![]() |
#31 | |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 169
|
Dot.: Brak kompatybilnosci seksualnej w zwiazku i... maly penis.
Cytat:
Tak wi璚 wszystko zale篡 od tego, jak bardzo ten rozmiar dziewczynie przeszkadza. Bo je郵i chodzi tylko o temperamenty, to mo積a pr鏏owa nad tym popracowa i znale潭 z這ty 鈔odek, je郵i obie strony chc (a facet autorki chce jak wida, ale fakt, 瞠 jest niedoceniany i nie "dopingowany" mo瞠 mu utrudnia starania), a je郵i jednak seks i osi庵anie orgazm闚 jest tak wa積e, 瞠 przys豉nia uczucia i rado嗆 z samej blisko軼i, to faktycznie zwi您ek nie ma sensu. 疾by nie by這, nie krytykuj samej postawy, bo ka盥y ma inaczej, wiele ludzi faktycznie uznaje seks za co bardzo wa積ego. Ja uwa瘸m, 瞠 jest wa積y, ale jak wspomnia豉m, ci篹ko u mnie wyobrazi sobie brak kompatybilno軼i w przypadku dw鏂h kochaj帷ych si ludzi (chyba w豉郾ie, 瞠 s skrajno軼iami), dlatego 瞠 篡j przekonaniem, 瞠 przyjemno嗆 fizyczna wychodzi w du瞠j mierze z emocjonalno軼i. Angrbotha, popieram ca趾owicie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Konto usuni皻e
Wiadomo軼i: 1 285
|
Ale co jej z wibratora? Orgazm orgazmem, ale kawa貫k plastiku jej nie uderzy i nie zdominuje
![]() S e n i r o, (kropkowa這 mi tw鎩 nick ![]() Edytowane przez 201612280917 Czas edycji: 2013-06-06 o 15:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Konto usuni皻e
Wiadomo軼i: 20 500
|
Troch si zgadzam, 瞠 mo積a kocha si po prostu dla przyjemno軼i, ale jak ju raz si ma orgazm, to potem seks bez niego nie jest taki sam
![]() ![]() poza tym, piszesz, 瞠 on nie jest dominuj帷y, wi璚 gdzie tu przyjemno嗆 z seksu (nie m闚i帷 o orgazmach), skoro nie masz tego, czego by chcia豉 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Konto usuni皻e
Wiadomo軼i: 16 866
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 11 558
|
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;41189429]No bez 瘸rt闚. Zaraz pewnie zostan wyzwana od moher闚, ale ja jestem t wypowiedzi oburzona! Wydaje Ci si, 瞠 to by by這 fair wobec kochaj帷ego autork faceta?
![]() To chyba zale篡 od tego, czy on by o tym wiedzia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Konto usuni皻e
|
Ja nawet nie znaj帷 tego faceta mog p鎩嗆 o zak豉d, 瞠 on na to nie p鎩dzie, c騜, dla mnie to troch... nienormalne (o, albo ma這 zrozumia貫), 瞠by jakikolwiek m篹czyzna godzi si dzieli swoj partnerk, zw豉szcza na sta貫. Ludzie robi r騜ne swingi, tr鎩k徠y, mnie to mierzi, ale nie wnikam, r鏏ta co chceta, jednak chyba 瘸den m篹czyzna nie wpycha豚y 穎nie, czy dziewczynie na si喚 kochanka na bok, to nawet nie jest podkopanie, tylko zupe軟e pogrzebanie m瘰ko軼i, kt鏎ej poczucie ju i tak chyba jest troch nadwyr篹one, skoro widzi, 瞠 nie zaspokaja swojej partnerki.
Edytowane przez daf502bc9430c04b8cbdbd94f51a8624bed02f84_61e0bd2ac4d4e Czas edycji: 2013-06-06 o 17:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Konto usuni皻e
|
Ja nie m闚i, 瞠 takie zjawisko nie wyst瘼uje, ale to jest jednak rodzaj fetyszu, kt鏎y nie b璠zie raczej kr璚i faceta tego typu (bardziej w tym widz takiego samca alfa, zdobywc, pewnego swojej m瘰ko軼i i si造, kt鏎y nie boi si, 瞠 utraci partnerk na rzecz innego m篹czyzny). No i jeszcze nie wypowiedzia豉 si sama autorka, czy posz豉by na taki uk豉d. Jak powiedzia豉m, mnie ta propozycja troch... obrzydzi豉? Odrzuci豉? No ale to moje zdanie, uwa瘸m, 瞠 albo autorka powinna ze swoim facetem wypracowa jaki kompromis, co, co b璠zie im obu odpowiada這, pracowa ci篹ko nad t 堯磬ow sytuacj, albo si rozsta. Jednak uwa瘸m, 瞠 dla osoby, na kt鏎ej nam zale篡, powinno si wykaza to troch po鈍i璚enia (to dotyczy obu stron).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Odrzuca Ci mo瞠, ale nie ma si co oburza. Dziewczyna da豉 tylko jedn z propozycji, mo瞠 niezbyt celn w tym konkretnym przypadku, ale nie musisz od razu kogo kto lubi tego typu zabawy miesza z b這tem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Konto usuni皻e
|
Ale ja nikogo tutaj z b這tem nie mieszam, to, 瞠 mnie to oburza i si nie podoba, to nie znaczy, 瞠 zaraz chc rwa szaty i gardz osobami, kt鏎e to praktykuj, po prostu ich nie rozumiem, ale ich praktyki toleruj.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 59
|
Jak dla mnie niedorzeczna propozycja a sam pomys podsuwania komu pomys逝 zdrady jest bezczelny...
![]() ![]() Z reszt kobiety pomy郵cie, gdyby wasz facet powiedzia wam "Kochanie, jeste cudown 穎n i bardzo cie kocham ale nie zaspokajasz mnie w 堯磬u wi璚 znajd sobie kochank" - zaakceptowa造by軼ie to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Konto usuni皻e
Wiadomo軼i: 20 500
|
Dlatego autorka pyta, CO robic, bo seks jest dla niej wazny, zeby nie szukac potem kochanka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | ||||||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja po rozmowie mialam seks z dirty talk, no i byl dosc dominujacy w sensie ze dyktowal pozycje. Az bylam zaskoczona, bo nie myslalam ze na to sie zdobedzie. Ale seks-numer-2-po-rozmowie byl juz lajtowy: stosunek misjonarski bez fajerwerkow. Przynajmniej potem zajal sie mna oralnie, wiec nie zostalam bez orgazmu ;DD Tylko ze trwalo to chyba z 30 min i sie chlopak zmeczyl... i przy okazji dowiedzialam sie ze jednak mial jedna ex ktora tez nie miala orgazmow pochwowych - tylko ze po stosunku wystarczylo 30sec stymulacji recznej/oralnej zeby doszla. No szczesciarz. Przy mnie sie bedzie musial mocniej napracowac... Zapytam go co sadzil o tym jednym razie, kiedy byl bardziej dominujacy. Wydaje mi sie, ze podobalo mu sie ze mi sie podobalo ![]() Cytat:
Cytat:
Mi akurat dlugosc stosunku nie przeszkadza - mysle ze jest stadardowa, jakies kilka minut, co mi zupelnie wystarcza. Po kilku minutach mi sie to po prostu nudzi (bo naprawie niewiele czuje) i wtedy zaciskam miesnie pochowy i on wtedy bardzo szybko dochodzi. Cytat:
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;41181287]Uwa瘸m, 瞠 z tego mo瞠 nic nie wyj嗆. Owszem, facet mo瞠 si przekona do tego, 瞠by troszeczk nad autork podominowa i post瘼y b璠, owszem, ale mam wra瞠nie, 瞠 to dla autorki b璠zie zdecydowanie za ma這, skoro lubi BDSM, kt鏎e nie jest dla ka盥ego i do kt鏎ego nie ka盥y si przekona, nawet je瞠li kocha partnera. No przyk豉dowo, gdyby m鎩 T mia takie ci庵oty (a na szcz窷cie nie ma i problemy z dopasowaniem w 堯磬u te nie wyst瘼uj), to gdyby mnie poprosi, 瞠bym go w jaki spos鏏 skrzywdzi豉, przypali豉, uderzy豉 (i nie mam tu na my郵i przyjemnych klaps闚 w po郵adki), czy oplu豉, to nie by豉bym w stanie tego zrobi, za 瘸dne skarby, tak samo jak nie da豉bym zrobi tego sobie. To nie tylko uwa瘸m kwestia samej ch璚i, ale psychiki r闚nie, nawet g堯wnie jej, i do pewnych rzeczy nie b璠ziemy w stanie si przekona, a nawet je郵i, to co to za przyjemno嗆, je瞠li on b璠zie si do tego na si喚 dla Ciebie przymusza i b璠zie go to frustrowa, bo b璠zie cz窷ciowo wbrew jego woli?[/QUOTE] Mam podobne obawy. Jednak to, ze ogladam filmiki BDSM nie znaczy, ze sama chcialabym dokladnie to samo zrobic - wystarcza mi jak jest po prostu zdecydowanie dominujacy w lozku. Mam nadzieje, ze uda mi sie rozbudzic ta jego gleboko ukryta "zwierzeca" strone podczas seksu, zeby po prostu chcial byc dominujacy, bo faktycznie jesli robilby to tylko ze wzgledu dla mnie to cala sprawa traci kolory. Cytat:
Cytat:
No i musze kupic baterie do wibratora, bo sie wyczerpaly... Cytat:
Cytat:
Za to nie mialabym nic przeciwko swingowaniu czy cuckold (z jego wiedza i przywoleniem), ale nawet boje sie co stakiego zaproponowac, bo juz wiem jakas bylaby reakcja.
Odchudzanie i samodoskonalenie! ![]() ![]() Edytowane przez ysabell Czas edycji: 2013-06-07 o 14:53 |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |||
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 59
|
Cytat:
bezczelny - nielicz帷y si z niczym i nikim, odznaczaj帷y si zbytni pewno軼i siebie; te: 鈍iadcz帷y o takich cechach; arogancja - zuchwa豉 pewno嗆 siebie po陰czona z lekcewa瞠niem innych. My郵, 瞠 s這wo "bezczelny" doskonale pasuje do opisania wspomnianego pomys逝, poniewa pomys ten zak豉da nieliczenie si z partnerem i jego uczuciami przez branie pod uwag wy陰cznie w豉snej przyjemno軼i. Nie zauwa篡豉m lekcewa瞠nia innych ze swojej strony. Tobie radz zrobi kilka g喚bszych wdech闚 i wydech闚, sprawdzi znaczenie s堯w kt鏎ych si nie zna i dopiero wtedy bra si za komentowanie. Pozdrawiam! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja potrzebuj czego d逝窺zego ni kilka minut, czasami si nawet udaje kocha d逝go ale kiedy on czuje, 瞠 zaczyna mi si robi lepiej (zw豉szcza kiedy zaciskam mi窷nie bo wtedy lepiej czuj) zaczyna dochodzi i zwalnia albo w og鏊e przestaje si rusza i ca造 wysi貫k idzie w choler. ![]() Dam zna na pewno jednak poczekam z rozmow jeszcze jaki czas. Edytowane przez decayed Czas edycji: 2013-06-07 o 15:13 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 6
|
Ja bym jednak odpuscila..Mozna miec malego, ale jesli sie stara to ten maly jest lepszy od duzego..I potrafi wiecej doznan zapewnic. A tu u was chyba temperamenty niedopasowane. I bedzie z czasem problem. Ty bedziesz czegos oczekiwac, on nie bedzie dawal.. Techniki i wzajemnosci doznan mozna sie nauczyc, ale temperamentu sie nie zmieni. Pozniej beda pretensje i klotnie..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Konto usuni皻e
|
Nadal uwa瘸m, 瞠 to nie ma sensu. Najbardziej zasmuci這 mnie to, 瞠 ty sama cierpisz, trac帷 poczucie w豉snej warto軼i, czuj帷 si nieatrakcyjna. To nie powinno tak by. Kobieta powinna czu si najpi瘯niejsza przy m篹czy幡ie, a nie m闚i "on jest 鈔edni, to ja pewnie nie zas逝guj na nikogo lepszego".
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 372
|
Ja te tego absolutnie nie widz... Jaki pewny siebie i starszy facet wytrzyma tego typu pro軸y, nak豉niania i testy? Owszem, przez pewien czas ale potem pozna fajn dziewczyn w kt鏎ej zobaczy to co lubi ( czyli w tym przypadku delikatno嗆 i czu這嗆), ona mu te szybko wybije aktualne "zmuszanie si" z g這wy i po temacie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Rozeznanie
|
Brak kompatybilnosci seksualnej w zwiazku i... maly penis.
Probowalam z nim wczoraj rozmawiac, zapytalam sie jak sie czul przy tym jednym razie, kiedy byl bardziej dominujacy. Po pierwsze jak zaczelam temat seksu, to zaraz caly sie skulil, wycofal, widac bylo po jezyku ciala ze sie czuje niekomfortowo. Nie spotkalam sie jeszcze z facetem, ktory by tak sie wstydzil rozmow o seksie. Powiedzial, ze nie pamieta dokladnie co tam wtedy czul, ale ze moze od czasu do czasu sie postarac sie byc bardziej dominujacy. Powiedzial, ze podobalo mu sie to, ze mi sie podobalo... wyszlo na to, ze robi to wszystko dla mnie, ze sam nic w tym dla siebie nie znajduje.
A dzisiaj idziemy kupic kroliki miniaturki - kolejna rzecz, ktora nas jeszcze bardziej zlaczy na plaszczyznie zyciowo-materialnej. Jakbym nie mieszkala z nim to pewnie 瘸sugerowalabym jakas przerwe czy rozstanie i poczekala jakis czas, zeby zobaczyc czy mi go bedzie brakowalo... Ale w obecnej sytuacji jest to po prostu logistycznie niemozliwe. Nie da sie zrobic zwiazkowej seperacji jesli sie spi w jednym lozku, bez perspektyw na wyprowadzke. ehh. Wys豉ne z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#51 | |
Konto usuni皻e
Wiadomo軼i: 261
|
Cytat:
![]() Doro郾ij. Jak w ko鎍u zaczniesz uprawia seks to si wypowiadaj. Ka盥y lubi co innego, nie znaczy, 瞠 ma ze sob problemy. To, 瞠 kto zak豉da konto na forum tylko po to, 瞠by si ciska i kogo obra瘸 - chyba sam jest po prostu jakim zakalcem z problemami. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 212
|
Kurde jestem w podobnej sytuacji
![]() Jestem ze swoim 5 miesi璚y,a znamy si 2 lata. Kiedy ju bylismy razem i si kochali鄉y i pomimo to,teraz po powrocie seksu dalej nie ma... ![]() Bardzo dobrze dogadujemy si w 篡ciu codziennym,cudowny ch這pak,sprawdza si w tej roli chyba najlepiej ze wszystkich moich partner闚,m鏬豚y w sumie sta si m篹em. Ale boj si zacz璚ia z nim seksu... bo pami皻am,瞠 kiedy fajerwerk闚 nie by這. Po prostu by dla mnie za ma造,nic nie czu豉m,by豉m strasznie napalona a nie mog豉m doj嗆,bo nie by這 czym... Po mnie mia jak捷 dziewczyn,pono nie narzeka豉,ucieszylo mnie 瞠 zdoby nowe do鈍iadczenia, ale dla mnie on jest za ma造...No chyba 瞠 ur鏀 przez rok ![]() M鎩 poprzedni facet mia solidne przyrodzenie,by najlepszym kochankiem na 鈍iecie! ![]() Jak na razie tylko si ca逝jemy,bywa 瞠 bardzo nami皻nie,ja si nakr璚am ale on wtedy przystopuje. Wtedy jestem sfrustowana,bo do niczego nie dochodzi,wi璚 po co w og鏊e to nami皻ne ca這wanie ![]() ![]() ![]() Dla niego mog造by istnie tylko 3 standardowe pozycje. Ja wiem,瞠 to b璠zie dla mnie za ma這. 疾 nigdy nie zgodzi si na zabaw wibratorem,przywi您a do 堯磬a, bez bitej 鄉ietany. Jego jedyna strefa erogenna to penis,瘸dnych sutk闚 czy ca這wania po ciele, co mnie smuci, bo chcia豉bym czasem popie軼i partnera. Rozmawia豉m z nim o seksie. On te pami皻a czasy,kiedy nie zadowala mnie w pe軟i. Dlatego dzi te ma obawy i chce,bym na pierwszy raz to ja by豉 na g鏎ze i wszystko inicjowa豉. Ale nie bez gry wst瘼nej! Potrzebuj 瞠by facet mnie poca這wa,po szyi, pie軼i piersi, bez tego nie b璠 na niego wchodzi豉. Nie lubi by domin, wol kiedy facet decyduje co ze mna zrobi. I to b璠zie problem. On czeka a ja zaczn,a ja nie zamierzam bo to on jest kurde facetem. Jezu 幢e to widz. Kochany ch這pak,ale z braku seksu od 5 miesi璚y zaczynam fiksowa. Masturbacja mi nie wystarcza,bo po roz豉dowaniu napi璚ia mam 透y w oczach pt "Jakie to smutne,przecie mam faceta a musz sama..." i jest jeszcze gorzej ![]() Nie wiem co Ci doradzi. G逝pio by ko鎍zy zwi您ek z powodu niedopasowania w 堯磬u,tym bardziej 瞠 w innych strefach si sprawdza. Z drugiej strony rozumiem ci,瞠 jeste nieszcz窷liwa,markotna, dla nas akurat seks jest bardzo wa積 cz窷ci zwi您ku, nie wyobra瘸m go sobie bez seksu ![]() My郵,瞠 albo nasi partnerzy si cho troch zmieni w 堯磬u,ale to si posypie. Ale w sumie rozmiaru nie zmieni... Ech... ![]()
![]() |
#53 | |
Konto usuni皻e
Wiadomo軼i: 261
|
Cytat:
Tym bardziej wstyd, doros造 facet, a takie ciasne horyzonty i rejestruje si na forum tylko po to, 瞠by si k堯ci ![]() Edit: Ostatni raz pisowni "sex" widzia豉m u moich koleg闚, jak by豉m w gimnazjum. Edytowane przez aa4eda71cc3100c1d0c84d6e0fe25ffaa6ea5eb4 Czas edycji: 2013-06-08 o 13:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Konto usuni皻e
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Konto usuni皻e
|
Cytat:
Co do ma鹵e雟twa, dzi瘯i za trosk, ale nie musisz martwi si na zapas ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Konto usuni皻e
|
Cytat:
安iat nie jest czarno-bia造. Zacznij szanowa odmienne zdanie, pogl康y. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Konto usuni皻e
|
Cytat:
Te chc by szanowana, rozpieszczana, kochana przez partnera. Seks i zwi您ek to dwie r騜ne sprawy. Nie nazywa豉bym tego krzywdzeniem, bo je郵i obie strony tego chc, to jest to po prostu zaspokajanie potrzeb. W przypadku autorki, te potrzeby si widocznie rozmijaj. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e
![]() |
#58 |
Naczelna Nastolatka
Wiadomo軼i: 25 807
|
co ci si myl emocje z potrzebami seksualnymi. Mo積a w 堯磬u robi r騜ne rzeczy a w codziennym 篡ciu szanowa i kocha swojego partnera.
![]() |
#59 | |
Konto usuni皻e
|
Cytat:
Wida, 瞠 36 letni m篹czyzno, nie umiesz dostrzec subtelnej r騜nicy. Bo jest r騜nica pomi璠zy nasikaniem (jak to okre郵i貫) na kobiet, kt鏎 to PODNIECA i kt鏎a tego CHCE, a zrobieniem tego na niczego niespodziewaj帷 si kobiet, kt鏎 to obrzydza. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Naczelna Nastolatka
Wiadomo軼i: 25 807
|
a czy kto pisa, 瞠 nale篡 robi co WBREW PARTNERCE? wr璚z przeciwnie, seks dobry to taki w kt鏎ym oboje partner闚 znajduje satysfakcj i nie robi nic na co nie maj ochoty. Tutaj pisa造 dziewczyny, kt鏎e CHC I POTRZEBUJ ostrych zabaw w 堯磬u, a nie takie, kt鏎e uwa瘸j, 瞠 nale篡 robi co z przymusu. wi璚 je郵i twoja partnerka chcia豉by 瞠by na ni nasiusia i tobie to sprawia這by przyjemno嗆 to ja nie widz przeciwwskaza.
RozowaKotka, pi徠eczka ![]()
![]() |
![]() |
|

«
Poprzedni w徠ek
|
Nast瘼ny w徠ek
»
Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:21.