Na wątku jest wciąż goręcej, bo relacji coraz więcej ! :D PM2013, cz.54 :) - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-09, 08:39   #1831
tusia0708
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Na wątku jest wciąż goręcej, bo relacji coraz w

Cytat:
Napisane przez Olgietka Pokaż wiadomość
Tak, dokładnie...
Piszę z telefonu, bo W mieszkaniu nie mamy jeszcze internetu I swap przekręca moje słowa....a że ja jestem w gorącej wodzie kąpana

O właśnie tak! U mnie też nie ma jakiegoś strasznego problemu ale zauważam pojedyncze włoski, które Powrastały...tzn nie przebiły się przez skórę

Ja leżąc rano w łóżku uświadomiłam sobie, że zostało trochę ponad miesiąc... MIESIĄC!!!! Co to jest miesiąc?!?! :Mdleje:

Hej mam to samo... I myślę o ślubie....i panikuje....

Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2
A ja cały czas powtarzam! Co tu panikowac??? Nadejdzie ten dzień, będziesz piękna, szybko minie, ludzie pogadają i zapomną a wy będziecie szczęśliwi przez resztę swoich dni!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

tusia0708 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 08:57   #1832
Kyiia
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Na wątku jest wciąż goręcej, bo relacji c

Cytat:
Napisane przez tusia0708 Pokaż wiadomość
A ja cały czas powtarzam! Co tu panikowac??? Nadejdzie ten dzień, będziesz piękna, szybko minie, ludzie pogadają i zapomną a wy będziecie szczęśliwi przez resztę swoich dni!
Panikować można jak ktoś niezorganizowany. A tutaj na forum takie wsparcie i mobilizacja że nie ma czasu być niezorganizowanym

A w ogóle masakra... za 3 minuty zaczyna się msza na której miałam iść do spowiedzi. I jestem jeszcze w proszku Ksiądz mnie w końcu ochrzani bo ślub za 2 tygodnie a pierwszej spowiedzi jeszcze nie mam. Ciekawe czy TŻ ma już coś na swoim papierze

Jadę dziś zaprosić dwóch wujków księży to może oni się zgodzą na "szybką" spowiedź... No bo chyba też powinni mieć klucze od kościoła prócz kościelnego, prawda? Chociaż w niedziele kościoły też inaczej otwarte.
Jednego odesłano - i następnie stracono - za nieudaną próbę zabójstwa wyższego rangą studenta, drugi został zabity na arenie w czasie ćwiczeń, a trzeci umarł z przyczyn naturalnych - sztylet w sercu naturalnie powoduje śmierć.

Kyiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 08:59   #1833
VwVampirka
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Na wątku jest wciąż goręcej, bo relacji coraz więcej ! :D PM201

Cytat:
Napisane przez missbennet Pokaż wiadomość
...

Aha i dzis wymyslil, ze w mojej przysiedze beda slowa o posluszenstwie mezowi
...
To w Wlk Brytani w rodzinie królewskiej byla taka przysiega, na to pewnie sie zapatrzył... ale ksiezna Diana i Kate i tak sie wyłamały

Cytat:
Napisane przez zielona87 Pokaż wiadomość
Bardzo rzadko, a ja mialam takie szczęście ze znałam 2 pradziadków i jedną prababcię Ostatnie zmarło jak mialam 8 lat czyli dość późno

ja tez znalam swohe 2 prababcie i nawet dobrze je pamietam

Cytat:
Dobry wieczór z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że jesteśmy przeprowadzeni. Wszystko poukładane, posprzątane, poprane.. Potem kąpiel z pianką, świecami i winem... I wieczór filmowy z TŻ. Najpierw Magic Mike, potem sex in the city, a teraz moje ukochane Psy..... I druga butelka wina

Cytat:
Misia, co mi podpowiedź na wzrastające po depilacji włoski?

Proponuje pensete

No, ja jeszcze tylko godzinke bede z TŻ... potem odwioze go do pracy i do domu

“Aby pozbyć się pokusy należy jej po prostu ulec"
Oscar Wilde
VwVampirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 09:22   #1834
FlightlessBird
Zakorzenienie

Dot.: Na wątku jest wciąż goręcej, bo relacji coraz więcej ! :D PM2013, cz.54 :)

dzień dobry - nie nadrobię

Żyję. Wczoraj cały dzień jeździliśmy z zaproszeniami, zaraz znów wyjeżdżamy, a na 14 dzień skupienia dla narzeczonych

I weekend minął nie wiem nawet kiedy...
FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 09:47   #1835
naiat
Zakorzenienie

Dot.: Na wątku jest wciąż goręcej, bo relacji coraz więcej ! :D PM2013, cz.54 :)

Tak w ogóle to mam pierwszą niedzielę wolną od nie pamiętam kiedy.
Wczoraj skończyły mi się zajęcia na studiach.
Długo weekendami się nie nacieszę, bo przy sprzyjających wiatrach w przyszłym tygodniu dostanę zaproszenia.
Stary 2013-06-09, 09:53   #1836
asia27100
Zakorzenienie

Odp: Na wątku jest wciąż goręcej, bo relacji coraz więcej ! :D PM2013, cz.54 :)

Heja
Ja leze w lozku. Ale tez niedlugo bo trza zaliczyc kosciol a po poludniu kolejne zaproszenia. Ale jestesmy juz coraz blizej konca zapraszania. Na razie odmowil tylko dziadek z babcia, ale to bylo do przewidzenia ze wzgl na stan zdrowia dziadka. Duzo osob od razu potwierdza

asia27100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 09:55   #1837
kaczuszka69
potworkowa

Cytat:
Napisane przez naiat Pokaż wiadomość
Długo weekendami się nie nacieszę, bo przy sprzyjających wiatrach w przyszłym tygodniu dostanę zaproszenia.
z dwojga złego chyba lepiej zapraszać, niż siedzieć na uczelni

Mysza

-15kg

kaczuszka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 09:58   #1838
naiat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaczuszka69 Pokaż wiadomość
z dwojga złego chyba lepiej zapraszać, niż siedzieć na uczelni
Po czytaniu entuzjastycznych wypowiedzi dziewczyn o zapraszaniu to mam wątpliwości
Stary 2013-06-09, 10:00   #1839
kaczuszka69
potworkowa

Cytat:
Po czytaniu entuzjastycznych wypowiedzi dziewczyn o zapraszaniu to mam wątpliwości
ja zapraszanie całkiem miło wspominam może dlatego, że jak rozdaliśmy "podwórkowe" zaproszenia i dla znajomych, to zostało ich całkiem niewiele

Mysza

-15kg

kaczuszka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 10:06   #1840
Misia89p
Wtajemniczenie

A ja juz w pracy dzisiaj tylko 10 h a jutro minimum 14 i caly dzien bede metkowac towar na przecene

26 marca
II kreseczki
Synuś Dawiduś
21.11.2014
Misia89p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 10:14   #1841
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez Laura28 Pokaż wiadomość
To dobrze, że bierzesz jak już naprawdę musisz. to najważniejsze. Tak, mój Tż jest lekarzem.
A tak z ciekawości, jaka jest różnica wieku między wami?

Cytat:
Napisane przez burlesque90 Pokaż wiadomość
Dopiero wrocilam z panienskiego i to nie do siebie a do mieszkania koleżanki
Zdjęcia muszę koniecznie dostać ale to dopiero we wtorek..
Muszę tylko powiedzieć ze moje dziewczyny są niesamowite i jakaś relacja będzie na bank..jak wstanę i się ogarne i dojadę do domu..
Dobranoc zatem

O, to super, że było super.

Cytat:
Dla mnie to było straszne.

Cytat:
Napisane przez Misia89p Pokaż wiadomość
A ja juz w pracy dzisiaj tylko 10 h a jutro minimum 14 i caly dzien bede metkowac towar na przecene
A jak więcej pracujesz to też więcej zarabiasz?

Aaa, dzień dobry.
Stary 2013-06-09, 10:17   #1842
Misia89p
Wtajemniczenie

Emilka w marzeniach nie wiem jak rozwia ten problem moich nadgodzin

26 marca
II kreseczki
Synuś Dawiduś
21.11.2014
Misia89p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 10:18   #1843
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez Misia89p Pokaż wiadomość
Emilka w marzeniach nie wiem jak rozwia ten problem moich nadgodzin
No to ładne kwiatki.
Stary 2013-06-09, 10:33   #1844
perfuzja
Zakorzenienie

Na wątku jest wciąż goręcej, bo relacji coraz więcej ! :D PM2013, cz.54 :)

Olgietka zrób sobie DELIKATNY pelling, powinno pomoc i zaradzić wrastaniu następnych.

Ja rzucilam wosk po pol roku No ale latem nie moge chodzić z polowlosionymi nogami Chyba po ciazy zafunduje sobie laser...

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Chyba zbliżają sie do mojej różnicy, z tego co pamietam

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

A, Em śnialas mi sie
Stary 2013-06-09, 10:40   #1845
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość

Olgietka zrób sobie DELIKATNY pelling, powinno pomoc i zaradzić wrastaniu następnych.

Ja rzucilam wosk po pol roku No ale latem nie moge chodzić z polowlosionymi nogami Chyba po ciazy zafunduje sobie laser...

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

A, Em śnialas mi sie
Ooo, a w jakich okolicznościach?
Stary 2013-06-09, 10:41   #1846
missbennet
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Na wątku jest wciąż goręcej, bo relacji coraz więcej ! :D PM2013, cz.

Cytat:
Napisane przez Anaelle Pokaż wiadomość
coś w tym jest, mój tez cały czas twierdzi że mam mu przysięgać posłuszeństwo i już on się z księdzem dogada, że taka bedzie treś mojej przysięgi
oczywiście obydwoje sobie z tego żartujemy i jest to aluzja do pewnego kazania ze ślubu, gdzie ksiądz głosił że kobieta ma być służebnicą męża, ma mu słuzyć i byc posłuszna
No u nas to tez zarty i aluzje

Wysyłane z Tapatalk 2
missbennet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 10:47   #1847
perfuzja
Zakorzenienie

Cytat:
Ooo, a w jakich okolicznościach?
Poszłam robić usg, a zamiast pracowni usg był tam salon sukni slubnych, tylko wszyscy nosili kolorowe suknie, bo była nowa moda. I przymierzalas jakaś bardzo niebieska. Chciałam Cię zapytać po kiego mierzysz suknie, jak juz masz munza, ale potem stwierdziłam, ze nie będę Ci robić obciachu, wiec powiedziałam tylko "o, czesc"
Stary 2013-06-09, 10:48   #1848
pechowiec_ona87
Raczkowanie

Hejka dziewczyny, u mnie niecałe 3 tyg. do ślubu, wczoraj byliśmy u organistki - ustaliłam z nią że będzie:
* Wejście (ma coś swojego -jakąś pieśń ale nigdzie jej nie ma i nie zdradziła tytułu, mówiła, że zaprzyjaźniony ksiądz słowa napisał)
* "Ty tylko poprowadź mnie".
* "Gdy się łączą ręce dwie"
* "Alleluja Miłość Twa" Eleni
* Ave Maria
* Wyjście - Marsz Mendelssona

Oczywiście kłótnia o krawat bo ma biały i nam pasuje ale jak mama i brat mówią, że za jasny to moje zdanie nie ważne.

Garnitur już czeka, suknia też choć jedna warstwa tiulu za długa i muszę jakoś ją złapać trochę nitką w górę. Suknię wczoraj odebrałam, jestem tak średnio zadowolona (widzę na widoku nitki i wg. krawcowej muszą być bo na gorsecie złożenia materiału są podtrzymane ....) - zła jestem !!!
pechowiec_ona87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 10:49   #1849
paulina006
Zadomowienie

Witajcie dopiero co sie ogarnelam, bo wczoraj mielismy z Tz mega niespodzianke. Moj brat-swiadek, jego dziewczyna i moja swiadkowa zorganizowali nam wieczor paniensko- kawalerski. zaprosili naszych znajomych, przygotowali super jedzenie, plakaty,balony i zorganizowali nam grilla na dzialce. Pomimo,ze nie byl to typowy wieczor panienski super sie wybawilismy, co prawda Tz pol nocy odchorowywal,ale najwazniejsze,ze niespodzianka sie udala.
Stary 2013-06-09, 10:51   #1850
Anaelle
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Na wątku jest wciąż goręcej, bo relacji coraz więcej ! :D PM201

Cytat:
Napisane przez amarela Pokaż wiadomość
A nie myślałaś żeby mieć mniej tych kryształków ? Ja też mam lekko zdobioną sukienkę i nie chciałabym przesadzić z ilością kryształów z tych co wrzuciłaś podobają mi się te z przymiarki i te drugie pod jedynką wklejam Ci moją inspiracje, tylko że ja bym chciała tylko z małych, bez tych dużych
te kryształki sa tak delikatne, że myślę, że nie przesadzę; zależy mi by było więcej kryształków a jak najmniej widoczne byly łączenia, łańcuszki i nne srebrne elementy...
Cytat:
Napisane przez kaczuszka69 Pokaż wiadomość
Między tymi zdjęciami jest 10 sekund
ha ha... mała wędrowniczka
Cytat:
Napisane przez BBlondyneczkAA Pokaż wiadomość
Kochana prosze wklej fotki jak te kolczyki
http://www.lianart.pl/allegro/wyroby...czyki_02_a.jpg prezentuja sie w uszach bo tez chce je zamowic ale troche w ciemno sie boje
BBlondyneczka, jak jestes w Klubie to mam je na sobie przyp przymiarce sukni i na próbnej fryzurce
Jak za słabo widoczne to wieczorkiem pstryknę fotkę ale..... te moje maja juz kilka lat i niestety ten drucik, który jest w środku poczerniał i nie prezentują się teraz najlepiej....

btw. znacie jakiś sposób na taką poczerniałą biżuterię? muszę w czymś je namoczyć by roztwor dotarł do środka krysztalków i wybielił ten drucik... tylko w czym to namoczyć?

Cytat:
Napisane przez missbennet Pokaż wiadomość
No u nas to tez zarty i aluzje

Wysyłane z Tapatalk 2
aaaa... jak tylko żarty nie nie ma problemu... gorzej jakby na serio to mówił

nowy login - stara wizażanka
Anaelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 10:53   #1851
Laura28
Rozeznanie

Cytat:
8 lat
Laura28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 10:56   #1852
Olgietka
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Na wątku jest wciąż goręcej, bo relacji coraz więcej ! :D PM2013, cz.54 :)

Cytat:
Napisane przez tusia0708 Pokaż wiadomość

No ale ja właśnie boję się, że nie zdążę tego ogarnąć....ale o dziwo TŻ dziś sam zaproponował, żebyśmy dziś usiedli i razem wszystko rozpracowali..co jest do załatwienia, kupienia, dogadania.... Nie wie o mojej aktualizowanej na bieżąco liście :Brzydal:

Cytat:
Napisane przez VwVampirka Pokaż wiadomość
To w Wlk Brytani w rodzinie królewskiej byla taka przysiega, na to pewnie sie zapatrzył... ale ksiezna Diana i Kate i tak sie wyłamały

ja tez znalam swohe 2 prababcie i nawet dobrze je pamietam

Proponuje pensete

No, ja jeszcze tylko godzinke bede z TŻ... potem odwioze go do pracy i do domu
No właśnie dłubę...

Cytat:

Ja też mam pierwszy wolny weekend od jakiś czterech miesięcy..

Cytat:

Oooj.... No ja Ci nie zazdroszczę. U nas było hurtowo i ekspresowo... Mocno wykańczające

Ale jaki Trening przed wódka weselną

Cytat:

A, Em śnialas mi sie

Perfuzja.. Peeling robię co dwa dni. Mieszam kawę z ekspresu z cukrem, dodaje oliwę z oliwek i żel pod prysznic. Nie ma lepszego peelingu... Ja się postanowiłam poświęcić i dymam w długich spodniach.. A nóż nam wpadnie pomysł jakiegoś spa po ślubie... Nie będzie mi się chciało zasuwać z maszynką..
Stary 2013-06-09, 10:58   #1853
AnonimowaMoni
Zakorzenienie

Witam się

I się pochorowałam - gardło boli, głowa boli, nos zatkany. I jutro pewnie na 8-9 h do małego
AnonimowaMoni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 11:00   #1854
Emilia 25
404 Not Found

Dot.: Odp: Dot.: Na wątku jest wciąż goręcej, bo relacji coraz więcej ! :D PM2013, cz

Cytat:
Poszłam robić usg, a zamiast pracowni usg był tam salon sukni slubnych, tylko wszyscy nosili kolorowe suknie, bo była nowa moda. I przymierzalas jakaś bardzo niebieska. Chciałam Cię zapytać po kiego mierzysz suknie, jak juz masz munza, ale potem stwierdziłam, ze nie będę Ci robić obciachu, wiec powiedziałam tylko "o, czesc"
Fajny sen.

Cytat:
Napisane przez Laura28 Pokaż wiadomość

8 lat
A to tak akurat.
Stary 2013-06-09, 11:00   #1855
missbennet
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Na wątku jest wciąż goręcej, bo relacji coraz więcej ! :D

Cytat:
Napisane przez Anaelle Pokaż wiadomość
aaaa... jak tylko żarty nie nie ma problemu... gorzej jakby na serio to mówił
My jestesmy oboje straszne zlosliwce, dogryzamy sobie i dogadujemy na kazdym kroku

Wysyłane z Tapatalk 2
missbennet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 11:01   #1856
Laura28
Rozeznanie

Cytat:

A to tak akurat.
W sam raz.
Laura28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 11:02   #1857
biibi
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Na wątku jest wciąż goręcej, bo relacji coraz więcej ! :D PM2013, cz

No bez kitu nie było mnie dwa dni a tu już prawie połowa nowego wątku Nie mam szans na nadrobienie :P

WSZYSTKIM WCZORAJSZYM PMKOM ŻYCZĘ WSZYSTKIEGO NAJPIĘKNIEJSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA !!!

W piątek byłam na weselu mojej przyjaciółki na naszej sali. Niesamowite uczucie
biibi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 11:02   #1858
meg22
Zakorzenienie

Stary 2013-06-09, 11:33   #1859
VwVampirka
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Na wątku jest wciąż goręcej, bo relacji coraz więcej ! :D PM2013, cz.54 :)

Cytat:
Ja tez dobrze wspominam zapraszanie... chociaz tez po lekturze tutejszego watku mialam obawy...
Ale wszyscy tak sie cieszyli z tych zaproszen, od razu potwierdzali, ze az milo bylo...

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Cytat:
Napisane przez AnonimowaMoni Pokaż wiadomość
Witam się

I się pochorowałam - gardło boli, głowa boli, nos zatkany. I jutro pewnie na 8-9 h do małego
zdrówka życzę

Ja tez lubię peling kawowy. Fajnie ujędrnia, jak nic kupnego
A ja do fusow z kawy (moze byc kawa z mleczkiem i innymi dodatkami) dodaje zwykly olej slonecznikowy i kwas hialuronowy.
Zelem myje sie po pelingu.
Az sobie zaraz zrobie kawe sypana, bede miala fusy na wieczor

“Aby pozbyć się pokusy należy jej po prostu ulec"
Oscar Wilde
VwVampirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 11:43   #1860
MagdaLena8504
Raczkowanie

hej

Nareszcie wyspaliśmy się po weselu . Było cudownie! Chciałabym aby i nasze takie było

Miłej niedzieli!

MagdaLena8504 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości