Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-08, 19:33   #1861
lakeithia
Zadomowienie

GG do lakeithia
Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
Maqua, Lakeithia dziękuję

Elizka chyba Ci się coś pomyliło bo w Polsce prawo zabrania sprzedaży dużych zwierząt w sklepach zoologicznych. I całe szczęście bo jak widać na zdjęciu które wrzuciła Lakeithia to jest jakaś maskara

Lakeithia mogę się mylić, ale mała jest smukła i ma charakterystyczne dla tej rasy uszy, chętnie zobaczę zdjęcia jak trochę podrośnie
Szczerze mówiąc najbardziej zszokowaly mnie dwa młode owczarki niemieckie w jednej małej naprawde klatce..

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-06-08, 19:36   #1862
naciulatko
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

Hej. Jak ja nie lubię sesji W ciągu roku, chcę czy nie chcę, staram się uczyć systematycznie (w miarę ), a jak przychodzi czas sesji to i tak tej nauki jest tak dużo, że nie mogę się z nią wyrobić.
Dzisiaj rano, w ramach przerwy, pojechałam na pięciominutowe zakupy. Kupiłam perfumy Gucci Guilty Black. Moja najnowsza miłość

Cytat:
Napisane przez fashionismypassion Pokaż wiadomość
Naciulatko współczuję odejścia kotki ... dla mnie zwierzę to domownik, tym bardziej rozumiem to co czujesz ...
Dziękuję Dla mnie i mojej rodziny zwierzę to domownik, tak jak dla Ciebie, zresztą nie wyobrażam sobie, żeby mogło być inaczej. Poza tym nie widzę swojego domu bez zwierząt. Pewnie wynika to z tego, że od zawsze miałam zwierzęta (głównie koty, a teraz także pies)

Cytat:
Napisane przez lakeithia Pokaż wiadomość
Bardzo współczuje odejścia kotka, ja od tygodnia mam nowego domownika i już nie wyobrażam sobie bez niej życia! A byłam na początku bardzo sceptyczna... Załącznik 5280766Załącznik 5280767
Dziękuję Piękny nowy domownik!

Cytat:
Napisane przez ParashuteEffect Pokaż wiadomość
wrzucam swój dzisiejszy zestaw
Boski

Cytat:
z tego co widzę to chyba rosyjska niebieska Lakethia naprawdę słodzinka, nie dziwię się, że przepadliście jak w zeszłym w sierpniu roku zamieszkał z nami malutki brytyjczyk to mój Tż już po godzinie mówił mu, że "on go tak bardzo kocha" i próbował zatulić na śmierć jak do nas przyjechał był jeszcze mniejszy niż Twoja koteczka a teraz kawał kocura już z niego jest

w sumie mogę przecież wrzucić zdjęcie i też się pochwalić, a co
Piękny! Zresztą nie ma kota, który by mi się nie podobał

Cytat:
Napisane przez lleenka Pokaż wiadomość
Spóźnione, ale szczere najlepsze życzenia z okazji urodzin

Niestety ostatnio bardzo zaniedbałam angielski... Też mam masę nauki na uczelni. Niestety nie udało mi się zaliczyć pisanej wczoraj makro, co mnie kompletnie załamało Ale mam nauczkę na przyszłość... Test zaliczyłam, również ustne zaliczenie z ang, tylko muszę donieść uzupełnione materiały i będę miała ocenę w usosie.

Głupio mi bardzo, bo nie udało mi się porozmawiać z tamtą koleżanką Nie spotkałam jej w czwartek, bo wychodzi na to, że zaliczała we wtorek. Po teście jej wtedy nie złapałam, bo ona wyszła wcześniej, a na kolejnych zajęciach nie byłam. Usprawiedliwiam się, że może nie potrafiłaby odpowiedzieć na temat studiów mgr, bo jesteśmy na licencjackich, ale i tak mi bardzo głupio, bo pisałam, że zapytam... Przepraszam

Współczuję Wszystkim z powodu odejścia ukochanych zwierzaków Też bardzo przeżywałam śmierć moich kotków, jak byłam młodsza. Zawsze byłam kocią mamą, bo wszystkie kotki z mojej miejscowości głaskałam, karmiłam, wyprawiałam pogrzeby, płakałam. Także doskonale Was rozumiem. Obecnie nie mam żadnego zwierzaczka, ale marzy mi się kiedyś jakiś słodki kotek

Słodkie macie kotki

Dziewczyny- w czwartek obcięłam włosy Mam teraz grzywkę prawie takiej samej długości, co reszta włosów. Mam nadzieję, że odważę się kiedyś pokazać buzię, bo chciałabym założyć konto na Instagramie. A dzisiaj- spełniłam moje małe modowe marzenie i kupiłam Conversy
Dziękuję bardzo
Gratuluję zaliczenia j.angielskiego. Makro w terminie poprawkowym na pewno zdasz, przynajmniej wiesz z czego musisz się douczyć
Nic nie szkodzi. Mniej więcej już wiem jak to wygląda z magisterium na UW. Póki co nastawiam się na obronę we wrześniu, więc podejrzewam, że złożę tam papiery dopiero w rekrutacji dodatkowej. Zobaczymy- najwyżej zostanę w Gdańsku...
Nie rozumiem dlaczego nie chcesz pokazać twarzy. Jesteś śliczną dziewczyną. Wiem, bo widziałam
Conversy - świetny zakup! Ja też przymierzam się do białych, mimo że moje granatowe po niedługim czasie zaczęły pękać z boku. W każdym razie tak mi się podobają, do tego są niesamowicie wygodne, że pewnie serce wygra nad rozumiem. Tylko obawiam się trochę białego koloru No i ja zdecyduję się na krótkie

Cytat:
Wiesz co, ja nie orientuje się jak to wyglada w Polsce w zoologicznym,bo nigdy nie kupowałam, ale to u nas w Polsce nie można? W USA co najgorsze w zoologicznych są ściany psów w małych klatkach na sprzedaż, udało mi się zrobić jedno małe zdjęcie, ale wyglada to okropnie, męczą się biedaczyska...Załącznik 5282028 takich klatek było z 30.
Straszne...
Stary 2013-06-08, 20:16   #1863
emely
Rozeznanie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

: hahaha:
Cytat:
Potwierdzam Sama szukałam tej paletki wczoraj i w dwóch Hebe wszystko wykupione, a w trzeciej stanowiska z tymi kosmetykami nie było. W przyszłym tygodniu odwiedzę kolejne drogerie.

Pięknie Marzy mi się spódnica o takim fasonie

Tej książce też się muszę przyjrzeć!

Spóźnione, ale szczere najlepsze życzenia z okazji urodzin

Niestety ostatnio bardzo zaniedbałam angielski... Też mam masę nauki na uczelni. Niestety nie udało mi się zaliczyć pisanej wczoraj makro, co mnie kompletnie załamało Ale mam nauczkę na przyszłość... Test zaliczyłam, również ustne zaliczenie z ang, tylko muszę donieść uzupełnione materiały i będę miała ocenę w usosie.

Głupio mi bardzo, bo nie udało mi się porozmawiać z tamtą koleżanką Nie spotkałam jej w czwartek, bo wychodzi na to, że zaliczała we wtorek. Po teście jej wtedy nie złapałam, bo ona wyszła wcześniej, a na kolejnych zajęciach nie byłam. Usprawiedliwiam się, że może nie potrafiłaby odpowiedzieć na temat studiów mgr, bo jesteśmy na licencjackich, ale i tak mi bardzo głupio, bo pisałam, że zapytam... Przepraszam

Współczuję Wszystkim z powodu odejścia ukochanych zwierzaków Też bardzo przeżywałam śmierć moich kotków, jak byłam młodsza. Zawsze byłam kocią mamą, bo wszystkie kotki z mojej miejscowości głaskałam, karmiłam, wyprawiałam pogrzeby, płakałam. Także doskonale Was rozumiem. Obecnie nie mam żadnego zwierzaczka, ale marzy mi się kiedyś jakiś słodki kotek

Słodkie macie kotki

Dziewczyny- w czwartek obcięłam włosy Mam teraz grzywkę prawie takiej samej długości, co reszta włosów. Mam nadzieję, że odważę się kiedyś pokazać buzię, bo chciałabym założyć konto na Instagramie. A dzisiaj- spełniłam moje małe modowe marzenie i kupiłam Conversy
Koniecznie pokaż ! ja od momentu zapuszczenia grzywki jestem wierna czesania przedziałka na środku , a teraz jeszcze zaczęłam zastanawiać się na ombre.

Też niedawno stałam się szczęśliwą posiadaczką conversów . Przyznam jednak, że utrzymanie ich w czystości to nie lada wyzwanie, przy pierwszym wyjściu chłopak podeptał mnie w pociągu

Edytowane przez emely
Czas edycji: 2013-06-08 o 20:21
emely jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 22:33   #1864
elizka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Stace Pokaż wiadomość
Może chodzi Ci o takie co są w takim pomieszczeniu za szybą, w Zoo Karina chyba takie widziałam, ale one nie są na sprzedaż
To po co tam są? Wystawa?

Cytat:
Maqua, Lakeithia dziękuję

Elizka chyba Ci się coś pomyliło bo w Polsce prawo zabrania sprzedaży dużych zwierząt w sklepach zoologicznych. I całe szczęście bo jak widać na zdjęciu które wrzuciła Lakeithia to jest jakaś maskara

Lakeithia mogę się mylić, ale mała jest smukła i ma charakterystyczne dla tej rasy uszy, chętnie zobaczę zdjęcia jak trochę podrośnie
Wiesz co aż sprawdziłam w internecie i znalazłam sporo wypowiedzi osób, które widziały psa w sklepie zoologicznym. Były też podane konkretne nazwy sklepów i lokalizacja. Także może nie wszyscy się stosowali do przepisów. Znalazłam też wypowiedź odnośnie nowej ustawy: "Nowa ustawa, jednak mówi, że psy i koty kupić można jedynie u hodowcy lub w schronisku."- post był z 2.01.12. A ja widziałam w sklepie te psy na pewno przed tą datą.

Ale fakt zdjęcie pieska w klatce straszne.

Edytowane przez elizka1987
Czas edycji: 2013-06-08 o 22:35
elizka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 22:41   #1865
Stace
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elizka1987 Pokaż wiadomość
To po co tam są? Wystawa?

Wiesz co aż sprawdziłam w internecie i znalazłam sporo wypowiedzi osób, które widziały psa w sklepie zoologicznym. Były też podane konkretne nazwy sklepów i lokalizacja. Także może nie wszyscy się stosowali do przepisów. Znalazłam też wypowiedź odnośnie nowej ustawy: "Nowa ustawa, jednak mówi, że psy i koty kupić można jedynie u hodowcy lub w schronisku."- post był z 2.01.12. A ja widziałam w sklepie te psy na pewno przed tą datą.

Ale fakt zdjęcie pieska w klatce straszne.
Były wywieszone kartki z opisem skąd pochodzą itp., i informacja że nie są na sprzedaż .Były jeszcze 2 papugi Ary

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 22:52   #1866
Kociaak
Wielce Szanowna Pani

Cytat:
Napisane przez Stace Pokaż wiadomość
Były wywieszone kartki z opisem skąd pochodzą itp., i informacja że nie są na sprzedaż .Były jeszcze 2 papugi Ary
W gdańsku swego czasu była kakadu (za 8 tysięcy ), po kilku miesiącach znikła cena, za to pojawiła się kartka że ptak nie jest na sprzedaż, a ostatnio znikła i sama kakadu

I fakt, swego czasu widziałam hasające kocięta w zoologicznym, na sprzedaż. W Baltyckiej to było, miejsca miały całkiem całkiem, ale jakoś nie widzę oswajania kotka, który zabrany od matki, potem w ciągłych hałasie, zaczepkach itd trafia do docelowego domu...

Nie palę od 15.03.2015

"Traciliśmy czas bez siebie"
19.02.2016 17.02.2017 1.09.2018

Nick pochodzi z komiksu KokoArt "Wiśnia"
Kociaak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 22:58   #1867
Stace
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kociaak Pokaż wiadomość
W gdańsku swego czasu była kakadu (za 8 tysięcy ), po kilku miesiącach znikła cena, za to pojawiła się kartka że ptak nie jest na sprzedaż, a ostatnio znikła i sama kakadu

I fakt, swego czasu widziałam hasające kocięta w zoologicznym, na sprzedaż. W Baltyckiej to było, miejsca miały całkiem całkiem, ale jakoś nie widzę oswajania kotka, który zabrany od matki, potem w ciągłych hałasie, zaczepkach itd trafia do docelowego domu...
W Matarni Były 2 ary, teraz jedna . A kotów w Bałtyckiej nie widziałam

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-09, 07:16   #1868
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396
Konto usunięte

Cytat:
Pięknie!

---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ----------

Cytat:
Wydaje mi się że można u nas kupić w sklepie i kota i psa.
jest zakaz i nie wolno sprzedawać w sklepach, na bazarach i na allegro tez nie wolno
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 09:17   #1869
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:
Zakochałam się

Cytat:
z tego co widzę to chyba rosyjska niebieska Lakethia naprawdę słodzinka, nie dziwię się, że przepadliście jak w zeszłym w sierpniu roku zamieszkał z nami malutki brytyjczyk to mój Tż już po godzinie mówił mu, że "on go tak bardzo kocha" i próbował zatulić na śmierć jak do nas przyjechał był jeszcze mniejszy niż Twoja koteczka a teraz kawał kocura już z niego jest

w sumie mogę przecież wrzucić zdjęcie i też się pochwalić, a co
Jaka śliczna

Cytat:

Nie przejmuj się Nic się nie stało

Super włosy!

Chciałam zakomunikować, że zaliczyłam wszystko w tym tygodniu i od piątku sobie. Dzisiaj odpuszczam, bo od jutra sesja. Jeszcze tylko 3 egzaminy i będzie po wszystkim

Ostatnio nie miałam czasu na zakupy, a mam wielką ochotę zrobić sobie małą przyjemność. Chyba się wybiorę do galerii
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 11:02   #1870
201606210931
Konto usunięte

zbliżają się wyprzedaże, macie już swoje must have?
201606210931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 11:13   #1871
lleenka
Rozeznanie

Cytat:
Wiesz co, ja nie orientuje się jak to wyglada w Polsce w zoologicznym,bo nigdy nie kupowałam, ale to u nas w Polsce nie można? W USA co najgorsze w zoologicznych są ściany psów w małych klatkach na sprzedaż, udało mi się zrobić jedno małe zdjęcie, ale wyglada to okropnie, męczą się biedaczyska...Załącznik 5282028 takich klatek było z 30.

Straszne...

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
Od razu lepiej włosy się prezentują i wcale nie są takie krótkie
conversów zazdroszczę, choć sama będę celować w krótkie
Dziękuję Dla mnie są krótkie i czasami źle się w nich czuję, ale ważne, że pozbyłam się okropnych rozdwojonych końcówek i teraz zamierzam systematycznie odwiedzać fryzjera co 2-3 miesiące.

Co do Conversów- nad jakim kolorem krótkich się zastanawiasz?

Cytat:
Napisane przez naciulatko Pokaż wiadomość
Hej. Jak ja nie lubię sesji W ciągu roku, chcę czy nie chcę, staram się uczyć systematycznie (w miarę ), a jak przychodzi czas sesji to i tak tej nauki jest tak dużo, że nie mogę się z nią wyrobić.
Dzisiaj rano, w ramach przerwy, pojechałam na pięciominutowe zakupy. Kupiłam perfumy Gucci Guilty Black. Moja najnowsza miłość

Dziękuję bardzo
Gratuluję zaliczenia j.angielskiego. Makro w terminie poprawkowym na pewno zdasz, przynajmniej wiesz z czego musisz się douczyć
Nic nie szkodzi. Mniej więcej już wiem jak to wygląda z magisterium na UW. Póki co nastawiam się na obronę we wrześniu, więc podejrzewam, że złożę tam papiery dopiero w rekrutacji dodatkowej. Zobaczymy- najwyżej zostanę w Gdańsku...
Nie rozumiem dlaczego nie chcesz pokazać twarzy. Jesteś śliczną dziewczyną. Wiem, bo widziałam
Conversy - świetny zakup! Ja też przymierzam się do białych, mimo że moje granatowe po niedługim czasie zaczęły pękać z boku. W każdym razie tak mi się podobają, do tego są niesamowicie wygodne, że pewnie serce wygra nad rozumiem. Tylko obawiam się trochę białego koloru No i ja zdecyduję się na krótkie
Moją ostatnią perfumową miłością jest Versace Crystal Noir Jak tylko jestem w jakiejś drogerii to się nimi psikam. W Hebe jest teraz promocja na nie: 99zł za 30ml i zastanawiam się, czy cena jest ok. Jak myślicie?

Dziękuję Czeka mnie tyle nauki na wrzesień, że nie wiem, jak teraz to pogodzić, bo planowałam w wakacje zapisać się na intensywny kurs angielskiego i rosyjskiego plus zacząć pracę lub praktyki.
Cieszę się, że się nie gniewasz Bo naprawdę mam czasami wyrzuty... Trzymam mocno kciuki za Twoją sesję i obronę! We wrześniu też oczywiście złóż dokumenty na UW, bo marzenia należy spełniać! Mam nadzieję, że Ci się uda!
Nie taka śliczna, jak Ty, ale dziękuję Bo też widziałam i pierwsze, co pomyślałam, jak zobaczyłam Twoją buzię to było właśnie to plus ten kolor i fryzurka niesamowicie Ci pasują! Kolor szminki też Ja mam okropne kompleksy jeszcze z czasów, kiedy miałam nadwagę, krótkie włosy, nosiłam okulary i zero makijażu i naprawdę rzadko się sobie podobam...

Ah te Conversy Wczoraj miałam je na sobie pierwszy raz prawie 8 godzin, bo po lodach znaleźliśmy się niespodziewanie z kolegą w klubie nad Wisłą i niestety czułam dyskomfort w prawym bucie Mały palec mnie obcierał plus z tyłu troszkę. Czy Wam się też to zdarzyło? Plus w prawym czułam skrzypienie gumy... Mnie zawsze nowe buty obcierają, ale nie spodziewałam się tego po trampkach. Wzięłam rozmiar 38, bo 39 były za duże, a w 38 miałam jeszcze delikatny luz w palcach. I tak w ogóle ten model nie występuję w rozmiarze 38,5 i panie w sklepie mówiły, że klientki, które noszą standardowo 39 celują w rozmiary mniejsze. Teraz oczywiście zastanawiam się, czy nie powinnam kupić 39, choć te były też i za szerokie, bo mam wąską stopę.

Cytat:
Napisane przez emely Pokaż wiadomość
Koniecznie pokaż ! ja od momentu zapuszczenia grzywki jestem wierna czesania przedziałka na środku , a teraz jeszcze zaczęłam zastanawiać się na ombre.

Też niedawno stałam się szczęśliwą posiadaczką conversów . Przyznam jednak, że utrzymanie ich w czystości to nie lada wyzwanie, przy pierwszym wyjściu chłopak podeptał mnie w pociągu
Jak uda mi się zrobić w miarę ładne zdjęcie to się pokażę
Też od dłuższego czasu noszę tylko na środku przedziałek. A delikatne rozjaśnianie wybiła mi z głowy fryzjerka mówiąc, że moje delikatne włoski tylko bym zniszczyła.

Moje po pierwszym wyjściu też pobrudziłam, a raczej inni. Pewnie wrzucę je jutro do pralki.

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
Nie przejmuj się Nic się nie stało

Super włosy!

Chciałam zakomunikować, że zaliczyłam wszystko w tym tygodniu i od piątku sobie. Dzisiaj odpuszczam, bo od jutra sesja. Jeszcze tylko 3 egzaminy i będzie po wszystkim
Dziękuję

Gratuluję! Ja wczoraj trochę sobie i zdecydowanie lepiej się czuję Też od jutra mam oficjalnie sesję i 2 egzaminy.

Dziewczyny- gdzie kupujecie swoje walizki? Muszę kupić nową, bo moja już się kompletnie zniszczyła.

Schudłam
69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg

APARATKA w połowie
29.04.2011r. - góra metalowa
18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy

https://www.instagram.com/lena.m.lena/

Edytowane przez lleenka
Czas edycji: 2013-06-09 o 11:14
lleenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 11:28   #1872
elizka1987
Zakorzenienie

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;41228589]Pięknie!

---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ----------

jest zakaz i nie wolno sprzedawać w sklepach, na bazarach i na allegro tez nie wolno [/QUOTE]
No ale może ten zakaz jest od jakiegoś czasu... No na bazarze u siebie jak byłam dzieckiem to też widziałam, że psy ktoś sprzedawał. Pamiętam, bo chciałam żeby mama mi kupiła.

W ogóle powiem wam, że przeglądałam wczoraj stronę Zary żeby się nastawić na co polować na wyprzedaży i nic wartego uwagi nie znalazłam...

elizka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 11:43   #1873
Maqua
Zakorzenienie

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;41228589] jest zakaz i nie wolno sprzedawać w sklepach, na bazarach i na allegro tez nie wolno [/QUOTE]
Polak potrafi Gdy wszedł zakaz sprzedaży zwierząt bez rodowodu (teraz można je tylko "adoptować"), na allegro pojawił się wysyp ofert typu "Sprzedam kufel za 250zł, spaniel gratis".

Swoją drogą, tu gdzie mieszkam, mam niedaleko spory sklep zoologiczny, są w nim drobne zwierzątka (gryzonie, gady) do kupienia, ale też są do adopcji właśnie, porzucone przez właścicieli. W Polsce nie spotkałam się z czymś takim.
Maqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 12:20   #1874
naciulatko
Zakorzenienie

Cytat:
Moją ostatnią perfumową miłością jest Versace Crystal Noir Jak tylko jestem w jakiejś drogerii to się nimi psikam. W Hebe jest teraz promocja na nie: 99zł za 30ml i zastanawiam się, czy cena jest ok. Jak myślicie?

Dziękuję Czeka mnie tyle nauki na wrzesień, że nie wiem, jak teraz to pogodzić, bo planowałam w wakacje zapisać się na intensywny kurs angielskiego i rosyjskiego plus zacząć pracę lub praktyki.
Cieszę się, że się nie gniewasz Bo naprawdę mam czasami wyrzuty... Trzymam mocno kciuki za Twoją sesję i obronę! We wrześniu też oczywiście złóż dokumenty na UW, bo marzenia należy spełniać! Mam nadzieję, że Ci się uda!
Nie taka śliczna, jak Ty, ale dziękuję Bo też widziałam i pierwsze, co pomyślałam, jak zobaczyłam Twoją buzię to było właśnie to plus ten kolor i fryzurka niesamowicie Ci pasują! Kolor szminki też Ja mam okropne kompleksy jeszcze z czasów, kiedy miałam nadwagę, krótkie włosy, nosiłam okulary i zero makijażu i naprawdę rzadko się sobie podobam...

Ah te Conversy Wczoraj miałam je na sobie pierwszy raz prawie 8 godzin, bo po lodach znaleźliśmy się niespodziewanie z kolegą w klubie nad Wisłą i niestety czułam dyskomfort w prawym bucie Mały palec mnie obcierał plus z tyłu troszkę. Czy Wam się też to zdarzyło? Plus w prawym czułam skrzypienie gumy... Mnie zawsze nowe buty obcierają, ale nie spodziewałam się tego po trampkach. Wzięłam rozmiar 38, bo 39 były za duże, a w 38 miałam jeszcze delikatny luz w palcach. I tak w ogóle ten model nie występuję w rozmiarze 38,5 i panie w sklepie mówiły, że klientki, które noszą standardowo 39 celują w rozmiary mniejsze. Teraz oczywiście zastanawiam się, czy nie powinnam kupić 39, choć te były też i za szerokie, bo mam wąską stopę.

Jak uda mi się zrobić w miarę ładne zdjęcie to się pokażę
Też od dłuższego czasu noszę tylko na środku przedziałek. A delikatne rozjaśnianie wybiła mi z głowy fryzjerka mówiąc, że moje delikatne włoski tylko bym zniszczyła.

Moje po pierwszym wyjściu też pobrudziłam, a raczej inni. Pewnie wrzucę je jutro do pralki.

Dziękuję

Gratuluję! Ja wczoraj trochę sobie i zdecydowanie lepiej się czuję Też od jutra mam oficjalnie sesję i 2 egzaminy.

Dziewczyny- gdzie kupujecie swoje walizki? Muszę kupić nową, bo moja już się kompletnie zniszczyła.
Co do perfum, o których piszesz to wydaje mi się, że cena jest ok Nie kojarzę tego zapachu, choć nazwę oczywiście znam, ale zawsze (niestety) podobają mi się te, które kosztują 199 zł za 30 ml. Na taką ilość szkoda mi pieniędzy, więc zawsze inwestuję w 75 ml. Przynajmniej mam je na dłuższy czas. Teraz na dzień używam Lancome Midnight Rose, natomiast na wieczorne wyjścia chcę przeznaczyć nowego Gucci Guilty Black. Jeśli lubisz zapachy to polecam przyjrzeć się temu Chociaż każdy lubi, co innego. Np. moja mama i siostra gustują w zupełnie innych zapachach, chociaż Gucciego też pokochały Z ciekawości przyjrzę się Versacemu
Jaką naukę masz na wrzesień?
Naprawdę nic się nie stało, nie masz powodu, by mieć wyrzuty sumienia Mam nadzieję, że we wrześniu mi się uda. Tymczasem dostałam smsa od koleżanki, że spontanicznie za tydzień wyjeżdża do Warszawy i szalenie jej zazdroszczę
Dziękuję Ci bardzo, kochana, za masę komplementów Ja też mam kompleksy, chyba każda je ma Ja też miałam nadwagę, zresztą mam wrażenie, że moje życie jest jedną wielką dietą... Aktualnie staram się, by był to sposób na życie, tj. zdrowe odżywianie się, ale czasami ciężko jest powstrzymać się przed niezdrowym, które kusi na każdym kroku A Ty jesteś śliczną dziewczyną, pozostałości nadwagi w ogóle nie widać! W życiu bym nie pomyślała, że zmagałaś się z dodatkowymi kilogramami!
Ja też mam conversy o jeden rozmiar mniejsze niż inne buty, także wydaje mi się, że dokonałaś właściwego wyboru. Mnie nie obcierały

Dołączam do osób, które jutro rozpoczynają sesję. Przede mną jutrzejszy egzamin z dydaktyki. Trzymajcie kciuki Ja bezalkoholowo, bo postanowiłam zrezygnować z niepotrzebnych kalorii
Stary 2013-06-09, 12:21   #1875
ladybird1122
Wtajemniczenie

Cytat:
Straszne...

Też lubię ten zapach, cena atrakcyjna sama sobie go sprawię bliżej zimy a na lato uwielbiam Versense i Brigt Crystal Versacego plus Flora
ladybird1122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 12:50   #1876
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
Aupair trwa tylko rok (do 1,5roku), nigdy w życiu bym się na to nie zdecydowała, wszystkie moje koleżanki ledwo pól roku wytrzymały. Jestem na zielonej karcie, mam tu daleka rodzine i chłopaka ;-), szczerze mówiąc przylecialam tu do niego prosto po skończeniu studiów.

Zazdroszczę pobytu w Stanach. Nie, nie jestem patriotką, i z miłą chęcią bym gdzieś wyjechała na dobre....

Cytat:
Szczerze mówiąc najbardziej zszokowaly mnie dwa młode owczarki niemieckie w jednej małej naprawde klatce..

Przykro strasznie. Naprawdę, czasami wydaje mi się, że ludzie to największego przekleństwo tego świata. Wszystko niszczą i nie zważają na cierpienie innych żywych istot, liczy się tylko kasa.

Cytat:
Napisane przez Hipokryzja Pokaż wiadomość
Hoho.....temat rzeka
Moja lista:
jakieś sukienki
spódniczki
szorty
marynarka czarna i granatowa ze złotymi guzikami
jasne jeansy, i najlepiej też jakieś z dziurami
zwiewne bluzki w neutralnych kolorach
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 14:36   #1877
Stace
Zakorzenienie

Laski, od pewnego czasu chodzi za mną taki podwójny naszyjnik, tylko nie wiem gdzie taki znaleźć. Czy to są jakieś 2 osobne (pierwsze zdjęcie). Wiecie może gdzie szukać? Albo jak znaleźć na allegro ?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 6420c9ce006e59446e9a9533333b743b.jpg (50,9 KB, 138 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 512be0fb0017ed0d4eb68066.jpg (24,3 KB, 108 załadowań)

Cytat:
No tengas miedo a volar

Edytowane przez Stace
Czas edycji: 2013-06-09 o 14:38
Stary 2013-06-09, 17:12   #1878
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

Cytat:
jeszcze nie
Stary 2013-06-09, 19:48   #1879
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396
Konto usunięte

Cytat:
No ale może ten zakaz jest od jakiegoś czasu... No na bazarze u siebie jak byłam dzieckiem to też widziałam, że psy ktoś sprzedawał. Pamiętam, bo chciałam żeby mama mi kupiła.

W ogóle powiem wam, że przeglądałam wczoraj stronę Zary żeby się nastawić na co polować na wyprzedaży i nic wartego uwagi nie znalazłam...
Tak, zakaz jest od niedawna Kiedyś tak...można było obaczyć sprzedawane pieski na bazarach, targowiskach i na allegro też

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Maqua Pokaż wiadomość
Polak potrafi Gdy wszedł zakaz sprzedaży zwierząt bez rodowodu (teraz można je tylko "adoptować"), na allegro pojawił się wysyp ofert typu "Sprzedam kufel za 250zł, spaniel gratis".

Swoją drogą, tu gdzie mieszkam, mam niedaleko spory sklep zoologiczny, są w nim drobne zwierzątka (gryzonie, gady) do kupienia, ale też są do adopcji właśnie, porzucone przez właścicieli. W Polsce nie spotkałam się z czymś takim.
Tak, masz rację mam kolegę który sprzedawał rasowe kocięta na allegro...w momencie wejścia przepisów o zakazie handlu zwierzętami, administrator allegro usunął mu aukcję...więc kolega zaczął kombinować więc sprzedał obróżkę dla kota, a kot gratis

W Polsce do adopcji psy i koty są w schroniskach - sama niedawno adoptowałam 2 miesięcznego szczeniaczka
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 21:30   #1880
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie, chociaż mam folder ze zdjęciami z wish listy to praktycznie zostały tam tylko białe bluzki, conversy i złoty zegarek
Tym razem przez sesję, egzamin licencjacki zarówno mniej zarobię jak i będę miała mniej czasu
ale muszę za to kupić eleganckie spodnie na "obronę", może uda się po %
Cytat:
Straszne...

Dziękuję Dla mnie są krótkie i czasami źle się w nich czuję, ale ważne, że pozbyłam się okropnych rozdwojonych końcówek i teraz zamierzam systematycznie odwiedzać fryzjera co 2-3 miesiące.

Co do Conversów- nad jakim kolorem krótkich się zastanawiasz?

Conversy chcę białe
przyzwyczaisz się do włosów...
co do pogrubionego... ja też jutro egzamin, a po południu jeszcze zrobiłam sobie drzemkę mam nadzieję, że jakoś pójdzie.

Kupiłam trzecią parę meliss
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg mWdINojsdaIV7bnHGXhUmQQ.jpg (6,1 KB, 11 załadowań)
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 22:01   #1881
naciulatko
Zakorzenienie

Dziewczyny, jutro egzamin, a ja co robię? Kliknęłam buty na zalando
Stary 2013-06-09, 23:03   #1882
Maqua
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, jutro egzamin, a ja co robię? Kliknęłam buty na zalando
Jakie?
Stary 2013-06-09, 23:55   #1883
naciulatko
Zakorzenienie

Cytat:
Jakie?
Te Do biegania na co dzień
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ZI111A07W-802@1.1.jpg (39,0 KB, 57 załadowań)
Stary 2013-06-10, 09:00   #1884
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

Cytat:
Stary 2013-06-10, 09:57   #1885
Ag4
AGA :)

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
Gratuluję!!

ja w sobotę zaliczyłam jeden egzamin i w najbliższą mam jeszcze jeden, ostatni
Cytat:
Jeszcze nie i raczej nie zamierzam szaleć tym razem. Nastawiam się tylko na jakiś czarny klasyczny żakiet i kilka bluzek No, chyba że coś jeszcze się trafi

Cytat:

szaloooona
Fajne, takie letnie !!

Cały tydzień tu nie zaglądałam Miałam full nauki :/

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 13:18   #1886
Maqua
Zakorzenienie

Cytat:
Te Do biegania na co dzień
Super, wyglądają na wygodne
Stary 2013-06-10, 13:23   #1887
naciulatko
Zakorzenienie

Cytat:
Super, wyglądają na wygodne
Mam nadzieję, bo kupiłam je z przeznaczeniem do biegania na co dzień Zainspirowała mnie daisy's heels.

Melduję się po zdanym egzaminie Jeden z głowy, przede mną jeszcze dwa. Plus obrona.

A teraz, w ramach odstresowania i nagrody, uciekam do kosmetyczki zrobić pedicure

Miłego dnia

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-10, 16:49   #1888
lexi221
Zadomowienie

Dziewczyny mam nadzieję że coś mi doradzicie

Jakieś 2 tyg temu kupiłam sobie beżowe spodnie , dzisiaj chciałam je założyć ale jak się okazało na prawej nogawce mają plamę coś takiego jakby je solą polał i taki falowany ślad pozostał . Wcześniej głupia tego nie zauważyłam.Próbowałam już Vanishem i innym odplamiaczem ale to nie chce zejść .
Co mam robić spodnie są bardzo fajne , jak z nimi pójdę to na bank powiedzą że to moja wina
lexi221 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 17:10   #1889
lleenka
Rozeznanie

Cytat:
Co do perfum, o których piszesz to wydaje mi się, że cena jest ok Nie kojarzę tego zapachu, choć nazwę oczywiście znam, ale zawsze (niestety) podobają mi się te, które kosztują 199 zł za 30 ml. Na taką ilość szkoda mi pieniędzy, więc zawsze inwestuję w 75 ml. Przynajmniej mam je na dłuższy czas. Teraz na dzień używam Lancome Midnight Rose, natomiast na wieczorne wyjścia chcę przeznaczyć nowego Gucci Guilty Black. Jeśli lubisz zapachy to polecam przyjrzeć się temu Chociaż każdy lubi, co innego. Np. moja mama i siostra gustują w zupełnie innych zapachach, chociaż Gucciego też pokochały Z ciekawości przyjrzę się Versacemu
Jaką naukę masz na wrzesień?
Naprawdę nic się nie stało, nie masz powodu, by mieć wyrzuty sumienia Mam nadzieję, że we wrześniu mi się uda. Tymczasem dostałam smsa od koleżanki, że spontanicznie za tydzień wyjeżdża do Warszawy i szalenie jej zazdroszczę
Dziękuję Ci bardzo, kochana, za masę komplementów Ja też mam kompleksy, chyba każda je ma Ja też miałam nadwagę, zresztą mam wrażenie, że moje życie jest jedną wielką dietą... Aktualnie staram się, by był to sposób na życie, tj. zdrowe odżywianie się, ale czasami ciężko jest powstrzymać się przed niezdrowym, które kusi na każdym kroku A Ty jesteś śliczną dziewczyną, pozostałości nadwagi w ogóle nie widać! W życiu bym nie pomyślała, że zmagałaś się z dodatkowymi kilogramami!
Ja też mam conversy o jeden rozmiar mniejsze niż inne buty, także wydaje mi się, że dokonałaś właściwego wyboru. Mnie nie obcierały

Dołączam do osób, które jutro rozpoczynają sesję. Przede mną jutrzejszy egzamin z dydaktyki. Trzymajcie kciuki Ja bezalkoholowo, bo postanowiłam zrezygnować z niepotrzebnych kalorii
Crystal Noir polecała blekitne_niebo i oczywiście się zakochałam plus jeszcze wzdycham do Burberry London edp Twoim też się przyjrzę przy najbliższej okazji!

Na wrzesień zostaje mi makro i matma finansowa

Cieszę się i teraz będę mogła spokojnie zasypiać I trzymam mocno kciuki, żeby udało Ci się we wrześniu!

Też dziękuję za komplement I też mogę o sobie powiedzieć, że jestem cały czas na diecie, ale miewam takie momenty, że ulegam i jem rzeczy, których nie powinnam, co miało miejsce kilka dni temu... Od dziecka byłam dużą dziewczynką, co na szczęście udało mi się zmienić po pierwszym roku studiów. Niektóre osoby mnie nie poznawały wręcz Teraz nie zależy mi na drastycznym zrzuceniu wagi, tylko na pozbyciu się kilku kg poprzez wymodelowanie i ujędrnienie sylwetki. Też nie pomyślałabym, że miałaś nadwagę! Bo figurę masz świetną! Nie wyobrażam sobie siebie szczupłej ani chudej i dlatego podobają mi się tylko zgrabne kobiece kształty.

Wyczytałam na innym wątku, że jedną wizażankę też na początku obcierały Conversy, więc się już uspokoiłam.

Cytat:
Napisane przez ladybird1122 Pokaż wiadomość
Też lubię ten zapach, cena atrakcyjna sama sobie go sprawię bliżej zimy a na lato uwielbiam Versense i Brigt Crystal Versacego plus Flora
Też podoba mi się Bright Crystal

Cytat:
Ja nie, chociaż mam folder ze zdjęciami z wish listy to praktycznie zostały tam tylko białe bluzki, conversy i złoty zegarek
Tym razem przez sesję, egzamin licencjacki zarówno mniej zarobię jak i będę miała mniej czasu
ale muszę za to kupić eleganckie spodnie na "obronę", może uda się po %

Conversy chcę białe
przyzwyczaisz się do włosów...
co do pogrubionego... ja też jutro egzamin, a po południu jeszcze zrobiłam sobie drzemkę mam nadzieję, że jakoś pójdzie.

Niezła kolekcja

Jak Twój egzamin?

Muszę też Ci napisać, bo rozmawiałyśmy jakiś czas temu o naszych nieszczęsnych rozstępach, że kilka dni temu widziałam dziewczynę, myślę, że maksymalnie gimnazjalistkę, ubraną w krótką spódniczkę, a na nogach od kolan wzwyż zauważyłam czerwone duże rozstępy W szoku byłam. Dziewczynka ewidentnie miała kilka, jak nie kilkanaście kg nadwagi. Za kilka minut u kolejnej dziewczyny zauważyłam rozstępy od wewnętrznej strony kolan. Może też powinnam mimo wszystko pokazać po raz pierwszy nogi tego lata?

Cytat:
Mam nadzieję, bo kupiłam je z przeznaczeniem do biegania na co dzień Zainspirowała mnie daisy's heels.

Melduję się po zdanym egzaminie Jeden z głowy, przede mną jeszcze dwa. Plus obrona.

A teraz, w ramach odstresowania i nagrody, uciekam do kosmetyczki zrobić pedicure

Miłego dnia
Gratuluję zdania egzaminu!

Koniecznie podziel się wrażeniami, jak je dostaniesz, bo buty prezentują się naprawdę fajnie.

Pedicure z malowaniem? Jeśli tak, to na jaki kolor? Jak wrócę do domu to też zamierzam wybrać się na pedicure i zastanawiam się nad kolorem paznokci. Czy french jest in w tym sezonie? Zawsze na stopach miałach french latem, kolory preferuję na dłoniach. Jakie Wy nosicie?

Dziewczyny- zauważyłam na Schaffashoes, że Conversy są przecenione, niewiele, ale miejmy nadzieję, że to dopiero początek większych obniżek, bo chcę kupić jeszcze jakieś krótkie.

Schudłam
69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg

APARATKA w połowie
29.04.2011r. - góra metalowa
18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy

https://www.instagram.com/lena.m.lena/

lleenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 17:39   #1890
ladymoonn
Zakorzenienie

Cytat:
Pedicure z malowaniem? Jeśli tak, to na jaki kolor? Jak wrócę do domu to też zamierzam wybrać się na pedicure i zastanawiam się nad kolorem paznokci. Czy french jest in w tym sezonie? Zawsze na stopach miałach french latem, kolory preferuję na dłoniach. Jakie Wy nosicie?
czerwony

ladymoonn jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości