Brak kompatybilnosci seksualnej w zwi您ku i... ma造 penis. - Strona 2 - Wizaz.pl

Wr鵵   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania zwi您ane z 篡ciem seksualnym lub szukasz porady? Do陰cz do nas. Podziel si do鈍iadczeniem, dodaj opini.

Odpowiedz

Narz璠zia
Stary 2013-06-06, 15:29   #31
un_chocolat
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 169
Dot.: Brak kompatybilnosci seksualnej w zwiazku i... maly penis.

Cytat:
Napisane przez decayed Poka wiadomo嗆
Un_chocolat, odpowiada豉 na posta Ysabell, ale pozwolisz, 瞠 wtr帷 jak to wygl康a z mojego punktu widzenia.

Rozmiar penisa NIE MA znaczenia w aspekcie tego czy kocha si faceta czy nie bo 瘸dna my郵帷a kobieta nie przestanie kocha faceta dlatego, 瞠 ma ma貫go fiuta, tak samo 瘸den my郵帷y facet nie przestanie kocha kobiety bo ta ma ma貫 piersi.

Ma造 rozmiar MA znaczenie je郵i chodzi o id帷 z seksu przyjemno嗆, je郵i nie ma odpowiedniego tarcia to niestety nici z orgazmu.
Oczywi軼ie, masz racj, ale nie zawsze w seksie musi chodzi o orgazm. Jest on bardzo przyjemny i chcia這by si go mie, ale wierz, 瞠 seks mo瞠 by sam w sobie fajnym prze篡ciem, je郵i jest zachowana blisko嗆 dwojga ludzi, kt鏎zy si kochaj i pr鏏uj sobie dogodzi.

Tak wi璚 wszystko zale篡 od tego, jak bardzo ten rozmiar dziewczynie przeszkadza. Bo je郵i chodzi tylko o temperamenty, to mo積a pr鏏owa nad tym popracowa i znale潭 z這ty 鈔odek, je郵i obie strony chc (a facet autorki chce jak wida, ale fakt, 瞠 jest niedoceniany i nie "dopingowany" mo瞠 mu utrudnia starania), a je郵i jednak seks i osi庵anie orgazm闚 jest tak wa積e, 瞠 przys豉nia uczucia i rado嗆 z samej blisko軼i, to faktycznie zwi您ek nie ma sensu. 疾by nie by這, nie krytykuj samej postawy, bo ka盥y ma inaczej, wiele ludzi faktycznie uznaje seks za co bardzo wa積ego. Ja uwa瘸m, 瞠 jest wa積y, ale jak wspomnia豉m, ci篹ko u mnie wyobrazi sobie brak kompatybilno軼i w przypadku dw鏂h kochaj帷ych si ludzi (chyba w豉郾ie, 瞠 s skrajno軼iami), dlatego 瞠 篡j przekonaniem, 瞠 przyjemno嗆 fizyczna wychodzi w du瞠j mierze z emocjonalno軼i.

Angrbotha, popieram ca趾owicie
un_chocolat jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-06-06, 15:32   #32
201612280917
Konto usuni皻e

Wiadomo軼i: 1 285

Ale co jej z wibratora? Orgazm orgazmem, ale kawa貫k plastiku jej nie uderzy i nie zdominuje
S e n i r o, (kropkowa這 mi tw鎩 nick ) dobre rozwi您anie, ale czy ten 鈍i皻y facet na to p鎩dzie...

Edytowane przez 201612280917
Czas edycji: 2013-06-06 o 15:34
201612280917 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-06-06, 15:39   #33
201607040946
Konto usuni皻e

Wiadomo軼i: 20 500

Troch si zgadzam, 瞠 mo積a kocha si po prostu dla przyjemno軼i, ale jak ju raz si ma orgazm, to potem seks bez niego nie jest taki sam ja np. uwielbiam po prostu kocha si z P., ale zawsze chc i musz mie orgazm
poza tym, piszesz, 瞠 on nie jest dominuj帷y, wi璚 gdzie tu przyjemno嗆 z seksu (nie m闚i帷 o orgazmach), skoro nie masz tego, czego by chcia豉
201607040946 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-06-06, 16:20   #34
daf502bc9430c04b8cbdbd94f51a8624bed02f84_61e0bd2ac4d4e
Konto usuni皻e

Wiadomo軼i: 16 866

Cytat:
Napisane przez senira666 Poka wiadomo嗆
Ja mo瞠 przedstawi dosy odmienny pogl康 ale skoro facet to materia na m篹a - to miej go za m篹a - a do 堯磬a innego.
No bez 瘸rt闚. Zaraz pewnie zostan wyzwana od moher闚, ale ja jestem t wypowiedzi oburzona! Wydaje Ci si, 瞠 to by by這 fair wobec kochaj帷ego autork faceta?
daf502bc9430c04b8cbdbd94f51a8624bed02f84_61e0bd2ac4d4e jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-06-06, 17:12   #35
patiasym
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 11 558

[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;41189429]No bez 瘸rt闚. Zaraz pewnie zostan wyzwana od moher闚, ale ja jestem t wypowiedzi oburzona! Wydaje Ci si, 瞠 to by by這 fair wobec kochaj帷ego autork faceta? [/QUOTE]
To chyba zale篡 od tego, czy on by o tym wiedzia
patiasym jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-06-06, 17:34   #36
Konto usuni皻e

Ja nawet nie znaj帷 tego faceta mog p鎩嗆 o zak豉d, 瞠 on na to nie p鎩dzie, c騜, dla mnie to troch... nienormalne (o, albo ma這 zrozumia貫), 瞠by jakikolwiek m篹czyzna godzi si dzieli swoj partnerk, zw豉szcza na sta貫. Ludzie robi r騜ne swingi, tr鎩k徠y, mnie to mierzi, ale nie wnikam, r鏏ta co chceta, jednak chyba 瘸den m篹czyzna nie wpycha豚y 穎nie, czy dziewczynie na si喚 kochanka na bok, to nawet nie jest podkopanie, tylko zupe軟e pogrzebanie m瘰ko軼i, kt鏎ej poczucie ju i tak chyba jest troch nadwyr篹one, skoro widzi, 瞠 nie zaspokaja swojej partnerki.

Edytowane przez daf502bc9430c04b8cbdbd94f51a8624bed02f84_61e0bd2ac4d4e
Czas edycji: 2013-06-06 o 17:36
daf502bc9430c04b8cbdbd94f51a8624bed02f84_61e0bd2ac4d4e jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-06-06, 17:36   #37
patiasym
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tassarinian Poka wiadomo嗆
Ja nawet nie znaj帷 tego faceta mog p鎩嗆 o zak豉d, 瞠 on na to nie p鎩dzie, c騜, dla mnie to troch... nienormalne (o, albo ma這 zrozumia貫), 瞠by jakikolwiek m篹czyzna godzi si dzieli swoj partnerk, zw豉szcza na sta貫. Ludzie robi r騜ne swingi, tr鎩k徠y, mnie to mierzi, ale nie wnikam, r鏏ta co chceta, jednak chyba 瘸den m篹czyzna nie wpycha豚y 穎nie, czy dziewczynie na si喚 kochanka na bok, to nawet nie jest podkopanie, tylko zupe軟e pogrzebanie m瘰ko軼i.
A cuckold?

Najlepsze Promocje i Wyprzeda瞠

REKLAMA
Stary 2013-06-06, 17:54   #38
Konto usuni皻e

Ja nie m闚i, 瞠 takie zjawisko nie wyst瘼uje, ale to jest jednak rodzaj fetyszu, kt鏎y nie b璠zie raczej kr璚i faceta tego typu (bardziej w tym widz takiego samca alfa, zdobywc, pewnego swojej m瘰ko軼i i si造, kt鏎y nie boi si, 瞠 utraci partnerk na rzecz innego m篹czyzny). No i jeszcze nie wypowiedzia豉 si sama autorka, czy posz豉by na taki uk豉d. Jak powiedzia豉m, mnie ta propozycja troch... obrzydzi豉? Odrzuci豉? No ale to moje zdanie, uwa瘸m, 瞠 albo autorka powinna ze swoim facetem wypracowa jaki kompromis, co, co b璠zie im obu odpowiada這, pracowa ci篹ko nad t 堯磬ow sytuacj, albo si rozsta. Jednak uwa瘸m, 瞠 dla osoby, na kt鏎ej nam zale篡, powinno si wykaza to troch po鈍i璚enia (to dotyczy obu stron).
Stary 2013-06-06, 19:09   #39
patiasym
Zakorzenienie

Odrzuca Ci mo瞠, ale nie ma si co oburza. Dziewczyna da豉 tylko jedn z propozycji, mo瞠 niezbyt celn w tym konkretnym przypadku, ale nie musisz od razu kogo kto lubi tego typu zabawy miesza z b這tem.
Stary 2013-06-06, 19:19   #40
Konto usuni皻e

Ale ja nikogo tutaj z b這tem nie mieszam, to, 瞠 mnie to oburza i si nie podoba, to nie znaczy, 瞠 zaraz chc rwa szaty i gardz osobami, kt鏎e to praktykuj, po prostu ich nie rozumiem, ale ich praktyki toleruj.
Stary 2013-06-06, 22:58   #41
decayed
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 59

Jak dla mnie niedorzeczna propozycja a sam pomys podsuwania komu pomys逝 zdrady jest bezczelny... Ja nie umia豉bym i nie mog豉bym zdradza mojego faceta. Co to za ma鹵e雟two, w kt鏎ym jeste z facetem "bo jest fajnym materia貫m na m篹a" ale sypiasz z innym bo masz z nim lepszy seks, w takim wypadku m捫 jest bardziej przyjacielem ni m篹em a po jak choler trwa w takim wypadku w ma鹵e雟twie. M捫 to m捫, z nim si dzieli wszystko, takie moje zdanie. ( Nie m闚i tu o wypadkach, kiedy oboje partner闚 dopuszcza si zdrady kontrolowanej lub kr璚i ich wolny seks i oboje to akceptuj bo wiem, 瞠 i tacy si zdarzaj. )

Z reszt kobiety pomy郵cie, gdyby wasz facet powiedzia wam "Kochanie, jeste cudown 穎n i bardzo cie kocham ale nie zaspokajasz mnie w 堯磬u wi璚 znajd sobie kochank" - zaakceptowa造by軼ie to?
decayed jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷

Okazje i pomys造 na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-07, 07:24   #42
patiasym
Zakorzenienie

Cytat:
Jak dla mnie niedorzeczna propozycja a sam pomys podsuwania komu pomys逝 zdrady jest bezczelny... Ja nie umia豉bym i nie mog豉bym zdradza mojego faceta. Co to za ma鹵e雟two, w kt鏎ym jeste z facetem "bo jest fajnym materia貫m na m篹a" ale sypiasz z innym bo masz z nim lepszy seks, w takim wypadku m捫 jest bardziej przyjacielem ni m篹em a po jak choler trwa w takim wypadku w ma鹵e雟twie. M捫 to m捫, z nim si dzieli wszystko, takie moje zdanie. ( Nie m闚i tu o wypadkach, kiedy oboje partner闚 dopuszcza si zdrady kontrolowanej lub kr璚i ich wolny seks i oboje to akceptuj bo wiem, 瞠 i tacy si zdarzaj. )

Z reszt kobiety pomy郵cie, gdyby wasz facet powiedzia wam "Kochanie, jeste cudown 穎n i bardzo cie kocham ale nie zaspokajasz mnie w 堯磬u wi璚 znajd sobie kochank" - zaakceptowa造by軼ie to?
Ty to Ty, inni to inni. Wol nie zarzuca nikomu z貫j woli , a nazywanie cudzych pomys堯w (zgoda, w tym przypadku dosy niedorzecznych) bezczelnymi jest zwyczajnie aroganckie. Radz dobrze zrobi kilka g喚bszych wdech闚 i wydech闚 zanim znowu co podobnego napiszesz.
Stary 2013-06-07, 10:12   #43
201607040946
Konto usuni皻e

Wiadomo軼i: 20 500

Cytat:
Dlatego autorka pyta, CO robic, bo seks jest dla niej wazny, zeby nie szukac potem kochanka.
201607040946 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-06-07, 14:49   #44
ysabell
Rozeznanie

Wiadomo軼i: 723
GG do ysabell

Cytat:
O cholera.... Zupe軟ie jakbym czyta豉 o mnie... :O

Ja jestem w zwi您ku z ch這pakiem ponad rok. Jest fantastycznym facetem, najlepszym jakiego mia豉m i chyba mog豉bym mie ale w豉郾ie seks to jedyna rzecz, kt鏎a 鈔ednio mi si podoba.

Dla niego seks to wyraz mi這軼i, lubi to robi delikatnie szepcz帷 mi貫 s堯wka do ucha lub patrz帷 w oczy. W tym, 瞠 seks jest wyrazem mi這軼i ca趾owicie si z nim zgadzam ale to nie znaczy, 瞠 trzeba to robi delikatnie. Dobry seks scala zwi您ek, jest wisienk na zwi您kowym torcie a u mnie du穎 brakuje do dobrego seksu.
Fajnie wiedziec, ze nie jestem z tym problemem sama Rozumiem Cie jak nikt inny. Wyznania milosci i patrzenie w oczy podczas seksu mnie by po prostu popsuly nastroj.

Cytat:
Lubi czasami kocha si delikatnie ale zwykle potrzebuj czego ostrzejszego z elementami BDSM, czasami lubi dosta w twarz, czasami lubi by opluta, czasami lubi by podduszana a czasami lubi dirty talks.
Ja jestem troche bardziej soft (chyba nie chcialabym byc opluta), ale to pewnie dla tego ze nigdy nie mialam partnera ktory by te moje ci庵oty BDSM w pe軟i rozwin掖. Najwyzej elementy (podduszanie, unieruchomienie ciezarem ciala faceta, dirty talk). Zaden facet mnie nie uderzyl, chociaz na pewno by mnie to krecilo. No i wyglada na to, ze juz nie bede miala okazji tych zainteresowan rozwinac

Cytat:
Na pocz徠ku m鎩 ch這pak nawet stara si dominowa, bez hardkor闚 ale na moj pro軸 potrafi mnie uderzy czy poddusi. Rzeczy kt鏎e robi by造 naprawd "lajtowe" ale nie prosi豉m go o wi璚ej, cho tego potrzebuj, bo wiem, 瞠 tych rzeczy nie zrobi豚y za nic w 鈍iecie. Od jakiego czasu zupe軟ie nic, ZERO. Ostatnio pr鏏owa豉m rozmawia z nim na ten temat, powiedzia, 瞠 nie mam co liczy na takie zabawy bo to nie w jego stylu i nie potrafi si do tego zmusi, dalej wywi您a豉 si k堯tnia. Dobre jest przynajmniej to, 瞠 nie kochamy si wy陰cznie po misjonarsku cho najcz窷ciej i tak wykorzystujemy dwie pozycje...
Przykro mi slyszec, ze facet po jakims poczatkowym postepie sie wycofal :/ Mam nadzieje, ze moj tak nie zrobi, chociaz obawiam sie ze to by bylo w jego stylu. My tez glownie teraz wykorzystujemy glownie 2 pozycje (misjonarska i doggy), co w sumie jest w porzadku, bo inne pozycje sa mniej wygodne :P

Ja po rozmowie mialam seks z dirty talk, no i byl dosc dominujacy w sensie ze dyktowal pozycje. Az bylam zaskoczona, bo nie myslalam ze na to sie zdobedzie. Ale seks-numer-2-po-rozmowie byl juz lajtowy: stosunek misjonarski bez fajerwerkow. Przynajmniej potem zajal sie mna oralnie, wiec nie zostalam bez orgazmu ;DD Tylko ze trwalo to chyba z 30 min i sie chlopak zmeczyl... i przy okazji dowiedzialam sie ze jednak mial jedna ex ktora tez nie miala orgazmow pochwowych - tylko ze po stosunku wystarczylo 30sec stymulacji recznej/oralnej zeby doszla. No szczesciarz. Przy mnie sie bedzie musial mocniej napracowac...

Zapytam go co sadzil o tym jednym razie, kiedy byl bardziej dominujacy. Wydaje mi sie, ze podobalo mu sie ze mi sie podobalo Ale zobaczymy co powie. I po tym jednym razie, jak w zyciu codziennym powiedzial cos nawet troche "dominujacego", np. kazal mi cos zrobic bez uzycia "please", to zaraz obracal to w zart tekstem "I'm such a manly man, GRRR". Mam wrazenie, ze bycie nawet odrobine dominujacym jest dla niego tak obcym terytorium, ze po prostu czuje sie w tej roli nieswojo i probuje obracac to w zart. A mi sie te lekko dominujace teksty w zyciu codziennym bardzo podobaja, moglby ich nie komentowac juz tym "GRRRR", bo to psuje caly efekt.

Cytat:
Druga sprawa jest taka, 瞠 do嗆 ma這 czuj podczas seksu bo tarcie jest po prostu zbyt ma貫, w niekt鏎ych pozycjach zupe軟ie nic nie czuj. Ze wzgl璠u na jego penisa masa pozycji jest niewykonalna, bo wystarczy jeden mocniejszy ruch i same wiecie co si stanie. Oczywi軼ie nie potrafi豉m mu o tym powiedzie, to chyba za bardzo by go zabola這.
Tu mam i-den-tycz-nie! Przy niektorych pozycjach penis wypada. No i tez prawie nic nie czuje. Raz probowalam mu cos zasugerowac w stylu "czy ja nie jestem dla niego za luzna, bo chyba jestem rozjechana jakas, bo malo czuje" (zeby nie wyszlo, ze to bron boze chodzi o jego rozmiar, tylko ze raczej ze mna cos nie tak), ale nie podjal tematu. Wiecej sie na ten temat nie odezwe, bo to ryzykowne. Jeszcze kwestie rozmiaru widac wtedy, jak juz po skonczonym stosunku wyjmuje penisa ze mnie, to musi przytrzymac prezerwatywe na gorze w obawie zeby sie nie zsunela. Nigdy zaden inny facet z ktorym bylam tak nie robil. I pol tej prezerwatywy jest jeszcze na penisie, a drugie pol tak sobie zwisa.

Cytat:
Trzecia sprawa 陰cz帷a si z drug to taka, 瞠 kochamy si kr鏒ko bo d逝瞠j nie mo瞠 a na nast瘼ny raz raczej nie mam co liczy.
W ci庵u tego roku nie mia豉m ani jednego orgazmu, zaczyna mnie to ju irytowa, chyba wiecie jakie to jest frustruj帷e.
Zero orgazmow przez rok??? A nie moze Cie jakos recznie czy ustami doprowadzic do orgazmu? Prosilas go, przypominalas sie? Ja bym chyba nie wytrzymala. Jak czuje, ze chce orgazmu a on sie nie kwapi, to mu po prostu przypominam.

Mi akurat dlugosc stosunku nie przeszkadza - mysle ze jest stadardowa, jakies kilka minut, co mi zupelnie wystarcza. Po kilku minutach mi sie to po prostu nudzi (bo naprawie niewiele czuje) i wtedy zaciskam miesnie pochowy i on wtedy bardzo szybko dochodzi.

Cytat:
Nie wiem co robi, za jaki czas spr鏏uj z nim jeszcze raz porozmawia na ten temat. Nie chc od niego odchodzi z powodu kiepskiego seksu, z drugiej strony nie wiem czy za par/par瘽a軼ie miesi璚y moja frustracja nie wybuchnie i w ko鎍u tego nie zrobi.
Daj znac jak rozmowa pojdzie! Ja tez pogodam z moim niedlugo. Mam te same obawy, ze za jakis czas moja frustracja spowoduje rozstanie albo zdrade z mojej strony... Ryzyko zdrady jest male, bo jestem emigrantka i nikogo tu na miejscu nie znam - tylko jego i jego znajomych.

[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;41181287]Uwa瘸m, 瞠 z tego mo瞠 nic nie wyj嗆. Owszem, facet mo瞠 si przekona do tego, 瞠by troszeczk nad autork podominowa i post瘼y b璠, owszem, ale mam wra瞠nie, 瞠 to dla autorki b璠zie zdecydowanie za ma這, skoro lubi BDSM, kt鏎e nie jest dla ka盥ego i do kt鏎ego nie ka盥y si przekona, nawet je瞠li kocha partnera. No przyk豉dowo, gdyby m鎩 T mia takie ci庵oty (a na szcz窷cie nie ma i problemy z dopasowaniem w 堯磬u te nie wyst瘼uj), to gdyby mnie poprosi, 瞠bym go w jaki spos鏏 skrzywdzi豉, przypali豉, uderzy豉 (i nie mam tu na my郵i przyjemnych klaps闚 w po郵adki), czy oplu豉, to nie by豉bym w stanie tego zrobi, za 瘸dne skarby, tak samo jak nie da豉bym zrobi tego sobie. To nie tylko uwa瘸m kwestia samej ch璚i, ale psychiki r闚nie, nawet g堯wnie jej, i do pewnych rzeczy nie b璠ziemy w stanie si przekona, a nawet je郵i, to co to za przyjemno嗆, je瞠li on b璠zie si do tego na si喚 dla Ciebie przymusza i b璠zie go to frustrowa, bo b璠zie cz窷ciowo wbrew jego woli?[/QUOTE]

Mam podobne obawy. Jednak to, ze ogladam filmiki BDSM nie znaczy, ze sama chcialabym dokladnie to samo zrobic - wystarcza mi jak jest po prostu zdecydowanie dominujacy w lozku. Mam nadzieje, ze uda mi sie rozbudzic ta jego gleboko ukryta "zwierzeca" strone podczas seksu, zeby po prostu chcial byc dominujacy, bo faktycznie jesli robilby to tylko ze wzgledu dla mnie to cala sprawa traci kolory.

Cytat:
Napisane przez v-x-n Poka wiadomo嗆
Sama lubi mocniejszy seks (mega dominuj帷y facet, taaaak! ) i w 篡ciu nie wytrzyma豉bym z facetem 豉godnym w te klocki. Kiedy pr鏏owa豉m, ale nie by這 warto - facet by do rany przy堯, ale seks zabi ca貫 moje uczucia.

Nie wiem, po co si m璚zy - ten facet ani rozmiarem Ci nie pasuje, ani temperamentem. Mo積a by這by nad czym pracowa, gdyby chocia wasze oczekiwania wobec seksu jako tam si pokrywa造, ale wielbicielka typowego, dominuj帷ego samca w 堯磬u i amator delikatno軼i..? S豉bo. Pr璠zej czy p騧niej kiepski seks zacznie przek豉da si na codzienne 篡cie, takie moje zdanie.
Czasami mam wrazenie, ze juz to sie zaczelo przekladac na zycie codziennie i ma wplyw na moje uczucia do niego. Jakas taka jestem bardziej osowiala, jak on mi mowi "I love you" to musze sie wrecz przymuszac do odpowiedzenia tym samym. Wczoraj bylismy na festiwalu, duzo ludzi, to glownie sie rozgladalam dookola i patrzylam na tych wszystkich fajnych facetow, a moj wydawal mi sie taki jakis nieatrakcyjny. Jak zaklada garnitur do pracy to jeszczeok wyglada, ale w T-shircie, shortach i bluzie mi sie fizycznie nie podoba. Z drugiej strony ja tez nie jestem super-piekna, wiec to w ogole zaowocowalo jakimis myslami w stylu "no coz, nie jestem najpiekniejsza wiec mnie nie stac na bycie z jakims przystojnym facetem, taki los", i generalnie myslami obnizajacymi moja samoocene...

Cytat:
Napisane przez angrbotha Poka wiadomo嗆
Najlepiej by這by rozwi您a sytuacj tak, 瞠by ka盥a strona by豉 zadowolona. Przede wszystkim nie mo瞠sz zaniedbywa jego i jego ego. Praw mu komplementy! M篹czyzna te potrzebuje poczu si pewnie. Nawet je瞠li nie jest Ci najlepiej, doceniaj ka盥y krok w t lepsz stron. Je瞠li Ci na nim zale篡 - a chyba warto z takim by, to wszystko przed wami Po pierwsze wydaje mi si, 瞠 w ka盥ym mo積a obudzi krwio瞠rcz besti 膨dn seksu - kwestia czasu i wzajemnego zaufania. Je瞠li b璠zie czu si pewnie i zobaczy, 瞠 idzie w dobrym kierunku - b璠zie si stara i b璠zie wiedzia czy dobrze robi. Nie mo積a te o nim zapomina

Poza tym w trakcie - przed逝 gr wst瘼n - testujcie co wam si podoba i patrz uwa積ie przy czym si waha. Poza tym w trakcie, kiedy b璠zie podniecony by mo瞠 lepiej b璠zie mu przysta na co. Macie du穎 czasu, je瞠li my郵icie powa積ie o zwi您ku, a tymczasem pog鏚 si mo瞠 z przyjacielem-wibratorem i zast徙 go czasem na korzy嗆 zwi您ku
To dobra rada, sprobuje sie zastosowac i nakierowywac go metod marchewki (nie kija) :P Faceci lubia byc doceniani.
No i musze kupic baterie do wibratora, bo sie wyczerpaly...

Cytat:
Napisane przez angrbotha Poka wiadomo嗆
Spr鏏ujcie robi tak, 瞠by skupia si na sobie nawzajem. Czasem wed逝g Twoich potrzeb, czasem wed逝g niego, 瞠by te nie czu si osaczony. Poza tym mo瞠sz pr鏏owa stopniowo wprowadza nie wiem.. pornografi? razem ogl康a? na pocz徠ku lekkie, a potem te ostrzejsze, 瞠by go nie zniech璚i.
To juz probowalam, poprosilam go zeby mi pokazal filmiki ktore go kreca, a sama mu pokazala takie, ktore mnie kreca. Dwa bieguny. On mi pokazal jakies zwykle rozbierajaca sie laski wdzieczace sie do kamery, a ja mu pokazalam japonski gangbang i faceta, ktory "karze" swoja dziewczyne ostrym seksem za jakies przewinienie. Mnie w ogole nie ruszal jego filmik, a jego zniesmaczal moj.

Cytat:
Napisane przez senira666 Poka wiadomo嗆
Ja mo瞠 przedstawi dosy odmienny pogl康 ale skoro facet to materia na m篹a - to miej go za m篹a - a do 堯磬a innego.
Haha! Cos takiego wpadlo mi do glowy, podobno niektore zwiazki tak normalnie funkcjonuja i maja sie dobrze. Albo nawet slyszalam historie, ze kobieta ma dziecko z kochankiem - przystojnym samcem Alfa z dobrymi genami - a to dziecko wychowuje jej m捫 do-rany-przyl騜 samiec beta, przekonany ze to jego dziecko. Rozumiem, jak cos takiego moze miec sens od strony ewolucyjnie-genetycznej, ale ze strony moralnej to straszne. Ja bym tak nie mogla, jestem szczera dziewczyna i nie moglabym zyc w klamstwie, wiec kochanek odpada.

Za to nie mialabym nic przeciwko swingowaniu czy cuckold (z jego wiedza i przywoleniem), ale nawet boje sie co stakiego zaproponowac, bo juz wiem jakas bylaby reakcja.

Edytowane przez ysabell
Czas edycji: 2013-06-07 o 14:53
ysabell jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-06-07, 14:59   #45
decayed
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 59

Cytat:
Napisane przez patiasym Poka wiadomo嗆
Ty to Ty, inni to inni. Wol nie zarzuca nikomu z貫j woli , a nazywanie cudzych pomys堯w (zgoda, w tym przypadku dosy niedorzecznych) bezczelnymi jest zwyczajnie aroganckie. Radz dobrze zrobi kilka g喚bszych wdech闚 i wydech闚 zanim znowu co podobnego napiszesz.
Droga, Patiasym. Wed逝g SJP:
bezczelny - nielicz帷y si z niczym i nikim, odznaczaj帷y si zbytni pewno軼i siebie; te: 鈍iadcz帷y o takich cechach;
arogancja - zuchwa豉 pewno嗆 siebie po陰czona z lekcewa瞠niem innych.

My郵, 瞠 s這wo "bezczelny" doskonale pasuje do opisania wspomnianego pomys逝, poniewa pomys ten zak豉da nieliczenie si z partnerem i jego uczuciami przez branie pod uwag wy陰cznie w豉snej przyjemno軼i. Nie zauwa篡豉m lekcewa瞠nia innych ze swojej strony. Tobie radz zrobi kilka g喚bszych wdech闚 i wydech闚, sprawdzi znaczenie s堯w kt鏎ych si nie zna i dopiero wtedy bra si za komentowanie. Pozdrawiam!

Cytat:
Napisane przez kaguya Poka wiadomo嗆
Dlatego autorka pyta, CO robic, bo seks jest dla niej wazny, zeby nie szukac potem kochanka.
Doskonale rozumiem co autorka ma na my郵i, poniewa sama posiadam podobny problem. W cytowanym przez Ciebie fragmencie wczu豉m si w rol partnera Ysabell - my郵, 瞠 nie by豚y zadowolony z takiego obrotu sprawy.

Cytat:
Napisane przez ysabell Poka wiadomo嗆
Zero orgazmow przez rok??? A nie moze Cie jakos recznie czy ustami doprowadzic do orgazmu? Prosilas go, przypominalas sie? Ja bym chyba nie wytrzymala. Jak czuje, ze chce orgazmu a on sie nie kwapi, to mu po prostu przypominam.

Mi akurat dlugosc stosunku nie przeszkadza - mysle ze jest stadardowa, jakies kilka minut, co mi zupelnie wystarcza. Po kilku minutach mi sie to po prostu nudzi (bo naprawie niewiele czuje) i wtedy zaciskam miesnie pochowy i on wtedy bardzo szybko dochodzi.

Daj znac jak rozmowa pojdzie! Ja tez pogodam z moim niedlugo. Mam te same obawy, ze za jakis czas moja frustracja spowoduje rozstanie albo zdrade z mojej strony...
To nie tak, 瞠 on si nie kwapi, nawet sam to inicjuje. Ale wychodzi jak wychodzi, niekoniecznie wystarczaj帷o dobrych pieszczot u篡wa. Kiedy m闚i mu w trakcie co ma zmieni jako klimat nie jest ten sam a kiedy m闚i mu to w innym czasie to chyba zapomina co mu powiedzia豉m. :P

Ja potrzebuj czego d逝窺zego ni kilka minut, czasami si nawet udaje kocha d逝go ale kiedy on czuje, 瞠 zaczyna mi si robi lepiej (zw豉szcza kiedy zaciskam mi窷nie bo wtedy lepiej czuj) zaczyna dochodzi i zwalnia albo w og鏊e przestaje si rusza i ca造 wysi貫k idzie w choler.

Dam zna na pewno jednak poczekam z rozmow jeszcze jaki czas.

Edytowane przez decayed
Czas edycji: 2013-06-07 o 15:13
decayed jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-06-07, 15:58   #46
patiasym
Zakorzenienie

Cytat:
Droga, Patiasym. Wed逝g SJP:
bezczelny - nielicz帷y si z niczym i nikim, odznaczaj帷y si zbytni pewno軼i siebie; te: 鈍iadcz帷y o takich cechach;
arogancja - zuchwa豉 pewno嗆 siebie po陰czona z lekcewa瞠niem innych.

My郵, 瞠 s這wo "bezczelny" doskonale pasuje do opisania wspomnianego pomys逝, poniewa pomys ten zak豉da nieliczenie si z partnerem i jego uczuciami przez branie pod uwag wy陰cznie w豉snej przyjemno軼i. Nie zauwa篡豉m lekcewa瞠nia innych ze swojej strony. Tobie radz zrobi kilka g喚bszych wdech闚 i wydech闚, sprawdzi znaczenie s堯w kt鏎ych si nie zna i dopiero wtedy bra si za komentowanie. Pozdrawiam!
Nie mam zamiaru licytowa si na s這wnikowe definicje ani ci庵n望 tej dyskusji. Prosi豉bym tylko o niezwracanie si do mnie per "droga", bo wed逝g SJP "droga" to tyle co "bliska komu uczuciowo", a ja bliska uczuciowo Tobie nie jestem (ani tym bardziej Ty mnie).
Stary 2013-06-07, 16:04   #47
NIUNIA43
Przyczajenie

Wiadomo軼i: 6

Ja bym jednak odpuscila..Mozna miec malego, ale jesli sie stara to ten maly jest lepszy od duzego..I potrafi wiecej doznan zapewnic. A tu u was chyba temperamenty niedopasowane. I bedzie z czasem problem. Ty bedziesz czegos oczekiwac, on nie bedzie dawal.. Techniki i wzajemnosci doznan mozna sie nauczyc, ale temperamentu sie nie zmieni. Pozniej beda pretensje i klotnie..
NIUNIA43 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-06-07, 16:24   #48
201612280917
Konto usuni皻e

Nadal uwa瘸m, 瞠 to nie ma sensu. Najbardziej zasmuci這 mnie to, 瞠 ty sama cierpisz, trac帷 poczucie w豉snej warto軼i, czuj帷 si nieatrakcyjna. To nie powinno tak by. Kobieta powinna czu si najpi瘯niejsza przy m篹czy幡ie, a nie m闚i "on jest 鈔edni, to ja pewnie nie zas逝guj na nikogo lepszego".
Stary 2013-06-07, 23:51   #49
Sadek
Zadomowienie

Wiadomo軼i: 1 372

Ja te tego absolutnie nie widz... Jaki pewny siebie i starszy facet wytrzyma tego typu pro軸y, nak豉niania i testy? Owszem, przez pewien czas ale potem pozna fajn dziewczyn w kt鏎ej zobaczy to co lubi ( czyli w tym przypadku delikatno嗆 i czu這嗆), ona mu te szybko wybije aktualne "zmuszanie si" z g這wy i po temacie Zycie. W takim razie po co si tak m璚zy?
Sadek jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-06-08, 06:48   #50
ysabell
Rozeznanie

Wiadomo軼i: 723
GG do ysabell
Brak kompatybilnosci seksualnej w zwiazku i... maly penis.

Probowalam z nim wczoraj rozmawiac, zapytalam sie jak sie czul przy tym jednym razie, kiedy byl bardziej dominujacy. Po pierwsze jak zaczelam temat seksu, to zaraz caly sie skulil, wycofal, widac bylo po jezyku ciala ze sie czuje niekomfortowo. Nie spotkalam sie jeszcze z facetem, ktory by tak sie wstydzil rozmow o seksie. Powiedzial, ze nie pamieta dokladnie co tam wtedy czul, ale ze moze od czasu do czasu sie postarac sie byc bardziej dominujacy. Powiedzial, ze podobalo mu sie to, ze mi sie podobalo... wyszlo na to, ze robi to wszystko dla mnie, ze sam nic w tym dla siebie nie znajduje.

A dzisiaj idziemy kupic kroliki miniaturki - kolejna rzecz, ktora nas jeszcze bardziej zlaczy na plaszczyznie zyciowo-materialnej. Jakbym nie mieszkala z nim to pewnie 瘸sugerowalabym jakas przerwe czy rozstanie i poczekala jakis czas, zeby zobaczyc czy mi go bedzie brakowalo... Ale w obecnej sytuacji jest to po prostu logistycznie niemozliwe. Nie da sie zrobic zwiazkowej seperacji jesli sie spi w jednym lozku, bez perspektyw na wyprowadzke. ehh.

Wys豉ne z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-06-08, 12:34   #51
aa4eda71cc3100c1d0c84d6e0fe25ffaa6ea5eb4
Konto usuni皻e

Wiadomo軼i: 261

Cytat:
Napisane przez Adamus76 Poka wiadomo嗆
Jak czytam takie wypowiedzi panienek co maja fantazje wypracowane na podstawie pornoli gdzie kobieta obciaga jest wyru.. i fina na twarz jest zdominowana nie ma co to powiem szczerze ze scyzoryk mi sie w kieszeni otwiera, kobieto zrozum ze normalny facet z normalnego domu jest wychowany w ten spos鏏 by szanowa kobiete a nie wo豉 do niej suko sij kutasA to ja jago miejscu by spieprzal od ciebie jak najdalej bo jeste po prostu zepsuta i tyle za duzo pornoli a za ma這 kobieco軼i, jasne jak sprowadzimy role kobiety to suki a m篹czyzny do samca jak u zwierz徠 to wszystko sie zgadza. Tylko ze jeste鄉y lud幟i i mamy uczucia facet jest normalny szanuje Cie i po prostu nie potrafi pieprzyc Cie jak suke tylko chce sie z tob kocha jesli dla ciebie to problem to najwyra幡iej ty masz problem ze swoj psychika, chcecie m篹czyzn kt鏎zy bed was kocha szanowa byc odpowiedzialnymi ojcami waszych dzieci i co??kkbieto jeste niedojrzala do normalnego zwiazku jak wzorce czerpiesz z pornoli gdzie 10 go軼i spuszcza sie na twarz kobiety to we daj temu facetowi spok鎩 niech znajdzie sobie ciep豉 mi豉 kochaj帷a kobiete a Ty nie wiem moze znajd sobie kogo na dyskotece kto Cie przeleci w kiblu i poczujesz sie dowartosciowana
Chcia豉m to skomentowa, ale nawet nie wiem jak
Doro郾ij. Jak w ko鎍u zaczniesz uprawia seks to si wypowiadaj.
Ka盥y lubi co innego, nie znaczy, 瞠 ma ze sob problemy. To, 瞠 kto zak豉da konto na forum tylko po to, 瞠by si ciska i kogo obra瘸 - chyba sam jest po prostu jakim zakalcem z problemami.
aa4eda71cc3100c1d0c84d6e0fe25ffaa6ea5eb4 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-06-08, 12:57   #52
zlosnica89
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 212

Kurde jestem w podobnej sytuacji

Jestem ze swoim 5 miesi璚y,a znamy si 2 lata. Kiedy ju bylismy razem i si kochali鄉y i pomimo to,teraz po powrocie seksu dalej nie ma... On m闚i,瞠 potrzebuje czasu,pewno軼i uczu,瞠by nie by這 瞠 w tym zwi您ku tylko seks sie liczy.
Bardzo dobrze dogadujemy si w 篡ciu codziennym,cudowny ch這pak,sprawdza si w tej roli chyba najlepiej ze wszystkich moich partner闚,m鏬豚y w sumie sta si m篹em. Ale boj si zacz璚ia z nim seksu... bo pami皻am,瞠 kiedy fajerwerk闚 nie by這. Po prostu by dla mnie za ma造,nic nie czu豉m,by豉m strasznie napalona a nie mog豉m doj嗆,bo nie by這 czym...
Po mnie mia jak捷 dziewczyn,pono nie narzeka豉,ucieszylo mnie 瞠 zdoby nowe do鈍iadczenia, ale dla mnie on jest za ma造...No chyba 瞠 ur鏀 przez rok

M鎩 poprzedni facet mia solidne przyrodzenie,by najlepszym kochankiem na 鈍iecie! (rozstali鄉y si,bo na ch這paka si nie nadawa) No ale po byciu z facetem, kt鏎y lubi w kazdej pozycji, w trakcie wsz璠zie mnie dotyka, stymulowa 貫chtaczk, ogl康ali鄉y razem pornole, dotykali鄉y si wzajemnie no i wgl wszystko czego bym chcia豉 w 堯磬u, moje wymagania wzros造 i jak sobie pomy郵,瞠 tego nie dostan...

Jak na razie tylko si ca逝jemy,bywa 瞠 bardzo nami皻nie,ja si nakr璚am ale on wtedy przystopuje. Wtedy jestem sfrustowana,bo do niczego nie dochodzi,wi璚 po co w og鏊e to nami皻ne ca這wanie sko鎍zy這 si na tym,瞠 ca逝jemy si tylko delikatnie by si nie zakr璚a I jeszcze ani razu nie zjecha r瘯 poni瞠j pasa. Ja ch皻nie go dotykam,on mnie nie. To te mnie wkurza,sam powiniem chcie, mam go prosi "Hej,we mnie podotykaj mo瞠?"

Dla niego mog造by istnie tylko 3 standardowe pozycje. Ja wiem,瞠 to b璠zie dla mnie za ma這. 疾 nigdy nie zgodzi si na zabaw wibratorem,przywi您a do 堯磬a, bez bitej 鄉ietany. Jego jedyna strefa erogenna to penis,瘸dnych sutk闚 czy ca這wania po ciele, co mnie smuci, bo chcia豉bym czasem popie軼i partnera.
Rozmawia豉m z nim o seksie. On te pami皻a czasy,kiedy nie zadowala mnie w pe軟i. Dlatego dzi te ma obawy i chce,bym na pierwszy raz to ja by豉 na g鏎ze i wszystko inicjowa豉. Ale nie bez gry wst瘼nej! Potrzebuj 瞠by facet mnie poca這wa,po szyi, pie軼i piersi, bez tego nie b璠 na niego wchodzi豉. Nie lubi by domin, wol kiedy facet decyduje co ze mna zrobi. I to b璠zie problem. On czeka a ja zaczn,a ja nie zamierzam bo to on jest kurde facetem.

Jezu 幢e to widz. Kochany ch這pak,ale z braku seksu od 5 miesi璚y zaczynam fiksowa. Masturbacja mi nie wystarcza,bo po roz豉dowaniu napi璚ia mam 透y w oczach pt "Jakie to smutne,przecie mam faceta a musz sama..." i jest jeszcze gorzej

Nie wiem co Ci doradzi. G逝pio by ko鎍zy zwi您ek z powodu niedopasowania w 堯磬u,tym bardziej 瞠 w innych strefach si sprawdza. Z drugiej strony rozumiem ci,瞠 jeste nieszcz窷liwa,markotna, dla nas akurat seks jest bardzo wa積 cz窷ci zwi您ku, nie wyobra瘸m go sobie bez seksu
My郵,瞠 albo nasi partnerzy si cho troch zmieni w 堯磬u,ale to si posypie.
Ale w sumie rozmiaru nie zmieni... Ech...

Pod捫asz za t逝mem, czy kierujesz si w豉snym rozumem?

zlosnica89 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-06-08, 12:58   #53
aa4eda71cc3100c1d0c84d6e0fe25ffaa6ea5eb4
Konto usuni皻e

Wiadomo軼i: 261

Cytat:
Uprawia sex mam 36 lat dziewczyno tak瞠 z niejednego pieca chleb jad貫m i znam takie panienki jak autorka tego w徠ku i proponuje zeby da豉 spok鎩 temu facetowi i niech ma go嗆 okazje spotka normalna kobiete i to wszytko bo g逝pich panienek na 鈍iecie nie brakuje szukaj samca potem p豉cz zerznal mnie i zostawi /) dlatego wlasnie do zwiazku trzeba dorosnac a jak panienka ma zamiar zwi您a sie za這篡 rodzine to najwy窺zy czas na to ale widze ze tu wypowiadaj sie 20 - stki wychowane na pornolach to czemu sie dziwi
Zaimponowa czym chcia貫?
Tym bardziej wstyd, doros造 facet, a takie ciasne horyzonty i rejestruje si na forum tylko po to, 瞠by si k堯ci Gratuluj.

Edit: Ostatni raz pisowni "sex" widzia豉m u moich koleg闚, jak by豉m w gimnazjum.

Edytowane przez aa4eda71cc3100c1d0c84d6e0fe25ffaa6ea5eb4
Czas edycji: 2013-06-08 o 13:00
aa4eda71cc3100c1d0c84d6e0fe25ffaa6ea5eb4 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-06-08, 14:23   #54
201612280917
Konto usuni皻e

Cytat:
A ile ty masz lat? Sko鎍zy豉s 20? myslisz pewnie ze zycie to kajdanki i walenie pejczem po dupie No c騜 dorosniesz to zmienisz pogl康y ciekawy jestem jakiego m篹a ty spotkasz z takimi do鈍iadczeniami bzykacie sie na wszystkie sposoby w ka盥a dziur a potem z takim baga瞠m chcecie spotka porz康nego faceta i ojca dla swoich dzieci autorka tego postu jest przyk豉dem oddawa豉 sie innym na wszystkie sposoby a teraz jest zdziwiona ze facet spojrzy jej w oczy podczas seksu i powie ze ja kocha jej to nie kr璚i ona woli us造sze suko ssij ku... 篡cz powodzenia
Najlepszy spos鏏 na podniesienie mojego niskiego ci郾ienia, to w豉郾ie takie m康re wypowiedzi. S造sza貫 kiedy, 瞠 cyferki nie 鈍iadcz o dojrza這軼i cz這wieka? Wspania造 przyk豉d masz kiedy popatrzysz w lustro.
Stary 2013-06-08, 14:43   #55
201612280917
Konto usuni皻e

Cytat:
co dla ciebie oznacza dojrza這嗆 ? Bzykanie sie na wszystkie sposoby to pewnie dla ciebie oznaka dojrza這軼i No fakt to za☠☠☠iste i takie modne tylko potem kto Cie b璠zie chcia za 穎n
A czy autorka bzyka si na prawo i lewo? Ona chce tylko seksu, kt鏎y j podnieca. To takie trudne do zrozumienia?
Co do ma鹵e雟twa, dzi瘯i za trosk, ale nie musisz martwi si na zapas
Stary 2013-06-08, 15:04   #56
201612280917
Konto usuni皻e

Cytat:
A gdzie ja napisa貫m ze bzyka sie na prawo i lewo? Napisa貫m ze wyrobila w sobie pewne wzorce na podstawie porno i poprzednich zwi您k闚 i nie potrafi odnale潭 sie z facetem kt鏎y jest mniej do鈍iadczony i po prostu dobrze wychowany kocha ja i chce jej to okaza ale jesli dla niej okazywanie uczucia polega na szmaceniu kobiety w 堯磬u to najwyra幡iej musi poszuka kogo innego lub nie wiem zapisa sie do klubu masochistycznego b康 robi karier w porno bo ja nie widze szans na zwiazek wyuzdanej kobiety z porz康nym wra磧iwym facetem
Ja jestem masochistk, nie odkry豉m w sobie tego przez ogl康anie porno, ani przez m篹czyzn. Dlaczego twierdzisz, 瞠 taka kobieta jest gorsza, albo niezdolna do tworzenia zdrowego zwi您ku? Wra磧iwo嗆 i sadyzm si nie wykluczaj. M鎩 by造 p豉ka ze mn na filmach, przynosi kwiaty, przytula w nocy, ale tak瞠 bi i poni瘸, bo obaj tego chcieli鄉y.
安iat nie jest czarno-bia造. Zacznij szanowa odmienne zdanie, pogl康y.
Stary 2013-06-08, 15:28   #57
201612280917
Konto usuni皻e

Cytat:
No to juz pytanie do psychologa nie do mnie nie wiem moze jakie traumatyczne prze篡cia z dzieci雟twa molestowanie nie wiem co wp造wa na masochistyczne upodobania pewnie ze 鈍iat nie jest czarno bia造 sa pedofile geje ksi篹a molestujacy dzieci, gwalciciele, zboczency.. a sk康 sie to bierze ? Ja pisze o normalnych ludziach kobietach kt鏎e pragn byc szanowane i kochane i m篹czyznach kt鏎zy takich kobiet szukaj wi璚 nie ma co krzywdzic siebie nawzajem tylko pozwoli normalnymu facetowi u這篡 sobie zycie z normalna kobieta
Kolejny powielany stereotyp.
Te chc by szanowana, rozpieszczana, kochana przez partnera. Seks i zwi您ek to dwie r騜ne sprawy. Nie nazywa豉bym tego krzywdzeniem, bo je郵i obie strony tego chc, to jest to po prostu zaspokajanie potrzeb.

W przypadku autorki, te potrzeby si widocznie rozmijaj.

Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e

REKLAMA
Stary 2013-06-08, 15:47   #58
zakonna
Naczelna Nastolatka

Wiadomo軼i: 25 807

co ci si myl emocje z potrzebami seksualnymi. Mo積a w 堯磬u robi r騜ne rzeczy a w codziennym 篡ciu szanowa i kocha swojego partnera.
Stary 2013-06-08, 16:07   #59
201612280917
Konto usuni皻e

Cytat:
Ok pewnie masz racje spr鏏uje nasikac na swoj partnerk i powiem ze takie mia貫m potrzeby ale ja kocham i szanuje
Sama bym ci w takiej sytuacji odda豉 :P
Wida, 瞠 36 letni m篹czyzno, nie umiesz dostrzec subtelnej r騜nicy. Bo jest r騜nica pomi璠zy nasikaniem (jak to okre郵i貫) na kobiet, kt鏎 to PODNIECA i kt鏎a tego CHCE, a zrobieniem tego na niczego niespodziewaj帷 si kobiet, kt鏎 to obrzydza.
Stary 2013-06-08, 16:09   #60
zakonna
Naczelna Nastolatka

Wiadomo軼i: 25 807

a czy kto pisa, 瞠 nale篡 robi co WBREW PARTNERCE? wr璚z przeciwnie, seks dobry to taki w kt鏎ym oboje partner闚 znajduje satysfakcj i nie robi nic na co nie maj ochoty. Tutaj pisa造 dziewczyny, kt鏎e CHC I POTRZEBUJ ostrych zabaw w 堯磬u, a nie takie, kt鏎e uwa瘸j, 瞠 nale篡 robi co z przymusu. wi璚 je郵i twoja partnerka chcia豉by 瞠by na ni nasiusia i tobie to sprawia這by przyjemno嗆 to ja nie widz przeciwwskaza.
RozowaKotka, pi徠eczka
Odpowiedz

Nowe w徠ki na forum Seks

Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i)

Zasady wysy豉nia wiadomo軼i
Nie mo瞠sz zak豉da nowych w徠k闚
Nie mo瞠sz pisa odpowiedzi
Nie mo瞠sz dodawa zdj耩 i plik闚
Nie mo瞠sz edytowa swoich post闚

BB code is W陰czono
Emotikonki: W陰czono
Kod [IMG]: W陰czono
Kod HTML: Wy陰czono

Gor帷e linki

Data ostatniego posta: 2017-11-06 18:36:22

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:21.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze穎ne.

Jakiekolwiek aktywno軼i, w szczeg鏊no軼i: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre軼i, danych lub informacji dost瘼nych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczeg鏊no軼i w celu ich eksploracji, zmierzaj帷ej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia system闚 uczenia maszynowego, algorytm闚 lub sztucznej inteligencji Obowi您ek uzyskania wyra幡ej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzgl璠u spos鏏 pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre軼i, danych lub informacji dost瘼nych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak r闚nie bez wzgl璠u na charakter tych tre軼i, danych i informacji.

Powy窺ze nie dotyczy wy陰cznie przypadk闚 wykorzystywania tre軼i, danych i informacji w celu umo磧iwienia i u豉twienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo磧iwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj帷ych serwisy internetowe w ramach indeksowania wynik闚 wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wi璚ej informacji znajdziesz tutaj.