|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 |
|
BAN stały
|
Dot.: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13
I zielone storczyki, koleżanka miała zielony bukiet ze storczyków
|
|
|
|
#4532 |
|
Zakorzenienie
|
Aloffkowa
|
|
#4533 | ||||
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Tak szybko czereśnie? ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Mamy Dworek w Bestwince a Wy? ![]() A TŻ ich zna? Bo jeśli tak i to są bliscy znajomi jego rodziców to ja się nie dziwię, że chcą ich zaprosić, w końcu rodzice są współgospodarzami
|
||||
|
|
|
#4534 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13
Cytat:
choc tak jak pisalam. Chce koniecznie gozdziki i perly w bukiecie Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#4535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba, że rzeczywiście bym ich znała i lubiła. Nie chcę żadnych obcych osób u mnie na weselu. Tż zaprasza sąsiadów swoich rodziców, ale oni są bardzo bliscy dla tż'a i w sumie mnie już traktują jak rodzinę Sama powiedziałam tż'owi by na pewno dodał ich do listy gości. Z drugiej strony czasami wypada zaprosić osoby wobec których rodzice mają jakieś zobowiązania, bądź którym dużo zawdzięczają... dobrze, że mnie to nie dotyczy
|
|
|
|
|
#4536 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4537 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja byłabym w stanie jedną parę przełknąć
|
|
|
|
|
#4538 | ||||
|
Zakorzenienie
|
cześć
Cytat:
też przyjaciel Tżta jest abstynentem ![]() a moją świadkową będzie moja przyjaciółka, co prawda pije, ale umie rozkręcić imprezę, zagaduje gości itd. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
oj nie tak drogo ![]() na wiejski stół my planujemy bimber i miód pitny(który teściowa już zrobiła, bo musi postać ) i może jakieś piwo? spotkałam się z tym, że było piwo a wino też będzie tylko nie na wiejskim stole ![]() ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat:
w sumie 2 pary, bo jeszcze ich syna z żoną, bo my też byliśmy u nich na weselu
|
|
|
#4539 |
|
Rozeznanie
|
WItam w ten piękny słoneczny poranek
usunely mi się cytaty wiec napisze to co pamiętam: koszyczek: fajna sprawa, dzięki KaEs za wrzucenie pomysłu, sama kiedyś szukałam nitki na weselu i wiec taki koszyczek wg mnie jest suepr pomysłem Roznoszenie wódki: u nas na weselach raczej robi to ktoś z gości (najczęściej świadek, ale czasem tzw. starosta - jeden z gości). tylko, sadze że sprawdza to się przy mniejszych weselach (tak do 70 osob, 80 max) bo przy takich powyżej 140 to przecież nic innego by taka osoba nie robiła chyba. My zapraszamy ok 100 (liczymy ze ok 80 przyjdzie), ale jeszcze nie zdecydowaliśmy kto będzie roznosil. Bukiet ze storczykow (niekoniecznie zielonych ale w ogole ten kfiotek) tajik suknia wydaje się super, ciekawa jestem jak leży bo chciałabym cos w tym stylu chyba. chociaż ostatnio caly czas po glowie chodzi mi 7/8 ![]() a teraz uciekam do sprzątania / gotowania / ogrodka, ale będę zagladac
|
|
#4540 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Co do sąsiadów, teściowa twierdzi, że oni są dla niej jak rodzina, ale mój TŻ raczej nie ma do nich takiego podejścia, zna ich ale nie tak żeby zapraszać ich wszystkich ( Bo teściowa chciałaby żeby to byli rodzice i dzieci czyli 8 os z os. towarzyszącymi), ja osobiście zgadzam się z Kate Noir, gdyby Ci sąsiedzi byli także dobrymi znajomymi dla TŻ wtedy bym się zastanowiła nad nimi wszystkimi, ale jeżeli mieszkając tu nie zauważyłam w ogóle tych "rodzinnych" relacji to może zaprosimy jedynie tych sąsiadów jako pare znajomych teściów, żeby mieli z kim się bawić na weselu i nie narzekali, że z mojej strony jest więcej gości (bo rodzina większa). |
|||
|
|
|
#4541 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
teraz póki jest ładna pogoda to ide remontować balkon byliśmy wczoraj z chłopem w Obi, ale było śmiechu bo ja to się nie znam na takich rzeczach, a On wcale i idę robić, a TŻ jedzie na zakupy spożywcze później jak coś mi nie wyjdzie będzie mi pomagać. Ale już to widze: dwóch ludzi, którzy kompletnie się nie znają na czymś takim biorą się za remont balkonu jak coś wyjdzie to Wam pokaże efekt na zdjęciu ![]() i w przyszłym miesiącu chciałabym kupić jakiś ładny duży kwiat w donicy i stół i krzesła |
|
|
|
#4542 |
|
Winter is coming
|
witam
wciągnęłam majtki do odkurzacza idę sprzątać dalej, a później nadrobię. Jak pięknie dziś
|
#4543 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13
Ja już po angielskim. Teraz jadę do fryzjera
![]() Storczyki są piękne i trwałe, ale drogie... Miałam korsarz na rękę ze storczykow, trzymal sie prawie tydzień! A kuzyna żona miała bukiet ze storczykow i we włosach też miała storczyka. Pięknie to wyglądało ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4544 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13
Cytat:
piękna byłaby dekoracja ze storczyków na sali - pomarzyć dobra rzecz bo kosztowałoby to pewnie sporo
|
|
|
#4545 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Fioletowy to piekny kolor Moja kuzynka miala fioletowy za kolor przewodni i wybrala wlasnie fioletowe buty Do tego fioletowe tulipany w bukiecie, fioletowe dodatki we wlosach... i to wygladalo bardzo ladnie... po za tym wielki plus takich butow to mozliwosc ich potem uzytkowania ![]() co do alkoholu w barku, my bedziemy miec stanowisko barmana i rozne kolorowki troche sie obawiam, czy goscie za szybko nie zmieszaja, ale dla mnie np to idealne rozwiazanie. Nie lubie wodki wole saczyc mohito albo sex on the beach
|
|
|
|
|
#4546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wychodzę z założenia, że jeżeli ktoś chce pomóc finansowo to nich to będzie z dobrej woli a nie by dyktować warunki. Teściowa z kolei chciała wtrącić się do menu, powiedziałam jej wyraźnie "NIE". Myślała, że nie mówię serio ale mam nadzieję, że szybko zrozumie. |
|
|
|
|
#4547 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj jak jechałam autobusem to usłyszałam taką historię już bez szczegółów: dziewczyna wychodzi za tydzień za mąż i były jakieś problemy z garniturem i w końcu firma zadeklarowała że im dostarczy kurierem do rąk własnych po poprawkach. I wszystko ok tylko że kurier chciał to koło południa a wiadomo że oni wtedy w pracy więc facet powiedział żeby mu do biura przywiózł. no i super garniaka dostarczył ten kurier. I teraz najlepsze - koleżanka tej pary z pracy chciała zobaczyć garnitur no i ogólnie czy wszystko jest ok i postanowiła otworzyć przesyłkę za przyzwoleniem faceta i przy nim tylko że on jej powiedział żeby palcami rozerwała a one wzięła nożyczki i... przecięła mu garnitur
|
|
|
|
#4548 | ||
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13
Cytat:
Cytat:
Cos mi handel mało idzie, ładna pogoda się zrobiła, to ludzie wyszli na łono natury ) Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#4549 |
|
Zakorzenienie
|
tajik fajnie wygląda ta suknia! czekam na zdjęcia
sukni na Tobie
|
#4550 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Nie dam rady nadrobić, wracam właśnie z wizyty u babeczki, która szyje suknie i jadę dalej w drogę, wzięłam sobie bezprzewodowy internet więc pomyślałam, że zajrzę ![]() Wizyta bardzo udana, moja wymarzona suknia w stylu Justin Alexander 8596 lub 8530 będzie kosztowała ok 1500 zł - warunkiem jest zwrot po ślubie bo bez zwrotu jest drożejPrzymierzałam suknie z podobną górą tylko z innym dołem bo akurat Pani podobną sprzedała 2 miesiące temu i koronki przyjemne były, zero drapania, delikatne bardzo Suknie lekkie i wygodne! Potem zmierzyłam suknie z dołem, który mi się podoba i z trenem i naprawdę leciutka była a coś podobnego mierzyłam w salonie tydzień temu i strasznie ciężka była suknia, ciągnęła mnie w dół![]() Moja wymarzona kosztuje 4-5 tyś a ja podobną mogę mieć za 1500 Mam się odezwać w październiku ![]() Bardzo fajne babeczki.
|
#4551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
także życzę powodzenia i czekam na zdjęcia efektów a jak z tż wam się układa?
|
|
#4552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4553 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie ma w tym moim zdaniem nic dziwnego....
|
|
|
|
|
#4554 | |||||
|
Raczkowanie
|
say-hello Verunka poznanianka1990 Kate Noir - dzięki za wiadomości, chciałam poznać zdanie wizażanek o mojej sukni
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Podkreśla ![]() Cytat:
- mam dopasowanie w cenie sukni)Cytat:
![]() Cytat:
![]() Siedzę w pracy, a już na prawdę nie mam do niej cierpliwości
|
|||||
|
|
|
#4555 |
|
Zakorzenienie
|
Aniuska, super cena. A gdzie byłaś? W jakim mieście?
Właśnie siedzę u fryzjera z farbą na głowie. Jednak baleyagu nie będzie, tylko jeden kolor. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4556 |
|
Rozeznanie
|
tajik girl zapomnialam dodac, ze suknia mi sie podoa, zwlaszcza ta kokarda i material: wydaje sie taki grubszy, porzadny, wiec bedzie sie dobrze ukladal. ale osobiscie nie jest w moim stylu. Jakos te ramionczka mnie nie przekonuja. Czy sa odpinane?
|
|
|
|
#4557 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja bym taka
|
|
|
#4558 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Materiał jest mięciutki - satyna Do tego suknia jest leciutka i się nie gniecie - wiozłam ją do domu złożoną na 4
|
|
|
|
|
#4559 |
|
Wtajemniczenie
|
witam ! wstalam o 12 30
tajik ja obejrze suknie jak bede na kompie. jade po zakupy do lidla i siadam do nauki.. we wt mega egz z neonatologii.. w srode ginekologia a w czw anestezjologia . umrem.. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4560 | |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie pomijając cenę (kilkaset złotych?) to jest to nie do naprawy.. i co nowy kupować? jakiś swój założyć? i co ta laska powinna mu zwrócić kasę za niego czy jak? bo serio sytuacja nieciekawa.. ale też trzeba mieć "rozum" żeby takie rzeczy nożyczkami otwierać i nie uważać co się przecina...
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:38.

oj nie tak drogo 
byliśmy wczoraj z chłopem w Obi, ale było śmiechu
idę sprzątać dalej, a później nadrobię. Jak pięknie dziś 

ja bym taka