spodnie 5 10 15 – granatowe w kropki

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 17:55   #4702
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
piękne
ja niedługo zabiore sie za szydełko- chociaz dla mnie to typowo zimowe zajęcie jeszcze nic dla dzieciaczka nie robiłam na szydełku, ale myśle ze podołam

Zazdroszczę umiejętności szydełkowania!

Taki humor,jaka pogoda. Nawet ojciec do mniej dzwonił,że ma zły nastrój. Będzie lepiej

Kaśka,ale Ci fajnie,że widziałaś dzidziusie! U nas wszystkie były u mamuś

Ja mam tylko z 5 rzeczy 68 i 4 bodziaki 74. Jakoś nie chce mi się teraz kupować tych rozmiarów.Ale myślę,że z 56 i 62 mi wystarczy, jeszcze tylko czapeczki, niedrapki, jakąś cienszą kurteczkę 62 i półspioszki dokupię.

Stary 2013-06-06, 17:55   #4703
kaska87
Zakorzenienie

aha! mieliśmy jeszcze jechać przymierzyć tą bazę isofix i ewentualnie kupić, ale już nie zdążyliśmy bo po SR trzeba było coś w końcu zjeść jutro podjedziemy

widziałam jeszcze jednego wcześniaczka w inkubatorze był taki maluteńki bidulek

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2013-06-06 o 17:56
Stary 2013-06-06, 18:00   #4704
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Kasia , no co tyyyy przecież to łóżko wgląda fajnie. Tzn wygodnie
Ja to się ucieszyłam jak zobaczyłam, że takie kanapowate było się w o wtulić i za co złapać na pełnym skurczu

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 18:02   #4705
Madziuchna27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
aha! mieliśmy jeszcze jechać przymierzyć tą bazę isofix i ewentualnie kupić, ale już nie zdążyliśmy bo po SR trzeba było coś w końcu zjeść jutro podjedziemy

widziałam jeszcze jednego wcześniaczka w inkubatorze był taki maluteńki bidulek
Też kilka razy byłam na neonatologii i zawsze mi się serce rozdzierało, jak widziałam te malusie dzidziusie
Nasze wszystkie maluszki urodzą się duże, zdrowe i o czasie

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 18:04   #4706
kaska87
Zakorzenienie

cotka tak super, tam właśnie dokona się tragedia na mojej piczce boję się jednak, chyba jeszcze przemyślę cc ale tutaj największy minus, to to, że mąż nie może przy mnie być no i zrosty...
Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
Nasze wszystkie maluszki urodzą się duże, zdrowe i o czasie
właśnie

aha! i u nas można sobie zamówić sale pojedynczą, poród rodzinny, zzo i wszystko za free sale fajne z łazienkami

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2013-06-06 o 18:10
Stary 2013-06-06, 18:06   #4707
matallewar
Zakorzenienie

Widzę, że mogę być spokojna o zakładanie nowego wątku

Wróciłam ze sklepu, idę rozpakować I jeeeeeeeeeeeeeeeść!

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-06, 18:09   #4708
kaska87
Zakorzenienie

a ja muszę kupić taką komodę na pieluchy, nożyczki itd dla Mikusia bo na razie będzie z nami w sypialni a że mamy meble wenge to będzie pasowało kurcze one były w biedrze ostatnio za 100zł chyba oby jeszcze były
http://allegro.pl/komoda-drewniana-z...280659341.html

Stary 2013-06-06, 18:11   #4709
ladanseuse14
Zakorzenienie

Melduję się po wizycie. Przeszłam się kawałeczek i już brzuch twardszy, ból pleców, ból brzucha, eh. Ogólnie mam leżeć. Powiedział, że muszę wytrwać do 32 tc. Leki zostawił tylko zamiast isoptinu mam nitrendypinę czy jakoś tak. Od ostatniej wizyty przytyłam 1 kg więc jestem w szoku, bo od 4 tyg. leżę plackiem i wcinam, więc byłam przygotowana na więcej Julce nic nie wyrosło, waży całe 760g A kość udowa ma 4,3 cm

No i w takim wypadku odwołuję Baby Shower, który miał odbyć się 19 czerwca. Nie będę ryzykować, zdrowie Julci najważniejsze. Jeszcze nie powiedziałam dziewczyną ale sądzę, że zrozumieją.

Kolejna wizyta za 4 tyg, 4 lipca.

Aha i nic nie wspominał o SR a miał to zrobić na tej wizycie. Podejrzewam, że nie mówił, bo i tak nie mogłabym na nią chodzić... Pewnie na następnej wizycie, czyli w 30 tc do tego wróci.

Edytowane przez ladanseuse14
Czas edycji: 2013-06-06 o 18:13
ladanseuse14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 18:15   #4710
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Kasia , no co tyyyy przecież to łóżko wgląda fajnie. Tzn wygodnie
Ja to się ucieszyłam jak zobaczyłam, że takie kanapowate było się w o wtulić i za co złapać na pełnym skurczu
Mnie łóżko nie przeraziło. Przeraziła mnie sala do porodów rodzinnych, bo nie ma u nas okien. A ta ogólna ma okna, wolałabym ją gdybym miała rodzić.
No a sali operacyjnej oczywiście nie widzieliśmy, a tam na pewno nie ma okien.
Aaa i w sali poporodowej też nie ma okien!
Ja nie znoszę pomieszczeń bez okien,czuję się klaustrofobicznie...

Cytat:
cotka tak super, tam właśnie dokona się tragedia na mojej piczce boję się jednak, chyba jeszcze przemyślę cc ale tutaj największy minus, to to, że mąż nie może przy mnie być no i zrosty...

właśnie

aha! i u nas można sobie zamówić sale pojedynczą, poród rodzinny, zzo i wszystko za free sale fajne z łazienkami
Nie wiem Kasiu,ale mnie cc jednak chyba bardziej przeraża...

Cytat:
a ja muszę kupić taką komodę na pieluchy, nożyczki itd dla Mikusia bo na razie będzie z nami w sypialni a że mamy meble wenge to będzie pasowało kurcze one były w biedrze ostatnio za 100zł chyba oby jeszcze były
http://allegro.pl/komoda-drewniana-z...280659341.html
Ja mam taką podobną w sypialni,ale białą Na moje duperelki-bizuterię, lakiery do paznokcie itp

Ja muszę kupić jakiś fotel fajny, a niedrogi. Jednak wiklinowy chyba nie będzie wygodny,chociaż są śliczne

---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ----------

Cytat:
Melduję się po wizycie. Przeszłam się kawałeczek i już brzuch twardszy, ból pleców, ból brzucha, eh. Ogólnie mam leżeć. Powiedział, że muszę wytrwać do 32 tc. Leki zostawił tylko zamiast isoptinu mam nitrendypinę czy jakoś tak. Od ostatniej wizyty przytyłam 1 kg więc jestem w szoku, bo od 4 tyg. leżę plackiem i wcinam, więc byłam przygotowana na więcej Julce nic nie wyrosło, waży całe 760g A kość udowa ma 4,3 cm

No i w takim wypadku odwołuję Baby Shower, który miał odbyć się 19 czerwca. Nie będę ryzykować, zdrowie Julci najważniejsze. Jeszcze nie powiedziałam dziewczyną ale sądzę, że zrozumieją.

Kolejna wizyta za 4 tyg, 4 lipca.

Aha i nic nie wspominał o SR a miał to zrobić na tej wizycie. Podejrzewam, że nie mówił, bo i tak nie mogłabym na nią chodzić... Pewnie na następnej wizycie, czyli w 30 tc do tego wróci.
Spokojnie, wytrzymasz do samego koniuszka!

Szkoda tego Baby Shower

Julcia to też już duża dziewczynka, super,że z nia wszystko ok

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości