|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1681 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy tutaj swoją bazę - czyli już trzy lata razem. XI-XII.2009
Karenina, jedziemy wszyscy
![]() ![]()
![]() |
#1682 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A jak za pierwszym razem trafiły sie bańki to zaraz cała grupa poleciała do kolejki bo wszyscy raptem bańki chcieli ![]() Witam!
![]() |
![]() |
#1683 | |
Zakorzenienie
|
No fakt...jestem zdecydowanie myslaca-powoli ostatnio... ![]() Cytat:
Poswiecenie rodzica nie zna granic... ![]() Witam ![]() koniki zrobione, cale stado stoi na szafce...jeszcze namioty... ![]() Robie dzisiaj po poludniu te chol...rne drzwi do saloonu...potrzebuje do tego duuuuzo gazet a ze zorientowalam sie, ze nie mamy zadnych to heja do kosza na papier nalezacego do naszego budynku... Oczywiscie wybralam idealny moment, kiedy wszyscy rano wychodza do pracy wiec mieli bardzo zaintrygowane miny widzac mnie wiszaca do polowy w kontenerze (wredne gazety byly na samym dnie... ![]() ![]() ![]() U André same emocjonujace dni ostatnio - w tamtym tyg. byli z przedszkolem z wizyta u strazy pozarnej a potem na drugi dzien straz przyjechala do przedszkola, potem robili te konie na festyn wiec dzieciaki juz galopuja i sa totalnie happy, dzisiaj sa w lesie, w sobote festyn, potem mamy przez kilka weekendow pod rzad urodziny maluchow... ![]()
![]() |
![]() |
#1684 | ||
Zakorzenienie
|
Prawda?
O, tu mamy kolejny przykład: Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1685 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#1686 |
Zadomowienie
|
Hey. Wpadam na chwilkę bo zaraz do endokrynologa na wizytę jadę. Wyniki na szczęście ok, trchę się bałam ale biore regularnie tabletki więc nie powinno być żadnych niespodzianek.
Wiki ma anginę, w poniedziałek dostał antybiotyk a dziś rano jeszcze miał temperaturę 38,5. Jak jeszcze jutro dostanie temperaturę to musimy znowu iść do lekarza i pewnie dostanie coś mocniejszego ![]() ![]() ![]() Ciekawe co będzie dziś w nocy ![]() Szykuje szykuję, całą kolekcje: 50, 30,20 i 10 ![]() Kolega z przedszkola Wikiegon ma 6 miesięcznego braciszka i od momentu urodzenia nie to dziecko. Jest niegrzeczny, bije dzieci, sika w majtki. Mają iść z nim do psychologa. Także musisz jakoś teraz też na Wojtusia zwracać większa uwagę tylko wiem, łatwo mi się mówi. Ale może akurat się uda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1687 |
Zakorzenienie
|
dziś sucho, oby tak zostało.
jutro idziemy do chirurga w sprawie zaparć. trzymajcie kciuki
![]() |
#1688 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1689 |
Zakorzenienie
|
ja też podejrzewam że coś przez psychikę. ale wolę skontrolować. usg nie miał jeszcze, ma na koniec lipca, ale podejrzewam że jutro chirurg wyznaczy wcześniejszy termin.
![]() |
#1690 |
Zadomowienie
|
Jejku co za dzień
![]() ![]() ![]() Edytowane przez katekatee Czas edycji: 2013-06-06 o 09:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1691 | |
Zakorzenienie
|
Gocha - powodzenia!
Cytat:
Ja tez uważam ze tydzien to za mało, tym bardziej że dwa taniej relatywnie wychodzą... No, Kochana ale co Zakopane tutaj porównujesz... inna bajka ![]() Tam to ja bym mogła z m-c siedziec w malej chatce i caly dzień chodzić po górach - oszczędnie. A tu macie exotic i jeszcze driny przed Wami beda stawiać - inny urlop nie ma co porównywać ![]() Co z Wikim - idziecie na zmianę antybiotyku?
...najmniejsze państwo świata Obok biegnie czas, lecz nas to nie dotyczy... ![]() ![]() Syzyf była kobietą ![]() Edytowane przez konspiracja Czas edycji: 2013-06-06 o 10:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1692 | |
Zadomowienie
|
Jeszcze właśnie do mnie teście przyjechali
![]() ![]() ![]() Cytat:
A co do wczasów to Konspi myśmy rezerwowali w grudniu i wtedy jeszcze nie było wylotów podanych, wogóle to takie impulsywne i nieprzemyślane było bo potem okazało się że KOS nie wiem dlaczego jedną z najdroższych wysp jest. A co to dla mnie za różnice na jakiej wyspie się będę opalać i odpoczywać bo w te 6 dni to raczej za dużo nie pozwiedzam, zresztą szczerze mówiąc to ja tam w innych celach niż zwiedzanie jadę ![]() Mam trochę nauczkę na przyszłość. No ale też z drugiej strony bałam się z Wikim na dwa tygodnie jechać bo on generalnie takim domatorem jest, w tamtym roku w Zakopcu go 4 dni musieliśmy prosić żeby spał w pensjonacie tak naprawde przyzwyczaił się dopiero wtedy jak już mieliśmy wracać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1693 |
Zakorzenienie
|
Hej
Własnie Katee mi się za bardzo Kos nie podoba z tego, co patrzyłam tak szczerze. My też mamy wylot o 13.55 a powrót o 18.55, czyli w domu około 22 będziemy : Konspi mi lecimy w niedziele a o godzinach wylotu dowiedziałam się dopiero we wtorek... Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2013-06-06 o 11:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1694 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My szczerze mówiąc na godziny wylotu patrzymy zawsze po tym jak na Rodos lecielismy dokładnie w porze drzemki .... ![]() Wiecie co sie działo... na odprawę nas puścili bez kolejki taka syrena była... ![]() Cytat:
To nie wiem w jakich Wy biurach rezerwujecie. Ja teraz szukam na 08-09 i juz są podane godziny wylotu...
...najmniejsze państwo świata Obok biegnie czas, lecz nas to nie dotyczy... ![]() ![]() Syzyf była kobietą ![]() Edytowane przez konspiracja Czas edycji: 2013-06-06 o 11:18 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1695 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Napewno w dwóch róznych, Katee pisała w klubie z jakiego biura ma. Ja mam z innego tez ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1696 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez sie zastanawiam ![]() Ja tez zawsze widze godziny wylotu i przylotu ![]() Cytat:
My przerobilismy juz latanie w porze drzemek, karmienia, spania, nawet w chorobie z goraczka itp....Takze chyba nic mnie juz nie zaskoczy...A po tym pamietnym locie do Lizbony, kiedy to maly plakal naprawde doklanie od startu do wyladowania to nie moze byc juz nic gorszego... ![]() My jedziemy w tym roku do Chorwacji i piszac "jedziemy" mam na mysli dokladnie jazde samochodem ![]() Tz ma dwa tyg. wolnego, hotel mamy zarezerwowany na tydzien a pozostaly tydzien na droge...zahaczymy po drodze o kilka miast, moze Budapeszt, Wieden, Praga... ![]() Witam ![]()
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2013-06-06 o 11:37 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1697 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale jak mam możliwośc to staram sie po prostu eliminować czynnik ryzyka... ![]() Cytat:
![]() Starsznie dużo ludzi sie w tym roku na Chr szykuje w związku z podwyżką cen biur podróży...
...najmniejsze państwo świata Obok biegnie czas, lecz nas to nie dotyczy... ![]() ![]() Syzyf była kobietą ![]() Edytowane przez konspiracja Czas edycji: 2013-06-06 o 12:00 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1698 |
Zakorzenienie
|
KARENIEN fajny pomysł z tym 'zachaczaniem" po drodze
![]() Bylismy u chirurga, zbadała go doodbytniczo, móiw że ma duże zalegania, dostał jakiś nowy lek, mamy zmienić dietę, czyli duuużo błonnika :/ nie wiem jak to będzie bo on jest przeokrutnym niejadkiem. Mówi że to często przypadłość u dzieci w tym wieku i że to na pewno minie ale trzeba nad nim pracowac. nauczyc go regularnnych wypróżnień i innej diety :/
![]() |
#1699 |
Zadomowienie
|
Gocha, dobrze, ze juz po wizycie, na pewno sie poprawi
![]() a jak Ewunia? ale fajnie macie dziewczyny z wakacjami, my w tym roku, jak to sie mowi u mojej babci w tarnowie, pojedziemy najwyzej "do azot i nazod" ![]() a jak sie maja ceny w chorwacji do tego, ze ten kraj ma wejsc (chyba w lipcu) do UE? mi sie marzy chorwacja, ale jak pomysle o kamienistych plazach i ewentualnych kamykach ladujacych u Nati w buzi, to mi sie odechciewa ![]() dziewczyny uzywacie moze masla shea? u nas bardzo pomoglo Natce na skore. jest swietna inicjatywa- maslo prosto od kobiet z Ghany mozna zamowic bezposrednio na facebooku, lub na stronie u pani Karoliny: http://sheashea.pl/pod1.php lub u pani Kasi, o tu: https://www.facebook.com/KobietyZWisdapWGhanie
Maja jest z nami od godziny 1.40 dnia 18.11.2009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Majusia http://www.suwaczki.com/tickers/1usaqps60jfvd5cq.png Natka 16.06.2012 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez asioczka Czas edycji: 2013-06-06 o 13:18 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1700 | ||
Zakorzenienie
|
Zaprawieni w boju... ![]() Cytat:
Znaczy, ze chorwacja jest tansza? Tych tlumow sie wlasnie obawialam i szczerze to przez to wlasnie wzbranialam sie przed tymi rejonami juz od kilku lat (malza dawno juz tam ciagnie...), bo ja nie znosze takich turystycznych miejsc ![]() ![]() ![]() Cytat:
Mam nadzieje ![]() ![]() To czeka cie zadanie z dopasowaniem diety ![]()
![]() |
![]() |
#1701 |
Zakorzenienie
|
Ewcia ok ( odpukać ).
![]() |
#1702 |
Raczkowanie
|
Cześć mamuśki!
![]() Macie może sprawdzone przepisy na lody/sorbety owocowe? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1703 | |||
Zadomowienie
|
Hejka.
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1704 | ||
Zakorzenienie
|
No raczej tak
![]() Jak się jedzie autem, rezerwuje apartament samemu i najczęściej we wlasnym zakresie żarełko organizuje to tak. Najczęściej tak podrózuje się do Chorwacji i do Włoch. Biura podrózy niestety w tym roku bardzo ceny podniosly. Większośc moich znajomych i u malża własnie w Chorwację w tym roku celuje. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Teraz gdzie sprawdzam na sierpień i wrzesien to wszystko mam podane. Asioczka - inicjatywa świetna. Ja to bym nawet chciała żeby Bąbel miał gdzie do dziadkow pojechać... ![]()
...najmniejsze państwo świata Obok biegnie czas, lecz nas to nie dotyczy... ![]() ![]() Syzyf była kobietą ![]() Edytowane przez konspiracja Czas edycji: 2013-06-06 o 20:46 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1705 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#1706 |
Zakorzenienie
|
Gocha, tylko z blonnikiem uwazajcie, bo on potrzemuje bardzo duzo wody... w przeciwnym razie efekt bedzie odwrotny do oczekiwanego.
![]() |
#1707 |
Zakorzenienie
|
no widzisz - tego nie wiedziałąm
wczoraj zjadł dużo winogrona i dwa kiwi i ... poszło. Oby tak było codziennie
![]() |
#1708 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
z czasem na pewno sie wszystko unormuje ![]()
![]() |
![]() |
#1709 | ||
Zadomowienie
|
Co za pogoda
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Powiedziałam wczoraj tżtowi... się ucieszył ![]() Dziś przychodzą walizki, zamawiałam na necie bo jakby miała czekać aż znajde czas żeby pojechać i je kupić to bym pewnie została bez ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1710 |
Wtajemniczenie
|
z tymi kupami to maskara - Grześ ma problem bo on nie chce, a kupa chce i tak gania, choć ostatnio jest co raz lepiej i robi, ale ile gadania, proszenia i płaczu, a radości jak juz wyląduje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:30.