![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Carmen Kass ikona mody!!!
Carmen Kass ma dużo wdzięku do tego zawsze elegancka, stylowa i kobieca !!!
A jak wy byście ją ocenili...? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Carmen Kass ikona mody!!!
Ma ciekawą urodę i często pojawia się na wybiegach
![]() Nie wiem jakie ciuchy nosi na codzień, ale wg. mnie ładna babka z niej ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Piękna kobieta. Chociaż raczej nie klasycznie piękna. Nieco za chuda moim zdaniem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Może jest ładna, ale czy ikona mody? Ja dalej będę uważać, że ikoną mody jest Kate Moss, a za nią Sienna Miller.
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Ładna , ale za chuda
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Ładna z niej kobietka, nie klasyczna pięknośc, ale ma interesujaca twarz. Co do chudości, to wiadomo, jest w koncu modelką. Nie nazwałabym jej jednak ikoną mody, bo nie widziałam jej zdjęć spoza wybiegu, nie wiem jak się ubiera na codzień. Póki co jest dla mnie poprostu modelką z prezentująca ubiory na pokazach.
Edytowane przez Camilla Czas edycji: 2007-04-12 o 17:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Jest jedną z lepszych modelek, ciekawa twarz, niebanalna uroda. Ale ,żeby ikoną mody? Do tego myślę ,że trzeba czegoś więcej. Widziałam jakieś tam zdjęcia z poza wybiegu , ubiera się całkiem podobnie jak inne modelki.
Moim zdaniem ikona mody to ktoś taki kto ubiera się charakterystycznie i potrafi sprawić ,ze tysiące a nawet miliony kobiet próbują ją naśladować lub czerpią inspirację z jej strojów. W przypadku Carmen Kass można mówić jedynie o chęci bycia tak ładną i zgrabną. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
jest śliczna, ale też nie widziałam jej fotek jak się na codzień ubiera....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Trudno o kimś mówić ikona mody skoro większość zdjęć na jakich można ją zobaczyć to są ciuchy,które ktoś jej kazał założyć. Wg mnie Carmen Kass nie zasługuje na miano ikony mody.
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
śliczna to ona nie jest,ładna to fakt,ale zeby zaraz ikoną mody?nieee
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() Mimo tego(a może właśnie dlatego) ma ciekawą urodę ![]() ![]()
"Kobiety są jak przekład: piękne nie są wierne, wierne nie są piękne." G.B.Shaw tu znajdował się podpis mojego ex-męża o treści: dokładnie, kochanie, dokładnie(znał moje hasło) więc...Tobie(skoro zgadzasz się z powyższym cyt.pana Shaw) pozostaje znaleźć sobie taką niepiękną!może Cię nie zdradzi |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zgadzam się z poprzedniczkami, nie jest ikoną mody. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
dokładnie..
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeszcze umiem czytać ![]() To się jeszcze pojawiło oprócz stwierdzenia, że jest ikoną mody. Czy jest ikoną, czy nie - nie będę oceniać, za mało o niej i jej poczynaniach w świecie mody, wiem, ale co do jej wyglądu zdaje się mam prawo się wypowiedzieć, bo chyba o to w tym wątku też chodziło. ![]() Zresztą jeśli mowa o byciu ikoną mody, to w tej materii wygląd zewnętrzny liczy się tu tak, jak nigdzie indziej. No to może rozwinę ![]() Ja bym bardziej skłaniała się ku stwierdzeniu, że jest dziewczęca, ma taką drobną figurę, a kobiecość kojarzy mi się z pełnymi kształtami i niemalże kobietą - wampem ![]() ![]() [o dżizas ![]()
"Kobiety są jak przekład: piękne nie są wierne, wierne nie są piękne." G.B.Shaw tu znajdował się podpis mojego ex-męża o treści: dokładnie, kochanie, dokładnie(znał moje hasło) więc...Tobie(skoro zgadzasz się z powyższym cyt.pana Shaw) pozostaje znaleźć sobie taką niepiękną!może Cię nie zdradzi |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#16 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Wystarczy Evka . ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
hmm,na prawie wszystkich zdjęciach ona jest na wybiegu w ciuchach, które ktoś kazał jej założyć... może i są fajne ale to przecież nie ona postanowiła się tak ubrać tylko dostała takie polecenie od projektanta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
w Vouge miała jedno z ładniejszych zdjec
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam się z Evą i Nati4 w 100%
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
bardzo ją lubię, jest jedną z bardziej kobiecych modelek, co rzadko się zdarza ostatnio na wybiegach...ale dorzucam ją do starszej już gwardii...jednak żadna z niej ikona mody :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
każdy ma prawo do wlasnego zdania!
Dziękuję za odpowiedzi !!! Ikona mody to nie tylko "to c się nosi" ale również ma znaczenie podobne "jak To się nosi" i tu uważam że Carmen Kass należą się duże brawa za wdzięk i czar z jakim pokazuje to co ma na sobie!!! Potrafi również dopasować się do stylu ubioru wklada w to duszę... i to się widzi... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
BAN stały
|
A mi sie nie podoba.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Nie jest, bo - no dobra, ale ikoną mody to się jest wtedy, kiedy w codziennych zestawach i strojach wymyślanych i znajdowanych samemu wygląda się jak na wybiegu
![]()
![]() |
![]() |
#24 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A jednak, będę się upierać przy swoim. ![]() Pisząc, że wygląd zewnętrzny liczy się tu jak nigdzie indziej, nie miałam tylko na myśli ładnej buźki, ale coś co sprawia, że dana osoba po prostu jest atrakcyjna, a to ma jednak ogromny wpływ na to jak ta osoba się nosi. Idąc dalej tropem Madonny:dla Ciebie ona może mieć odpychającą urodę, ale w świecie showbusiness'u uchodzi za piękną z idealnym ciałem. Bez względu na to, jak jej uroda jest odbierana, nie zmienia to faktu, że Madonna jest atrakcyjna.No niestety, ale gdyby ważyła powiedzmy 90 kg, miała obwisłe piersi, krzywe nogi i dwa podbródki, nie wiem czy ktokolwiek chciałby oglądać na niej nawet najfajniejsze ubrania[no może zależy jakie i może paru by się chętnych znalazło ![]() I na tym ciele, które Tobie się nie podoba, świetnie prezentuje się większość strojów ![]() [/SIZE] Poza tym, pisząc, że wygląd zewnętrzny liczy się tu tak, jak nigdzie indziej, nie stwierdziłam tym samym, że jest on tu najważniejszy. ![]() Dla mnie w wyglądzie zewnętrznym liczy się atrakcyjność, sposób, w jaki dana osoba się prezentuje, z jej ruchów chcę odczytać pewność siebie ![]() Liczy się też to, że ewentualne niedostatki urody[przecież nikt nie wymaga z kolei, aby byli skończenie piękni] potrafi umiejętnie zatuszować, np. świetnie dobranym strojem. Nie rozpisywałam się w poprzednim poście, ale z chęcią zrobiłam to teraz ![]() Łatwo przez takie pisanie o nieporozumienie, niestety, ale prawdziwa rozmowa ma to do siebie, że łatwiej i szybciej pewne sprawy można wyjaśnić. ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
dść ładna ciekawa twarz i fajna sylwetka. nie widzialam jej jednak poza wybiegiem bym mogla ocenic czy jest taikona mody czy nie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
moim zdaniem tak się zachowują wszystkie profesjonalne modelki... to ich praca i właśnie tak mają prezentować się na wybiegach i na fotografiach...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
lubie ją. jest jedną z moich ulubionych modelek. słyszałam kiedys jak rozmawiała na fashion TV i mówiła naprawde z sensem.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzeba przyznać , że ma ciekawą , "inną" twarz ![]() Ale żeby od razu ikona mody ? ![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Ikona mody to dla mnie ososba ktora sama wymysla swoje stroje i nie dostaje ich za free od najlepszych projektanów a jest zwykla pani krysia pracujaca na poczcie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:49.