|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chcesz schudnąć? Tyle razy próbowałaś? Nie da się? Wejdź i zobacz!!! Uwierz w s
NatalyyyaNo jakis chyba sie robi zazdrosny, takie mam wrazenie, dzis zamiast do kumpeli poslalam smsa do niego, a pisalam apropo zdjec ktore jej dzisiaj poslalam... i cos tam marudzil... hihihi
mam dziwne wrazenie,ze od czasu jak schudlam, jak czuje sie pewnie, i wkoncu chodze w czym chce, to zrobi mi sie zazdrosny ostatnio mi mowi, czy mini bardzo mini moge zakladac tylko jak bedziemy razem gdzies wychodzic, a nie np do pracy, czy z kumpela jak gdzies wychodze ![]() i dobrze ![]() dluzsze spodniczki tez mam, a krotkie w sumie dla mnie i dla niego sa ale to mile
|
|
|
|
|
#482 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chcesz schudnąć? Tyle razy próbowałaś? Nie da się? Wejdź i zobacz!!! Uwierz w s
Cytat:
mi taka waga jaka teraz mam wystarcyz i jestem zadowolona z tego co osiagnelam, zreszta chwale sie zdjeciami wiec wiesz ![]() nie no super jest ![]() stesknilam sie za toba
|
|
|
|
|
|
#483 |
|
Zakorzenienie
|
Miło to słyszeć (czytać)!!! Twoje zdjęcia są super, będziesz piękną panną młodą, a i zdrowo przed ciążą kilogramy zrzucic, sama wiesz. A Ty już masz to za sobą!!! Mi do szczęścia brakuje (a raczej jest za dużo) tych 5 kg. Zawsze sobie mówiłam jakby to wspaniale było ważyc 60kg, więc jak jestem tak blisko to musi się udać, prawda?
Kasia, owa koleżanka, od razu stwierdziła, że szczuplejsza jestem niż mnie zapamiętała. A i dodatkowo mnie zmotywowała, bo ona ma bardzo ładną sylwetkę, trochę tyłeczka i piersi, ale jest szczupła. Niestety przez kilka ostatnich dni jadłam bardzo niezdrowo, 2 duże posiłki i czasami na noc. Ale już od wczoraj uważam z tym. Poza tym przywiozła mi Aplefit, który bardzo dobrze na mnie działa i super, że mam zapas. A jak tam reakcja szwagierki, Basiu? |
|
|
|
|
#484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i mam nadzieje,ze dla damiana rowniez taka bede i ze suknia ktora wybralam bedzie mu sie podobala tak samo jak i mnie... nie wiem czy ogladalas,ale moge podrzucic namiary na to jak basia bedzie wygladala jako panna mloda ![]() co do ciazy, to prawda, dobrze,ze zrzucilam juz teraz... a przed slubem pewnie i tak zgubie, choc mam nadzieje,ze nie za duzo juz dlatego teraz mowie stop odchudzaniu i nie chce wiecej kilosow gubic ![]() tobie mam nadzieje,ze sie uda, bo te niecale 5kg to nie tak wiele i wiele zarazem... tak bardzo bym chciala by przyszedl taki dzien, gdy napiszesz Basiu udalo sie... waze upragnione 60kg ![]() kumpela fajna ma figurke, u mnie tylko piersi brakuje,ale nie narzekam... nie jest az tak tragicznie a wiedzialam,ze jak schudne to i one uciekna ![]() Daj znac jak tam aplefit i czy na ciebie dziala nadal... i jakei rezultaty oby poskutkowalo, u mnie akurat ten specyfik bardzo dobrzea co do szwagierki to pisalam gdzies wyzej,ale troche wypowiedzi bylo,wiec poweim,ze ona w sumie nic nie mowila, ale to pewnie dlatego,ze jej sie przytylo,ale obserwowac mnie obserwowala... natomiat i rodzina moja w sweita, i damiana wychwalala mnie... a ciotka od Ukochanego, ktora jest w naszym wieku, mowi,ze o polowe mnie mniej i jak ja to zrobilam... i ze wygladam pieknie i wogole
|
|
|
|
|
|
#485 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiście, że dam znać jak Aplefit działa. Na razie zaplanowałam ważenie na 16.04 by nie ważyć się za często. Też mam nadzieję, że kiedyś napiszę STOP, udało się, ale póki co muszę walczyć....
|
|
|
|
|
#486 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja właśnie przed śniadankiem (dziś owsianeczka ) ale już po zjedzeniu Aplefitu Ładny nam się chyba dzisiaj dzionek zrobi.. ![]() Olcia, śliczna z Ciebie dziewczynka Zaraz chyba wrzucę jakieś swoje fotki, żebyście chociaż z buźki mnie poznały, bo niestety nie mam czasu szukać, czy mam gdzieś na komputerze zdjęcie mnie w całek okazałości ![]()
|
|
#487 |
|
Zakorzenienie
|
Voila!
![]() Na drugim widać mnie połowicznie, robione w szkole, niestety po lekkich przeróbkach nie widać za bardzo mojej sylwetki ![]() Pierwsze i trzecie tylko twarz. Na ostatnim najbardziej widać moje chomicze policzki Może później coś jeszcze dorzucę, bo teraz muszę się już pomalutku zbierać..
|
|
#488 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ale i tak masz bardzo ladne spojrzenie,i nie masz chomiczych policzkow... DZIEWCZYNY DZIEŃ ZACZĄŁ MI SIE CUDOWNIE, ZADZWONILI DO MNIE Z RADIA ROXY.FM i co??? i wygrałam 200 zł )))<jupi> |
||
|
|
|
|
#489 |
|
Raczkowanie
|
mademoiselle jeanne tak jestem z Pruszkowa koło Warszawy.
A ja dziś jeszcze nie zaczęłam diety zostały mi pozostałości po świętach i postanowiłam je dokończyć Ale obiecuję poprawę i od jutra też się biorę za siebie, chyba zacznę od jednego dnia głodówki |
|
|
|
|
#490 |
|
Raczkowanie
|
Basiu ogromnie gratulację!!!! Widać szczęście w tym roku bardzo się do Ciebie uśmiechnęło, piękny wygląd, szczęśliwie zakochana i pieniążki do tego napływają, tylko tak dalej!!!
|
|
|
|
|
#491 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuje... normalnie mam taki dziub uśmiechnięty dzisiaj... ano szczęście ostatnio sie mnie trzyma... prawdopodobnie dostane tez stypendium naukowe, w maju chyba beda przyznawac... z czego tez sie ciesze... dzisiaj wygrana w radiu, ostatnio wygralismy z ukochanym 30 snicersow i 30 marsow tez w konkursie, moj dziub dziub jadl,a ja wysylalam kody i wygralismy ![]() poza tym prawda jest,ze i zyskalam wyglad lepszy, i poczucie pewnosci siebie, i jakies takie bojowe (w pozytywnym znaczeniu) nastawienie do zycia ![]() a tobie Aniu powodzenia zycze... a dzien glodowki to jest dobre rozwiazanie na poczatek, choc nie latwe |
|
|
|
|
#492 |
|
Zakorzenienie
|
mi tez sie dzis milo zaczal dzionek
i to sloneczko za oknem - no cudnie!! zaraz lece w miasto, bo az szkoda nie wyjsc w taka pogode! a potem pracka... ciekawe czy mi cos ubylo na wadze ale musze sie powtsrzymac z wazeniem do srody, oo!
|
|
#493 |
|
Zakorzenienie
|
no to dobrze,ze i tobie dzien dobrze sie zaczal... ciekawa jestem jak jest na dworze, ze oknem wyglada to bardzo ladnie... ja juz w pracy
normalnie niech ten czas lecia dzisiaj mnie wzielo i chodze sobie i patrze po roznych konkursach internetowych oczywiscie, jak szczescie dopisuje to co mi szkodzi ;d
|
|
|
|
|
#494 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkich! Ach, jak to cudnie nie musiec iść do pracy, tylko się polenić. No u mnie też piękna pogoda, tylko się troszkę przeziębiłam na tej wycieczce - ach ta wietrzna Irlandia - i trochę dziwnie się czuję, ale chyba z zakupków i tak nie zrezygnuję...
![]() Dziś wkoncu mój żołądek się czuje normalnie po tym czym i jak go karmiłam w święta. Na śnadanko kromeczka pumpernikla z pysznym, kremowym serem pleśniowym i z suszonymi pomidorkami zakupionymi na słynnym markecie w Cork- mmmmmm.... No i herbatka zielona, a na II śniadanko czeka activia śliwkowa... Pozdrawiam i lece na zakupy!!! |
|
|
|
|
#495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() suszone pomidory? nie wiem co to za cudo, przyznaje sie,ze nigdy nie jadlam... ja przed chwila wmłuciłam jogrut z oetkera marcepanowy z pomarancza i zastanawiam sie co bedzie w domu na obiad ![]() a co fajnego idziesz kupowac? |
|
|
|
|
|
#496 |
|
Zakorzenienie
|
mm activia sliwkowa pecha jest :P to normalna activia a na dnie jest tak jakby konfitura malo slodka z sliwek
)) Ja dzis na sniadanie zjadlam dwie deseczki wasy z salata i jajkiem i jak narazie nie umiem patrzec na jedzenie jakos mnie mdli;(( wogole dzisiaj sie czuje max zle sama nie wiem czemu , jakos w glowie mi sie kreci od czasu do czasu i nie mam apetytu , chyba mam jakis przelomowy etap w diecie. musze to przetrwac mam nadzieje ze sie niezniechece do dietkowania . a jak tam u was lasencje?? |
|
|
|
|
#497 |
|
Zakorzenienie
|
Basia - dziekuje za odpowiedz
ja od dzisiaj zaczynam i z aplefitem i z dietka..
|
|
#498 |
|
Zakorzenienie
|
ode mnie powodzenia... mam nadzieje,ze wam sie uda
![]() dawajcie znac co i jak z aplefitem i ogolnei jak zrzucanie kg |
|
|
|
|
#499 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Moze na tych zdjeciach nie wygladam az tak grubo ale po zimie troche sie przytylo..wiadomo..zero ruchu...jednak juz drugi dzien dobrze sie trzymam i jestem coraz bardziej pewna tego ze mi sie uda Rozmawialam dzisiaj z moim kolega ktory dosyc dobrze zna sie na odywkach i cwieczeniach i poleca-tak jak wiekszosc instruktorow fitness 6 Weidera. Super cwiczenia na brzuszek i juz po tyd mozna zobaczyc pierwsze efekty!!Polecam!!Ja od dzisiaj zaczynam![]() wklejam ponizej link gdzie sobie mozna poczytac oraz opinie innych oraz tabelke ktorej trzeba sie trzymac!!Efekt gwarantowany!!! http://************/aerobiczna_6_weidera.html http://************/images/articles/a6w/a6w-a.gif Pozdrawiam!!!!!!!
|
|
|
|
|
#500 |
|
Raczkowanie
|
Widzę że osiągnełaś swój cel, gratuluje
Chciałam Ci powiedzieć, że mnie osobiście podobałaś się bardziej w dłuższych włosach - dużo młodziej. Najbardziej podoba mi się to zdjęcie: http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4113547 Tutaj dałabym Ci faktycznie 21 lat
|
|
|
|
|
#501 |
|
Zakorzenienie
|
no to powodzenia zycze z 6 weidera... mam nadzieje,ze bedziesz widziala efekty
![]() oby oby oby |
|
|
|
|
#502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale dziekuje swoja droga wydaje mi sie,ze i w krotkich nie wygladam na duzo wiecej... zostaje w yceniana ze tak sie w yraze na 22-23 lata... wiec trafnie, bo 22 w grudniu skoncze...
|
|
|
|
|
|
#504 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Z resztą i tak najważniejsze że Ty się w nich dobrze czujesz Pozdrawiam! |
|
|
|
|
|
#505 |
|
Zakorzenienie
|
Witam ponownie
![]() Basiu, dziękuję bardzo za miłe słowa. Obiecuję, że wkleje jeszcze jakieś zdjęcia, na których lepiej mnie widać, muszę się tylko do tak owych dokopać Niestety jak się uśmiecham, to wychodzą takie wystające policzki (ja je nazywam chomiczymi ), cóż.. marzenia o wystających kościach policzkowych sprawdziły się bardzo połowicznie ![]() Ach, zapomniałabym, gratuluję serdecznie wygranej! A co to za konkurs, w którym można wygrać Snikersy/Marsy Bo już któraś osoba mi o tym mówi, a ja taka ciemna masa ![]() Ja właśnie po obiadku: płaski talerz barszczyku białego z jednym małym ziemniaczkiem + szklanka świerzo wyciśniętego soku z marchwii. Pycha. Dumna jestem z siebie, bo dziś już wogóle nie czułam głodu popołudniu, a tylko po 11 zjadłam jedną małą kanapeczkę z wędliną i sałatą i jabuszko więc dzielnie wytrzymałam do tej 16.30-17.00 ![]() Co do działania Aplefitu to trudno mi się jeszcze wypowiadać, ale głęboko wierzę, że jest i będzie coraz bardziej pozytywne Szczegółowe informacje pewnie za jakiś czas ![]() Anja, w takim razie rzeczywiście jesteśmy sąsiadkami, bo ja mieszkam w Komorowie ![]() Nie wiem, jak u Was, ale u mnie pogoda naprawdę piękna. Zaraz idę na zakupy, poruszać się troszkę i może kilka promyków wiosennego słonka jeszcze uda mi się złapać. I Activię wybadam (zwłaszcza w wersji do picia) i herbatki owocowe przy okazji..
|
|
#506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie też piękna wiosna, tak cieplutko że w samej bluzce można chodzić uwielbiam taką pogodę
|
|
|
|
|
|
#507 |
|
Raczkowanie
|
Ja zaczynam dietę od dzisiejszego popołudnia. Trzymajcie kciuki bym się nie złamała bo naprawdę mi zależy na zgubieniu kilogramów
|
|
|
|
|
#509 |
|
Zakorzenienie
|
Witam spowrotem! Miałam nadzieję Basiu, że spytasz mnie o zakupy
![]() No więc: stanik biały firmy Fantazie z odpinanymi przeźroczystymi ramiączkami (bardzo mi zależało by go kupić tutaj, bo w Polsce mam problem z rozmiarem - 75 DD) a tak w ogóle to kupiłam na wypadek gdybym zdecydowała się na suknię bez ramiączek...strój kąpielowy z Triumph - błękitny, po ślubie wybieramy się z ukochanym w podróż poślubną być może do Turcji, jeszcze nie wiemy kolczyki - takie zwykłe, okrągłe w River Island, ale nigdy takich nie miałam stringi w H&M maseczka rozgrzewająca z Garniera krem z olejkiem jojoba z The Body Shop pod makijaż, bo miałam nietrafiony shimmer waves z The Body Shop - i z tego jestem bardzo zadowolona, bo wczoraj się naczytałam recenzji na KWC pędzel do tego cienio-różu, pani mi powiedziała, że mogę używac tych waves jako bronzera, różu na policzki i jako cienie do powiek (fajnie, nie?) Żałuję, że przekonałam się do The Body Shop dopiero, a właściwie mój kochany mnie przekonał kupując mi tam prezent na urodziny. A tak w ogóle Basiu to ja uważam, że zdecydowanie lepiej wyglądasz z krótkimi włosami i że właśnie krótka fryzura podreśla Twoją twarz. Ja też jestem fanką krótkich fryzur i uważam, że Tobie taka pasuje idealnie. I no właśnie Activia śliwkowa smakuje jak z mało słodką konfiturką, ale ja generalnie najbardziej lubię naturalną, tylko żałuję, że w Irlandii nie ma tych do picia, bo chętnie bym spróbowała. Suszone pomidorki też trafiły do mnie za sprawą koleżanki, są pyszne, podobno na gotowaniu był na nie przepis, ale potrzebne są do nich jakieś specjalne pomidory - bardzo drogie w Polsce. A jak Wam się podoba mój nowy avatarek? |
|
|
|
|
#510 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też chciałam się pokazać z bliska...ale okazuje się, że mam zdjęcia w zbyt dużej wielkości, nie potrafię ich zmniejszyć, no cóż, pójdę zrobić sobie kolację - sałatkę z fetą, a potem idziemy na piwko ze znajomymi z pracy....
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:27.

ale to mile

zostały mi pozostałości po świętach i postanowiłam je dokończyć 

ale musze sie powtsrzymac z wazeniem do srody, oo!