Filmiki urodowe na you tube, część XII - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-08, 21:43   #2401
TheDocha
Dossisława I

Dot.: Filmiki urodowe na you tube, część XII

Nie zapominajcie o jenki kendli
TheDocha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 22:02   #2402
katepew
Rozeznanie

Hej Jak tam leci w bombowym świecie

Ja aż się pochwalę,że byłam w rossmanie i kupiłam wreszcie te pomadki wibo w kolorze 02 i 05 ... i powiem Wam jedno.... rozpływam się nad nimi z zachwytu a to głównie z powodu kolorków, które wreszcie pasują na moje usta mam bardzo ciemny kolor ust i jakie kolwiek jasne czy nudaste kolory powodowały że wyglądałam jak zombi I co najważniejsze nie zbierają się i nie podkreślają suchy skórek
No i patrzyłam za jakąś bombą ale nic mi nie przypadło do gustu chyba pobawię się w ahmeda i skonstruuje coś swojego grunt żeby nie skończyć jak Ahmed bo by było bombowo

Basia bardzo fajnie wygląda w tym filmiku z kosmetykami pielęgnacyjnymi. Ja znowu swój grajdoł pielęgnacyjny i kolorówkowy trzymałam przez pewien czas w łazience, ale zbyt duża wilgoć dała znać moim cieniom , pudrom. Po miesiącu je stamtąd wytransportowałam do pokoju, gdzie do tej pory mają już stałą miejscówkę w komodzie
A Emma przepiękna i przyciągająca uroda

http://www.youtube.com/watch?v=QUQsqBqxoR4 jest moc siedzi i nie chce wyjść

Edytowane przez katepew
Czas edycji: 2013-06-08 o 22:03
katepew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 22:11   #2403
201705250955
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Takajakaya Pokaż wiadomość
Oglądam filmik Basi i tak mi przyszło do głowy... Przechowujecie większość kosmetyków pielęgnacyjnych w łazience?
Ja mam wszystkie te, które używam codziennie, na bieżąco. Ale glinki i maski w folii trzymam w swoim pokoju. Poza tym wszystko, co rzadziej używam.

Cytat:
Napisane przez lovically Pokaż wiadomość
Mam ochotę iść do Rossmanna i kupić taki benzynowy lakier Miss Sporty. Miał go ktoś?

Wgl, grzmi u mnie jakby ktoś choppera cały czas odpalał.
Ja go chyba mam Podaj numerek Ja go nakładam na zielony albo niebieski lakier i jest świetny. Solo na pewno się nie nadaje, trzeba by walić kilka warstw.

Cytat:
Napisane przez bentkuff Pokaż wiadomość
Ja najpierw myję dłonie- potem zajmuję się twarzą i ciałem. Czyli myję dłonie, kremuję oczy, twarz, szyję, resztę ciała i resztę kremu wmasowuję w dłonie.
Jakos głupio byłoby
1) umyć dłonie
2) kremować twarz
3)umyć dłonie
4)balsamować ciało
5)umyć dłonie
6)kremować dłonie
Ja tak robię Po umyciu twarzy nakładam krem do oczu, myję ręce, później wybrany krem na całą twarz i szyję, myję ręce, potem punktowo krem, jak mam jakieś niedoskonałości. I też myję ręce. Nie wiem, jakoś się tak przyzwyczaiłam.. Jak nakładam carmexa na usta to też myję ręce przed.

RGP jest starsza od Marzeny? Zawsze myślałam, że jest odwrotnie.

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
O nie, po prostu brak mi słów... Jestem przerażona.

"ja miałam 20 lat i nigdy nie krytykowałam tak starszych osób"
"młodzież wywraca się do góry nogami, zamiast uczyć się od starszych to ich krytykujecie"
"zamiast wytykać, przytykać, uczcie się czegoś dobrego"
"ja swoje hobby traktuję poważnie"
"nie można używać wulgaryzmów, obraźliwych słów lub też czepiania się, to jest zabronione!"
"jestem poważną kobietą"
"wyp****laj" do dziecka
"Jakim językiem władasz, takim będą władać wobec ciebie" czekam, aż dzieci dorosną..

Nie no, ja z siebie pośmiewiska bym nie zrobiła w tym wieku.

Cytat:
Pokazuje dzieci i stosunek do nich- używajac słow typu spier... czy "brzydka jesteś, dostaniesz w ryja".

Wydaje mi się, że na yt istnieje pewna grupa oso, która nie "ogarnia" rzeczywistości. Jedną z nich była i pewnie jest http://www.youtube.com/watch?v=A1wDXBeIFZw i jej profil https://www.facebook.com/dajspokojswirze?fref=ts - nie wiem czy stricte jej, ale ludzie czasem z siebie robią w internecie dziwolągów.
Nie jestem pewna, ale ta dziewczyna jest chyba z mojego miasta i jest w moim wieku... O ile to ta osoba, o której myślę, to ona ma jakąś chorobę psychiczną i prawdopodobnie nie zdaje sobie sprawy z tego, co robi.
201705250955 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 22:50   #2404
bentkuff
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez asia_aisa Pokaż wiadomość
Ja mam wszystkie te, które używam codziennie, na bieżąco. Ale glinki i maski w folii trzymam w swoim pokoju. Poza tym wszystko, co rzadziej używam.

Ja go chyba mam Podaj numerek Ja go nakładam na zielony albo niebieski lakier i jest świetny. Solo na pewno się nie nadaje, trzeba by walić kilka warstw.

Ja tak robię Po umyciu twarzy nakładam krem do oczu, myję ręce, później wybrany krem na całą twarz i szyję, myję ręce, potem punktowo krem, jak mam jakieś niedoskonałości. I też myję ręce. Nie wiem, jakoś się tak przyzwyczaiłam.. Jak nakładam carmexa na usta to też myję ręce przed.

RGP jest starsza od Marzeny? Zawsze myślałam, że jest odwrotnie.

"młodzież wywraca się do góry nogami, zamiast uczyć się od starszych to ich krytykujecie"
"nie można używać wulgaryzmów, obraźliwych słów lub też czepiania się, to jest zabronione!"
"jestem poważną kobietą"
"wyp****laj" do dziecka
"Jakim językiem władasz, takim będą władać wobec ciebie" czekam, aż dzieci dorosną..

Nie jestem pewna, ale ta dziewczyna jest chyba z mojego miasta i jest w moim wieku... O ile to ta osoba, o której myślę, to ona ma jakąś chorobę psychiczną i prawdopodobnie nie zdaje sobie sprawy z tego, co robi.
No ja przez nakładaniem czegoś pod oczy czy na twarz myję dłonie koniecznie. Ale jeżeli myję dłonie i nakładam krem pod oczy czy na twarz to potem nie myję, jeżeli balsamuję ciało. Dopiero na koniec myję dłonie. Albo zostawiam do wchłonięcia kremu (tzn. odparowania wody).
Słyszałam, że ta dziewczyna jest chora, ale jednak rodzice powinni to jakoś okiełznać. Jeżeli jest szczęśliwa z tym fb, filmikami ok, ale w sieci krązy setki innych filmików ludzi ktorzy nie wiem po co je wrzucają do internetu. Wystarczy na yt wpisac boyfriend tag, moje sekrety tag etc. i czasem nie wierzę w to co widzę. Pomijam juz jakieś śpiewająco-wyjące dzieci, 6-7latki- nie wiem gdzie sa ich rodzice, ale z pewnością nie tam gdzie powinni byc.

Edytowane przez bentkuff
Czas edycji: 2013-06-08 o 22:52
bentkuff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 22:53   #2405
mantas
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katepew Pokaż wiadomość
Hej Jak tam leci w bombowym świecie

Ja aż się pochwalę,że byłam w rossmanie i kupiłam wreszcie te pomadki wibo w kolorze 02 i 05 ...
mam te same kolorki
Stary 2013-06-08, 23:03   #2406
katepew
Rozeznanie

Cytat:

"jestem poważną kobietą"
"wyp****laj" do dziecka

Nigdy się nie powinno zawracać do dziecka w taki sposób
Zresztą takie osoby omijam szerokim łukiem , nie oglądam i nie komentuję, bo ile inne dziewczyny pominą krytykę a inne będą bardzo wybuchowe o tyle takie osobowości mogą się skończyć nadwyrężonymi nerwami...Zresztą HU KERS

Ja weszłam na kanał tej dziewczyny i obejrzałam inne filmiki i sądzę że dziewczyna może mieć problemy zdrowotne... Zresztą naśmiewanie się z takich osób nie powinno mieć miejsca, tym bardziej że nie mają świadomości co robią ... tego nie popieram

Zresztą przykłady tych dwóch osób pokazują jak dużą dzisiaj siłę mają media czy internet, a tym bardziej jutuberki, na życie nie których ludzi....
Ale ŁOTEWA nie mam dzisiaj coś weny twórczej po zaliczeniach z ekonometrii

bentkuff dokładnie też się zastanawiam gdzie są rodzice tych dzieciaków, raz jak się zagłębiłam w czeluści yt to mi się mózg pocił od tych produkcji, do tego te dzieciaki z chęcią dzielą nie jak oszukują yt, że są niby dorosłe, swoja drogą trochę to śmieszne, takie dziecię uchachane bo regulamin wykiwało pójdzie na studia to się przekona jak dopiero trzeba lawirować między wykładowcami

mantas Fajne są takie krejzi bombowe I jak sobie oglądałam pozostałe kolory to już mnie tak nie zachwyciły, wszystko wpadało w róż, a mi z takim jakoś nie po drodze

Edytowane przez katepew
Czas edycji: 2013-06-08 o 23:12
Stary 2013-06-08, 23:34   #2407
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Pokazuje dzieci i stosunek do nich- używajac słow typu spier... czy "brzydka jesteś, dostaniesz w ryja".

Wydaje mi się, że na yt istnieje pewna grupa oso, która nie "ogarnia" rzeczywistości. Jedną z nich była i pewnie jest http://www.youtube.com/watch?v=A1wDXBeIFZw i jej profil https://www.facebook.com/dajspokojswirze?fref=ts - nie wiem czy stricte jej, ale ludzie czasem z siebie robią w internecie dziwolągów.
nie, to nie jest jej profil na fejsbuce.
Aga zniknęla z internetu osobiscie, po ym jak waniliowymakeup zrobiła dosyć sporą aferę (moim zdaniem slusznie), skontaktowała się z rodzin,a tej dziewczyny i doprowadziła do usunięcia i kanału i fanpejdzu i innych rzeczy. Dziwi m nie, że ludzie się w to jeszcze 'bawią" i robią żarty jej kosztem.

---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ----------

Cytat:

tak, zarówno ona, jak i jej matka i brat są chorzy.

Edytowane przez 201605301111
Czas edycji: 2013-06-08 o 23:36
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 00:02   #2408
201607111632
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez bubus900 Pokaż wiadomość
powróciłam,
smażyłam się na plaży
A ja na działeczce
Na plażę mi się nie chciało samej jechać. Jak daleko masz na plażę?

Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość
Ja też się usmażyłam. Dekolt mam spalony na czerwono w romb( od bluzki) Teraz szukam jakiegoś filmu długiego na komputerze, ale chyba oglądne Pamiętniki z wakacji bo nie mogę nic znaleźć.
Ja sobie spaliłam... uda! Dobrze, że nie opalam twarzy, a filtr Vichy do mnie leci pocztą polską... Nawet po tych ok 30min drogi tam i z powrotem na działkę mam uczulenie na polikach

Jeszcze zaliczyłam grilla, kaszanka
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 00:43   #2409
katepew
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
nie, to nie jest jej profil na fejsbuce.
Aga zniknęla z internetu osobiscie, po ym jak waniliowymakeup zrobiła dosyć sporą aferę (moim zdaniem slusznie), skontaktowała się z rodzin,a tej dziewczyny i doprowadziła do usunięcia i kanału i fanpejdzu i innych rzeczy. Dziwi m nie, że ludzie się w to jeszcze 'bawią" i robią żarty jej kosztem. [COLOR="Silver"]
To dobrze że waniliowymakeup zadziałał
Cóż są ludzie i parapety a najgorzej się klamką urodzić
Jeszcze internet ma to do siebie ze co raz wpuszczone już nigdy nie przepadnie tylko tak będzie produkowane i przetwarzane kosztem czyjejś radochy

amelsss zazdraszczam ... jak się kiedyś poparzyłam to pomógł mi trochę żel chodzący z Ziaji ... A to zamówiłaś ten filtr co nissiax ostatnio polecała ?

Edytowane przez katepew
Czas edycji: 2013-06-09 o 00:47
Stary 2013-06-09, 00:55   #2410
201607111632
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez katepew Pokaż wiadomość
amelsss zazdraszczam ... jak się kiedyś poparzyłam to pomógł mi trochę żel chodzący z Ziaji ... A to zamówiłaś ten filtr co nissiax ostatnio polecała ?
Mam ten żel z Ziaji, wysmarowałam się nim i leżę w wyrku

Zamówiłam ten polecany Vichy Soleil do skóry tłustej, zobaczymy, jak się u mnie spisze I do tego również polecany przez nissiax - także z firmy Vichy - antyperspirant.
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 02:27   #2411
Paulina_Nina
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jestem_jeszcze Pokaż wiadomość
A ja się zastanawiam czy ona się nadaje do wychowywania dzieci...
Bo mam wrażenie, że ona ma coś z....

Też się nad tym zastanawiam szczegolnie po momencie kiedy pochyliła się do dziecka i powiedziała "SPIERA*ALAJ" !!! Aż mi się krew zagotowała !!
Paulina_Nina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 09:13   #2412
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paulina_Nina Pokaż wiadomość
Też się nad tym zastanawiam szczegolnie po momencie kiedy pochyliła się do dziecka i powiedziała "SPIERA*ALAJ" !!! Aż mi się krew zagotowała !!
Obejrzałam to
Mi aż taki strach się włączył przy tym fragmencie...
Stary 2013-06-09, 09:27   #2413
patisia123
Zakorzenienie

Ciekawe kto jej doniósł , że tutaj była o niej mowa ? No chyba , że sama śledziła nas wcześniej
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 09:31   #2414
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
Ciekawe kto jej doniósł , że tutaj była o niej mowa ? No chyba , że sama śledziła nas wcześniej
Obstawiam to drugie Nie wiem kto ją ogląda...wolę o tym nie myśleć
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 09:35   #2415
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez amelsss Pokaż wiadomość
Mam ten żel z Ziaji, wysmarowałam się nim i leżę w wyrku

Zamówiłam ten polecany Vichy Soleil do skóry tłustej, zobaczymy, jak się u mnie spisze I do tego również polecany przez nissiax - także z firmy Vichy - antyperspirant.
jejciu gdyby nie to, że tak ściąga mi buzię ten Solei, to tez bym go chciała, a teraz to mam dylemat

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ----------

Cytat:
Napisane przez amelsss Pokaż wiadomość
A ja na działeczce
Na plażę mi się nie chciało samej jechać. Jak daleko masz na plażę?

Ja sobie spaliłam... uda! Dobrze, że nie opalam twarzy, a filtr Vichy do mnie leci pocztą polską... Nawet po tych ok 30min drogi tam i z powrotem na działkę mam uczulenie na polikach
Może i ja pójde na plaże hmmm

---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
Obstawiam to drugie Nie wiem kto ją ogląda...wolę o tym nie myśleć
Ateneyka uzyłam wczoraj tego szamponu z Aussi i ofkoz pięknie pachnie, po odżywce miałam bardzo miękkie włoski i super sie rozczesywały, ale trzymałam ją aż do zmycia maseczki z buzi czyli 20 min
Ogólnie spoko, ale nie wiem czy znowuu kupię, zwłaszcza szampon, bo muszę jeszcze sparwdzić jak długo włosy będą po nim świeże.
Stary 2013-06-09, 09:41   #2416
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość
Ateneyka uzyłam wczoraj tego szamponu z Aussi i ofkoz pięknie pachnie, po odżywce miałam bardzo miękkie włoski i super sie rozczesywały, ale trzymałam ją aż do zmycia maseczki z buzi czyli 20 min
Ogólnie spoko, ale nie wiem czy znowuu kupię, zwłaszcza szampon, bo muszę jeszcze sparwdzić jak długo włosy będą po nim świeże.
To ta odżywka byłaby dla mnie w takim razie super, bo nie mogę rozczesać moich kudłów po umyciu
Przypomnij mi please nazwy szamponu i odżywki, bo wyleciały mi z głowy
Stary 2013-06-09, 09:55   #2417
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
To ta odżywka byłaby dla mnie w takim razie super, bo nie mogę rozczesać moich kudłów po umyciu
Przypomnij mi please nazwy szamponu i odżywki, bo wyleciały mi z głowy
Aussi Mega do codziennego mycia, i odżywka Aussi Mega Instant do codziennego odzywiania

Piękny zapach i w ogóle przyjemne użycie, ale dla mnie trochę za drogo w regularnej cenie 27 -28 zł, gdyby nie promocja, nie kupiłabym... A czaiłam się na niego od pierwszego dnia promocji Zobaczymy jeszcze jak podziasała na skórę, bo jeśli zniknie mi swędzenie to będzie to cud i może wrócę po niego

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

Kurka zaczynam sie irytowac moimi włosami, zastanawiam się czy nie ściąć, podoba mi się fryz Kretki, ale moja głowa nie pasuje do takiego fryza
No takie krókei z deka postarzają... ale podobają mi się takie rozczochrane włosy

Edytowane przez Labirynth
Czas edycji: 2013-06-09 o 09:53
Labirynth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 10:07   #2418
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Aussi Mega do codziennego mycia, i odżywka Aussi Mega Instant do codziennego odzywiania

Piękny zapach i w ogóle przyjemne użycie, ale dla mnie trochę za drogo w regularnej cenie 27 -28 zł, gdyby nie promocja, nie kupiłabym... A czaiłam się na niego od pierwszego dnia promocji Zobaczymy jeszcze jak podziasała na skórę, bo jeśli zniknie mi swędzenie to będzie to cud i może wrócę po niego

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

Kurka zaczynam sie irytowac moimi włosami, zastanawiam się czy nie ściąć, podoba mi się fryz Kretki, ale moja głowa nie pasuje do takiego fryza
No takie krókei z deka postarzają... ale podobają mi się takie rozczochrane włosy
Odżywka "zawiera wyciąg z australijskiej rośliny kangurzej łapy".

Ja jeszcze myślałam o tej ekspresowej odżywce 3 minutowej Miracle Colour. Szampon sobie na razie daruję, bo mam 3 w zapasie, wiec starczy na ho hooo albo i dłużej.

Labirynth, Ty masz ŁZS na skórze głowy?U mnie podobnie, nie swędzi aż tak mocno, ale np. jak nie myję dwa dni włosów, to swędzi niemiłosiernie...głownie z tyłu głowy. Też muszę uważać z szamponami, ale nie znalazłam ideału jeszcze...

Na razie używam Timotei z olejem z awokado i skóra trochę swędzi podczas mycia, ale potem przestaje, a włosy są całkiem ładne po nim, a co najważniejsze nie są obciążone. Ale szukam dalej.
Stary 2013-06-09, 10:13   #2419
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:

Labirynth, Ty masz ŁZS na skórze głowy?U mnie podobnie, nie swędzi aż tak mocno, ale np. jak nie myję dwa dni włosów, to swędzi niemiłosiernie...głownie z tyłu głowy. Też muszę uważać z szamponami, ale nie znalazłam ideału jeszcze...
Tak!!!!! Mam identycznie, pierwszego dnia jest ok, jak dobry szampon, ale już drugi, trzeci dzień to nawet spac nie mogę, aż czasem boli... z wiekiem coraz bardziej to mam, bo miałam to "wyleczone". Zgadnij czym??? Normalnie pomógł mi Bambino szampon taki różowy, ale potem po jakimś pół roku, już tak nie działał.

Dlatego bardzo wazne dla mnie jest, czy po szamponie nie swędzi głowa... na razie nie swędzi

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

Cytat:
Odżywka "zawiera wyciąg z australijskiej rośliny kangurzej łapy".

Ja jeszcze myślałam o tej ekspresowej odżywce 3 minutowej Miracle Colour. Szampon sobie na razie daruję, bo mam 3 w zapasie, wiec starczy na ho hooo albo i dłużej.
Też myślałam o tej 3 min, ale stwierdziłam, że najpierw wypróbuję tańszej i jest ok
A ja myslałąm, że jakiś kangarysjski kwiat
Ja i moje szybkie czytanie
Stary 2013-06-09, 10:19   #2420
bubus900
Zakorzenienie

Odp: Filmiki urodowe na you tube, część XII

do morza mam blisko
.. bardzo blisko
wczoraj we wrocku bylo spotkanie blogerek. ciekawe czy byly zebry

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-06-09, 10:23   #2421
Labirynth
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Filmiki urodowe na you tube, część XII

Cytat:
do morza mam blisko
.. bardzo blisko

Jak ja Ci ZAZDROSZCZĘ meeeeeen
Stary 2013-06-09, 10:29   #2422
moniczorek
Podróżniczka

Cytat:
do morza mam blisko
.. bardzo blisko

szkoda, ze nie wiedzialam...bo bym poszła po dary
moniczorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 10:37   #2423
bubus900
Zakorzenienie

zebry zebry

Stary 2013-06-09, 10:38   #2424
moniczorek
Podróżniczka

Cytat:
zebry zebry

no tak zebry
moniczorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 10:48   #2425
bubus900
Zakorzenienie

a jak bomby dostaly to ja sie poplacze

Stary 2013-06-09, 10:49   #2426
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Tak!!!!! Mam identycznie, pierwszego dnia jest ok, jak dobry szampon, ale już drugi, trzeci dzień to nawet spac nie mogę, aż czasem boli... z wiekiem coraz bardziej to mam, bo miałam to "wyleczone". Zgadnij czym??? Normalnie pomógł mi Bambino szampon taki różowy, ale potem po jakimś pół roku, już tak nie działał.

Dlatego bardzo wazne dla mnie jest, czy po szamponie nie swędzi głowa... na razie nie swędzi

Też myślałam o tej 3 min, ale stwierdziłam, że najpierw wypróbuję tańszej i jest ok
A ja myslałąm, że jakiś kangarysjski kwiat
Ja i moje szybkie czytanie
Oby się sprawdził ten szampon, wybawienie
Kangaryjski kwiat Też tak czasami mam

Cytat:
do morza mam blisko
.. bardzo blisko

Cytat:

Jak ja Ci ZAZDROSZCZĘ meeeeeen
Bubus nas ciągle torturuje tym morzem

Morzeeee W tym roku mu nie daruję

Chyba już było, ale wrzucę jeszcze raz http://www.youtube.com/watch?v=2fIT0L0KpzI
Zgadzam się w zupełności z dziewczynami, chociaż muszę przyznać, że jest coraz lepiej z naszymi facetami, szczególnie jeśli chodzi o młodsze pokolenia, po prostu zmienia się mentalność, a kobiety więcej wymagają od facetów.
Stary 2013-06-09, 10:56   #2427
mantas
Zakorzenienie

Cytat:
do morza mam blisko
.. bardzo blisko

na 100%, sama elita się zebrała, więc na 100% był pat&rub
Stary 2013-06-09, 11:00   #2428
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniczorek Pokaż wiadomość
szkoda, ze nie wiedzialam...bo bym poszła po dary
daaary, daaary LOSU

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

Cytat:
a jak bomby dostaly to ja sie poplacze

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

Cytat:

Morzeeee W tym roku mu nie daruję
Ja TEŻ!!! Bubus, szykuj się, wpadam na wakakcje
Stary 2013-06-09, 11:06   #2429
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
pewnie w źródłach ruchu miała
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 11:06   #2430
Atenya
summer vibes;)

Cytat:

Ja TEŻ!!! Bubus, szykuj się, wpadam na wakakcje
Też się piszę

Tylko najpierw Bubus poinformuj firmy o naszym spotkaniu, bo inaczej nici z imprezy

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości