|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 19
Ja do spania używam takiego . Wpisz w allegro stanik albo top sportowy i wyskoczą Ci wyniki
|
|
#3452 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 19
W poniedziałek postaram się dostać do innego lekarza. Jestem w 7 dniu cyklu i wyczytałam, że najlepiej robić badanie USG od 5 do 10 dnia cyklu, więc dzisiaj było w sam raz.
|
#3453 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to zależy tylko i wyłącznie od tego na jaki humor lekarza się trafi a skoro wyniki masz dobre to nie masz czymś się martwić
|
|
|
|
|
#3454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z filmów aktorskich: lemony snicket, miasto cienia Edytowane przez szprotka_ Czas edycji: 2013-06-05 o 23:40 |
|
|
|
|
#3455 |
|
Zakorzenienie
|
Ale torbiel mam niestety.
|
#3456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bierzesz tabletki?Co do dnia cyklu - wydaje mi się, że to raczej obojętne byleby tylko nie podczas okresu. No dwóch badań nie powinno się chyba robić w jednym cyklu.
|
|
#3457 |
|
Konto usunięte
|
czy da się na fb zrobić tak aby pewna osoba widziała moje posty ale nie mogła ich komentować? (nie blokując użytkownika i nie wywalając go ze znajomych)
|
|
|
|
#3458 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zastanawiam się... Ktoś bardzo mi bliski ma stany depresyjne. Chcę mu jakoś pomóc i pomyślałam, że fajnie byłoby mu coś sprezentować na imieniny za kilkanaście dni. Bilet na podróż ze mną odpada - nie dostanie wolnego. Skok na bungee, paralotnia też, boi się wysokości. Kino, teatr - mamy to często. Co mogę zrobić? Może karnet na basen? Aktualizacja: okazało się, że jedyna pływalnia, do której nie strach wejść, jest nieczynna do odwołania Wpadłam na pomysł, że może lepiej jechać na jakieś termy? Byłyście może w Uniejowie?
Edytowane przez 201705250955 Czas edycji: 2013-06-06 o 00:45 |
|
|
|
|
#3459 |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Czy można zwrócić 'nieużywany' bilet na pociąg w PKP?
Chodzi mi o to, że jutro w swoim mieście kupię bilet w obie strony ( to będą 2 druczki) do Poznania. I mam zamiar tez jutro w wrócić z Poznania do domu, ale nie wiem, czy zdążę na ostatni pociąg ![]() Czy gdybym nie zdążyła to czy mogę zwrócic ten bilet w kasie PKP?
|
#3460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3461 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie lepiej kupić na miejscu? |
|
|
|
|
#3462 |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
no własnie bym kupiła ale sprawa wyglada tak, że egzmin kończę o 20.30 a pociąg mam o 20.50, a jeszcze musze na niego dojść... zalezy mi na czasie, dlatego się pytam..
|
#3463 |
|
Zakorzenienie
|
Pytanie 1:
Gdzieś w necie jest może lista książek, bestsellerów pism jak: The New York Times, Wall Street Journal, USA Today? Chodzi mi o poradniki rozwoju osobistego / kariery tylko i żeby najlepiej to były ksiązki które znajdowały się na szczycie tych wszystkich pism ![]() w lesie jestem z tym, nie mam pojęcia czy coś takiego jest. bo listę bestsellerów New York Times znalazłam ale tu jest tyle dziwnych kategorii... nie wiem jak znaleźć te z rozwoju osobistego: http://www.nytimes.com/best-sellers-books/ może być sam NYTimes, ale te z zakresu rozwoju, kariery ktoś wie jak odszukać? ![]() mój angielski jest kiepski, stąd mam problemy ![]() Pytanie 2 Play na kartę: Da się mieć JEDNOCZEŚNIE (jak tak - to jaka taryfa): - tańsze / nielimitowane smsy do wszystkich sieci - tańsze / nielimitowane rozmowy do wszystkich sieci / wybranych nr?
|
#3464 |
|
Zakorzenienie
|
Mam do wydrukowania pracę zrobioną w wordzie. Z wyjątkiem kilku, strony muszą być ponumerowane. Wydrukowałam już ten bez numerów, dodałam numerowanie do reszty i zaczęłam drukować wpisując strony, ale drukują się bez numerów
Co zrobić?
Edytowane przez Nikaaa152 Czas edycji: 2013-06-06 o 10:32 |
|
|
|
#3465 |
|
Rozeznanie
|
dlaczego często kiedy częstuje się kogoś ostatnim papierosem to ludzie odpowiadają 'ostatniego nawet kur$%^ nie bierze' i pochodne? skąd wzięło się to powiedzonko? ;p
|
|
|
|
#3466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3467 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;41179468]czy da się na fb zrobić tak aby pewna osoba widziała moje posty ale nie mogła ich komentować? (nie blokując użytkownika i nie wywalając go ze znajomych)[/QUOTE]
nie wydaje mi się |
|
|
|
#3468 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3469 |
|
Rozeznanie
|
no tak, ja rozumiem że ostatni może być zostawiony na czarną godzinę, ale co to ma wspólnego z dziwkami? :p
|
|
|
|
#3470 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3471 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a zabranie ostatniego ćmika no jest niefajne i, że nawet one nie robią tego ![]() :d |
|
|
|
|
#3472 |
|
Catleesi Morza Kocimiętki
|
PILNIE POTRZEBUJĘ
wie któraś z Was, gdzie w Gdańsku szybciorem wypiorę płaszcz, który został ufajdany czerwoną farbą? Zmywanie acetonem nie wchodzi w grę, w ogóle nic nie schodzi. Płaszcz jest beżowy
|
|
|
|
#3473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3474 |
|
Zakorzenienie
|
Do dziewczyn używających pędzli do makijażu:
Czym odkażacie swoje pędzle? Czy w ogóle to robicie?
|
|
#3475 |
|
Zakorzenienie
|
czy jest jakakolwiek możliwość, że przez to że mam koronę tymczasową (akrylową) a nie porcelanową (lepiej dopasowana) boli mnie ząb PRZELECZONY KANAŁOWO? a raczej okolice tego zęba - być może bolą mnie dziąsła. sama już nie wiem.
dentysta dał mi antybiotyki i przeciwzapalne mimo tego że na prześwietleniu nic nie widać - zwykły ślad leczenia tkanki dookoła korzeni. boję się iść ponownie, bo powiedzieli że teraz jak będzie boleć to tylko resekcja korzeni albo wyrwanie nie chcę nie mieć zęba w tym wieku i to przez błąd mojej eks-dentystki, która już dawno powinna była zrobić kanałowe a się wstrzymywała.
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
#3476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niektórzy babydreamem, ale mi szkoda szamponu. raczej mydłem biały jeleń (bo twarz mi wysuszyło, to zużywam do pędzli) albo czarnym mydłem, bo też mnie wysusza.
|
|
#3477 |
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 19
|
|
|
|
#3478 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 19
która waluta jest stabilniejsza - EUR czy CHF? pracodawca może przelewać mi pensję w jednej z dwóch i nie wiem co wybrać
i czy istnieją w Polsce jakieś konta oszczędnościowe w EUR bądź CHF z niezłym oprocentowaniem?
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
#3479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. Do miseczki wlewam ciepłej wody, odrobinę alkoholu i dolewam szamponu. Myję w tym pędzle okrężnymi ruchami, uważając, żeby tylko włosie było zamoczone. Później płuczę pędzle, wycieram w ręcznik papierowy. Suszę włosiem w dół na zrolowanym ręczniku. 2. Moczę włosie pędzla pod strumieniem wody, na dłoń daję kroplę szamponu i tak pocieram pędzlem o dłoń. Potem płuczę i reszta jak wyżej.
|
|
|
#3480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:12.

Może i u Ciebie będzie bez znaczenia, ciężko powiedzieć. Ale nie powiem dziwnie, że kazała przyjść za miesiąc.
a skoro wyniki masz dobre to nie masz czymś się martwić 

Wpadłam na pomysł, że może lepiej jechać na jakieś termy? Byłyście może w Uniejowie?

Co zrobić?