|
|
#2491 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Dzieci wrzesień-październik-listopad 2006
witajcie wszystkie, pisze z pracy, bo z domu jakos nie mam czasu ostatnio.
*lora* mojemu Olinkowi zrobiliy sie kiedys plesniawki od Infacolu, ale znikly po zastosowaniu jakiegos lekku, o ile sie nie myle nazywal sie 'Aphtin' i smarowalam na patyczek do ucha taki, i smarowalam w buzce, i po 2 dniach juz nie mial, wiec mzoe sproboj. justyna-viola moja mama tez skombinowala taka furke Olinkowi, tyle ze ma baldachim, jak bedzie na niej smigacm to wrzoce fotke paslik masz jeszcze jakies piosenki dzieciece ? tez juz mamy obspiewane- powaznie Oli spiewa razem z Domisiami wyslij ejszczem cos jak amsz, buzka pozdrawiam |
|
|
|
#2492 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
witajcie po świetach tatinek juz odjechał ale tym razem wróci za 4 tyg więc szybciej Swięta ułożyłam tak że to raczej my w gościach byliśmy tylko nasi znajomi wieczorem do nas wpadli "pożyczyć chleba" i jakos tak zostali na kilka godzin Jakos przez ten powrót tatinka i awarie kompa, nie było czasu sie pochwalic, Wera od środy przed świetami wcina cyca bez kapturków i na to wpaść, wziełam ja na ręce, wyciagłam cysia ... schylam sie do stolika po kapturek, a moje zdolne dziecko samo złapało cysia i zaczeło jeść .... no i era kapturka sie skończyłA Widzę że nowe ząbki, sie pojawiły i 1/2 roczki wszystkim gratkiMyszko, zdrówka dla twoich kobietek ... a i zajączek bogaty w tym roku a to Wera w święta chciałam wam pokazać samą mała bo trzymała ja chrzesna z córką swoją i zapisałam niechcący zmine na stałe w zdjęciu , wie ktoś jak odwrócić, ale chyba juz zapoźno, i zeżarło ciotke ninę z Kaludia na stałe
"Daj swojemu dziecku 2 rzeczy: korzenie i skrzydła" "Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło sie nudno, gdy umrzesz". ![]() " Żyj według życiorysu który chciałbys sobie sam napisać" W i N -córeczki mamusi
Edytowane przez Tysiak7 Czas edycji: 2007-09-03 o 18:17 |
|
|
|
#2493 |
|
Zakorzenienie
|
O widze ze Tysia sie pokazala
necik juz wrocil Gratulacje z okazji bezkapturkowego karmienia
|
#2494 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry kochany. U nas od rana maglowane są "Potwory i spółka". Kamila odzyskuje humorek. Emilka piska jej do ucha więc mam tu już weselej niż wczoraj.
Tysiak nasi znajomi to najczęściej po sól przychodzą i tez jakos im sie tak zostaje aż się wyprodukuje . Dobrze że to tacy ludzie których i w środku nocy moge przyjąć bez problemu.A poniżej foteczki Kamilka pół godziny temu i poranne kino łóżkowe |
|
|
|
#2495 |
|
Zakorzenienie
|
Biedna ta twoja Kamilka - strasznie ja wymaltretowalo. Ech te zęby - tak ciezko doswiadczaja juz od najmlodszych lat.
Sama dostaje kociokwiku jak co jakis czas wyrzyna sie moja wspaniala 8mka
|
#2496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Zgrzeszyłam noramalnie zgrzeszyłam. Znowu allegro mnie opętało. Tym razem rajstopki dziewczynkom kupiłam, jeszcze by mi się pomarańczowa lub rdzawa bluzeczka w rozm 92 widziała http://www.allegro.pl/item184450210_...74_od_ss_.html a to kupione rajtusie |
|
|
|
|
#2497 |
|
Zakorzenienie
|
Pomaranczowa bluzeczka powiadasz, moja Klaudulka dostala swietna bluzeczke w kolorze pomaranczy - kolor na topie
chyba sie dowiem gdzie moja kuznka to zakupila.Musze zrobic zdjatka co tez ten zajaczek mojej corci w tym roku przyniosl ![]() Rajtuzki cud miod tez chce malej zakupic rajstopki w koncu mloda dama caly czas w spiochach biegac nie bedzie
|
#2498 |
|
Zadomowienie
|
Toolos czyzby nasze mamcie sie zgadaly??/
To czekamy na fotki kolejnej furki Tysiu gratuluje "pozegnania "kapturkow, ale sprytna ta Wera....chyba czyta w twoich myslach Maly ostatnio z cyca zrobil sobie zabawke bo chwyta sutek dziaselakmi i odwraca sie i oglada wszytsko dookola a ja.... Myszka ale masz cinema city w domku Ja tez zgrzeszylam bo kupilam malemy puzzle podlogowe A rajstopki cudne |
|
|
|
#2500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie chce myslec co bedzie jak jej ząbiszcze wyjdzie
Klaudia - 27.10.2006 i Sonia - 29.08.2012 - moje dwa promyczki "Nie wierzysz, mówiła miłość - jak cię rąbnę to we wszystko uwierzysz"ks. Jan Twardowski Edytowane przez Bafi@Home Czas edycji: 2007-04-11 o 13:36 |
|
|
|
|
#2501 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie sie poodmienialo - ostatnio odbilo na punkcie czekolady Nestle AERO - doslownie nie potrafie opanować praktycznie uzaleznilam sie od niej jak od wizazu
![]() a wczesniej (czyt. przed ciaza i w trakcie) slodycze straasznie sporadycznie jadlam a teraz glupawka
|
#2502 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Myszka, dobrze, że Kamilce już przechodzi i jak słodko Twoje Istotki razem leżą w łóżeczku I Wercia śliczna sukienkowa Panienieczka ![]() A moja Sara dzisiaj kończy pół roku Jak ten czas leci szybko, szok normalnie ![]() I ja też na allegro poszalałam Wczoraj wygrałam 2 sukienki (sprzedawca mi jeszcze nie odpisał na maila ) http://allegro.pl/item181199733__dis...ka_bambi_.html http://allegro.pl/item181199517__ada...ieneczka_.html I licytuję jeszcze 4 Mam nadzieję, że nikt mi nie podbije do końca aukcji
|
|
|
|
|
#2503 |
|
Raczkowanie
|
Moja Sara też miała ze 2 dni takie, że mi sutki gryzła, ale Tatinek kazał mi stanowczo do Niej wtedy mówić NIE, Nie wolno itp. Nie uśmiechałam się wtedy i pomogło, teraz moje Szczęście już tak nie robi
|
|
|
|
#2504 |
|
Zakorzenienie
|
O to trzeba bedzie zastosowac. Dziecko co prawda nie wie ze robi krzywde. Kiedys przypadkiem mnie tak ciachnela i jak krzyknelam pod wplywem emocji ...aua nie gryz mnie.... - a ona szok i mina prawie do placzu.
|
#2505 |
|
Zakorzenienie
|
*lora* super te sukienusie. Najbardziej podoba mi się ta welurowa.
|
|
|
|
#2506 |
|
Zakorzenienie
|
*lora* sukienki przesliczne
Sara bedzie wygladac jak ksiezniczka
|
#2507 |
|
Raczkowanie
|
Bafi, spróbuj, Dzieciaczki rozumieją dużo więcej, niż nam się wydaje
![]() ![]() I dzięki Dziewczyny, jeszcze 4 sukieneczki licytuję |
|
|
|
#2508 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny - co do żłobka to dopiero będzie czynne za 3 miesiące a ja idę do pracy za 3 tygodnie więc nie wiem co mam zrobić = powiedzcie mi jakie są u was ceny nianiek??
A poniżej zobaczcie co moja nicola wyprawia jakie wygibasy
|
|
|
|
#2509 |
|
Raczkowanie
|
Nita6 z tego co wiem to nianka biwerze 500zl najmniej tu u nas, ale tez zalezy od ilosci godziny rpacy itd...wiec napewno cos kolo 500-800zl
masakra Wklejam fotki z chrzcin od fotografa, ze mna nie wklejam bo wygladam na twarzy jak bombka
|
|
|
|
#2510 |
|
Raczkowanie
|
Nita ale sie wygielaaaaaa mala jak waz
|
|
|
|
#2511 |
|
Zakorzenienie
|
Toolos ale fajne foteczki a jaki fryz ? super pamiątka chrzcin
|
|
|
|
#2512 |
|
Rozeznanie
|
Śliczne dziewczynki i sukienusie też
Oli jak model w sesji zdjęciowej - superr! Nita ale Ci się dziecko wygło moje też jak piskorz się wije.Dla Sary z okazji półurodzinek A propos gryzienia sutków to mój bąbel mnie dziś użarł już dwoma ząbkami, ten drugi to baaardzo łagodnie wyszedł w porównaniu z pierwszym Jedziemy w sobotę do mamy i idziemy na imprezkę z okazji 10 rocznicy ślubu mojego brata. Impra na 30 osób w lokalu Kupiłam sobie kreację, ale zaszalałam- to na te dwa ząbki Małemu fajny komplecik, Dużemu dziecku musiałam kupić galowy strój, bo jutro pisze test na koniec szóstej klasy, no i kasy poszło dziś jak lodu, aż tatinek zagroził blokadą konta Jutro porobię zdjęcia to się pochwalę. |
|
|
|
#2513 |
|
Zadomowienie
|
Lora
a kiecki superasneNita ja cie krece Ale wywijas z niej Toolos zaraz Ci zjem synka A fotke swoja musisz wkleic bo sie nie bedzie liczyc Linijka ale zaszalalas......czekamy na foteczki |
|
|
|
#2514 |
|
Rozeznanie
|
Buzialki dla Sarki na te półroczku!!!!
Tools!Wkleisz swoją fotę to w zamian poślę jakieś nowinki śliczne dla przystojniaka Olinka. Rezerwuję go na zięcia Nita! Człowiek guma Ci rośnie Linijka! No szalejesz kobieto! Mąż Ci dowód osobisty i kartę do bankomanat zabierze
|
|
|
|
#2515 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj, w święta tu niogo nie było i się nudziłam a teraz to nie wiem co komu odpisywać
Lora, buziaczki dla Sary Dziękujemy za życzonka a ta będzie super do łóżeczka Linijka, mnie też kasa jakoś przez palce przelatuje, sama nie wiem gdzie się podziewa Ale czekam na ten ząbek, czytaj: poszaleć w sklepach za kiecką A w poniedziałek idę do fryzjera |
|
|
|
#2516 | ||
|
Raczkowanie
|
Dziękuję
ucałuję ![]() Cytat:
A jeszcze takie dzisiaj kiecki wygrałam ![]() http://allegro.pl/item181710325_wios...zo_urocza.html http://allegro.pl/item182657172_suki..._komplet_.html Dzięki Cytat:
A Ty Martusię też wycałuj od nas Nita, moja Sara też się tak wygina i nawet zasypia czasami w takiej pozycji ![]()
|
||
|
|
|
#2517 |
|
Zakorzenienie
|
Buziaki dla Sarci i Martusi z okazji półroczku
Wklejam zdjecia prezencikow zajaczkowych jakie dostala Klaudsia
|
#2518 |
|
Zakorzenienie
|
A tak wygladała moja Klaudia w Wielką Sobotę, krótko po swięceniu jajeczek - jak jadła zupkę zrobioną przez jej mamę - jednym słowem mama jest do bani nie umie gotować
![]() Po dwoch lyzeczkach stwierdzilismy z tatinkiem ze nie bedziemy dziecka katowac
|
#2519 |
|
Wtajemniczenie
|
Nita twoja mała to faktycznie kobieta guma
... wyginam ciało śmiało, wyginam ciało śmiało, dla mnie to mało Baficznu ale Klaudunia, ma kreacji zajączkowych , a tak gdzieś z boku zauwazyłam juz chodak , od kiedy mozna dziecko do takiego sprzetu wkładać? mojejo tatinka chrześnica brykała juz od 7 miesiąca, ale słyszałam opinie ze to za wcześnie i nadwyręża sie brzdącowi kregosłup Bafi cos ty ugotowała???? Moze zupa była za słona? Lora ale szalejesz z sukieneczkami, no ale w końcu jak dziewczynka to dziewczynka A narazie sama kupywałam jeans i sztruks Linijka czekamy na foty kreacji, co by zobaczyć jakie tendy królują, moja tez wcina piąstki, aż czasami sie ksztusi, wczoraj już tak mręczała ze dostała znienawidzonego smoczka i na nim wyzywała swoje dziąsła zawsze lepiej niz na moich sutkach Dziewczyny karmiące piersia powiedzcie mi jak u was z pokarmem.? Wera je teraz coraz rzadzej w ciagu dnia, pokarm mi sie zbiera (nigdy nie odciagsłam bo zawsze jesteśmy sobie razem), ale osatnio jak tylko cos tam spróbuje mała, to potem mało powiedziane że samo mleko leci, poprostu sika jak z węża ogrodowego ciśnienie kilka atmosfer normalnie Też tak macie?????
"Daj swojemu dziecku 2 rzeczy: korzenie i skrzydła" "Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło sie nudno, gdy umrzesz". ![]() " Żyj według życiorysu który chciałbys sobie sam napisać" W i N -córeczki mamusi
|
|
|
|
#2520 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane załączam kartkówkę z chemii napisaną przez zdolnego ponadgimnazjalistę
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:24.

ale tym razem wróci za 4 tyg więc szybciej
i na to wpaść, wziełam ja na ręce, wyciagłam cysia ... schylam sie do stolika po kapturek, a moje zdolne dziecko samo złapało cysia i zaczeło jeść

.

To czekamy na fotki kolejnej furki

) 
Bafi cos ty ugotowała???? Moze zupa była za słona?