|
|
#901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ładne fryzurki dla panny młodej
Jak dla mnie ta pierwsza fryzura... co wkleilas kilka postow wyzej, albo z tego ostatniego postu ta pierwsza...
|
|
|
|
|
#902 |
|
Raczkowanie
|
Fakt ta z tym stroikiem jest boska, tylko gdzie dostac taki stroik oto pytanie? Myslałam o kupieniu koralikow i spróbowaniu zmontowania czegos takiego na własna rękę tak jak robi to sie z kolczykami
Gdzieś pośród sześciu miliardów głów Dwie pary rąk dwie pary nóg na zawsze Ty i ja I mówię ci to nie pierwszy raz Za nami już przed nami jeszcze kupa czasu Ty i ja http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201401430.png Waiting for my only miracle. Mój Aniołeczek 05.10.2009 [*] |
|
|
|
|
#903 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz co mysle,ze jak lubisz takie rzeczy robic, to daloby rade... a moze poszukaj na internecie gdzies? allegro albo cos
|
|
|
|
|
#904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#905 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie fryzurka bedzie troche zmodyfikowana... by moc wpiac welon
ale slicznie wyglada, to prawda
|
|
|
|
|
#906 |
|
Zakorzenienie
|
myślę że pewnie tak. ale wydaje mi się że ogólnie fryzurka jest bardzo ładna
|
|
|
|
|
#907 |
|
Zakorzenienie
|
sliczna jest... a ja mysle nad czyms na krotkie wlosy...
|
|
|
|
|
#908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
włoski lśniące i uporządkowane. A w dodatku ta fryzurka jest wg mnie bardzo delikatna, a nie wyczesane na głowie nie wiadomo co
|
|
|
|
|
|
#910 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#911 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Czy mogę zapytać gdzie kupiłaś taki piękny welon lub z jakiego jest materiału. Nigdzie podobnego nie widziałam, a wydaje mi się, że pasowałby idealnie do mojej sukienki ![]() pozdrawiam Aneta |
|
|
|
|
|
#912 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz Olivka, tez nie lubie tych rozwichrzonych dzwonych fryzur..nawet czesto widze wlosy uczesane w kok, a wygladaja jakby nieuporzadkowane..albo z tylu ladnie a z przodu..tak codziennie, nic konkretnego, a przeciez panna mloda glownie z przodu ma sie fajnie prezentowac.
|
|
|
|
|
#913 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja mam w planie cos w tym stylu ale ostatecznie dopiero na probnym sie zdycydije bo mam kilka pare wariantów |
|
|
|
|
|
#914 |
|
Wtajemniczenie
|
Hmmm... a mi ta fryzura nie odpowiada. Strasznie taka sztuczna... posklejane te włosy na siłe. Zreszta wydaje mi się że przy lekkim wietrze juz się nie utrzyma. Natomiast jak nałożysz za dużo lakieru/innego utrwalacza, to będzie widać zbyt sztywne i sklejone kosmyki. Sprobuje jutro wkleic kilka zdjec podobnych fryzur, ale z bardziej naturalnymi lokami.
|
|
|
|
|
#915 | |
|
Zakorzenienie
|
Ładne fryzurki dla panny młodej
a ile wcześniej idziecie na próbną. Moja fryzjerka powiedziała mi że w tygodniu ślunym to wystarczająco.
Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-03-17 o 22:58 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
|
#916 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#917 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#918 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli też zaraz przed, bo przecież wcześniej to fryzjerka by nie zapamiętała fryzurki
|
|
|
|
|
#919 |
|
Raczkowanie
|
Ja idę w przyszłym tygodniu (2 m-ce przed ślubem), ta moja fryzurka ślubna będzie trwała chyba pół dnia, bo oprócz samego uczesania będzie też dobieranie koloru włosów i odpowiedniego ich podcinania już pod fryzurę ślubną, poza tym wybór dodatków (w moim przypadku żywych kwiatów), wybór welonu no i jeszcze dopasowanie makijażu.
|
|
|
|
|
#920 |
|
Raczkowanie
|
fryzjer ze Śląśka
Witam
poszukuję fryzjera ze Śląska a dokładnie z okolic Chorzowa, i który mógłby przyjechać do mnie do domu w dniu ślubu. Z góry dziękuje za wszelkie namiary |
|
|
|
|
#921 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie wczoraj byłam na próbnej fryzurce. Jak tylko zrzucę zdjęcia to się pochwalę. Wogóle to moje wcześniejsze koncepcje zostały kompletnie zmienione. Zastanawiałam się nad zaczesaniem wszystkich włosów i upięciem ich na przodzie luźno (jak na zdjęciach w załączeniu) a z reszty włosów to juz takie typowe "przeplatańce" i podpięcia według uznania fryzjerki.
No ale fryzjerka powiedziała że mam zbyt pociągłą twarz i podpinanie włosów do góry dodatkowo ją wydłuży, poza tym takie fryzurki (zrobiła mi tak na próbę przód) bardzo szybko oklapują i włosy się rozsypują więc też odradza. Mówiła, że welon też dodatkowo obciąża fryzurkę więc musi ona być stabilna i wysoko żeby po zdjęciu welony fryzurka dalej zachowała swój kształt. Nie wiem czy coś z tego zrozumiałyście bo ciężko tak "wysłowić się"
|
|
|
|
|
#922 |
|
Raczkowanie
|
O znalazłam podobną fryzurkę, tylko ja miałam ja trochę wyżej upiętą (żeby było ja widać nie tylko pod welonem ale też z przodu przed welonem) i między tymi "loczkami" były cieniutkie poprzeplatane pasemka.
|
|
|
|
|
#923 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, ale poza tym jest taka niewinna, a zarazem mmmm
|
|
|
|
|
|
#924 |
|
Raczkowanie
|
Nie chcę mieć koka chcę mieć rozpuszczone włosy tylko nie mogę znaleść żadnych takich fryzór.Tylko koki .Mam włosy półdługie cieniowane,przedziałek na boku bez grzywki.Proszę o pomoc
|
|
#925 |
|
Przyczajenie
|
Kochane wizażanki!
Dzięki Wam mniej więcej wiem czego chcę- tzn. jaki rodzaj koka. Natchnęłyście mnie tez do spróbowania fryzurki z diademem. Zmierzyłam dziś jeden(bez grzebyków na końcach) i okzało się że sprężynuje i zjeżdża z głowy. Czy miałyście albo macie podobny problem? Nie chciałabym cały czas martwić się czy diadem nie wyskoczy mi z głowy. Nie wiem czy to kwestia mojej głowy(nigdy nie wydawało mi się że mam dużą) czy złego diademu. Poradźcie. |
|
|
|
|
#926 |
|
Raczkowanie
|
Fryzurka ślubna -niby taki prosty temat, a jednak trudno wybrać tę jedną, która będzie wyjątkowa (ja przynajmniej mam wielkie problemy z tym związane
)... dlatego dodaję kilka fotek fryzurek, które może, którejś z WAS się spodobają |
|
|
|
|
#927 |
|
Raczkowanie
|
moje najnaj
|
|
|
|
|
#928 |
|
Raczkowanie
|
Na tym wątku jest dużo takich fryzurek tylko musisz trochę się cofnąć na początek wątku.
|
|
|
|
|
#929 |
|
Raczkowanie
|
wiem,że są takie fryzurki przeglądałam cały wątek po prostu myślałam,że ktoś ma w swoich zbiorach jeszcze inne fryzurki dla rospuszczoenych włosów.Dzięki za odpowiedź.
|
|
#930 |
|
Raczkowanie
|
Ładne fryzurki dla panny młodej
Troche ode mnie.
Jeszcze jedna. Dzis jeszcze znalazlam te: ...a dzis te - moze sie przydadza.... Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-03-17 o 23:01 Powód: post pod postem |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:41.

)... dlatego dodaję kilka fotek fryzurek, które może, którejś z WAS się spodobają