![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zakupy na Strawberrynet
Cytat:
Troszkę dziwna sprawa z tym brakiem odpowiedzi-ja do nich pisałam ostatnio i dostałam odpowiedź po 4 minutach od napisania maila,a ich zegar wskazywał godzinę po północy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#122 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Ja też ostatnio uznałam, że się coś ociągają z wysłaniem zamówienia i napisałam do nich. Odpisali lotem błyskawicy, a następnie zasypali potwierdzeniami wysyłki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
To ja mam pecha. W spamie ich nie ma, dzisiaj dostałam od nich mailing reklamowy, ale z odpowiedzią na moj e-mail się nie pofatygowali. Jak się do nich pisze o północy, to w Hong Kongu jest rano, a w USA południe (mniej więcej), więc pewnie pracują. Chyba, że pani Kitty W. to maszyna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
Zamierzam po raz pierwszy zamówić perfumy na Strawberrynet i nie chciałabym popełnić jakiś błędów przy zapłacie kartą, dlatego mam pytanie: czy imię i nazwisko osoby zamawiającej i właściciela karty muszą być te same (będę korzystać z karty taty)? Z góry dziękuję za odpowiedź
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() mam pytanko do dziewczyn ktorym truskawa naliczyla cło, bo akurat zdarzylo mi sie to pierwszy raz. przszlo mi dzis pismo z poczty ze zatrzymali mi przesyłke i mam przystać : 1. fakture lub rachunek lub paragon lub potwierdzenie transakcji zakupu internetowego (wydruk) lub potwierdzenie dokonania operacji bankowej lubl inny dokument potwierdzajacy dokonanie zakupu towaru. i tylko to mam im przeslać ? wystarczy wydruk potwierdzenia z banku ? pytam bo nie moglam sie dodzwonic do UC |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Właśnie chciałam po raz pierwszy złożyć zamówienie na Truskawce, płatność wiadomo kartą- pytają mnie o Security Number. Nie otwiera mi się okienko z tłumaczeniem, co to takiego jest ten security number.
Czy któras z Was może mi to wyjaśnić ![]()
![]() |
#130 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() W rozmowie z panią z UC uzyskałam informacje, żeby wydrukować i przetłumaczyć potwierdzenie złożenia zamówienia na Strawberrynet, i kopię dowodu osobistego, i to im wysłać. Ja do tego dołożyłam tłumaczenie maila z Truskawy potwierdzającego, że zakup został wysłany, a w kwestii faktury powiedziałam, że nie mam - bo pewnie jest w środku przesyłki... Teraz myśle, że mogłam była im dołożyć ksero wyciągu z karty, ale nic takiego nie mówili, najwyżej im dośle i dlłużej poczekam. Powodzenia! ![]()
![]() |
![]() |
#131 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
bo ja wydrukowalam confirmation order. no i tez dolaczylam to z banku, ale piszą że LUB wiec mysle ze nie bedziesz musiala dosyłać ![]() pewnie tez zamawiałaś perfumki ? ![]() acha, a nie mozna tego przeslac faxem ? hej, zapewne chodzi CI o CVV2 w ekartach są to trzy cyferki ktore CI podano, a jak masz zwyklą kredytową, to są to trzy ostatnie cyferki na odwrocie karty, tam nad podpisem. Edytowane przez _Karolka_ Czas edycji: 2007-04-11 o 22:41 Powód: + pytanie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#133 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, a od jakiej kwoty naliczaja clo? Myslalam, ze do jakiejs niewielkiej sumy cla w ogole nie ma?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Rozeznanie
|
ja zamawialam juz kilka razy, ale dopiero 1. raz mi naliczyli. byc moze teraz to zwiazane jest z tym ze idzie z usa (dhl), moze jakos inaczej wyglada. zawsze tez zaznaczam gift. zamawialam na kwoty juz powyzej 200zl i bylo ok. a teraz perfumku za 125 jakies, wiec mysle ze czesto to nie ma reguly na to.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Też zamawiałam perfumy - Cristobala ![]() ![]() One z USA juz przyszły, DHL-em właśnie, tylko niestety UC przechwycił paczuszkę - i nawet się zastanawiam , dlaczego - zaznaczone było "gift" i wartość w sumie znikoma, więc podejrzewam, że losowo. I faxem niestety nie można - pytałam panią z UC. Mam nadzieję, że obie nie będziemy długo czekały i dostaniemy nasze wymarzone "łupy" ![]()
![]() |
![]() |
#136 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
oczywsicie dam znac jak tam dalesze losy mojej paczki mojego cla :| czy tam innych akcyz, Ty tez powiedz jak sie sprawa rozwiazala. ja nawet wyslalam priorytetem ![]() ja zamwoialm sobie rush2 za 126 zl, a w GC jest 239 :O |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Rozeznanie
|
wczoraj przyszły mi perfumy z truskawy. i napisze ile to wszystko trwało, jakby to kogos intresowalo. bo teraz wiadomo perfumki idą z usa, a nie z hong kongu
zakupu dokonałam 2 kwietnia, pisemko celne przyszło mi koło 11, wiec stosunkowo szybko byly juz w Polsce, a wiadomo tez ze byl to okres swiateczny. No i wczoraj je odebrałam. Doliczyli mi 37 zł, czyli wyszły mnie 165 zł, a to tez jest 70 zł mniej niz w sklepie, ale do truskawy napisze moze oddadza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Truskawka cudowna rzecz, teraz czekam na Desnudę ![]()
I wanna hurt you just to hear you screaming my name Edytowane przez Margot45 Czas edycji: 2007-04-20 o 11:33 Powód: literówka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
Kobietki kochane - chęć zakupu jednaj AAllegorii na truskawce przezwyciężyła mój
![]() Czy jakaś dobra duszyczka mogłaby poprowadzić za rączkę strachliwą Motylkę i napisać gdzie się wchodzi i co wpisuje - tak krok po kroku? Baardzo, baaaardzo, ładnie proszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Rozeznanie
|
Wybierasz produkt i klikasz "add to cart". gdy dodałaś wszystkie interesujące Cię produkty klikasz: "check out". następnie wpisujesz adres email Enter your e-mail address . później klikasz w "checkout counter". w"billing address" wpisz swoje dane i klikasz "continue to checkout process". w gift message.wybiersz czy twój przdmiot ma być wysłany jako prezent czy nie. następnie klikasz w "verify order information". jeżeli zamawiasz 1 raz i zamówiłaś na kwotę powyżej 25$ to otrzymasz darmowy prezent błyszczyk l'oreal i muisz teraz wybrać kolor No. 650 Fusion lub No. 720 Sizzle. następnie klikasz w " confirm colour option and procceed to countinue" następnie wybierasz sposób płatności. wypełniasz pola wymagane w danym sposobie i klikasz na authorized payment. to byłoby na tyle.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Raczkowanie
|
Dziękuję pięknie za odpowiedź
![]() ![]() (dopisuję w edycji) O Karolka nie widziałam twojego posta. Spróbuję wieczorem zamówić Menttafolię i zdam relację z przebiegu całej akcji dziewczyny ![]() Edytowane przez Motylka Czas edycji: 2007-04-21 o 14:25 Powód: uzupełnienie wypowiedzi |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Rozeznanie
|
spoko spoko, jakby co to pisz na PW czy tutaj to pomogę
![]() ![]() trzymam kciuki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Raczkowanie
|
Zamówienie złożone! Ale muszę się przyznać, że miałam pietra
![]() Aaa - że to mój pierwszy zakup przez kartę kredytową to kobitki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() jak zamierzasz czesciej kupowac na truskawce to polecam zakup ekarty w Twoim banku, bo jest bardziej bezpieczna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, a czy korzystała któras z Was z allekarty bzwbk24, czy przypadkiem nie działa ona na tych samych zasadach co ekarta z mBanku?
Niby też mozna nia wszędzie robić zakupy, wszedzie gdzie akceptują visa ... no i stworzona jest niby po to aby płacic nią w necie? Pytam, gdyż mam takowa własnie na biurku, ale jeszcze jej nie aktywowałam ... może sie przyda? http://www.allegro.pl/marketing/allekarta/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
Czy chodzi o te trzy cyferki, które znajdują sie na pasku, na którym trzeba się podpisac?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja korzystam z netkarty multibanku, która "chodzi" spokojnie zagrannicznych sklepach internetowych (Truskawka, Amazon, GAP itd.)
![]() |
![]() |
#150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Alebo tez przekonam sie o tym przy pierwszych zakupach ![]() Dzięki Ci wielkie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:35.