|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1831 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Na wątku jest wciąż goręcej, bo relacji coraz w
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1832 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Na wątku jest wciąż goręcej, bo relacji c
Cytat:
![]() A w ogóle masakra... za 3 minuty zaczyna się msza na której miałam iść do spowiedzi. I jestem jeszcze w proszku ![]() Jadę dziś zaprosić dwóch wujków księży to może oni się zgodzą na "szybką" spowiedź... No bo chyba też powinni mieć klucze od kościoła prócz kościelnego, prawda? Chociaż w niedziele kościoły też inaczej otwarte.
Jednego odesłano - i następnie stracono - za nieudaną próbę zabójstwa wyższego rangą studenta, drugi został zabity na arenie w czasie ćwiczeń, a trzeci umarł z przyczyn naturalnych - sztylet w sercu naturalnie powoduje śmierć.
|
|
|
|
|
#1833 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Na wątku jest wciąż goręcej, bo relacji coraz więcej ! :D PM201
Cytat:
![]() Cytat:
ja tez znalam swohe 2 prababcie i nawet dobrze je pamietam Cytat:
![]() Cytat:
![]() No, ja jeszcze tylko godzinke bede z TŻ... potem odwioze go do pracy i do domu
|
|
|
#1834 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na wątku jest wciąż goręcej, bo relacji coraz więcej ! :D PM2013, cz.54 :)
dzień dobry - nie nadrobię
![]() Żyję. Wczoraj cały dzień jeździliśmy z zaproszeniami, zaraz znów wyjeżdżamy, a na 14 dzień skupienia dla narzeczonych ![]() I weekend minął nie wiem nawet kiedy...
|
|
|
|
#1835 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na wątku jest wciąż goręcej, bo relacji coraz więcej ! :D PM2013, cz.54 :)
Tak w ogóle to mam pierwszą niedzielę wolną od nie pamiętam kiedy.
Wczoraj skończyły mi się zajęcia na studiach. Długo weekendami się nie nacieszę, bo przy sprzyjających wiatrach w przyszłym tygodniu dostanę zaproszenia.
|
#1836 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Na wątku jest wciąż goręcej, bo relacji coraz więcej ! :D PM2013, cz.54 :)
Heja
Ja leze w lozku. Ale tez niedlugo bo trza zaliczyc kosciol a po poludniu kolejne zaproszenia. Ale jestesmy juz coraz blizej konca zapraszania. Na razie odmowil tylko dziadek z babcia, ale to bylo do przewidzenia ze wzgl na stan zdrowia dziadka. Duzo osob od razu potwierdza
|
#1837 | |
|
potworkowa
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1838 |
|
Zakorzenienie
|
Po czytaniu entuzjastycznych wypowiedzi dziewczyn o zapraszaniu to mam wątpliwości
|
#1839 | |
|
potworkowa
|
Cytat:
może dlatego, że jak rozdaliśmy "podwórkowe" zaproszenia i dla znajomych, to zostało ich całkiem niewiele
|
|
|
|
|
#1840 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja juz w pracy dzisiaj tylko 10 h a jutro minimum 14
i caly dzien bede metkowac towar na przecene |
|
|
|
#1841 | ||||
|
404 Not Found
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Aaa, dzień dobry.
|
||||
|
|
|
#1842 |
|
Wtajemniczenie
|
Emilka w marzeniach
nie wiem jak rozwia ten problem moich nadgodzin
|
|
|
|
#1843 |
|
404 Not Found
|
No to ładne kwiatki.
![]()
|
|
|
|
#1844 |
|
Zakorzenienie
|
Na wątku jest wciąż goręcej, bo relacji coraz więcej ! :D PM2013, cz.54 :)
Olgietka zrób sobie DELIKATNY pelling, powinno pomoc i zaradzić wrastaniu następnych. Ja rzucilam wosk po pol roku No ale latem nie moge chodzić z polowlosionymi nogami Chyba po ciazy zafunduje sobie laser...---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Chyba zbliżają sie do mojej różnicy, z tego co pamietam ![]() ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- A, Em śnialas mi sie
|
#1845 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1846 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Na wątku jest wciąż goręcej, bo relacji coraz więcej ! :D PM2013, cz.
Cytat:
Wysyłane z Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#1847 |
|
Zakorzenienie
|
Poszłam robić usg, a zamiast pracowni usg był tam salon sukni slubnych, tylko wszyscy nosili kolorowe suknie, bo była nowa moda. I przymierzalas jakaś bardzo niebieska. Chciałam Cię zapytać po kiego mierzysz suknie, jak juz masz munza, ale potem stwierdziłam, ze nie będę Ci robić obciachu, wiec powiedziałam tylko "o, czesc"
|
#1848 |
|
Raczkowanie
|
Hejka dziewczyny, u mnie niecałe 3 tyg. do ślubu, wczoraj byliśmy u organistki - ustaliłam z nią że będzie:
* Wejście (ma coś swojego -jakąś pieśń ale nigdzie jej nie ma i nie zdradziła tytułu, mówiła, że zaprzyjaźniony ksiądz słowa napisał) * "Ty tylko poprowadź mnie". * "Gdy się łączą ręce dwie" * "Alleluja Miłość Twa" Eleni * Ave Maria * Wyjście - Marsz Mendelssona Oczywiście kłótnia o krawat bo ma biały i nam pasuje ale jak mama i brat mówią, że za jasny to moje zdanie nie ważne. Garnitur już czeka, suknia też choć jedna warstwa tiulu za długa i muszę jakoś ją złapać trochę nitką w górę. Suknię wczoraj odebrałam, jestem tak średnio zadowolona (widzę na widoku nitki i wg. krawcowej muszą być bo na gorsecie złożenia materiału są podtrzymane ....) - zła jestem !!! |
|
|
|
#1849 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie
dopiero co sie ogarnelam, bo wczoraj mielismy z Tz mega niespodzianke. Moj brat-swiadek, jego dziewczyna i moja swiadkowa zorganizowali nam wieczor paniensko- kawalerski. zaprosili naszych znajomych, przygotowali super jedzenie, plakaty,balony i zorganizowali nam grilla na dzialce. Pomimo,ze nie byl to typowy wieczor panienski super sie wybawilismy, co prawda Tz pol nocy odchorowywal,ale najwazniejsze,ze niespodzianka sie udala.
|
|
#1850 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Na wątku jest wciąż goręcej, bo relacji coraz więcej ! :D PM201
Cytat:
ha ha... mała wędrowniczka ![]() Cytat:
Jak za słabo widoczne to wieczorkiem pstryknę fotkę ale..... te moje maja juz kilka lat i niestety ten drucik, który jest w środku poczerniał i nie prezentują się teraz najlepiej.... btw. znacie jakiś sposób na taką poczerniałą biżuterię? muszę w czymś je namoczyć by roztwor dotarł do środka krysztalków i wybielił ten drucik... tylko w czym to namoczyć? ![]() aaaa... jak tylko żarty nie nie ma problemu... gorzej jakby na serio to mówił
|
|
|
#1851 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1852 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Na wątku jest wciąż goręcej, bo relacji coraz więcej ! :D PM2013, cz.54 :)
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja też mam pierwszy wolny weekend od jakiś czterech miesięcy.. Cytat:
Oooj.... No ja Ci nie zazdroszczę. U nas było hurtowo i ekspresowo... Mocno wykańczające ![]() Ale jaki Trening przed wódka weselną ![]() Cytat:
Perfuzja.. Peeling robię co dwa dni. Mieszam kawę z ekspresu z cukrem, dodaje oliwę z oliwek i żel pod prysznic. Nie ma lepszego peelingu... Ja się postanowiłam poświęcić i dymam w długich spodniach.. A nóż nam wpadnie pomysł jakiegoś spa po ślubie... Nie będzie mi się chciało zasuwać z maszynką.. Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2
|
|
#1853 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się
I się pochorowałam - gardło boli, głowa boli, nos zatkany. I jutro pewnie na 8-9 h do małego |
|
|
|
#1854 | |
|
404 Not Found
|
Dot.: Odp: Dot.: Na wątku jest wciąż goręcej, bo relacji coraz więcej ! :D PM2013, cz
Cytat:
A to tak akurat.
|
|
|
|
|
#1855 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Na wątku jest wciąż goręcej, bo relacji coraz więcej ! :D
Cytat:
![]() Wysyłane z Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#1856 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1857 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Na wątku jest wciąż goręcej, bo relacji coraz więcej ! :D PM2013, cz
No bez kitu
nie było mnie dwa dni a tu już prawie połowa nowego wątku Nie mam szans na nadrobienie :P WSZYSTKIM WCZORAJSZYM PMKOM ŻYCZĘ WSZYSTKIEGO NAJPIĘKNIEJSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA !!! ![]() W piątek byłam na weselu mojej przyjaciółki na naszej sali. Niesamowite uczucie
|
|
#1858 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1859 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Na wątku jest wciąż goręcej, bo relacji coraz więcej ! :D PM2013, cz.54 :)
Cytat:
Ale wszyscy tak sie cieszyli z tych zaproszen, od razu potwierdzali, ze az milo bylo... ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Cytat:
Ja tez lubię peling kawowy. Fajnie ujędrnia, jak nic kupnego A ja do fusow z kawy (moze byc kawa z mleczkiem i innymi dodatkami) dodaje zwykly olej slonecznikowy i kwas hialuronowy. Zelem myje sie po pelingu. Az sobie zaraz zrobie kawe sypana, bede miala fusy na wieczor
|
|
|
#1860 |
|
Raczkowanie
|
hej
![]() Nareszcie wyspaliśmy się po weselu . Było cudownie! Chciałabym aby i nasze takie było ![]() Miłej niedzieli!
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:13.

może dlatego, że jak rozdaliśmy "podwórkowe" zaproszenia i dla znajomych, to zostało ich całkiem niewiele 

No ale latem nie moge chodzić z polowlosionymi nogami