|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki urodowe na you tube, część XII
Kajmanowa, wybacz, ale ja już od dłuższego czasu widzę, że na bieżąco śledzisz, co my, jędze tu piszemy na Twój temat, co się nie podobało itp, bo w następnych filmach widać, że eliminujesz właśnie to, o czym my gadałysmy. Czy to źle? Nie.
Ale, to, że się podlizujesz i próbujesz przymilić chyba już tak. Ja jestem wyjątkowo cięta na takie kwestie. Twój post pojawił się akurat świeżo po tym, jak dyskutowałyśmy o żebractwie na Waszym sptkaniu. Przypadek? Chyba nie wierzę w przypadki. Zresztą, idę se zupkę zrobić
|
|
#2282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie miałam pojęcia, że to jest tak, że dziewuszki same sobie coś organizują i przy okazji informują jakieś firmy o tym spotkaniu w wiadomym celu. Powaga ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- PS. Kupiłam sobie wczoraj ten szampon z Aussi z odzywką Dzisiaj sprawię se przyjemność tylko nie mam bomby, zapomniałam
|
|
#2283 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2284 | |
|
summer vibes;)
|
Hiehie właśnie
A na spacerek też się wybieram. Przy okazji - zaopatrzyłam się dzisiaj w lakier - śliczny kolor błękit, ale podchodzący pod turkus![]() Taaak, teraz jestem szczęśliwa Cały dzień będzie pięknyCytat:
Edytowane przez Atenya Czas edycji: 2013-06-08 o 12:23 |
|
|
|
|
#2285 |
|
Wtajemniczenie
|
Oglądam filmik Basi i tak mi przyszło do głowy... Przechowujecie większość kosmetyków pielęgnacyjnych w łazience?
|
#2286 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wszystko przez moje ambicje nauki I tak o to 1700zł/ msc przeszło mi koło nosa. Czasem mam pretensje do rodziców, że mnie wychowali na taką uczciwą i szczerą osobę, bo przez to nie umiem ściemniać i sobie poradzić. Cytat:
Ja robię w butach do biegania, prawidłowe przysiady i jest ok. U mnie dzisiaj duchota, że nie idzie oddychać, chyba się ewakuuję na działeczkę |
|||
|
|
|
#2287 | |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=n9c2a_Te6mA
Kreta wygląda świetnie w tym filmiku ![]() ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Cytat:
Dam dam, mam ten do codziennego mycia
|
|
#2288 |
|
Konto usunięte
|
tak, prawie wszystko w zamkniętych szafkach. prawdę mówiąc nie mogę się nadziwić filmikom, gdzie pokazywana jest wystawka balsamów czy żeli do mycia twarzy w sypialni.
|
|
|
|
#2289 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Cytat:
|
|
#2290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też muszę w końcu ruszyć dupę i poszukać pracy. Mam jedną opcję za 2000zł około , ale nie widzi mi się
|
|
|
|
|
#2291 |
|
Zadomowienie
|
cześć
![]() Podczytuję Was od bardzo dawna, ale jeszcze nigdy nie miałam okazji niczego tu napisać, sama nie wiem dlaczego... ![]() W sumie dziś też nie mam nic konkretnego do przekazania :P Chciałam tylko powiedzieć, że mam teraz ciężki okres w życiu (dużo pracy, jeszcze więcej pracy, przeprowadzka, praca, a w wolnym czasie... a nie, ja nie mam wolnego czasu ), a czytając o tych bombach, gromnicach i kulach naśmiałam się jak wariatka! Jesteście dla mnie receptą na zły humor i to taką w 100% refundowaną :P
|
|
|
|
#2292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na korytarzu mam komodę - po lewej jest papier toaletowy i tampony/podpaski, pośrodku są czapki i szaliki na zimę a po prawej są kosmetyki pielęgnacyjne oraz na dolnej półce chemia do czyszczeniahttp://www.youtube.com/watch?v=GUwOz67f_o8 rozwalił mnie czyjś komentarz że przecież zaraz ma się przeprowadzać a ma tyyyle rzeczy i odpowiedź Meghan że na szczęście te rzeczy nie znikają tylko się przeprowadzają razem z nią
Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2013-06-08 o 13:18 |
|
|
|
|
#2293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) Wpadaj częściej do nas
|
|
|
|
|
#2294 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja część trzymam pod prysznicem, ale wkurza mnie jak np. do korka odżywki z Isany wpływa woda.. bakterie itd. No i wiadomo, kosmetykom wilgoć i temperatura nie służy... ale nie kąpię się w wannie więc nie mam gdzie ich ustawić. Taka półka nad umywalką jest fajna, no ale nie mam.
|
|
#2295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Raz po dwóch dniach od zakupu żelu pod prysznic zawitało denko Dlatego jedna z szuflad mojej komody jest przeznaczona całkowicie na kosmetyki do pielęgnacji
|
|
|
|
|
#2296 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mam np. awersję do trzymania kosmetyków czy czegokolwiek nad kibelkiem, nawet gdy klapa jest ciągle zamknięta... Cytat:
Teraz nie ma mi kto ich podkradać.---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Godzinny filmik Pokaż nam swoją szafę http://www.youtube.com/watch?v=BRgzfJWZS9E Nie, YT wcale nie pożera czasu
|
|
#2297 |
|
Zakorzenienie
|
kółko wzajemnej motywacji u katOsu:
|
#2298 |
|
Zakorzenienie
|
Nigdy nie byłam fanką urody Katosu, dla mnie miała "za dużą" twarz. Teraz wygląda fantastycznie!
|
|
|
|
#2299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2300 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2301 |
|
Zadomowienie
|
Mam ochotę iść do Rossmanna i kupić taki benzynowy lakier Miss Sporty. Miał go ktoś?
Wgl, grzmi u mnie jakby ktoś choppera cały czas odpalał.
I was a heavy heart to carry But he never let me down When he had me in his arms My feet never touched the ground I'm so heavy, heavy in your arms. Edytowane przez lovically Czas edycji: 2013-06-08 o 14:01 |
|
|
|
#2302 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2303 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2304 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2305 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2306 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2307 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wątpię, bym potrafiła się zdyscyplinować do regularnego używania balsamu albo żelu na celluit, jakbym musiała po niego gdzieś iść. Poza tym, ja mam tak, że po użyciu kremu czy balsamu muszę od razu umyć ręce, nie ogarniam tego, jak niektórzy nakładają kilka produktów naraz i nie myją potem rąk Za to kolorówkę trzymam u siebie w pokoju.---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2308 |
|
Zadomowienie
|
Ja część rzeczy trzymam w lodówce (kremy do twarzy, pod oczy, serum, lakiery, pomadki, półprodukty)- lodówka jest miedzy aneksem kuchennym a salonem, gdzie robię makijaż. Żele do mycia i takie produkty używane tylko w łazience trzymam tam. Kolorówkę, pędzle w kosmetyczce/kuferku/pudełku albo w sypialni albo w salonie, a balsam mam zawsze jeden i zazwyczaj przy łóżku- uzywam go do ciała i rak, ale ja nie przepadam za balsamami, mleczkami- używam sporadycznie. Częściej używam olejku po prysznicu. Balsam to ostateczność. Jakiś antycelluitowych, ujędrniających naciagactw nie kupuję- od ujędrniania jest sport, a nie krem.I mam olej emu przy łóżku- wystarczy. Czyli wszystko trzymam tam, gdzie używam. A ja po użyciu oleju na ciało lub balsamu nie myję rąk bo te rzeczy używam równiez do rąk. Chociaż do rak stosuje też jakiś krem do twarzy bo lepiej się u mnie sprawdza.
Edytowane przez bentkuff Czas edycji: 2013-06-08 o 15:44 |
|
|
|
#2309 |
|
Dossisława I
|
Ja w łazience mam tylko 2 żele pod prysznic, szampon, maseczkę do włosów mydło Dove, gąbkę, żel do zmywania makijażu i gąbęczke celulozową, paste i szczoteczke do zębów i żel do włosów. Mam to schowane na półce żeby mi nikt z domowników nie podbierał. Oni mają swoje kosmetyki
Może Was dziwi ta gąbka, ale bierze mnie obrzydzenie jak ktoś się nią myje z domowników. U niektórych w domu rodzice, dzieci używają tych samych gąbek i np. jeden ręcznik kąpielowy Na półce pod telewizorem mam kremy do twarzy, a w szufladkach mam wszystko do makijażu (kolorówka, lusterko i pędzle). Pod szufladką na półce mam wszystko do włosów, balsam do ciała, płyn micelarny i perfumy. Siedząc na łóżku przed telewizorem robię makijaż i balsamuje się - jakkolwiek to brzmi. W łóżku mam krem do rąk, pomadkę ochronną i krem na noc
|
|
|
|
#2310 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
[1=71f1a49ccdda6499050838d 6b2ef76d32f6aae36_5f5aaff 1a659f;41220871] ![]() Cytat:
Czasami wchodzę pod prysznic i przypominam sobie, że miałam spróbować jakiejś nowej odżywki...no, ale nie ma to...może następnym razem (Nówki trzymam też w pokoju, żeby nie otwierać stu opakowań naraz)Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:28.

Dzisiaj sprawię se przyjemność

W ogóle czadersko pachnie dziś na dworze 

13.03.2008

Za to kolorówkę trzymam u siebie w pokoju.