|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2401 |
|
Dossisława I
|
Dot.: Filmiki urodowe na you tube, część XII
Nie zapominajcie o jenki kendli
|
|
|
|
#2402 |
|
Rozeznanie
|
Hej
Jak tam leci w bombowym świecie ![]() Ja aż się pochwalę,że byłam w rossmanie i kupiłam wreszcie te pomadki wibo w kolorze 02 i 05 ... i powiem Wam jedno.... rozpływam się nad nimi z zachwytu a to głównie z powodu kolorków, które wreszcie pasują na moje usta mam bardzo ciemny kolor ust i jakie kolwiek jasne czy nudaste kolory powodowały że wyglądałam jak zombi I co najważniejsze nie zbierają się i nie podkreślają suchy skórek No i patrzyłam za jakąś bombą ale nic mi nie przypadło do gustu chyba pobawię się w ahmeda i skonstruuje coś swojego grunt żeby nie skończyć jak Ahmed bo by było bombowo ![]() Basia bardzo fajnie wygląda w tym filmiku z kosmetykami pielęgnacyjnymi. Ja znowu swój grajdoł pielęgnacyjny i kolorówkowy trzymałam przez pewien czas w łazience, ale zbyt duża wilgoć dała znać moim cieniom , pudrom. Po miesiącu je stamtąd wytransportowałam do pokoju, gdzie do tej pory mają już stałą miejscówkę w komodzie ![]() A Emma przepiękna i przyciągająca uroda
Taa bo uwierzę, że państwo nam nie przeszkadza, a spokojna przyszłość nas czeka ![]() http://demotywatory.pl/3671712/Czasem-mam-wrazenie http://www.youtube.com/watch?v=QUQsqBqxoR4 Edytowane przez katepew Czas edycji: 2013-06-08 o 22:03 |
|
|
|
#2403 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Podaj numerek Ja go nakładam na zielony albo niebieski lakier i jest świetny. Solo na pewno się nie nadaje, trzeba by walić kilka warstw.Cytat:
Po umyciu twarzy nakładam krem do oczu, myję ręce, później wybrany krem na całą twarz i szyję, myję ręce, potem punktowo krem, jak mam jakieś niedoskonałości. I też myję ręce. Nie wiem, jakoś się tak przyzwyczaiłam.. Jak nakładam carmexa na usta to też myję ręce przed. RGP jest starsza od Marzeny? Zawsze myślałam, że jest odwrotnie. Cytat:
"ja miałam 20 lat i nigdy nie krytykowałam tak starszych osób" "młodzież wywraca się do góry nogami, zamiast uczyć się od starszych to ich krytykujecie" "zamiast wytykać, przytykać, uczcie się czegoś dobrego" "ja swoje hobby traktuję poważnie" "nie można używać wulgaryzmów, obraźliwych słów lub też czepiania się, to jest zabronione!" ![]() "jestem poważną kobietą" "wyp****laj" do dziecka ![]() "Jakim językiem władasz, takim będą władać wobec ciebie" czekam, aż dzieci dorosną.. ![]() Nie no, ja z siebie pośmiewiska bym nie zrobiła w tym wieku. Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2404 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Słyszałam, że ta dziewczyna jest chora, ale jednak rodzice powinni to jakoś okiełznać. Jeżeli jest szczęśliwa z tym fb, filmikami ok, ale w sieci krązy setki innych filmików ludzi ktorzy nie wiem po co je wrzucają do internetu. Wystarczy na yt wpisac boyfriend tag, moje sekrety tag etc. i czasem nie wierzę w to co widzę. Pomijam juz jakieś śpiewająco-wyjące dzieci, 6-7latki- nie wiem gdzie sa ich rodzice, ale z pewnością nie tam gdzie powinni byc. Edytowane przez bentkuff Czas edycji: 2013-06-08 o 22:52 |
|
|
|
|
#2405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2406 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nigdy się nie powinno zawracać do dziecka w taki sposób Zresztą takie osoby omijam szerokim łukiem , nie oglądam i nie komentuję, bo ile inne dziewczyny pominą krytykę a inne będą bardzo wybuchowe o tyle takie osobowości mogą się skończyć nadwyrężonymi nerwami...Zresztą HU KERS ![]() Ja weszłam na kanał tej dziewczyny i obejrzałam inne filmiki i sądzę że dziewczyna może mieć problemy zdrowotne... Zresztą naśmiewanie się z takich osób nie powinno mieć miejsca, tym bardziej że nie mają świadomości co robią ... tego nie popieram Zresztą przykłady tych dwóch osób pokazują jak dużą dzisiaj siłę mają media czy internet, a tym bardziej jutuberki, na życie nie których ludzi.... Ale ŁOTEWA nie mam dzisiaj coś weny twórczej po zaliczeniach z ekonometrii bentkuff dokładnie też się zastanawiam gdzie są rodzice tych dzieciaków, raz jak się zagłębiłam w czeluści yt to mi się mózg pocił od tych produkcji, do tego te dzieciaki z chęcią dzielą nie jak oszukują yt, że są niby dorosłe, swoja drogą trochę to śmieszne, takie dziecię uchachane bo regulamin wykiwało pójdzie na studia to się przekona jak dopiero trzeba lawirować między wykładowcami ![]() mantas Fajne są takie krejzi bombowe I jak sobie oglądałam pozostałe kolory to już mnie tak nie zachwyciły, wszystko wpadało w róż, a mi z takim jakoś nie po drodze
Taa bo uwierzę, że państwo nam nie przeszkadza, a spokojna przyszłość nas czeka ![]() http://demotywatory.pl/3671712/Czasem-mam-wrazenie http://www.youtube.com/watch?v=QUQsqBqxoR4 Edytowane przez katepew Czas edycji: 2013-06-08 o 23:12 |
|
|
|
|
#2407 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Aga zniknęla z internetu osobiscie, po ym jak waniliowymakeup zrobiła dosyć sporą aferę (moim zdaniem slusznie), skontaktowała się z rodzin,a tej dziewczyny i doprowadziła do usunięcia i kanału i fanpejdzu i innych rzeczy. Dziwi m nie, że ludzie się w to jeszcze 'bawią" i robią żarty jej kosztem. ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- tak, zarówno ona, jak i jej matka i brat są chorzy. Edytowane przez 201605301111 Czas edycji: 2013-06-08 o 23:36 |
|
|
|
|
#2408 | |
|
Konto usunięte
|
A ja na działeczce
Na plażę mi się nie chciało samej jechać. Jak daleko masz na plażę? ![]() Cytat:
![]() Jeszcze zaliczyłam grilla, kaszanka |
|
|
|
|
#2409 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cóż są ludzie i parapety a najgorzej się klamką urodzić ![]() Jeszcze internet ma to do siebie ze co raz wpuszczone już nigdy nie przepadnie tylko tak będzie produkowane i przetwarzane kosztem czyjejś radochy ![]() amelsss zazdraszczam ... jak się kiedyś poparzyłam to pomógł mi trochę żel chodzący z Ziaji ... A to zamówiłaś ten filtr co nissiax ostatnio polecała ?
Taa bo uwierzę, że państwo nam nie przeszkadza, a spokojna przyszłość nas czeka ![]() http://demotywatory.pl/3671712/Czasem-mam-wrazenie http://www.youtube.com/watch?v=QUQsqBqxoR4 Edytowane przez katepew Czas edycji: 2013-06-09 o 00:47 |
|
|
|
|
#2410 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Zamówiłam ten polecany Vichy Soleil do skóry tłustej, zobaczymy, jak się u mnie spisze |
|
|
|
|
#2411 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Też się nad tym zastanawiam szczegolnie po momencie kiedy pochyliła się do dziecka i powiedziała "SPIERA*ALAJ" !!! Aż mi się krew zagotowała !! |
|
|
|
|
#2412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi aż taki strach się włączył przy tym fragmencie...
|
|
#2413 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe kto jej doniósł , że tutaj była o niej mowa ?
No chyba , że sama śledziła nas wcześniej
|
|
|
|
#2414 |
|
summer vibes;)
|
|
|
|
|
#2415 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Ateneyka uzyłam wczoraj tego szamponu z Aussi i ofkoz pięknie pachnie, po odżywce miałam bardzo miękkie włoski i super sie rozczesywały, ale trzymałam ją aż do zmycia maseczki z buzi czyli 20 min ![]() Ogólnie spoko, ale nie wiem czy znowuu kupię, zwłaszcza szampon, bo muszę jeszcze sparwdzić jak długo włosy będą po nim świeże.
|
|
#2416 | |
|
summer vibes;)
|
Cytat:
Przypomnij mi please nazwy szamponu i odżywki, bo wyleciały mi z głowy
|
|
|
|
|
#2417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Piękny zapach i w ogóle przyjemne użycie, ale dla mnie trochę za drogo w regularnej cenie 27 -28 zł, gdyby nie promocja, nie kupiłabym... A czaiłam się na niego od pierwszego dnia promocji Zobaczymy jeszcze jak podziasała na skórę, bo jeśli zniknie mi swędzenie to będzie to cud i może wrócę po niego ![]() ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Kurka zaczynam sie irytowac moimi włosami, zastanawiam się czy nie ściąć, podoba mi się fryz Kretki, ale moja głowa nie pasuje do takiego fryza ![]() No takie krókei z deka postarzają... ale podobają mi się takie rozczochrane włosy
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2013-06-09 o 09:53 |
|
|
|
|
#2418 | |
|
summer vibes;)
|
Cytat:
![]() Ja jeszcze myślałam o tej ekspresowej odżywce 3 minutowej Miracle Colour. ![]() Labirynth, Ty masz ŁZS na skórze głowy?U mnie podobnie, nie swędzi aż tak mocno, ale np. jak nie myję dwa dni włosów, to swędzi niemiłosiernie...głownie z tyłu głowy. Też muszę uważać z szamponami, ale nie znalazłam ideału jeszcze... Na razie używam Timotei z olejem z awokado i skóra trochę swędzi podczas mycia, ale potem przestaje, a włosy są całkiem ładne po nim, a co najważniejsze nie są obciążone. Ale szukam dalej.
|
|
|
|
|
#2419 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dlatego bardzo wazne dla mnie jest, czy po szamponie nie swędzi głowa... na razie nie swędzi ![]() ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Cytat:
A ja myslałąm, że jakiś kangarysjski kwiat Ja i moje szybkie czytanie
|
|
#2420 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Filmiki urodowe na you tube, część XII
do morza mam blisko
.. bardzo blisko ![]() wczoraj we wrocku bylo spotkanie blogerek. ciekawe czy byly zebry ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2421 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Filmiki urodowe na you tube, część XII
Cytat:
![]() Jak ja Ci ZAZDROSZCZĘ meeeeeen
|
|
#2422 |
|
Podróżniczka
|
|
|
|
|
#2423 |
|
Zakorzenienie
|
zebry zebry
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2424 |
|
Podróżniczka
|
|
|
|
|
#2425 |
|
Zakorzenienie
|
a jak bomby dostaly to ja sie poplacze
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2426 | ||
|
summer vibes;)
|
Cytat:
Kangaryjski kwiat ![]() Cytat:
![]() Morzeeee ![]() Chyba już było, ale wrzucę jeszcze raz http://www.youtube.com/watch?v=2fIT0L0KpzI Zgadzam się w zupełności z dziewczynami, chociaż muszę przyznać, że jest coraz lepiej z naszymi facetami, szczególnie jeśli chodzi o młodsze pokolenia, po prostu zmienia się mentalność, a kobiety więcej wymagają od facetów. |
||
|
|
|
#2427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2428 | |
|
Zakorzenienie
|
daaary, daaary LOSU
![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Ja TEŻ!!! Bubus, szykuj się, wpadam na wakakcje
|
|
#2429 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2430 |
|
summer vibes;)
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:11.

Jak tam leci w bombowym świecie 
a to głównie z powodu kolorków, które wreszcie pasują na moje usta

Po umyciu twarzy nakładam krem do oczu, myję ręce, później wybrany krem na całą twarz i szyję, myję ręce, potem punktowo krem, jak mam jakieś niedoskonałości. I też myję ręce. Nie wiem, jakoś się tak przyzwyczaiłam.. Jak nakładam carmexa na usta to też myję ręce przed. 

KANAŁ NA YouTube