|
|
#4891 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XLIX
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4892 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ja sie nie dziwie
![]() kurde gdzie on tego kleszcza złapał?
|
|
#4893 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nie wiemy, bo to było w czasie kiedy chodził w długich spodniach. Zwykłe ugryzienie na udzie. Dopiero po 2 tygodniach zaczęła się wokół tego skóra zaczerwieniać i potem rumień robić. Zaczynam schizować, że zapalenie gardła i teraz kolejne przeziębienie to pierwsze objawy
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4894 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Parabelka chyba wybyła, a przydałoby się, żeby cosik więcej może napisała na ten temat. Cytat:
Znad zatkanego nosa
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2013-06-06 o 22:21 |
|||
|
|
|
#4895 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
mnie lekarz powiedzial ze przy rumieniu nawet nie robi soe testów bo rumien jest pewnym 100 proc objawem. oczywiscie jesli to jest ten prawdziwy rumień. no i dobrze jak jest bo mozna od razu leczyc no to dużo gorzej, bo mozna 20 lat zyc i nie wiedziec o borelce, aż ci zezre układ nerwowy ,a tak to antybiotyk i bardzo duza szansa na pozbycie sie
|
|
|
#4896 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Po ugryzieniu był różowy ślad, potem strupek, który po jakiś 10 dniach odpadł.
|
|
|
|
#4897 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() i didu na zielonąszkołę nawet nie dałam sprayu a był nad morzem
|
|
|
#4898 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#4899 | |||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Pojęcia nie macie jak to przeszkadza w pracy Cytat:
Cytat:
boskie! Cytat:
![]() Cytat:
Wcześnie zauważyliście, będzie dobrze Jeszcze mi przyszło do głowy - podobne czerwone kręgi daje tzw. ringworm, który nie jest żadnym wormem tylko grzybkiem, poszukaj zdjęć, może to raczej to? Trzymaj się ![]() Psiaki w centrum miasta potrafią złapać, wcale się nie trzeba specjalnie starać A myslałaś, że kiedy są?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2013-06-06 o 22:43 |
|||||
|
|
|
#4900 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatemu mam panikę w tym temacie kleszczowym i robie sobie przegląd non stop unikam zieloności nei chadzam po lasach serio ejstem przewrażliwiona ale mam to zakodowane Cytat:
napisz didu by se kupił tzn po jednej sztuce, tak żeby móc przez drugie okno wyjrzeć lub coś wyrzucić
|
||
|
|
|
#4901 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale bedzie dobrze, nie martw sie ![]() myślam ze są jak jest ciepło ![]() idiotka ze mnie ![]() na szczescie znam skuteczny odstraszacz , no ale przeciez nie bede nim psikac całej rodziny codziennie? ![]() ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Cytat:
ale did juz wrócił jakis czas temu ![]() ale jaki masz sprey? dzialający? wg mnie działa tylko ultrathon , no i w tamtym roku w Obi mieli spray w deet-tez działa
|
|
|
#4902 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dzięki za pocieszanie
Chyba przez to wszystko zapomniałam napisać, że M. dostał awans czyli wyższy stopień i we wrześniu jedzie na 2 miesiące do Dęblina- odpocznę trochę
|
|
|
#4903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no mam deet - ale ja tak unikam miejsc zakleszczonych, żeby nie musieć się sprejować sprejuję only jak mnei czeka starcie z jakomś zieleniom do lasu nie wejdę a w górach jak jeździłam to sprejowałąm - ale to 5 dni więc luuz na co dzień nie łażę po parkach skwerach ani innych trawiastych badziewiach - preferuję piach w domu jeśli jestem na powietrzu to siedzę albo na betonowym tarasie albo na brukowanym placu z dala od traw trzymam dystans ,a i tak mogę dostać od kotha lub psa ale jutro jadę po nowe krople
|
|
|
|
|
#4904 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wystarczy,ze raz spożnilam się o kilka dni z zakropieniem antykleszczem zwierzow, a jednemu kocisku ojciec wywlekl 9 sztuk tego paskudztwa.... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
] Cytat:
Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2013-06-06 o 23:11 |
||||
|
|
|
#4905 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja mieszkam 3 metry od parku... ![]() ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- macie ![]() zwłaszcza jak usiłuję cos wyegzekwować od 70 letnich inżynierów co to Hute budowali ![]()
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4906 |
|
Zakorzenienie
|
wiem właśnie - kiedyś Ci tego zazdrościłam bo jak na osiedle to idealny masz widok z okna - tak, ja zapamiętuję takie obracki
![]() ja od prywatnych lasów sąsiadów kilka metrów, ale na szczęście mam piękny widok a jednak jestem poza, nie muszę przechodzić - no i na sosnach kleszczy nie ma. Tylko mają też olbrzymie lipy wchodzące do nas- no ale jak mówię - trzymam dystans - te kilka metrów to jednak dystans. |
|
|
|
#4907 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
no to przecież potencjalnie każdy może to mieć, ludzie pałętają się po lasach i parkach i się przecież nie oglądają po powrocie czy coś na nich nie siedzi, np. mnie w życiu do głowy by coś takiego nie przyszło, a może miałam już kleszcza sto razy i boreliozę bez tego rumienia?czy naprawdę muszę pisać? bo jak zaczynam sobie przypominać to
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#4908 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślałby człowiek ze jak się ubierze porządnie to nic nie złapie, a tu nawet spodnie długie nie pomogły...ale antybiotyk pomoże na pewno Cytat:
Brrrr, rozmowa o kleszczach mnie zamroziła Znad kawy
|
||
|
|
|
#4909 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Słowem wyniszcza słonce i praca Słonce jest potrzebne dla zdrowia (wit.D) wiec trzeba rzucić pracę ![]() 2. No ja mam w pobliżu też same rolniki i oborniki (ups! hodowców bydła) 3. Uspokoiło mnie to bo zawsze mnie to jakoś dręczyło ze źle z tym moim się filtrowaniem jak tylko 1/3 porcji ma mnie się mieści. Choć ja nie filtruje sie antyzmarszczowo (ja filtry stosuje bo jak jakiegoś pryszcza naświetli mi słoncze to zostaje po nim ciemna brązowa plama). Khe, khe Tu jestem Tu jestem ![]() I moja didka tez techniczna. Bedzie dobrze Cytat:
![]() Jade do klienta coś robić a ten mi wypala ze spodziewał się kogoś z większym doświadczeniem (no bo 15 letnie doświadczenie to mało). No a potem jak dzwonią do firmy to chcą kogo innego niż tą młodziutka panią z dziecinnym głosikiem. ---------------- Fitam!
|
|
#4910 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
istnieje niesttey, całe fora o tym są ,problem tylko taki ze testy na borelioze obarczone są duzym błędem
|
|
|
#4911 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakie były objawy? Moja jest pierwsza do pomagania Tżtowi przy czynnościach śrubkowo-młotkowo-kabelkowych itd ![]() Cytat:
![]() Znad kataru, bólu gardła i ogólnie doopnego samopoczucia ![]() Qrffa wlałam se olejek Olbas do soku przez pomyłkę
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#4912 |
|
Nindżopesz
|
Ale dają antybiotyki, potem badania i powinno przejść, nie ma się co niepotrzebnie stresować.
Moja znajoma z pracy miała nie leczoną boreliozę i złapało ją po dwudziestce, dość długo była na zwolnieniu ale wróciła zdrowa. |
|
|
|
#4913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja raz w życiu miałam kleszcza, zobaczyłam czarna kropkę na nodze jak się rano ubierałam, myślałam, że to strupek, odruchowo oderwałam i wyszedł cały, z główką. Miałam szczęście
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-06-07 o 10:45 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4914 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dziecko zbadalo 2 pediatrow, 3 dermatologow, wszyscy stwierdzili, ze to rumien wedrujacy, czyli borelioza. Mam skier do szpitala zakaznego i wieczorem po moim dyzurze jedziemy tam na badania.
Mam tylko nadzieje, ze nie bedziemy musieli tam zostawac na oddziale tfu tfu odpukac.
|
|
|
#4915 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
![]() Jesss niech mnie ktoś dziś zabije
|
|
#4916 |
|
Wtajemniczenie
|
Win - trzymam kciuki, oby się skończyło na antybiotyku, im wcześniej zauważone tym chyba lepiej. postraszyłyście mnie tą boreliozą, tyle razy miałam to paskudztwo, żadnych objawów chyba nigdy a przynajmniej uwagi nie zwracałam, bo i komary i meszki mi robią mega bąble, chyba pasowałoby się zainteresować tematem osobiście gdzies kiedyś w mondrej tiwi mówili, że kleszcze się przeniosły z lasów do miejskich parków i na trawniki, bo tu o niebo łatwiej o żywiciela niż w lesie, że wcale nie trzeba popylać między drzewami żeby toto złapać. ja do dziś nie mam pojęcia jak kleszcz mi się umiejscowił w pachwinie na karoli, było lato, ja w krótkich spodenkach wyskoczyłam po ojca na dwór pierwszy raz w tym dniu. po obiedzie z godzinkę, zachciało się mi i chuopu parę minut ten tego, i mało nie zemdlałam, jak mi powiedział ty chyba masz kleszcza o TU... już skubaniec rósł opity. wczoraj go nie było bo sprawdzaliśmy długo i dokładnie z racji pobytu w lesie. skont jak skoro biegłam po żużlowej drodze i skoszonym trawniku i dosłownie na kilka sekund wlazłam w trawę do kolan? nienawidze tego dziadostwa bardziej niż pajonkuf z wielkimi doopami ![]() Spoo - baw się topsze i daj znac potem, że przeżyłaś imprezę
|
#4917 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
i tak sobie myślę, że skoro testy są obarczone dużym błędem, skoro można mieć bezobjawowo ileś tam lat, itp.... to są dwie opcje - albo schizować, albo się nie przejmować, wybieram tę drugą ![]() Cytat:
a przy myciu... nie wiem jak innym, mi bez okularów raczej ciężko coś dostrzec edit: albo wymacać i jeszcze odróżnić od znamion na skórze...
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2013-06-07 o 15:30 |
|||
|
|
|
#4918 |
|
Zakorzenienie
|
Golden - no właśnie trawa do kolan
styknie im chyba kilka sekund brrrrr mam ciary serio - ja się od miesięcy oglądam ale boję się takich miejsc jak za uszami itp z tyłu że jak mnie chuop nie obejrzy to nie zauważym |
|
|
|
#4919 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() 2. stać to by Ci się nic nie stało, ale mogłoby nie smakować
|
|
|
|
|
#4920 |
|
Zakorzenienie
|
Winter
![]() A ja jutro z moim D. chyba pojadę na Acid Drinkers do łodzi, wstęp free ![]() gorzej, że potem nie mamy powrotu i jak się koncert skończy o północy, to będziemy czekać do 6 rano na pociąg
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-06-07 o 16:09 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.

a był nad morzem