|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Dobór fasonu sukienki niskiej i biuściastej- Potrzebuję porady, pomożecie??
Hej Dziewczyny, za miesiąc mam wesele i chcę kupić sukienkę. Potrzebuję porady odnośnie fasonu. Jestem niska 153cm
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dobór fasonu sukienki niskiej i biuściastej- Potrzebuję porady, pomożecie??
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dobór fasonu sukienki niskiej i biuściastej- Potrzebuję porady, pomożecie??
Kieckę wybierz z dekoltem. Może być karo. Broń Boże nie zakładaj żadnej z zabudowanym dekoltem! Bo wtedy nie dość, że cycki będą wyglądały jakby spadły piętro niżej a do tego zleją się z brzuchem, a nie o to nam chodzi. Jeśli masz brzuszek to możesz go zamaskować wysokimi majtasami korygującymi, ale najlepiej takimi z fiszbinami. Te na silikonie lubią zjeżdżać w dół
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Przymierzałam właśnie takie sukienki rozkloszowane z zabudowanym dekoltem, o matko okropnie wyglądałam.....jak kulka ;/ z tymi majciochami korygującymi musze pokombinować, tylko chciałabym kupić jakieś porządne, może macie jakaś sprawdzoną firmę? Kurcze, dzięki za podesłanie BiuBiu i Urkye, nigdy o tych firmach nie słyszałam wielkie dzięki
![]() Jeśli macie jeszcze jakieś triki i porady, będę wdzięczna za każdą cenną wskazówkę ![]() a co myślicie o sukience z baskinką do takie figury??? Edytowane przez linka1988 Czas edycji: 2013-06-05 o 12:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Jeżeli masz duży biust to zrezygnuj z zabudowanych i rozkloszowanych sukienek, wyeksponuj go
![]() ![]() Jeżeli chodzi o sukienkę z baskinką też możesz ją założyć, ale żeby nie miała zabudowanego dekoltu...
![]() |
#6 | |
Zaczytanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
A może coś w tym stylu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:17.