|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 9
o nią może...? ale nie wiem na 100%
Pamiętam, że się dziewczyny śmiały, ze czasem tymi włosami (to znaczy ich przeróbkami i powiększaniem w PS) zagina przestrzeń
|
#3662 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Próbowałam tłumaczyć ale odpuściłam bo nie przekonam. Teraz to samo slyszę o dzieciach, że źle robię że chronię od słońca 11-15 i smaruję kremem bo powinny opaleniznę złapać. Cytat:
A co do mniejszej ilości pracy to na studiach mieszkałam głównie z prostowłosymi i widziałam jak mało im potrzeba żeby wygladac dobrze. |
||
|
|
|
#3663 | ||
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
.---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Cytat:
|
|
#3664 |
|
Konto usunięte
|
Nie jestem pewna ale chyba chodzi o nią
http://annaaaanna.blogspot.com/ Nie będe komentawać czy jest tu photoshop czy nie, bo nie chce żeby ten wątek nie podzielił losu tego o blogerkach, na ich temat lepiej milczeć. ![]() O widzę, że ktoś już mnie uprzedził. |
|
|
|
#3665 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
jak ma na zdjęciach rozpuszczone wyglada jak lew - ja czasem wyglądam jeszcze gorzej
|
|
|
|
|
#3666 | |
|
... choć nie Westwood
|
Cytat:
Choć inni mi właśnie zazdroszczą, że nic nie muszę z nimi robić. I to fakt.
|
|
|
#3667 |
|
Konto usunięte
|
Eee, nie ma czego zazdrościć. W ogóle nie robia na nich wrażenia żadne zabiegi, kombinacje czy finezyjne upięcia, robią co chcą
I mam czasem takie coś a'la piorun w rabarbar strzelił, a czasem wygladają całkiem całkiem.
|
|
|
|
#3668 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 9
Cytat:
Wysyłane z mojego SK17i za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#3669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Co do włosów...ja mam falowane czy tam kręcone (zależy, jak leży). Zawsze słuchałam ochy i achy, jakie ładne włosy . Problem ich był taki, że jak już miały w miarę zadowalającą mnie długość, to gdzieś połowa nadawała się w kubeł mimo dbania o nie. Takie jakieś kłaki miałam, że się niszczyły od patrzenia. Pewnie, jakby mi się mocno chciało i miała hopla włopsomaniackiego, to bym coś na to poradziła, ale mi się nie chciało aż tak. Teraz mam krótkie i może zapuszczę do ramion . Jak ścięłam pierwszy raz na krótko, to się nasłuchałam, że ojeeej nie będą się kręcić i jak ja wyglądam . Potem miałam wyrzuty sumienia, że mam krótkie i jestem maszkarą .
|
|
|
|
|
#3670 |
|
Konto usunięte
|
No, ostatnio mam wlosy na wiedźmę - dorzućcie do tego chroniczny bitch facei juz wiecie czemu niechętnie zaprasza się mnie na kinderbale
![]() Swoją drogą, moja eks autentycznie wyglądała jakby caly czas obmyślała plan zawładnięcia nad światem o.O Serio, mogłaby grać dowolny czarny charakter. |
|
|
|
#3671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wygląd na wiedźmę miałam, jak miałam włosy do połowy pleców i sobie zafarbowałam na czarno czy tam ciemny brąz (efekt końcowy był ten sam) . Nie dość, że potem byłam chora i biała, jak ściana, to jeszcze włosy jak piorun w rabarbar .
|
|
|
|
|
#3672 |
|
Konto usunięte
|
Ta emotka mi nie dorownuje, ma proste włosy
|
|
|
|
#3673 |
|
Zakorzenienie
|
Jak wyprostujesz, to będziesz się mogła chwalić emotką na swoje podobieństwo
.Dziwią mnie moi rodzice hejterko komentujący ubiór sceniczny wykonawców na top trendach . Niech każdy wygląda, jak lubi i nie widzę sensu jakoś hejtować. Rogucki (?) w garniaku i różowych trampkach niech sobie gra,co mi do tego. Jego strój mi jest obojętny a uważam, że scena to takie miejsce, w którym im bardziej wyrazisty ubiór, tym fajniej. Nikt tam nago nie lata, więc spoko.
|
|
|
|
#3674 |
|
Konto usunięte
|
ja też mam okropne włosy, dlatego muszę nosić je spięte.
No ale to może dlatego, ze nie suszę ani nie prostuję, to schną te biedne ułożone każdy w inną stronę i później wyglądam jak kobieta po przejściach |
|
|
|
#3675 | |
|
wańka wstańka
|
Cytat:
Moje falowane- niezdecydowane- bo ani kręcone ani proste mnie draznia masakrycznie. Widzę, ze nie tylko ja mam taki problem ![]() Nadal mnie dziwi, jak ktoś chce osobie podłamanej psychicznie wcisnąć kit: wez się w garść rodzina cię potrzebuje, a twój problem nie istnieje, to lenistwo. Dziwi mnie niezmiennie ilość energii u moich dzieci.Nie chcą się podzielić tajemnicą skąd tyle sił witalnych mają ![]() I to mnie dziwi- bezsilność władz https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=697787 http://www.nto.pl/apps/pbcs.dll/arti...AT01/130609681
Edytowane przez ajah Czas edycji: 2013-06-07 o 21:46 |
|
|
|
|
#3676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie moje dziecko też mnie zadziwia. Ona potrafi szaleć od 7 do 22 z przerwą na półgodzinny sen . Jakby dorosły człowiek tyle biegał, wspinał się, rzucał się po łóżku itd. przez tyle godzin, to chyba musiałby jeść z milion kalorii, żeby nie paść trupem .---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Temu zwyrodnialcowi sama bym łeb ukręciła. Pewnie wtedy by mnie zamknęli, że biednego, schorowanego człowieka zabiłam |
|
|
|
|
#3677 |
|
Konto usunięte
|
a psychicznie chorego nie można czasem na siłę umieścić w szpitalu psychiatrycznym?
Tzn. nie wiem jak jest w przypadku maltretowania zwierząt, ale gdyby okazało się, że zrobił krzywdę człowiekowi, mogliby tak postąpić. Z drugiej strony, musieli wszcząć postępowanie w sprawie Kulczyka, który przeszedł na pasach na czerwonym świetle, więc taką sprawą tym bardziej powinni się zająć |
|
|
|
#3678 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 9
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3679 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 9
Cytat:
|
|
|
|
|
#3680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tu niestety będzie najpierw długi proces zanim dojdzie do pozbawienia wolności lub pobytu w szpitalu. |
|
|
|
|
#3681 |
|
Konto usunięte
|
W teorii tak jak pisze dacn - jeśli stanowi zagrożenie dla siebie lub otoczenia, w praktyce musiałabyś piła tarczową ciachnąć się do kości swojej lub cudzej.
|
|
|
|
#3682 |
|
Zadomowienie
|
Nie lubię jak ktoś komentuje moje włosy. O, na przykład dziś spotkałam ciotkę, która zaskoczyła mnie zdaniem, niby to żartobliwie "ale zarosłaś, kiedy zetniesz te włosy?"
No byłam niedawno u fryzjera podciąć końcówki.Nie zamierzam ściąć włosów, bo strasznie mi się puszą, więc jak będą krótkie (powiedzmy do brody) to będę wyglądać koszmarnie, miałam takie przez większość życia. A że są trochę zniszczone i łamliwe... naprawdę, podcinanie nic nie zmieni... Drażni mnie to, bo mnie też zdenerwują moje włosy, ale jakoś udało mi się je zaakceptować i nawet uważać za zaletę
Milenka 1.05.2016 Edytowane przez asta9126 Czas edycji: 2013-06-07 o 22:55 |
|
|
|
#3683 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 9
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3684 |
|
damn good coffee
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 9
|
|
|
|
#3685 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 9
Cytat:
Po prostu prawo jest takie a nie inne i za zabicie człowieka dostanie się większą karę niż za zabicie zwierzęcia. O to mi chodziło
|
|
|
|
|
#3686 |
|
Konto usunięte
|
Co to za powiedzenie 'jak piorun w rabarbar'? Słyszę je pierwszy raz... o.o
Co do włosów no cóż.... Ja zapuszczm ciągle ale... one mi się łamią, kruszą, odpadają po prostu. Masakra jest, kiedyś miałam długie i ładne blond, teraz też mam blond i nic nie zmieniałam w nich, poza podcinaniem a kondycja jest straszna. Zawsze noszę rozpuszczone |
|
|
|
#3687 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3688 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3689 | |
|
wańka wstańka
|
Cytat:
|
|
|
#3690 |
|
Zakorzenienie
|
oj tam, u nas większe kary dostają ludzie rzucający tortami niż gwałciciele
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:03.

.

. Problem ich był taki, że jak już miały w miarę zadowalającą mnie długość, to gdzieś połowa nadawała się w kubeł mimo dbania o nie. Takie jakieś kłaki miałam, że się niszczyły od patrzenia. Pewnie, jakby mi się mocno chciało i miała hopla włopsomaniackiego, to bym coś na to poradziła, ale mi się nie chciało aż tak. Teraz mam krótkie i może zapuszczę do ramion
.
. Nie dość, że potem byłam chora i biała, jak ściana, to jeszcze włosy jak piorun w rabarbar