Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15! - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 16 części mam lipcowo-sierpniowych 2013?
Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013, cz.16 ! 8 13,33%
Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, cz.16! 27 45,00%
Coraz niżej nasze brzuchy, już wychodzą z nich maluchy!- Mamusie VII-VIII 2013 cz.16! 20 33,33%
jedzcie truskawki i czeresnie dziewczyny bo nie znamy dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! 2 3,33%
Golcie kapy dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! 3 5,00%
Głosujący: 60. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-07, 12:12   #2071
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!

Karolajn: kasa na koncie to zdecydowana poprawa humoru!

Mela: jakos przed 35tc, mi tak jak czarownicy lekarz powiedział na ostatniej wizycie że juz ok... wszystko jest. Super, że masz taką siostrę, która wpatrzona w Małgosię)

Magolina: dziękuję, właśnie mi to dzisiaj od rana chodzi po głowie, bo mi napisała raniutko..a chociaż jest silna babeczka to widzę że jest rozwalona emocjonalnie i nie wiem jak jej pomóc...(

Envl: twarda jestes! tak 3mać!

Cynamonku
: super, że już tak niewiele do końca wyprawki zostało...

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-07, 12:13   #2072
sarna405
Zadomowienie

Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!

Witam pisząc z telefonu.
Pogoda sie poprawila w końcu.
Juz po wizycie hemoglobina ciągle niska 11.3
HBsAg ujemny
I dzidzia cały czas jest nisko głowa do dolu mam więcej leżeć bo jeszcze 2 miesiące przede mną.
Gratuluje tc. Juz nie które z nas zaraz sie rozpakuja.
Co do prasowania tez na siedząco prasuje.
ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego sie
pragnie."
sarna405 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-07, 12:14   #2073
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Fiazo: noo taki ewidentnie zaręczynowy oby ukochana się zgodziła..

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-06-07, 12:15   #2074
fiazo
Zakorzenienie

idę obiadek jeść, dziś u mnie to samo co wczoraj czyli spagetti

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-07, 12:16   #2075
jakierka
Zadomowienie

Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!

Przelecialam na szybko to, co zdolalam.

Oliath, bidulko, moze mniejszym zlem bedzie odstawienie tych zastrzykow, bo o ile dobrze zrozumialam to wlasnie one spowodowaly taka realcje?? Kurcze, ty to sie nacierpisz! Nawet nie wiem jak Cie wesprzec

Idzia, to chyba najsmutniejsze info ostatnich tygodni. Tak bardzo mi przykro, ze stracilas kolezanke, a maz stracil zone Nie jestem w stanie wyobrazic sobie tak potwornego bolu, bo nawet ukaranie lekarki nie przewroci tej rodzinie szczescia

En, mam nadzieje, ze Twoj TZ sie opieta. Dziecko juz jest w drodze i zasluguje na milosc zarowno od matki, jak i OJCA. Mam nadzieje, ze to do niego dotrze, bo rano swym zachowaniem i Ciebie i dziecko.

Perse, za pobyt w szpitalu. Postaraj sie byc dobrej mysli i pamietaj-jestes pod opieka lekarzy i wszystko bedzie dobrze

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-06-07, 12:16   #2076
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
pierścionek coś w stylu takim jak te dwa, on wziął z białego złota i jej się tego typu podobały
http://allegro.pl/czarujacy-pierscio...303533189.html

http://allegro.pl/zloty-pierscionek-...242566827.html
Delikatny jak mniej więcej w takim stylu, bardzo ładne

Cytat:
Napisane przez sarna405 Pokaż wiadomość
Witam pisząc z telefonu.
HBsAg ujemny
I dzidzia cały czas jest nisko głowa do dolu mam więcej leżeć bo jeszcze 2 miesiące przede mną.
za wizytę i oby maluch się trochę do góry podniósł!
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-07, 12:18   #2077
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Witam pisząc z telefonu.
HBsAg ujemny
odpoczywaj kochana

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
Fiazo: noo taki ewidentnie zaręczynowy oby ukochana się zgodziła..
zgodzi się bo już powoli o ślubie rozmawiają, wstępnie chcą październik

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-07, 12:18   #2078
cynamon_owa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
CYNAMONKU, zanim sięstąd ewakuuje na trochę to żem Cię chciała ucałować
myślę, że mój humor to jednak pogoda, bo spałam w miarę dobrze a tu teraz oczy sięzamykają, na dworze 21 st i jakoś tak dziwnie zawiesiście czyli albo jakaś burza albo deszcz się zbliża.
Co do wyników, to jeszcze liczę na dobre. W moczu ostatnim były bakterie i teraz pytanie czy to te złe bardzo czy nie... poczekam do jutra albo do poniedziałku i zacznę panikować
Napisz jak Twoje zdrowie, czy Ci lepiej?
Jak mężowskie ciacho???
U mnie pierwszy raz od kliku dni zrobiło się chłodniej- ostatnio mieliśmy szałowe 18stopni a dzisiaj 12 i nawet udało mi się ugiąć na stopach żeby pościel do pralki wrzucić - takiego powera dostałam
Co do bakterii to się nie przejmuj- albo zacznij sobie pić może Żuravit (?) tak jak madi piła niedawno

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
Tym razem cynamonek nie miał mi nic do napisania.. a tak siebie szukałam wśród nicków
Powiem Ci, że cały elaborat machnęłam odnośnie relacji z naszymi TŻ w nawiązaniu do Twojej wypowiedzi odnośnie seksu ale go skasowałam
Przytulam Cię mocno, przepraszam, że Cię ominęłam
Poprawię się następnym razem

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
nie wiem czemu, ale przyszło mi do głowy Drużyna Pessara

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
Cynamonek to zawsze ma do napisania prawie każdej z nas
Wiesz kochana.. ja po prostu chcę żeby on przejrzał na oczy, żeby już wszystko było dobrze, a nie jednego dnia dobrze, a na drugi znowu kłótnia.. już mam serdecznie tego dosyć
Ale koniec o mnie- lepiej opowiadaj ile masz tych ciuszków, bo skoro prasowałaś to i pewnie liczyłaś
Cały czas poza tym myślę przez Ciebie od paru dni o kapuśniaku
Wydaje mi się, że tak jak Dziewczyny wspomniały Twój TŻ mógł sobie uświadomić, że Bezik jest taki "namacalny", że to już, za chwilę, teraz.
Ale i tak nic nie usprawiedliwia tego co powiedział- bo Ty też możesz się przecież czuć zagubiona i to mimo wszystko na Ciebie spadnie większość obowiązków związanych z pierwszymi miesiącami życia Maluszka...

Co do kapuśniaka to działaj Ja muszę dokupić koncentrat pomidorowy i znowu będziemy mieli powtórkę z rozrywki

A odnośnie ciuszków to nie wiem ile wszystkiego jest- liczyłam tylko skarpetki (13par) bo są tak małe, że wpadały mi od razu po włączeniu pralki między bęben pralki i bałam się żeby mi ich podczas wirowania pralka nie zassała No ale ja trochę leniwa się zrobiłam ostatnio więc prałam ubranka do 6 miesiący żeby później nie musieć tego robić dlatego sporo nam tego wyszło

cynamon_owa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-07, 12:20   #2079
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

sarna: brawa za wizytę! a hemo nie taka zła

fiazo: piękny miesiąc na ślub))

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-06-07, 12:22   #2080
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
pierścionek coś w stylu takim jak te dwa, on wziął z białego złota i jej się tego typu podobały

bardzo ładne jeden nawet podobny do mojego

Cytat:
Witam pisząc z telefonu.
HBsAg ujemny

według mojego lekarza hemo była by ok sama taka mam

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-07, 12:23   #2081
magolina
Wtajemniczenie

Cytat:
nie wiem czemu, ale przyszło mi do głowy Drużyna Pessara
To jak Drużyna Pessara to ja mogę z Ona przewodzić

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
t
I sobie troszke popłakałam... i moze jeszcze troche poplacze to sie oczyszcze

Mi też się dzisiaj zbierało na płacz, ale powiedziałam sobie, że nie będę.

Cytat:
kłótni ciąg dalszy, bo nie dotarło wczoraj do niego to co powiedzialam. Akurat od wczoraj kłócimy się głównie o psa bo znowu chciał go oddać do rodziców przed wystawą mimo, że mi obiecywał, że nie odda i Wam nawet o tym ostatnio pisałam, na co ja mu powiedziałam dzisiaj, ze pies nigdzie nie jedzie, a on: "jak pies nie pojedzie to zobaczysz " no to mu powiedziałam, że jak dla mnie moze sobie wsadzić takie groźby, bo na mnie absolutnie nie działa szantaż emocjonalny. Powiedziałam, że jak chce to się może wyprowadzić, bo pies jest dla mnie tak samo ważny jak dziecko i nie mam zamiaru mu ustąpić. W koncu pies nie pojechał, no ale juz wiem ze milczące dni i kłótnie będą, no bo nie postawił na swoim.
Trudno, niech się zacznie ze mną liczyć, bo nie żyjemy w Arabii Saudyjskiej, gdzie kobieta jest zerem, a mężczyzna guru.
Bardzo dobrze En, bo jak sobie od początku dasz to potem będziesz na stare lata - przynieś, podaj, pozamiataj i spier...j.

Cytat:

Bardzo ładne - klasyczne

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość

Magolina: dziękuję, właśnie mi to dzisiaj od rana chodzi po głowie, bo mi napisała raniutko..a chociaż jest silna babeczka to widzę że jest rozwalona emocjonalnie i nie wiem jak jej pomóc...(
być przy niej i wspierać - jak będzie chciała się wyżalić to wysłuchać a jak pomilczeć to pomilczeć z nią

Cytat:
Witam pisząc z telefonu.
HBsAg ujemny
W takim razie oszczędzaj się i odpoczywaj, żeby dzidzia za wcześnie na świat się nie wyrywała
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-07, 12:23   #2082
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cynamon_owa Pokaż wiadomość
Co do kapuśniaka to działaj Ja muszę dokupić koncentrat pomidorowy i znowu będziemy mieli powtórkę z rozrywki

A odnośnie ciuszków to nie wiem ile wszystkiego jest- liczyłam tylko skarpetki (13par) bo są tak małe, że wpadały mi od razu po włączeniu pralki między bęben pralki i bałam się żeby mi ich podczas wirowania pralka nie zassała No ale ja trochę leniwa się zrobiłam ostatnio więc prałam ubranka do 6 miesiący żeby później nie musieć tego robić dlatego sporo nam tego wyszło
e tam, jak sama robię jedzenie to potem nie mam ochoty go jeść specjalnie, mimo, że dobrze gotuję, ale wolę kogoś karmic niż siebie ale mamę poproszę o kapuśniak, ona robi najlepszy na swiecie to mi zrobi

ja też będę prała wszystko co mam, zeby od razu miec

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-06-07, 12:24   #2083
magolina
Wtajemniczenie

Aaaaa jeszcze cynamonowa kochana barwa za piękne nadrobienie spamu
Stary 2013-06-07, 12:24   #2084
Anulka_p
Zakorzenienie

Muszę się pożalić, że od wczoraj czuję się jak w I trymestrze ciąży. Jestem senna. Kiedy tylko moja głowa poczuje coś miękkiego, to od razu zamykają mi się oczy. Od dwóch dni dobrze śpię, ale i tak czuję się niewyspana i wiecznie zmęczona. Mam mega lenia i marudzę bez przerwy. Piersi mnie jakoś zaczęły boleć. Szczególnie sutki. Miewam nawet mdłości. Jakbym "cofnęła się z ciążą w rozwoju."
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-07, 12:24   #2085
Charlize89
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
Od kiedy nasza córka dostała imię to wszędzie TZ słyszy imię Maja na ulicy. A chyba nie był w pełni świadomy wybierając je ze jest to popularne imię...
I nie do końca mu to pasuje
No właśnie, tak to jest z imionami. Dlatego ja przy wyborze staram się unikać. Sama przezyłam koszmar ze swoim imieniem. W mojej klasie była zawsze 5-6 osob z tym samym imieniem co ja. Nie znosiłam tego!

Cytat:
Powiedziałam mu ze w obecnej formie nie widzę przyszłości dla nas, a on na to ze nie ma ochoty ze mną dzisiaj w ogóle rozmawiać..
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Przykro mi En, że twój TŻ się tak zachowuję. Trzeba mu porządne lanie spuścić, aby się wziął w garść.

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Bry.

Pozno sie witam dzis, bo bylam w labku rano na morfo i moczu - wieczorem powinnam miec wyniki w podgladzie online.
Pelna kultura w Luxie - ciezarne poza kolejnoscia
Nie wiem, co Wy tak narzekacie na ludzi w komunikacji miejskiej, mi wszyscy ustepuja miejsca, a jak mi dowod spadl na glebe, trzech dzentelmenow na wyscigi podnosilo. Takie europejskie moje miasto Wroclove

Zeby Was troche obrzydzic z rana - tak wygladam po 2 dawkach sterydow i 4 dawkach wapna, bez clexane wczoraj. Moze ja slepa jestem, ale zdaje mi sie, ze DUZO gorzej . Ze sie swiece to wina masci, bo tlusta jest.

En, mialam napisac Ci wczoraj - dobrze powiedzialas. Czasem przychodzi moment, ze trzeba postawic sprawe na ostrzu noza, i twardo. Nie odpowiada Ci bycie ojcem i dojrzalym partnerem - pakuj sie i wyjazd, bo ja nie mam teraz czasu ani energii na twoje fochy i bolesne dorastanie.. Wiem, jak Ci ciezko i zle, nam marudz ile wlezie, w stosunku do TZ sprobuj moze byc zdystansowana, spokojna i bez wyrzutow. Mysle, ze bedzie jak u mnie - po kuble zimnej wody wydobedziesz z niego diament. Bardzo mocno w to wierze!

Mela, wybryk natury jestes, czytasz w myslach . Podjelam te decyzje wczoraj - w pn mam wizyte u gina i nie bede sie z nim juz klocic o szpital, jesli mnie skieruje, we wtorek/srode sie klade. Duzo zalezy od dzisiejszych badan i czy przez weekend polepszy mi sie ze skora i stopa czy pogorszy - a ze na dodatek i wczoraj i dzis bolesnie stawia mi sie macica, to jakby jest poza dyskusja, ze trza sie wziac za siebie i albo sie wyleczyc, albo urodzic wczesnie, albo jedno i drugie najlepiej...
O matko! Biedna jesteś, te plamy na brzuszku wyglądają nieciekawie. Trzymaj się kochana

Cytat:
Napisane przez malinka0525 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Na początek chciałam zaspokoić Waszą ciekawość. Nie urodziłam jeszcze. Skurcze po prysznicu ustały. Jak się położyłam spać to jeszcze dwa miałam, a później to nie wiem bo zasnęłam

A teraz idę nadrabiać
A tak liczyłyśmy na opis z porodówki. No nic...czekamy dalej cierpliwie.

Chciałam was dalej nadrabiać, ale się nie da. Spamujecie niemiłosiernie.
Musiałabym cały dzień spędzić przy lapku a dom by zarósł brudem.

Piorę dzisiaj rzeczy Anulki. Mam proszek Biały Jeleń hipoalergiczny do białego i o matko, białe ciuszki wyszły z prania śnieżnobiałe, jak nówki. Szok. Moja mama też w szoku. Teraz ładnie schną na dworze. Pogoda dzisiaj idealna do prania.

A przyznam się szczerze, że dzisiaj od tego gorąca, to aż mi się słabo zrobiła, ledwo do sypialni doszłam, bo bym fiknęła na podłogę. Czarno przed oczami. Brrrr.... a nogi mam tak spuchnięte już od samego rana, kostek nie ma widać.

Na TŻ się dzisiaj nie skarże, od ostatniej MEGA AWANTURY zrobił się milusi. Wykrzyczałam mu w twarz, że traktuje mnie jak darmowe taksi i mnie wcale nie kocha. Że jest ze mną tylko dla własnej wygody. Płakałam przy tym niemiłosiernie, że nie mogę na niego liczyć, bo ciągle piwkuje. A do szpitala pewnie i tak pojadę sama, bo pewnie nie będzie w stanie. Ale nabrał chłop pokory. Przeprosił mnie bardzo mocno, co się skończyło w sypialni Po pół roku przerwy, haha. Dostałam od niego nawet łososiowe róże wczoraj. Spędza ze mną teraz więcej czasu.

Mogłam mu to szybciej wykrzyczeć, ale jakoś nie potrafiłam, a wtedy coś we mnie pękło i musiałam to zrobić.
15.06.2012 Straciliśmy Naszego Aniołka (14tc)
30.07.2013 Narodziny Anulki
Charlize89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-07, 12:27   #2086
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czerwony_balonik Pokaż wiadomość
Tż właśnie dzwonił, jest z nią źle Trzeba czekac na konsultacje i wyniki badań, nadal wymiotuje i ciągle odpływa, traci przytomność co chwile, jest odwodniona, pod kroplówkami ciągle. Z tego co lekarz mówił, to zabieg usuwania tego torbiela przebiegł bez komplikacji i się wszystko udało, nie wiadomo narazie czemu jest tak źle nadal Boże,a mieliśmy wszyscy nadzieję,że już choć trochę lepiej od wczoraj
Jejuś trzymam żeby stan bratowej się poprawił

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
zanim Was nadrobie co naskorbałyscie od rana to Wam pokaze moje gotowe łóżeczko, przyszedł dzisiaj materacyk, posciel wyprana, wyprasowana i juz tylko czekamy na Zuzke
na scianach bedą jeszcze naklejki albo jakies inne ozdoby ale ja sie nie ruszam praktycznie z domu a chcialabym je zobaczyc i pomacac, no i tam gdzie wózek stoi w planach mamy szafeczke, ale kiedy TZt ja zrobi to ja nie wiem, chyba na roczek Małej (nie bedzie siedział w garażu jak jest tak zimno tez mi wytłumaczenie leniucha )

ide po kawke i biore sie za czytanie
SUper kącik

Cytat:
To na poprawę napiszę Wam o pozytywach

Brat zakupił pierścionek, będzie się oświadczał w poniedziałek

Ja wróciłam z łowami z lumpka zgadnijcie ile za to zapłaciłam
Super zakupy, a ceny powalające. Ja poszłam dzisiaj do mojego lumka i się zawiodłam, cena za body 18 zł przegięcie

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
kurcze nie ma jeszcze wynikow moje moczu na posiew, jak do wieczora nie będzie to pewnie coś się tam hoduje czyli będzie antybiotyk...
Ale z tego co mi się wydaje to na posiew moczu czeka się parę dni, bo oni sprawdzają czy coś się nie wyhoduje

Cytat:
Napisane przez cynamon_owa Pokaż wiadomość
Dz
No i witamy się w 35tc

A ja mam dzisiaj wyjątkowo dobry humor, ale to raczej dlatego, że w końcu zawitało do mnie słoneczko
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-07, 12:27   #2087
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Muszę się pożalić, że od wczoraj czuję się jak w I trymestrze ciąży. Jestem senna. Kiedy tylko moja głowa poczuje coś miękkiego, to od razu zamykają mi się oczy. Od dwóch dni dobrze śpię, ale i tak czuję się niewyspana i wiecznie zmęczona. Mam mega lenia i marudzę bez przerwy. Piersi mnie jakoś zaczęły boleć. Szczególnie sutki. Miewam nawet mdłości. Jakbym "cofnęła się z ciążą w rozwoju."
Może znowu zaciążyłaś w trakcie hahahha

Cytat:
Napisane przez Charlize89 Pokaż wiadomość
A przyznam się szczerze, że dzisiaj od tego gorąca, to aż mi się słabo zrobiła, ledwo do sypialni doszłam, bo bym fiknęła na podłogę. Czarno przed oczami. Brrrr.... a nogi mam tak spuchnięte już od samego rana, kostek nie ma widać.

Na TŻ się dzisiaj nie skarże, od ostatniej MEGA AWANTURY zrobił się milusi. Wykrzyczałam mu w twarz, że traktuje mnie jak darmowe taksi i mnie wcale nie kocha. Że jest ze mną tylko dla własnej wygody. Płakałam przy tym niemiłosiernie, że nie mogę na niego liczyć, bo ciągle piwkuje. A do szpitala pewnie i tak pojadę sama, bo pewnie nie będzie w stanie. Ale nabrał chłop pokory. Przeprosił mnie bardzo mocno, co się skończyło w sypialni Po pół roku przerwy, haha. Dostałam od niego nawet łososiowe róże wczoraj. Spędza ze mną teraz więcej czasu.

Mogłam mu to szybciej wykrzyczeć, ale jakoś nie potrafiłam, a wtedy coś we mnie pękło i musiałam to zrobić.
Dobrze, że Twoj Tż stanął na wysokosci zadania i przeprosił, mam nadzieję, że będzie już tylko lepiej!

odpoczywaj jak masz takie mroczki przed oczami !!

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-06-07, 12:29   #2088
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-07, 12:30   #2089
magolina
Wtajemniczenie

Cytat:
No a może w ten sposób przygotowuje się Twój organizm już do porodu??? taka moja teoria

Cytat:
Napisane przez Charlize89 Pokaż wiadomość
.

Piorę dzisiaj rzeczy Anulki. Mam proszek Biały Jeleń hipoalergiczny do białego i o matko, białe ciuszki wyszły z prania śnieżnobiałe, jak nówki. Szok. Moja mama też w szoku. Teraz ładnie schną na dworze. Pogoda dzisiaj idealna do prania.

O widzisz dobrze wiedzieć że BJ do białego jest tak dobry
No i barwa dla Tż za ogarnięcie się oby mu tak juz zostalo.
Stary 2013-06-07, 12:31   #2090
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Może znowu zaciążyłaś w trakcie hahahha
Nie ma opcji. Mąż mnie nie chce!
Stary 2013-06-07, 12:32   #2091
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
To jak Drużyna Pessara to ja mogę z Ona przewodzić
no to mamy już przewodniczącą i zastępcę
Stary 2013-06-07, 12:33   #2092
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Nie ma opcji. Mąż mnie nie chce!
a kto powiedział, że Mąż?
Cytat:
no to mamy już przewodniczącą i zastępcę
jeszcze skarbnika trzeba ustalic hahahah

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-06-07, 12:34   #2093
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Anulka: przytul

Charlize: brawa do TZ-ta....wow naprawdę!

surka: dobrze, że masz dobry humor

---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

ja mogę byc skarbnikiem

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-06-07, 12:34   #2094
misiaczka555
Wtajemniczenie

Cytat:
Kolejna smutna na wątku
Dziewczyny, silne baby jesteśmy- do boju ze wszystkimi niedogodnościami życiowymi!
To ja też sie dzis zaliczam do smutasków
Cukier mnie zdolowal po drugim śniadaniu (133) i sie poryczalam i odechcialo mi sie wszystkiego. Najchętniej bym sie zakryla koldra i zniknęła dla swiata.

Ale potem wracając z Lidla pomyślałam sobie ze jestem głupia. Bo pozwalam zeby wynik głupiego cukru spowodował ze nie cieszę sie ze czuje sie dobrze w ciazy, ze nie leże w szpitalu, ze moje dziecko sie dobrze rozwija i jest zdrowe, ze mąż mnie kocha i mnie wspiera itd
Nie chce zeby mnie cokolwiek ograbilo z radości jaka daje mi moje malenstwo

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-07, 12:34   #2095
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
jeszcze skarbnika trzeba ustalic hahahah
a portal wizaż może robić za kronikarza
Stary 2013-06-07, 12:35   #2096
sarna405
Zadomowienie

Moze i hemo nie taka zła tyle ze norma jest od11 a ja mam nie wiele więcej. PERSE KCIUKI ŻEBY BYŁO DOBRZE. A co do mnie z leżeniem to muszę tylko nic mnie nie boli i jakoś czuje sie dobrze. Ale dla dziecka muszę sie oszczędzać.
ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego sie
pragnie."
sarna405 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-07, 12:38   #2097
Anulka_p
Zakorzenienie

Przyszła wypłata męża. Zadzwonił, nazwał mnie szpiegiem, bo na pewno już zdążyłam zajrzeć na jego konto i zacieram ręce. Co za...! Ale trzeba mu przyznać, że tak własnie zrobiłam. Rąk jednak nie ma co zacierać, bo zamówiliśmy płytki do kuchni i płyty na wykonanie mebli do salonu i jak to zapłacimy to zostanie na rachunki, życie i żadnych przyjemności.
Ale przynajmniej zrobię ostatnie już zakupy wyprawkowe dla Michasia. Zostały nam kosmetyki i apteczne rzeczy. Dowód mam do odebrania, rachunki popłacę, skończy się Liga Światowa, która dziś się rozpoczyna i będę mogła rodzić.

---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------

Cytat:
a kto powiedział, że Mąż?
Mąż mnie nie chce, to jaki inny świr by mnie teraz taką zechciał?! Poza tym ja to bym innego niż mój mężulek kochany nie chciała. Nie tylko dziś kiedy dostał wypłatę, ale każdego dnia.
Stary 2013-06-07, 12:38   #2098
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

misiaczka: super, ze podchodzisz w ten sposób!! naprawdę! to że są czasami schody i spadki (bądź skoki cukru) nastroju, to nie tak ważne jak to, że z maleństwem wszystko okey!

Sarna: jasne, odpoczywaj jak najwięcej
tak patrzę i jak będziemy tak lecieć z wątkiem, że żadne malenstwo nam się nie pojawi w tej części...

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-06-07, 12:40   #2099
magolina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość

Ale potem wracając z Lidla pomyślałam sobie ze jestem głupia. Bo pozwalam zeby wynik głupiego cukru spowodował ze nie cieszę sie ze czuje sie dobrze w ciazy, ze nie leże w szpitalu, ze moje dziecko sie dobrze rozwija i jest zdrowe, ze mąż mnie kocha i mnie wspiera itd
Nie chce zeby mnie cokolwiek ograbilo z radości jaka daje mi moje malenstwo
No i takie myślenie mi sie bardzo podoba

Cytat:
Przyszła wypłata męża. Zadzwonił, nazwał mnie szpiegiem, bo na pewno już zdążyłam zajrzeć na jego konto i zacieram ręce. Co za...! Ale trzeba mu przyznać, że tak własnie zrobiłam. Rąk jednak nie ma co zacierać, bo zamówiliśmy płytki do kuchni i płyty na wykonanie mebli do salonu i jak to zapłacimy to zostanie na rachunki, życie i żadnych przyjemności.
Ale przynajmniej zrobię ostatnie już zakupy wyprawkowe dla Michasia. Zostały nam kosmetyki i apteczne rzeczy. Dowód mam do odebrania, rachunki popłacę, skończy się Liga Światowa, która dziś się rozpoczyna i będę mogła rodzić.
za kaskę, mój Tż też dzisiaj dostał przelew
Ja też czekam na LŚ dzisiaj Brazylia
Stary 2013-06-07, 12:40   #2100
idzia111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arrabbiata Pokaż wiadomość
Ej właśnie przypadkiem się natknęłam na info o zwyciężczyni tap madl- kurde on ma identyczne wymiary jak ja przed ciążą:
173 cm, 58.5 kg, 86-63-97....
nie no, w biodrach miałam nawet mniej bo 93.....
a i tak zawsze mówiłam, że gruba jestem.

Ale po porodzie chcę dojść do swojej wagi z dnia ślubu 2 lata temu- 55kg
o jaka laska z Ciebie, wow
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości