|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosił nazwę: | |||
Rączki, nózki wypychamy- w brzuszku Mamy ubaw mamy. Mamusie XI-XII 2013. cz.IV |
![]() ![]() ![]() ![]() |
6 | 9,68% |
Rączki nózki wypychamy- niezły ubaw w brzuszkach mamy. Mamusie XI-XII 2013. czIV |
2 | 3,23% |
Cyc ogromny, krągły brzuszek a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
21 | 33,87% |
Urwisku malutki- rośnij duży i okrąglutki. Mamy XI-XII 2013 CZ.IV |
1 | 1,61% |
Podskakuje lekko brzuszek bo się wierci w nim maluszek.Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
7 | 11,29% |
Coraz mocniejsze czujemy kopniaki, ale rozrabiaki te nasze dzieciaki.Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
0 | 0% |
Już nie mogę wciągnąć brzuszka bo bym zgniotła maluszka .Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
0 | 0% |
JUz sie nie da wciagnać brzuszka , bo to domek jest maluszka.Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
6 | 9,68% |
Myślą nasze Kochane robaczki- dam Mamie kopniaczki.Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
0 | 0% |
Mama biega ciągle siku, a smyk w brzuchu fiku-miku! Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
17 | 27,42% |
listopadowo-grudniowe mamusie 2013. Cz. IV |
2 | 3,23% |
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. C
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#122 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. C
Cytat:
![]() SUPER CIUCHY ZA SUPER CENE. bez kitu. pokaże to dzisiaj mężowi ![]()
![]() |
#123 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Chciałabym się przywitać ![]() Dzisiaj byłam na kolejnej wizycie u ginekologa - jestem w 15 tygodniu ciąży i myślę, że to czas aby dołączyć się do "grupy wsparcia" we wszystkim co się będzie działo u mnie do porodu ![]() I to chyba tyle na początek ![]()
#124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratulacje, a tp masz taki jak ja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Zadomowienie
|
Witaj Kociaku.
Wodą morską psikam i psikam i nie pomaga, zwłaszcza, że to lewa dziurka jest taka uparta, z prawej leci katar tak dla wyrównania mi przyjemności więc nie jest wesoło. Dzisiaj zrobię sobie inhalację tylko w sumie nie mam za bardzo z czego, myślałam o jakiś domowych sposobach. Gardło przepłukuje sodą... |
![]() ![]() |
![]() |
#126 | |
Zakorzenienie
|
Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz.III
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#127 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratulacje ![]() Cytat:
![]() Zmieniłam zdanie i zamiast drzemki siedzę sobie w ogródku z latte i lodami ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 |
Wtajemniczenie
|
Basia, ale upolowałaś okazję!!! śliczne są te ubranka!
![]() Kasiula no to gratuluję pierwszych ruchów ![]() Kociak,witaj ![]() A mi nogi odpadają...
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak minął Ci pierwszy trymestr? ![]() ![]() Dopisać Cię do listy? ( NICK, imię wiek, OM,TP ) a ja Was zamęczę : co sądzicie o Wózek Teutonia Fun System? lub http://tablica.pl/oferta/wozek-impla...a-ID1y3iF.html ? Ps. siedze na tablicy i wychaczyłam świetny zestaw ubranek, czekam teraz na @ ![]()
![]() |
#131 |
Zadomowienie
|
paulinaizabela, jeszcze nic nie wiadomo niestety.
Po cichu liczę, że będzie dziewczynka, bo w najbliższej rodzinie 3 chłopaków już jest (2 siostrzeńców i bratanek męża) i przydałaby się jakaś odmiana, ale jak będzie chłopak to też będę szczęśliwa, bo te chłopaki są urocze ![]() Mogę też z przekonaniem powiedzieć, że kocham 2 trymestr ![]() ryba91, jak najbardziej możesz dopisać (Kociak85, Ania 28l., OM 23.02, TP 30.11)
06.12.2013 - Iga 20.06.2016 - Olek Edytowane przez Kociak85 Czas edycji: 2013-06-06 o 17:32 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() 13/06 jest są bezpłatne warsztaty, ja się dziś zapisałam ale nie dostałam jeszcze informacji czy są wolne miejsca jeszcze: http://mamapyta.pl/warsztaty-i-konfe...we-wroclawiu-2 Co do zaparć- ja mam tak samo, gdyby nie brzuszek i pełniejsze cycki to można by powiedzieć,że jest tak jak przed ciążą
Baby on board ![]() TP 13. 11. 2013 http://www.suwaczki.com/tickers/oar843r85d45jgoq.png Edytowane przez aksbarg Czas edycji: 2013-06-06 o 17:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#133 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
yes
![]() ![]() ![]()
#135 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() super, że się samopoczucie poprawiło ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#136 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() ![]() ![]() <3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3 MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl Bruno 13.10.2013 g 21:20 ![]() ![]() Leon 31.03.2015 g 12:10 ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Wtajemniczenie
|
Witam w nowym wątku
![]() Baaaasia aleś okazję dorwała!Farciara! ![]() Kociak witam nową mamusię ![]() Cytat: [Napisane przez Azealia Coralady masz przepiękną córeczkę! Oczy ma wyjątkowe ![]() A Ty masz rękę do zdjęć, to z bańkami świetne! My miesiąc przed tym jak zaszłam w ciążę zmieniliśmy cały sprzęt, kupiliśmy nowe lustro i 2 obiektywy, teraz się cieszę bo pewnie gdybyśmy tego nie zrobili przed ciążą, to teraz nie zdecydowałabym się na taki wydatek, a tak to mamy już sprzęt do fotografowania dzidziusia ![]() Dziękuje Azealia ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() 8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
Edytowane przez coralady Czas edycji: 2013-06-06 o 18:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#138 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() ![]() ![]() <3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3 MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl Bruno 13.10.2013 g 21:20 ![]() ![]() Leon 31.03.2015 g 12:10 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#139 | ||
Zakorzenienie
|
Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz.III
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() No więc jestem po wizycie, dopytałam się o to usg, obiecał że będzie robił mi częściej bo już ma sprzęt u siebie w gabinecie naprawiony i nie musi przechodzić już do gabinetu obok na samo usg. Oczywiście dziś usg mi nie zrobił bo umówił się ze mną na połówkowe za półtora tygodnia. (Anoula proszę dopisz mnie 18.06 godz.9:15 - USG połówkowe). Usłyszałam standardowy tekst że macica ładnie urosła ![]() ![]() Oczywiście po wizycie kupiłam kilogram truskawek i jak tylko wrócę do siebie do domu zjem je ze śmietaną ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najważnieszje że macica ładnie urosła ![]() No nie mogę wszystkie chudną ![]() ![]() Truskaweczki tez mam na wieczór ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a truskawy ![]() ja dzisiaj chodze cały dzień głodna... i zastanawiam się co zjeść, ale w domu niewiele jest...
![]() |
#143 |
Rozeznanie
|
Witam
![]() Wyszlismy ze szpiala!!! widze ze nowy watek założony... super! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#144 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do tej macicy - już tego słuchać nie mogę, idąc na wizytę do niego już wiem co mi powie ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja w sumie też cały dzień głodna chodzę, mam na coś ochotę ciągle ale nie wiem na co ![]() ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Cytat:
![]() Co u Ciebie i maluszka słychać ? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak się czujecie?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Rozeznanie
|
Wyszlismy ze szpiala, dostalam kroplowke homeostatyczna, luteine, magnez i wiele wiele innych. tak jak pisalam o mojej wadze, ze byla niepokojaca... okazalo sie ze mam anemie i tu nie tylko chodzi o hemoglobine ale o hematoryt... ;/;/
Teraz jem jak jakis zarłok ![]() ![]() .... I wreszcie zrozumialam, ze musze sie zajac soba i dzieckiem a nie glupim gadaniem innych. Śledzę wątek ![]() Ja tez dzisiaj sie witam 17 tc ![]() ![]() ![]() Także na kazdego przychodzi pora ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
melduję się w nowym wątku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze że wszystko ok, martwiłyśmy się. A teraz odpoczywaj dużo! ![]()
![]() |
#150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:48.