Filmiki urodowe na you tube, część XII - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-07, 01:23   #1861
201705250955
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe na you tube, część XII

Cytat:
Napisane przez monicar Pokaż wiadomość
ja uwielbiam jak modeluje włosy na szczotce z pół godziny,dla odmiany mam rozpuszczone, a babcia z tekstem; co ty taka rozkudlona,weź zwiaz te wlosy!do obiadu ci naleci
Mój tata potrafi rzucić takie teksty
201705250955 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-07, 08:01   #1862
bentkuff
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
W przypadku Celii faktycznie lepiej wcześniej zobaczyć, bo można mocno się przejechać, szczególnie jeśli chodzi o serie nude

A nie za bardzo ją wysuwałaś? Ona jest miękka i niestety można ja leciutko wysuwać i delikatnie nakładać, szczególnie latem (aż się boje jak będzie podczas upałów).

Że tak napiszę - LOL Tego jeszcze nie grali

Filmik Szusz http://www.youtube.com/watch?v=8x5O7...ature=youtu.be Haul wakacyjny, 6:35 -"To jest taki bejzik. Wiem, że nie lubicie tego słowa"

A co do Figielki, to faktycznie wygląda na 40+. Wiadomo, że jak jest sie w ciąży to różnie to bywa, ale tak czy siak...
A tak w ogóle - wierzycie w to, że kobieta wygląda lepiej, wręcz kwitnąco gdy ma sie urodzić chłopczyk, a gdy dziewczynka - jest na odwrót? Moja znajoma tak miała, mówi się, że "córeczka odbiera urodę mamie".
To chyba zależy od kobiety- po prostu jedne przestają o siebie dbać na ten czas, albo bardzo minimalizują. Trzeba by popatrzeć wśród znanych mam- bo one się pilnują. W czasie ciąży i po wiele moich koleżanek "podupadło" na urodzie, ale nie ma to raczej związku z płcią dziecka bo jakeś 90% moich koleżanek, młodych matek, ma synka.
Jakby nie patrzeć tacy młodzi jak dzis nie będziemy nigdy, wiec kobieta po ciąży zazwyczaj wygląda inaczej co jest naturalne. A że ludzie starzeją się różnie- inni ładnie, wręcz pieknie, inni juz nie. Jedni w wieku 35 lat wygądają lepiej niż jako nastolatkowie. Poza tym niektórym po ciaży zmienia sie figura, pogarsza cera czy wypadają włosy, kobiety rzadziej sie malują, ubierają seksownie czy na szpilkach bo nie ma czasu czy "nie wypada". A inne dopiero odkrywają swoją kobiecość.
Jak widzę ciężarną koleżankę z czarnym odrostem na 5cm, opuchnięta, bladą jak sciana to chyba wiadome, że jak porównam ją z inną, która stosuje jakiś balsam brązujący, farbuje henną i nie przytyła 20-paru kg oraz nie jest opuchnięta, ma fajny makijaż to stwierdzę, że koleżance nr.2 ciąża słuzy, a ktoś moze sie doszukać bo ta X to bedzie mieć dziewczynke, a ta Y chłopca. Rodzi się więcej chłopców, więc tych nietracących urody powinno być wiecej.

Edytowane przez bentkuff
Czas edycji: 2013-06-07 o 08:23
bentkuff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-07, 08:36   #1863
bubus900
Zakorzenienie

No, to czeekamy aż karolina opowie jak żyć
Stary 2013-06-07, 08:51   #1864
TheDocha
Dossisława I

Nie wydaje się Wam, że Szusz czyta nasz wątek?

Jeśli czytasz to pozdrawiany. Buziaki for ju

Musli Karoliny z filmiku wygladają bardzo smacznie, ale wydają mi się za drogie. Może sobie sama takie skomponuje jeśli znajdę tą granole czekoladową.
TheDocha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-07, 08:54   #1865
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość

Musli Karoliny z filmiku wygladają bardzo smacznie, ale wydają mi się za drogie. Może sobie sama takie skomponuje jeśli znajdę tą granole czekoladową.
Ona chyba nie , ale wiele innych
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-07, 08:55   #1866
Aishowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość

Granolę czekoladową znajdziesz w każdym większym sklepie Przynajmniej u mnie jest.
Aishowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-07, 08:55   #1867
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bubus900 Pokaż wiadomość
No, to czeekamy aż karolina opowie jak żyć
Szkoda , że Prokopa nie ma
Stary 2013-06-07, 09:03   #1868
bubus900
Zakorzenienie

"widzowie trochę wymusili na mnie, zebym pokazała więcej' ' mam nadzieje, że niedługo bedę mogła poświęcić się tylko yt, ale jak na razie jeszcze pracuję zawodowo' by karolina ...

Edytowane przez bubus900
Czas edycji: 2013-06-07 o 09:07
bubus900 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-07, 09:09   #1869
patisia123
Zakorzenienie

taa recenzje sponsorowane
Stary 2013-06-07, 09:09   #1870
beznadziejniak
Łotewa

Matko nawet ja oglądam DDTVN do czego doszło
beznadziejniak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-07, 09:11   #1871
patisia123
Zakorzenienie

Widziałyście jak Karolina była zestresowana na początku ?
Stary 2013-06-07, 09:12   #1872
beznadziejniak
Łotewa

Si Karolina mocno zestresowana ale trzeba przyznać, że bardzo ładnie obie wyglądały
Stary 2013-06-07, 09:14   #1873
Aishowa
Zadomowienie

Akurat wstałam, włączyłam tv i trafiłam na ich wywiad Nic nowego dla osób ' w temacie' nie powiedziały, ale ładnie wyglądały i zrobiły sobie reklamę
Stary 2013-06-07, 09:20   #1874
Plotkarrra
Rozeznanie

Ewa mowila,ze 9.06 stuknie jejroczek na yt,no to sie naprawde blyskawicznie dziewczyna wypromowala. Myslalam,ze ona jest dluzej na yt.

No ladnie wygladaly,Karolina jakie nogi i fajne buty miala
Plotkarrra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-07, 09:21   #1875
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d
Konto usunięte

Jestem ciekawa jak będzie YT wyglądał za jakiś czas, czy na prawdę będzie wszystko na dużo większą skalę? Wydaje mi się, że tak, bo nowych widzów ciągle przybywa, a starzy z sentymentu też oglądają.. Ja w sumie obecnie oglądam maaałutko filmików, z braku czasu, ale też, że mnie to już nie zachwyca. Od dawna nie spotkałam tam nikogo, kto powiedziałby mi coś czego sama nie wiem, w super działanie super kosmetyków po tygodniu też już nie wierzę, obecnie mam swoje faworyty+pełna szuflada kolorówki. Nie ma ciekawych makijaży, toutorialów, ubiory też mało która mnie zachwyca, już wole bloga, pokoje vlogerek (Polskich), to też żadna inspiracja, chyba nie widziałam ani jednego, który by mi się jakoś specjalnie podobał. Nie ma co oglądać. Najczęściej obecnie włącze sobie filmik z np.haulem na telefonie wieczorem, położę o poduszkę i przy tym zasypiam, najlepsza kołysanka Czasem nissiax coś wrzuci ciekawego, o czym nie wiedziałam, ale to też tak raz na pół roku...;/ sama komercja na YT..

Co do DDTVN to występ myślę taki jak każdy mógł sobie pomyśleć, 10 minut gadania o dupie maryni, najwięcej mówiła Karolina, RGP wtrąciła z 2 zdania (akurat się malowałam to włączyłam, ale dokładnie nie słuchałam co mówią). bla bla bla, że YT to ich druga praca, dużo czasu zajmuje, ale jest fajnie, nigdy nie okłamują widzów i opinie są 100%szczere, nic ciekawego
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-07, 09:25   #1876
Aishowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Plotkarrra Pokaż wiadomość
Ewa mowila,ze 9.06 stuknie jejroczek na yt,no to sie naprawde blyskawicznie dziewczyna wypromowala. Myslalam,ze ona jest dluzej na yt.

No ladnie wygladaly,Karolina jakie nogi i fajne buty miala
Mi się wydaje, że popularność Ewy wiąże się z piercingiem, bo wcześniej ( chyba) żadna dziewczyna nie przedstawiała tak profesjonalnie tego tematu.
Stary 2013-06-07, 09:28   #1877
patisia123
Zakorzenienie

No Karolina była ładnie ubrana.. Myślałam , że wyskoczy w jakiejś czaszce
Stary 2013-06-07, 09:30   #1878
paulina800
Rozeznanie

Co do DDTVN to występ myślę taki jak każdy mógł sobie pomyśleć, 10 minut gadania o dupie maryni, najwięcej mówiła Karolina, RGP wtrąciła z 2 zdania (akurat się malowałam to włączyłam, ale dokładnie nie słuchałam co mówią). bla bla bla, że YT to ich druga praca, dużo czasu zajmuje, ale jest fajnie, nigdy nie okłamują widzów i opinie są 100%szczere, nic ciekawego [/QUOTE]

RGP????
Stary 2013-06-07, 09:34   #1879
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
ja uwielbiam jak modeluje włosy na szczotce z pół godziny,dla odmiany mam rozpuszczone, a babcia z tekstem; co ty taka rozkudlona,weź zwiaz te wlosy!do obiadu ci naleci
padłam
Stary 2013-06-07, 09:35   #1880
beznadziejniak
Łotewa

też się bałam, że Karolina zapoda jakąś bluzkę w czachy, beżowe leżinsy i swoje czadowe buty
Stary 2013-06-07, 10:12   #1881
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beznadziejniak Pokaż wiadomość
Si Karolina mocno zestresowana ale trzeba przyznać, że bardzo ładnie obie wyglądały
Ja wiem, że ten teges, ale włąśnie sie wyłamię. Serio. Jak dla mnie RLM była przeurocza, zestresowana lekko, ale taka jak zawsze Karolacia niestety brzydko wyglądałą. Nie podoba mi sie kompletnie jej styl ubierania. Jak przerośnięta nastolatka. Sorry, tylko nie bijcie.

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

Cytat:
Napisane przez bubus900 Pokaż wiadomość
"widzowie trochę wymusili na mnie, zebym pokazała więcej' ' mam nadzieje, że niedługo bedę mogła poświęcić się tylko yt, ale jak na razie jeszcze pracuję zawodowo' by karolina ...
tez mnie to udezryło... jakby nie chciała, to by nie nagrywała, nikt nie ejstw stanie cię do niczego zmusić

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
Widziałyście jak Karolina była zestresowana na początku ?
Na początku taaak, ale entuzjazm Pieńkoweskiej ją oswobodził

---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Aishowa Pokaż wiadomość
Mi się wydaje, że popularność Ewy wiąże się z piercingiem, bo wcześniej ( chyba) żadna dziewczyna nie przedstawiała tak profesjonalnie tego tematu.
A ja miałam kilka do niej podejśc, raz sub a raz wywalalła, ale ona ma w sobie to coś, jest konkretna, wpada, mówi i dziękuję, bez cackania, jakania, itd. Jest taka naturalnie. Ma w sobie ten flow taki po prostu jej flow, za to da się ją lubić. I nie wiem, może coś przeoczyłam, ale ona ma mało takich recenzji, jakiegoś badziewia nawalonego. Ona jest taka hmmmm zorganizowana i rzetelna. Naprawdę ją polubiłam, a po tym wywiadzie jeszcze bardziej

---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
No Karolina była ładnie ubrana.. Myślałam , że wyskoczy w jakiejś czaszce
Nieee mi się kompletnie nie podobało, ja myslałam, że będzie miała takiej klasy trochę, nie starczej klasy,a takiego czegoś innego niż zwykle, a wyszła jak zwykle w spódnicy babci. Mi się kompletnie nie podobał jej strój. Jak zwykle zresztą.

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ----------

Cytat:
Nissiax Letni niezbędnik
http://www.youtube.com/watch?v=hSQmAHBWc8s

Nieesia
Test na żywo proszku dodającego objętość got2b
http://www.youtube.com/watch?v=XfkAFtZpJlY
Nissiax pokazuje te nowe filtry, a ja już mam zapas

A dzięki tej recenzji od Nieesi już wiem, że czegoś takiego nie kupię Bo miałam zamiar
Stary 2013-06-07, 10:13   #1882
201607111632
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Aishowa Pokaż wiadomość
Akurat wstałam, włączyłam tv i trafiłam na ich wywiad Nic nowego dla osób ' w temacie' nie powiedziały, ale ładnie wyglądały i zrobiły sobie reklamę
Dlaczego ja byłam pewna, że to o 10
Przegapilam
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-07, 10:13   #1883
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
to ładnie... ja na rowerze mogę w sumie jechać ile wlezie ale jak próbowałam pobiegać kilkanaście dni temu to najwięcej zdołałam nieprzerwanie 2,5 minuty
Tak, tez tak miałam na początku Kurde tylko stopa mnie boli po tym bieganiu, a w nocy obudziłam sie coś pomiędzy 3-4 i znowu nie mogłam spac, strasznie bolały mnie nogi Coś musze zmienić.
Stary 2013-06-07, 10:15   #1884
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Napisane przez bentkuff Pokaż wiadomość
To chyba zależy od kobiety- po prostu jedne przestają o siebie dbać na ten czas, albo bardzo minimalizują. Trzeba by popatrzeć wśród znanych mam- bo one się pilnują. W czasie ciąży i po wiele moich koleżanek "podupadło" na urodzie, ale nie ma to raczej związku z płcią dziecka bo jakeś 90% moich koleżanek, młodych matek, ma synka.
Jakby nie patrzeć tacy młodzi jak dzis nie będziemy nigdy, wiec kobieta po ciąży zazwyczaj wygląda inaczej co jest naturalne. A że ludzie starzeją się różnie- inni ładnie, wręcz pieknie, inni juz nie. Jedni w wieku 35 lat wygądają lepiej niż jako nastolatkowie. Poza tym niektórym po ciaży zmienia sie figura, pogarsza cera czy wypadają włosy, kobiety rzadziej sie malują, ubierają seksownie czy na szpilkach bo nie ma czasu czy "nie wypada". A inne dopiero odkrywają swoją kobiecość.
Jak widzę ciężarną koleżankę z czarnym odrostem na 5cm, opuchnięta, bladą jak sciana to chyba wiadome, że jak porównam ją z inną, która stosuje jakiś balsam brązujący, farbuje henną i nie przytyła 20-paru kg oraz nie jest opuchnięta, ma fajny makijaż to stwierdzę, że koleżance nr.2 ciąża słuzy, a ktoś moze sie doszukać bo ta X to bedzie mieć dziewczynke, a ta Y chłopca. Rodzi się więcej chłopców, więc tych nietracących urody powinno być wiecej.
Racja.

Dziewczyny kiedy będzie ten program w internecie?? Nie obejrzałam Ale widzę, że nic szczególnego mnie nie ominęło
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-07, 10:17   #1885
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
Racja.

Dziewczyny kiedy będzie ten program w internecie?? Nie obejrzałam Ale widzę, że nic szczególnego mnie nie ominęło
Ja myślę, że tak po 12 najwcześniej na strone ddtvn
SPokojnie, Karolcia jak w filmikach
Stary 2013-06-07, 10:22   #1886
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość
Ja myślę, że tak po 12 najwcześniej na strone ddtvn
SPokojnie, Karolcia jak w filmikach
Dzięki Będę monitorować Przypuszczam, że będę miała to samo zdanie co Ty Labirynth w kwestii ubioru Karoliny. Nie znoszę jej babcinych spódnic. Szkoda, że RLM tak mało mówiła, ale może bedzie miała jeszcze szansę się rozkręcić.
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-07, 10:25   #1887
201607111632
Konto usunięte

Wrrr wczoraj odgrzybiałam pokój i musiałam w nim spać.. Przez te opary chloru mam zwalone oskrzela, boli mnie głowa i czuję się jak rozjechany jeż....

Ale głupoty w tym DD TVN gadają, przynajmniej teraz
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-07, 10:34   #1888
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez amelsss Pokaż wiadomość
Wrrr wczoraj odgrzybiałam pokój i musiałam w nim spać.. Przez te opary chloru mam zwalone oskrzela, boli mnie głowa i czuję się jak rozjechany jeż....

Ale głupoty w tym DD TVN gadają, przynajmniej teraz
jejciu uważaj, nie rób tego więcej, nie mozna spać w takim pokoju Kurde jak ja nienawidzę grzyba Współczuję Ci, że musisz z tym walczyć...
Stary 2013-06-07, 10:42   #1889
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d
Konto usunięte

pisałam na szybko z telefonu, oczywiście nie RGP, ale RLM, mi się ich skróty zawsze mylą :P
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-07, 10:43   #1890
201705250955
Konto usunięte

A ja zaspałam A tak chciałam mamie pokazać
201705250955 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości