Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13 - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-07, 09:23   #4201
misiadelkoo
BAN stały

Dot.: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13

Jako stara lumpiara wypraszam sobie śmichy z TANIEGO ARMANIEGO
misiadelkoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-07, 09:25   #4202
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość

Ale dostaliście jakieś potwierdzenie wpłacenia zaliczki?
Tak, dostaliśmy kwitek że wpłaciliśmy zaliczkę, jest tam data wesela i info że duża sala. To jest najlepszy lokal w mieście, wielu znajomych miało tam wesela, ostatnio nawet mój daleki kuzyn, wszystko jest na wysoki połysk, świetna organizacja. Więc nie martwię się że coś się stanie...

Cytat:
Napisane przez Tosaa Pokaż wiadomość
Oj ja już miała różne wizje: typowe polskie wesele, wesele z elementami ludowizny (tańczę w zespole ludowym, więc to mi jest bardzo bliskie, ale TŻa te klimaty nie kręcą), ale stanęło w końcu na klimacie trochę amerykańskich lat 50. - 60., suknię chcę 7/8, całą resztę wizji też już mam i raczej mi się to nie zmieni, jam bardzo uparty człowieczek
O proszę, nie dość że ten sam termin to i koncepcja podobna
Ja też chcę suknię 7/8, look trochę na Audrey Hepburn z niskim kokiem. Masz już jakieś wzory sukien? Dla mnie faworytem są Gala Terrence lub Gala Bora.

Cytat:
Napisane przez tajik girl Pokaż wiadomość
I moim zdaniem dobra jakość Kupiłam w salonie Chantilly w Gdańsku, ogólnie mają niskie ceny i całkiem fajne sukienki (zupełnie co innego niż na stronie...) polecam zajrzeć do nich osobiście
Dzięki za info! Ja jestem z Gd, często przechodziłam koło tego salonu. Na witrynie zawsze stoją jakieś wybajerzone kiecki, byłam pewna że są drogie. Ja co prawda chcę do kostki, ale jak będę w niej źle wyglądała to wybiorę się do Chantilly.

---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ----------

Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość
może trochę źle to ujęłam lub przesadziłam z określeniem niemniej to nie zmienia faktu, ze trochę się tu czuje pod tym względem jak odludek, mam na mysli to, ze wy starannie wszystko przygotowujecie, sale, jedzenie, picie, kamerzystów, zaproszenia i w ogóle wszystko a ja do tego podchodzę tak, że mogłabym iść do ślubu nawet w worku na ziemniaki bo dla mnie liczy się po prostu sam fakt, ze będę żoną TŻa, a to czy "starczy mi przepity na stole" czy inne tego typu sprawy to w ogóle nie są na mojej głowie i szczerze mam to troche gdzieś, liczy się dla mnie tylko i wyłącznie TŻ w tym dniu.... mam nadzieje, ze teraz lepiej to ujęłam
Takie podejście ma mój TŻ.
On by najchętniej zabrał mnie nawet dziś, wziął ślub i po krzyku .

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-07, 09:26   #4203
ParisParisienne
Rozeznanie

tak tak ! ja tez trzymam!
ja na szczescie jestem juz po.....
ParisParisienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-07, 09:30   #4204
madziara889
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość
nowe tzn. nowe ale używane bo jakbym chciała nowe oryginalne to bym już używany inny samochód za ta kwotę kupiła
Ale sama będziesz szukała czy ten co będzie naprawiał? Bo może postanowił sobie dodatkowo zarobić na częściach?
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-07, 09:30   #4205
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiadelkoo Pokaż wiadomość
Jako stara lumpiara wypraszam sobie śmichy z TANIEGO ARMANIEGO
ja też uwielbiam lumpki ostatnio kupiłam sobie świetną torebkę i sukienkę, w weekend zrobię foty i wstawie
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-07, 09:31   #4206
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
ojejejej ale śliczne te Wasze pieski i biały kocurrek

Zobaczcie jakie FOTO z sesji ślubnej znalazłam -> http://www.szwarcfotografia.pl/?p=2132

oczywiście chodzi mi o ten portret rodzinny
Ja mam w ślubnych inspiracjach podobne. TŻ często mówi na mnie Fiona bo mam rude włosy :P Wtedy ja mówię że skoro ja jestem Fiona to on Shrek, i niech pamięta że Fiona była na początku baaaaardzo ładna
Myślę, żeby zrobić takie torby
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg plener.19.jpg (86,8 KB, 35 załadowań)

Stary 2013-06-07, 09:33   #4207
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość
Hej witam się!

Rozmawiałam dziś z jedną panią, podwójne nazwisko ma (imię 5 liter, jedno nazwisko 10 liter a drugie 5) i mówi mi że to był największy błąd który popełniła. Bardzo tego żałuje, jest za długie i bardzo uciążliwe w życiu zawodowym.
Właśnie dlatego ja się zastanawiam nad podwójnym. Byłabym Justyna XXXX-YYYYYYYYY

Stary 2013-06-07, 09:33   #4208
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
bardziej humorystyczny
Wiem, wiem

Cytat:
ja też uwielbiam lumpki ostatnio kupiłam sobie świetną torebkę i sukienkę, w weekend zrobię foty i wstawie
Ja życia sobie nie wyobrażam bez nich Czekam na zdjęcia łowów

Przypomniało mi się...

Wszystkie Wasze zwierzaki są cudowne i poczochrałabym

Tajik Girl cieszę się, że kupiłaś swoją suknię
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-07, 09:34   #4209
Verunka
Zadomowienie

Odp: Dot.: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13

Cytat:
Napisane przez ParisParisienne Pokaż wiadomość
dzien dobry
jestem aktualnie pochlonieta tematem zespolu na wesele....
czy mozecie sie pochwalic swoimi? moze cos mnie natchnie... znalazlam taki cudowny, no ale 8000, to troche za duzo
Ja mam specyficzny zespół bo to jest kapela goralsko folkowa o takim nowoczesnym rockowym brzmieniu. Nazywa się świst mają jakieś wrzutki na YouTube, nam się podobali najbardziej ze wszystkich przesluchanych zespołów biorą 3.000 za 5 os, zagrają nam też pod urzędem jakbyśmy chcieli.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Verunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-07, 09:37   #4210
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Hmmm...
nie wiem skąd takie podejście u Ciebie

Dla mnie najważniejsze jest to, że będziemy małżeństwem, bo obogu nam chodzi najbardziej właśnie o to
Mimo, że jestesmy razem, razem mieszkamy, to chcemy być już mężem i żoną.
Dla mnie wesele jest po to, by naszą radością wynikającą ze ślubu, podzielić się z nabliższymi: rodziną i przyjaciółmi.
Zastanawiam się nad kwestiami 'czy starczy mi przepity na stole czy nie' z prostej przyczyny: organizujemy imprezę i chcemy, żeby nasi goście bawili się jak najlepiej.

Tak samo, jak zapraszamy znajomych do domu na imprezę, to też dbam, żeby był nastrój, jedzenie, przepita, alkohol - zwykłe obowiązki gospodarza.

Dla mnie to będzie tak wyjątkowy i JEDYNY w swoim rodzaju dzien, że chcę żeby i inni świętowali z nami ten wspaniały moment i z nami się cieszyli.

Raczej myślę, że to nie do końca jest tak, że wystąpiłabyś w worku na ziemniaki, byle być jego żoną, bo gdyby tak było, to --> kierunek USC, opłata 90zł i jesteście mężem i żoną. Wystarczy marynarka i spodnie.

A jednak i tak planujecie to z wyprzedzeniem, sukienkę kupiłaś etc.

Nie obrażaj się oczywiście, ale troszkę to dziwnie wsio brzmi, bo chyba żadna z nas nie ma tak idiotycznego pomysłu, że bierze ślub po to, żeby się na weselu pobawić
Zgadzam się.
Dzień ślubu to ma być dla nas dzień świąteczny a święta się celebruje
Poza tym mój tata zawsze też powtarza że jeśli chodzimy na wesela do rodziny i przyjaciół to wypada się zrewanżować i też zorganizować.

---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ----------

Cytat:
Napisane przez szklaneczka25 Pokaż wiadomość
Zgodnie z obietnicą pokazuje kiecke
Ale już ostatni raz
Jak wiadomo za dużo.. wiec na biuscie odstaje bo klapy się domyka potem jakoś... ale ogólnie rozmiar za duży.
Więcej szczegółów nie podaję hehehe
Bardzo ładna
Rzeczywiście trzeba lepiej dopasować ale sam krój mi się podoba.

Stary 2013-06-07, 09:39   #4211
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość
Ale sama będziesz szukała czy ten co będzie naprawiał? Bo może postanowił sobie dodatkowo zarobić na częściach?
nie nie, to sprawdzony facet przez znajomych więc o to się w ogóle nie martwię najdroższe to lakierowanie wychodzi no ale trudno... nie chce mieć przodu w innym kolorze niż reszta bo to wieśniacko wg. mnie wygląda więc trzeba się spiąć i zapłacić... nie ma to jak zapieprzać cały miesiąc na premie i nawet jej nie zobaczyć bo pójdzie wszystko na auto :/ teraz to może to trochę olewam ale jakbym już mieszkała z TŻ i bym 2 wypłaty miała poświęcić na auto to nie byłoby za ciekawie :/ a za miesiąc się już będziemy wyprowadzać więc trzeba będzie spiąć pośladki...
moniczka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-07, 09:39   #4212
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
Nie wiem jak Wy (to może egoistyczne), ale uważam, że to dzień Państwa Młodych, a nie tych wszystkich gości... Zapraszamy tylko najbliższą rodzinę i tych dalszych jej członków, którzy wciąż utrzymują z nami kontakt. Nie widzę sensu zapraszania kogoś kto latami się nie odzywa lub gdy potrzebna była pomoc to nawet telefonu czy chwili rozmowy, wsparcia nie było... Moja babcia oczywiście będzie wielce obrażona, że nie ma 250 osób jak u pozostałych wnucząt. Mam to gdzieś .
Dlatego my robimy wesele na ok. 80 osób. W sumie od strony TŻ to on też nie zna rodziny bo parę lat temu się wyprowadził ze swojego miasta, ale rodzice mają kontakt więc trzeba zaprosić.

Stary 2013-06-07, 09:47   #4213
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Wiem, wiem

Ja życia sobie nie wyobrażam bez nich Czekam na zdjęcia łowów

Przypomniało mi się...

Wszystkie Wasze zwierzaki są cudowne i poczochrałabym

Tajik Girl cieszę się, że kupiłaś swoją suknię
oto one
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_20130607_093430.jpg (103,4 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_20130607_093636.jpg (108,4 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_20130607_093739.jpg (204,0 KB, 21 załadowań)
Oliwka 21.07.2016
Stary 2013-06-07, 09:49   #4214
201605100
Konto usunięte

Dla niektórych najbliższa rodzina to 150 os... wystarczy, że rodzice mają dużo rodzeństwa i już się tłumy robią. Ja na szczęście rodzinę mam małą, a i tak 92 os jest na liście, tyle, że my sporo znajomych zapraszamy(30 os)
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-07, 09:54   #4215
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
To ja napiszę... nie lubię wyjeżdżać nigdzie za granicę gdzie mam robić coś innego niż smażenie tyłka na plaży Jestem znad morza i ciągnie mnie do takich klimatów chyba
Oj nie, nie, nieeeeeeee tylko nie plaża
Raz, że uczulenie na słońce i spalenizna na skórze, co ostatnio widziałyście. A dwa: nie lubię tak spędzać czasu. Lubię aktywnie, strasznie mnie kręcą inne kultury, zwłaszcza wschodnie. Po wizycie w Chinach wiem że do Europy Zachodniej nie prędko pojadę. Azja to inny świat, na każdym kroku coś zaskakującego, meeeega przeżycia.
TŻ chce zwiedzić Amerykę Pd. Naoglądał się Cejrowskiego :P
Po ślubie planujemy wakacje w Pekinie

Stary 2013-06-07, 09:54   #4216
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość

Co do zaproszeń moja przyjaciółka się denerwuje. Nie przysłali jeszcze zaproszeń chociaż mówili jej, że max9 dni miało trwać dostarczenie ich... Cóż;/ a ślub tuż tuż bo we wrześniu.
wiecie co - zdziwiłam się ogromnie jak moi sąsiedzi dopiero tydzien temu zaczeli zapraszać (wesele na 120 osób) a ślub 20 lipca
ja mam ślub 16 sierpnia i w połowie kwietnia planuje zacząć rozwozić zaproszenia...
Cytat:
Napisane przez little_zosh Pokaż wiadomość
Szczerze to dla mnie też ta otoczka się nie liczy. Mogłabym nie mieć wesela.

Ale moja mama bardzo chciała wesele, bo rzadko mamy okazje żeby się spotkać z całą rodziną i to jest właśnie taka okazja
A jeśli już mam robić wesele to chciałabym, żeby wszyscy dobrze się na nim czuli i żeby było zorganizowane najlepiej jak umiem Trochę w tym perfekcjonistka ze mnie wychodzi

Jednak widzę jedną różnicę, dla Ciebie tylko Tż się liczy. Gdybyśmy się nie zdecydowali na wesele to też by tak u mnie było, ale tak... Według mnie trochę nie wypada zlewać gości. Bo to dla nich robimy imprezę
kurcze czy jestem jedyna na tym forum, dla której wesele jest równie ważne jak ślub? czekam na ten cały dzień niesamowicie chce sie nim cieszyć od 10 rano u fryzjera do 22 gdy z poprawin będziemy zegnac ostatnich gości i nie wstydze się tego

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
cudna

ja też zapraszam najbliższą rodzinę i to bardzo bliską, ciotek/wujków nie widzianych 10 lat nie zapraszam ale sama moja mama jest za tym
ale słodziak
dla mojego Tż najbliższa rodzina to 90 osób - cała 150... a i tak córek kuzynki nie zaprasza już chociaż kontakt jest bardzo dobry, ale co zrobić

Cytat:
Napisane przez kulbensikowa Pokaż wiadomość
kochane moje, widzę , że rozmawiacie o podróżach. Ja kocham podróże chciałabym zwiedzić caaaaały świat ale no zobaczymy ile się pożyje Dzięki tż sporo podróżuję ostatnio. Mam manię pamiątek które do tego muszą być takie żeby mi się kojarzyły z danym państwem Mój tż zbiera flagi państw które odwiedził W tamtym roku od tż dostałam taką mapę świata zdrapkę i jak gdzieś byłam to zdapuję, super sprawa, polecam !!! ps. chcę zdrapać przynajmniej 70% tej mapy
jaka rewelacja z tą mapką

Cytat:
To ja napiszę... nie lubię wyjeżdżać nigdzie za granicę gdzie mam robić coś innego niż smażenie tyłka na plaży Jestem znad morza i ciągnie mnie do takich klimatów chyba
o to, to piąteczka

dziewczyny utonęłam w sesji nastepny tydzien to piekło na ziemi dla mnie będzie - od dziś do niedzieli planuje napisac co najmniej 12 stron magisterki, potem nauka na egzamin, prezentacja multimedialna, znowu magisterka (jeszcze 7 stron) i znów projekt i koniec.... ale na ten tydzien chyba was pożegnam kochane i przywitam sie zapewne w nowym wątku

Edytowane przez swiat_katarzyny
Czas edycji: 2013-06-07 o 09:57
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-07, 09:57   #4217
madziara889
Zakorzenienie

Nam wyszło około 120 osób biorąc pod uwagę rodziców rodzeństwo i ich dzieci, chrzestnych, kilka osób z dalszej rodziny z którymi utrzymujemy dobre kontakty oraz kilku bliskich znajomych
Stary 2013-06-07, 10:00   #4218
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
dzien dobry
czy mozecie sie pochwalic swoimi? moze cos mnie natchnie... znalazlam taki cudowny, no ale 8000, to troche za duzo
My mamy Gajewski Band http://www.gajewskiband.pl/

Stary 2013-06-07, 10:01   #4219
madziara889
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
wiecie co - zdziwiłam się ogromnie jak moi sąsiedzi dopiero tydzien temu zaczeli zapraszać (wesele na 120 osób) a ślub 20 lipca
ja mam ślub 16 sierpnia i w połowie kwietnia planuje zacząć rozwozić zaproszenia...

kurcze czy jestem jedyna na tym forum, dla której wesele jest równie ważne jak ślub? czekam na ten cały dzień niesamowicie chce sie nim cieszyć od 10 rano u fryzjera do 22 gdy z poprawin będziemy zegnac ostatnich gości i nie wstydze się tego
Trochę za późno wyskoczyli z tymi zaproszeniami.
Nie tylko Ty się nie możesz doczekać całej otoczki ślubu i wesela. Też na to czekam, co nie zmienia faktu, ze najistotniejsza jest dla mnie przysięga.
Tż dzisiaj powiedział, ze chciałby, żeby to było już za kilka dnia, a nie prawie półtora roku

Edytowane przez madziara889
Czas edycji: 2013-06-07 o 10:04
Stary 2013-06-07, 10:02   #4220
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
O taaaak Ja ostatnio czekałam na PKS po pracy i na dworcu zaszłam do lumpka z ciekawości. Kupiłam dla TŻ polo z długim rękawem Lacoste i dwa Ralph Lauren z krótkim. Razem.... 18 zł
TŻ był wniebowzięty.

Stary 2013-06-07, 10:04   #4221
niulka_1985
Zadomowienie

Cytat:
Nam wyszło około 120 osób biorąc pod uwagę rodziców rodzeństwo i ich dzieci, chrzestnych, kilka osób z dalszej rodziny z którymi utrzymujemy dobre kontakty oraz kilku bliskich znajomych
My robimy wesele na 80 osób + obsługa wesela 7 osób.

Nasz zespół: http://www.zespolgoldi.pl/
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-07, 10:04   #4222
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Trochę za póxno wyskoczyli z tymi zaproszeniami.
Nie tylko Ty się nie możesz doczekać całej otoczki ślubu i wesela. Też na to czekam, co nie zmienia faktu, ze najistotniejsza jest dla mnie przysięga.
Tż dzisiaj powiedział, ze chciałby, żeby to było już za kilka dnia, a nie prawie półtora roku
najlepsze jest to, że oni uważają, że to jest normalny czas

ale dla mnie to wszystko jest tak samo ważne czyli najwazniejszy dzień w życiu - nie tylko sama przysięga, ale i pierwszy taniec jako magiczny moment, itp

mój mi dzisiaj powiedział, że jakas para odstąpi termin sali, foto i zespołu we wrzesniu w tym roku (czytał ogłoszenie) i czy nie chciałabym zmienić daty na wczesniejszą
Stary 2013-06-07, 10:05   #4223
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

Hej dziewczyny! U mnie Słoneczko, choć sporo chmur.

poznanianka1990

To masz podobnie jak ja. Najbardziej rozbrajają mnie błędy odmiany (przecież się nie odmienia...) i ortograficzne .

Kate Noir

Mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze i nie będzie aż tak bolało potem..

tajik girl i missmalezji

Trzymam kciuki!

wenedka
Też tak czuję... jakbym miała stracić kawałek tożsamości.

ParisParisienne

http://djband.com.pl/

alucior

Dokładnie. Różnie bywa z ilością osób, bo np. rodzice mogą mieć dużo rodzeństwa. Chodzi mi o to, że nie widzę sensu robić na 250 jeżeli to nie jest bliska rodzina... Przyjaciele i znajomi często są bardziej bliscy niż rodzina.

swiat_katarzyny

Dzisiaj też nie przyszły zaproszenia, ale może będą jeszcze do 14 listonosz u niej chodzi.
Z tym różnie bywa. Dostałam zaproszenie tydz temu a ślub też 20 lipca . U mnie w lokalu chcą tydzień przed weselem dokładną liczbę gości. Oczywiście ja wolę wcześniej wiedzieć kto będzie a kto nie może.

Co do Tanich Armanich to w Lublinie sporo jest, znam kilka fajnych miejsc zawsze się tam coś znajdzie

Edytowane przez namisek1990
Czas edycji: 2013-06-07 o 10:08
namisek1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-07, 10:06   #4224
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja też chcę wesela Bardzo, bardzo, bardzo!

Stary 2013-06-07, 10:08   #4225
madziara889
Zakorzenienie

A mogę zapytać ile płacicie za fotografa i co jest w koszcie?
Tż znalazł jednego- za 3 pozy w plenerze woła 230 zł czy coś koło tego i nie wiem co zrobić
Stary 2013-06-07, 10:09   #4226
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
O taaaak Ja ostatnio czekałam na PKS po pracy i na dworcu zaszłam do lumpka z ciekawości. Kupiłam dla TŻ polo z długim rękawem Lacoste i dwa Ralph Lauren z krótkim. Razem.... 18 zł
TŻ był wniebowzięty.
ja nie raz i nie dwa takie perełki w lumpach znajdywałam że szok
kupiłam polówkę dla Tż nową z metką Tommy Hilfigera za 4 zł o taką: http://polo.net.pl/photos/koszulka-p...2997720000.jpg

nie chce się chwalić ale jestem mistrzynią w buszowaniu po sh
Stary 2013-06-07, 10:09   #4227
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Tż znalazł jednego- za 3 pozy w plenerze woła 230 zł czy coś koło tego i nie wiem co zrobić
ja tam sie nie znam, ale dla mnie to brzmi meeeega amatorsko
Oliwka 21.07.2016
Stary 2013-06-07, 10:10   #4228
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
dziwna cena.... normalnie za sam plener biora od 500 do 800 zł który trwa 3-4 godziny
Stary 2013-06-07, 10:13   #4229
Tosaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
O proszę, nie dość że ten sam termin to i koncepcja podobna
Ja też chcę suknię 7/8, look trochę na Audrey Hepburn z niskim kokiem. Masz już jakieś wzory sukien? Dla mnie faworytem są Gala Terrence lub Gala Bora.
Moim faworytem jest Justin Alexander 8465 JA 9465.jpg
Zobaczyłam ją kiedyś przypadkiem i się zakochałam, ciekawa jestem, czy będzie mi w niej dobrze w ogóle. Tych Twoich wcześniej nie widziałam, to sobie też wrzucam do inspiracji. Chociaż ja to lubię mieć trochę bajerków i te dla mnie są za skromne. W ogóle to wymyśliłam sobie, że pod taką suknię chcę jeszcze czerwoną halkę
Podoba mi się też b_17_27123.jpg - ta kokarda z tyłu mnie szczególnie urzekła, ale nawet nie mam zapisane, co to za model.

Cytat:
Napisane przez szklaneczka25 Pokaż wiadomość
Zgodnie z obietnicą pokazuje kiecke
Ale już ostatni raz
Jak wiadomo za dużo.. wiec na biuscie odstaje bo klapy się domyka potem jakoś... ale ogólnie rozmiar za duży.
Więcej szczegółów nie podaję hehehe
Ładna kieca. Jak nie będzie mi pasowała moja wymarzona krótka, to pewnie będę szukała czegoś w podobnym stylu
Cytat:
Napisane przez Verunka Pokaż wiadomość
Ja mam specyficzny zespół bo to jest kapela goralsko folkowa o takim nowoczesnym rockowym brzmieniu. Nazywa się świst mają jakieś wrzutki na YouTube, nam się podobali najbardziej ze wszystkich przesluchanych zespołów biorą 3.000 za 5 os, zagrają nam też pod urzędem jakbyśmy chcieli.
Fajna kapela, taka bardzo w moim stylu. Żałuję bardzo, że mojego TŻa takie klimaty nie kręcą

Cytat:
dzien dobry
http://salsaband.pl my po znajomości płacimy 3 tys.

[/CENTER]
Tosaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-07, 10:13   #4230
madziara889
Zakorzenienie

Cytat:
ja tam sie nie znam, ale dla mnie to brzmi meeeega amatorsko
Cytat:
dziwna cena.... normalnie za sam plener biora od 500 do 800 zł który trwa 3-4 godziny
też mi się to nie spodobało. Chciałabym kilka zdjęć przed ślubem i innego dnia na spokojnie sesję zdjęciową. Bardziej zależy mi na dobrych zdjęciach niż na kamerzyście.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości