|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 16 części mam lipcowo-sierpniowych 2013? | |||
| Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013, cz.16 ! |
|
8 | 13,33% |
| Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, cz.16! |
|
27 | 45,00% |
| Coraz niżej nasze brzuchy, już wychodzą z nich maluchy!- Mamusie VII-VIII 2013 cz.16! |
|
20 | 33,33% |
| jedzcie truskawki i czeresnie dziewczyny bo nie znamy dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! |
|
2 | 3,33% |
| Golcie kapy dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! |
|
3 | 5,00% |
| Głosujący: 60. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2761 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
Cytat:
Super pamiątka będzie Cytat:
![]() Już jest pięknie A efekt końcowy na pewno będzie powalający Cytat:
Zwrócę uwagę następnym razem czy w moim miejskim społem też to jest ![]() Cytat:
Zdolniacha z Ciebie! Gratuluję wysokiej oceny
|
||||
|
|
|
#2762 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
Cytat:
Jak moja siostra zgubiła swój telefon, to zablokowała kartę sim i dostała duplikat. Po kilku dniach zadzwonili z policji i ją opieprzyli, bo myśleli, że ona "znalazła ten telefon". I musiała im tłumaczyć dlaczego ona ma ten numer aktywny u siebie Oby u was policja lepiej działała... A w sumie opcja z gps w tel może im pomóc w poszukiwaniach.Cytat:
Prawie gotowa Cytat:
![]() Cytat:
A zestaw naprawdę bardzo ładny
|
|
#2763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym szczerze mówiąc przez 3 lata na porodówkach naoglądałam się tych wszystkich koszul z pieskami i innymi żyrafkami i mi się przejadły :P wolę coś bardziej prostego ![]() Zamówiłam :P |
|
|
|
|
#2764 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Operowali ją wczoraj wieczorem prawie 2 godziny, ale wszystko jest na dobrej drodze. Już powrócił jej nawet apetyt,choć narazie nie może jeść ani pić bo za wcześnie po operacji. 2 operacje w ciągu 3 dni,masakra,strasznie się wymęczyła,ale najważniejsze że jest już coraz lepiej Podjęłam decyzję,że dzwonię w pon się zapisać wcześniej do gina, bo chce go spytać o te bóle jak na miesiączę i o ktg i takie tam, nie będe czekać do 20.06 na to. Mam nadzieję że uda mi się wbić, a jeśli nie to do niego dryndnę bezpośrednio. Pytanko do słodkich mam- jakie są normy cukru z glukometru na czczo, godzinę i dwie godziny po posiłku? I ile razy dziennie mierzycie cukier? Wrzucę zaraz do klubu fotkę z dzisiaj, byliśmy z tż na spacerze i mi zrobił mini sesję ciążową Wogóle dzisiejszy dzień jest zdecydowanie lepsiejszy niż wczoraj ), ale takie już uroki ostatniego miesiąca, trzeba to jakoś przetrwać.
|
#2765 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wcale nie tak prosto go znaleźć, u mnie jest np w REALu gdzieś w dziale chrupkowym dziękuję ![]() dziękuję Cytat:
jako słodka mama normy na czczo mam 60-90 godzinę po posiłku 60-120 mierzę cukier 4x dziennie (na czczo, po śniadaniu, obiedzie i kolacji) a dwie godziny po posiłku to nie wiem Edytowane przez fiazo Czas edycji: 2013-06-08 o 21:14 |
||
|
|
|
#2766 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Juz niedlugo i takze Twoje dolegliwosci mina
|
|
#2767 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc laleczki
przelecialam Was szybciorem he chill out teraz uff ale juz zaczyna wygladac super myslalam o kolorach bezowych delikatnych takie jak wklejalam a wyszlo na to ze bedziemy miec dwie sciany brazowe z.kwiatkami ladnymi i dwie zielone delikatne alr czuje sie swietnie,(mielismy malowac ale sciany w tak oplakanym stanie ze gruntowanie szpachlowanie.itp bez sensu)ojciec sie.zreflektowal i pomogl chociaz tz samemu by lepiej szlo no ale.coz..wazne ze pomogl.jutro coag dalszy pozniej sprzatanie w szafach komodzie jeszcze raz lozeczko pewnie rozloze w przyszlym tyg hiiimusze pochwalic mojego tz ze praca mu sie dzis palila w rekach robil to z checia i zaradny ten moj przyszly maz ) jestem z niego dumna![]() Pozatym nic dzis nie zrobilam (no dobra cos tam podawalam itp i tylko zakupy )i mam nogi i lydki takie spuchniete smiesznie wygladaja jak kulfony:-P albo smerfow nogi hahahaha ![]() jak skonczymy oczywiscie pochwale sie.zdjeciami lece robic kolacje i do luzia wskakiwac
|
|
|
|
#2768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale radocha jak remont idzie zgodnie z planem co? ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- wiecie co? ja jestem nienormalna, zaczęłam ostatnio zazdroscić mojemu psu, ze on potrafi tak wygodnie sie ułożyć i spać w najlepsze też tak chce ![]() czy zaraz po porodzie bede mogła spac na brzuchu czy mam jeszcze sobei to wybic z głowy na jakiś czas???
|
|
|
|
|
#2770 |
|
Zadomowienie
|
Po obiedzie juz zdazylam wszamlac lody, chrupki kukurydziane, kawalek gorzkiej czekolady i teraz wcinam kanapki z zytnim wieloziarnistym z serem wedzonym i salata
Edziu chyba postanowil utuczyc mame, aby bylo do czego sie przytulac po porodzie
|
#2771 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2772 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tym bardziej mnie to motywuje do pójścia do gina wcześniej niż 20sty,bo wg mojego glukometru miewam 140-150 po 1godz od obiadu, a naczczo najczęściej 90.Cytat:
![]() Wrzuciłam swoją fotkę z dziś do klubu i w gratisie fotkę kocurka na jego ukochanym fotelu, o który często prowadzi wojnę z tż Jak tż usiądzie na fotelu,to kot odrazu przychodzi się wbijać za tżta lub z boku i go wypycha tylnimi łapami, komicznie to wygląda
|
|
#2773 |
|
Zakorzenienie
|
czerwony_balonik- ciesze się, że z bratową TŻa już lepiej.
|
|
|
|
#2774 |
|
Zakorzenienie
|
dotkaa: noo to czekamy na zdjecia jak skończycie...
![]() balonik: bardzo dobrze że z bratową lepiej.... ja sobie zapodałam film znowu...MARTHA MARCY MAY MARLENE.. dramat psychologiczny...
|
#2775 |
|
Zakorzenienie
|
myślę, że mleczarnia będzie Ci to skutecznie utrudniać...
|
|
|
|
#2776 |
|
Zakorzenienie
|
czyli nie mam sie co czarowac |
|
|
|
#2777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2778 |
|
Zakorzenienie
|
Magolina zadałam ci pytanie w klubie odnośnie sytuacji.
|
#2779 |
|
Zakorzenienie
|
chyba, że cycki w miski i od razu będziesz miała odciągnięty pokarm
|
|
|
|
#2780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ahh jak on mnie kocha ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- piona |
|
|
|
|
#2782 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz
Cytat:
a pychotka był BALONIKU cieszę się, że z bratową już lepiej, uff ![]() DOTKA dla TŻ, wykazał się![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2783 |
|
Wtajemniczenie
|
baloniku cieszę się, że z bratową lepiej
dotkaaa dobrze, że tata jednak się zreflektował i pomógł no i barwa dla Tżta ![]() mela odpisałam ![]() iwona ja też nie moge się doczekać spania na brzuchu Uciekam do łóżeczka, poczytam i zaraz pewnie padnę. Dobranoc |
|
|
|
#2784 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/amy-11el-sliczna-p...277434829.html dogadałam się i zamiast rozka dostaję spiworek ![]() Pościel Amy ma moja koleżanka już 2 lata i wygląda nadal rewelacyjnie, a była prana już tyle razy, że nie da się zliczyć, dlatego postanowiłam zamówić jeden komplet. Biore tez od nich ochraniacz jednolity i przybornik jednolity, ale to dogaduje sie dopiero z nimi. Bardzo fajny kontakt meilowy, taki fajny gość ze mna pisze, ze tż jest zazdrosny jakierka za sesję, super wyszłamisiaczka bardzo mi przykro. Tż powinien zgłosić na policję, bo nawet gdyby nie odzyskał tel. to trzeba dowód szybko zablokować, to samo z kartami do banku na infolinie dzwoncie. fiazo za egzaminperse ciesze się, że jestes pod dobrą opieką, trzymam kciuki za Was malinka Ty jeszcze nie na porodówce ![]() ![]() Cytat:
Ja mam na czczo 70-90 1,5 godz po posiłku do 120 |
||
|
|
|
#2785 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
Uciekam wtulić się w mężusia i spać. Jutro ma wolne więc zajrzę do was dopiero w poniedziałek bo caaałą niedzielę rezerwuję dla niego
Mam nadzieję, że do pn już jakaś dzidzia się pojawi na wątku ![]() Spokojnej nocki! Paaaa Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2786 |
|
Zadomowienie
|
madi- no problem w tym, że ja mam już "za duże" japonki i też nie dają rady
Jak czytam to co się z Tobą dzieje po tych lekach to aż mi się płakać chce... ![]() Neni- już niedługo, jeszcze chwilka- dasz radę! Niunia- widzę, że powoli zaczynasz wysuwać się naprowadzenie- czyżby to już? ![]() tysia- może się czymś zatrułaś? Blackbejbe- witaj magdalenne- zazdroszczę drzemki na huśtawce Perse- dobrze, że przenieśli Cię na patologię mela- i jak? Dobre były te truskawki? ![]() jakierka- no właśnie w tym problem, że muszę kupić buty ale nie mam butów żeby iść kupić nowe misiaczka- współczuję sytuacji z telefonem i dokumentami jakierka- ale cudną sesję macie Ślicznie wyglądasz ![]() kejt- wow- ale posępny w łazience- super kallisto- jej... jak ja nie lubioę przysmaku świętokrzyskigo- tłuste toto jak nie wiem co ![]() fiazo- ale nam się trafiła zdolna Zosia na wątku- brawa za egzamin ![]() mela- ale Małgosia super dzień miała- pozazdrościć takiej cioci ![]() magolinka- co się przejmujesz- słonice są sexi ![]() kejt- mnie się ta koszula podoba karolajn- Ty się już sama na dłuższe spacery nie wypuszczaj balonik- super, że z bratową lepiej dotka- taa... nic nie robiłaś- a zakupy to co? ![]() za remont Potrzebuję rady Mogę Wam wrzucić zdjęcie do klubu?
|
|
|
|
#2787 |
|
Zadomowienie
|
a ja szukam zestawu poszewek na pościel, przybornika itp. ale bez kołerki i podusi bo mam po 1 dziecku, ale wszędzie sa z kołderką albo osobno wszystko
Tomuś 21,07,2005 Antoś ,6,09,2013 Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego sie pragnie." Edytowane przez sarna405 Czas edycji: 2013-06-08 o 22:41 |
|
|
|
#2788 |
|
Zakorzenienie
|
wrzucaj i pytaj
|
|
|
|
#2789 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny odnalazł sie
Co do tego jak TZ go zgubił. To po spacerze znajomi podwozili nas do naszego auta i wtedy tel musiał TZ wypaść z kieszeni. W domu sie zorientował po 2 godz ze go nie ma. No to wyszukal go na kompie i juz wiedział gdzie tel jest. Ale tak jak wam pisałam wskazywało na blok z dwoma klatkami i nie było słychać to alarmu przed blokiem. Jak TZ jechał na policję to spotkał znajomego i mu o tym powiedział i okazało sie ze ten znajomy ma kumpla który mieszka w tym bloku i powiedział ze zadzwoni do niego to pochodzi z TZ po sasiadach No i gdy zadzwonił to koleś mówi ze jego teść znalazł dzis tel z dokumentami Nie moge w to uwierzyć ze ak to sie skończyło. Dziwi mnie tylko ze nikt nie odbierał tel, a poza tym wyświetlalo sie na tel ze został zgubiony i zeby zadzwonić pod moj nr tel. No ale nic ważne ze jest
|
|
#2790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.

Super pamiątka będzie 

Zwrócę uwagę następnym razem czy w moim miejskim społem też to jest

Oby u was policja lepiej działała... A w sumie opcja z gps w tel może im pomóc w poszukiwaniach.
poza tym szczerze mówiąc przez 3 lata na porodówkach naoglądałam się tych wszystkich koszul z pieskami i innymi żyrafkami i mi się przejadły :P wolę coś bardziej prostego 

a pychotka był