|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1861 | |
|
Zadomowienie
|
Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1862 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Hej. Jak ja nie lubię sesji
), a jak przychodzi czas sesji to i tak tej nauki jest tak dużo, że nie mogę się z nią wyrobić. Dzisiaj rano, w ramach przerwy, pojechałam na pięciominutowe zakupy. Kupiłam perfumy Gucci Guilty Black. Moja najnowsza miłość Cytat:
![]() Cytat:
![]() Boski ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Gratuluję zaliczenia j.angielskiego. Makro w terminie poprawkowym na pewno zdasz, przynajmniej wiesz z czego musisz się douczyć ![]() Nic nie szkodzi. Mniej więcej już wiem jak to wygląda z magisterium na UW. Póki co nastawiam się na obronę we wrześniu, więc podejrzewam, że złożę tam papiery dopiero w rekrutacji dodatkowej. Zobaczymy- najwyżej zostanę w Gdańsku... Nie rozumiem dlaczego nie chcesz pokazać twarzy. Jesteś śliczną dziewczyną. Wiem, bo widziałam ![]() Conversy - świetny zakup! Ja też przymierzam się do białych, mimo że moje granatowe po niedługim czasie zaczęły pękać z boku. W każdym razie tak mi się podobają, do tego są niesamowicie wygodne, że pewnie serce wygra nad rozumiem. Tylko obawiam się trochę białego koloru No i ja zdecyduję się na krótkie![]() Cytat:
|
|
#1863 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Cytat:
! ja od momentu zapuszczenia grzywki jestem wierna czesania przedziałka na środku , a teraz jeszcze zaczęłam zastanawiać się na ombre . Też niedawno stałam się szczęśliwą posiadaczką conversów ![]()
Edytowane przez emely Czas edycji: 2013-06-08 o 20:21 |
|
|
|
|
#1864 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale fakt zdjęcie pieska w klatce straszne.
wyglądać jak dziewczyna, myśleć jak mężczyzna i pracować jak koń. Edytowane przez elizka1987 Czas edycji: 2013-06-08 o 22:35 |
||
|
|
|
#1865 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Były jeszcze 2 papugi Ary
||
|
|
|
#1866 | |
|
Wielce Szanowna Pani
|
Cytat:
), po kilku miesiącach znikła cena, za to pojawiła się kartka że ptak nie jest na sprzedaż, a ostatnio znikła i sama kakadu I fakt, swego czasu widziałam hasające kocięta w zoologicznym, na sprzedaż. W Baltyckiej to było, miejsca miały całkiem całkiem, ale jakoś nie widzę oswajania kotka, który zabrany od matki, potem w ciągłych hałasie, zaczepkach itd trafia do docelowego domu... |
|
|
|
|
#1867 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A kotów w Bałtyckiej nie widziałam
||
|
|
|
#1868 |
|
Konto usunięte
|
Pięknie!
---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ---------- |
|
|
|
#1869 | ||
|
Zakorzenienie
|
Zakochałam się
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Nic się nie stało ![]() Super włosy! Chciałam zakomunikować, że zaliczyłam wszystko w tym tygodniu i od piątku sobie . Jeszcze tylko 3 egzaminy i będzie po wszystkimOstatnio nie miałam czasu na zakupy, a mam wielką ochotę zrobić sobie małą przyjemność . Chyba się wybiorę do galerii
|
||
|
|
|
#1870 |
|
Konto usunięte
|
zbliżają się wyprzedaże, macie już swoje must have?
|
|
|
|
#1871 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Co do Conversów- nad jakim kolorem krótkich się zastanawiasz? ![]() Cytat:
Dziękuję Cieszę się, że się nie gniewasz Nie taka śliczna, jak Ty, ale dziękuję Kolor szminki też Ja mam okropne kompleksy jeszcze z czasów, kiedy miałam nadwagę, krótkie włosy, nosiłam okulary i zero makijażu i naprawdę rzadko się sobie podobam... Ah te Conversy Mały palec mnie obcierał plus z tyłu troszkę. Czy Wam się też to zdarzyło? Plus w prawym czułam skrzypienie gumy... Mnie zawsze nowe buty obcierają, ale nie spodziewałam się tego po trampkach. Wzięłam rozmiar 38, bo 39 były za duże, a w 38 miałam jeszcze delikatny luz w palcach. I tak w ogóle ten model nie występuję w rozmiarze 38,5 i panie w sklepie mówiły, że klientki, które noszą standardowo 39 celują w rozmiary mniejsze. Teraz oczywiście zastanawiam się, czy nie powinnam kupić 39, choć te były też i za szerokie, bo mam wąską stopę. Cytat:
Też od dłuższego czasu noszę tylko na środku przedziałek. A delikatne rozjaśnianie wybiła mi z głowy fryzjerka mówiąc, że moje delikatne włoski tylko bym zniszczyła. Moje po pierwszym wyjściu też pobrudziłam, a raczej inni. Pewnie wrzucę je jutro do pralki. Cytat:
Gratuluję! Ja wczoraj trochę sobie Też od jutra mam oficjalnie sesję i 2 egzaminy.Dziewczyny- gdzie kupujecie swoje walizki? Muszę kupić nową, bo moja już się kompletnie zniszczyła.
Od 10.11.2015r.- ćwiczę z trenerem personalnym Schudłam 69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg APARATKA w połowie 29.04.2011r. - góra metalowa 18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy https://www.instagram.com/lena.m.lena/ Edytowane przez lleenka Czas edycji: 2013-06-09 o 11:14 |
|||||
|
|
|
#1872 |
|
Zakorzenienie
|
[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;41228589]Pięknie!
---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ---------- No ale może ten zakaz jest od jakiegoś czasu... No na bazarze u siebie jak byłam dzieckiem to też widziałam, że psy ktoś sprzedawał. Pamiętam, bo chciałam żeby mama mi kupiła. W ogóle powiem wam, że przeglądałam wczoraj stronę Zary żeby się nastawić na co polować na wyprzedaży i nic wartego uwagi nie znalazłam...
|
|
#1873 |
|
Zakorzenienie
|
[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;41228589]
Polak potrafi Gdy wszedł zakaz sprzedaży zwierząt bez rodowodu (teraz można je tylko "adoptować"), na allegro pojawił się wysyp ofert typu "Sprzedam kufel za 250zł, spaniel gratis".Swoją drogą, tu gdzie mieszkam, mam niedaleko spory sklep zoologiczny, są w nim drobne zwierzątka (gryzonie, gady) do kupienia, ale też są do adopcji właśnie, porzucone przez właścicieli. W Polsce nie spotkałam się z czymś takim. |
|
|
|
#1874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z ciekawości przyjrzę się Versacemu![]() Jaką naukę masz na wrzesień? Naprawdę nic się nie stało, nie masz powodu, by mieć wyrzuty sumienia Mam nadzieję, że we wrześniu mi się uda. Tymczasem dostałam smsa od koleżanki, że spontanicznie za tydzień wyjeżdża do Warszawy i szalenie jej zazdroszczę![]() Dziękuję Ci bardzo, kochana, za masę komplementów Ja też mam kompleksy, chyba każda je ma Ja też miałam nadwagę, zresztą mam wrażenie, że moje życie jest jedną wielką dietą... Aktualnie staram się, by był to sposób na życie, tj. zdrowe odżywianie się, ale czasami ciężko jest powstrzymać się przed niezdrowym, które kusi na każdym kroku A Ty jesteś śliczną dziewczyną, pozostałości nadwagi w ogóle nie widać! W życiu bym nie pomyślała, że zmagałaś się z dodatkowymi kilogramami!Ja też mam conversy o jeden rozmiar mniejsze niż inne buty, także wydaje mi się, że dokonałaś właściwego wyboru. Mnie nie obcierały Dołączam do osób, które jutro rozpoczynają sesję. Przede mną jutrzejszy egzamin z dydaktyki. Trzymajcie kciuki Ja bezalkoholowo, bo postanowiłam zrezygnować z niepotrzebnych kalorii
|
|
#1875 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
sama sobie go sprawię bliżej zimy a na lato uwielbiam Versense i Brigt Crystal |
|
|
|
|
#1876 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Hoho.....temat rzeka ![]() Moja lista: jakieś sukienki spódniczki szorty marynarka czarna i granatowa ze złotymi guzikami jasne jeansy, i najlepiej też jakieś z dziurami zwiewne bluzki w neutralnych kolorach
|
|
#1877 | |
|
Zakorzenienie
|
Laski, od pewnego czasu chodzi za mną taki podwójny naszyjnik, tylko nie wiem gdzie taki znaleźć. Czy to są jakieś 2 osobne
(pierwsze zdjęcie). Wiecie może gdzie szukać? Albo jak znaleźć na allegro ?
Edytowane przez Stace Czas edycji: 2013-06-09 o 14:38 |
|
|
|
|
#1878 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1879 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Cytat:
![]() W Polsce do adopcji psy i koty są w schroniskach - sama niedawno adoptowałam 2 miesięcznego szczeniaczka
|
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1880 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie, chociaż mam folder ze zdjęciami z wish listy to praktycznie zostały tam tylko białe bluzki, conversy i złoty zegarek
![]() Tym razem przez sesję, egzamin licencjacki zarówno mniej zarobię jak i będę miała mniej czasu ![]() ale muszę za to kupić eleganckie spodnie na "obronę", może uda się po % ![]() Cytat:
przyzwyczaisz się do włosów... ![]() co do pogrubionego... ja też jutro egzamin, a po południu jeszcze zrobiłam sobie drzemkę mam nadzieję, że jakoś pójdzie.Kupiłam trzecią parę meliss
|
|
|
|
|
#1881 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jutro egzamin, a ja co robię? Kliknęłam buty na zalando
|
#1882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1883 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1884 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1885 | |
|
AGA :)
|
Cytat:
ja w sobotę zaliczyłam jeden egzamin i w najbliższą mam jeszcze jeden, ostatni Jeszcze nie i raczej nie zamierzam szaleć tym razem. Nastawiam się tylko na jakiś czarny klasyczny żakiet i kilka bluzek No, chyba że coś jeszcze się trafi szaloooona Fajne, takie letnie !! Cały tydzień tu nie zaglądałam Miałam full nauki :/
|
|
|
#1886 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1887 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, bo kupiłam je z przeznaczeniem do biegania na co dzień
Zainspirowała mnie daisy's heels.Melduję się po zdanym egzaminie A teraz, w ramach odstresowania i nagrody, uciekam do kosmetyczki zrobić pedicure Miłego dnia
|
#1888 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny mam nadzieję że coś mi doradzicie
Jakieś 2 tyg temu kupiłam sobie beżowe spodnie , dzisiaj chciałam je założyć ale jak się okazało na prawej nogawce mają plamę coś takiego jakby je solą polał i taki falowany ślad pozostał . Wcześniej głupia tego nie zauważyłam.Próbowałam już Vanishem i innym odplamiaczem ale to nie chce zejść . Co mam robić spodnie są bardzo fajne , jak z nimi pójdę to na bank powiedzą że to moja wina
|
|
|
|
#1889 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Na wrzesień zostaje mi makro i matma finansowa Cieszę się i teraz będę mogła spokojnie zasypiać I trzymam mocno kciuki, żeby udało Ci się we wrześniu!Też dziękuję za komplement Teraz nie zależy mi na drastycznym zrzuceniu wagi, tylko na pozbyciu się kilku kg poprzez wymodelowanie i ujędrnienie sylwetki. Też nie pomyślałabym, że miałaś nadwagę! Bo figurę masz świetną! Nie wyobrażam sobie siebie szczupłej ani chudej i dlatego podobają mi się tylko zgrabne kobiece kształty. Wyczytałam na innym wątku, że jedną wizażankę też na początku obcierały Conversy, więc się już uspokoiłam. Cytat:
Cytat:
![]() Jak Twój egzamin? Muszę też Ci napisać, bo rozmawiałyśmy jakiś czas temu o naszych nieszczęsnych rozstępach, że kilka dni temu widziałam dziewczynę, myślę, że maksymalnie gimnazjalistkę, ubraną w krótką spódniczkę, a na nogach od kolan wzwyż zauważyłam czerwone duże rozstępy W szoku byłam. Dziewczynka ewidentnie miała kilka, jak nie kilkanaście kg nadwagi. Za kilka minut u kolejnej dziewczyny zauważyłam rozstępy od wewnętrznej strony kolan. Może też powinnam mimo wszystko pokazać po raz pierwszy nogi tego lata?Cytat:
Koniecznie podziel się wrażeniami, jak je dostaniesz, bo buty prezentują się naprawdę fajnie. Pedicure z malowaniem? Jeśli tak, to na jaki kolor? Jak wrócę do domu to też zamierzam wybrać się na pedicure i zastanawiam się nad kolorem paznokci. Czy french jest in w tym sezonie? Zawsze na stopach miałach french latem, kolory preferuję na dłoniach. Jakie Wy nosicie?Dziewczyny- zauważyłam na Schaffashoes, że Conversy są przecenione, niewiele, ale miejmy nadzieję, że to dopiero początek większych obniżek, bo chcę kupić jeszcze jakieś krótkie.
Od 10.11.2015r.- ćwiczę z trenerem personalnym Schudłam 69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg APARATKA w połowie 29.04.2011r. - góra metalowa 18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy https://www.instagram.com/lena.m.lena/ |
||||
|
|
|
#1890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:56.

), a jak przychodzi czas sesji to i tak tej nauki jest tak dużo, że nie mogę się z nią wyrobić.

jak do nas przyjechał był jeszcze mniejszy niż Twoja koteczka a teraz kawał kocura już z niego jest 
, a teraz jeszcze zaczęłam zastanawiać się na ombre
.Były jeszcze 2 papugi Ary 

Gdy wszedł zakaz sprzedaży zwierząt bez rodowodu (teraz można je tylko "adoptować"), na allegro pojawił się wysyp ofert typu "Sprzedam kufel za 250zł, spaniel gratis".
Ja też miałam nadwagę, zresztą mam wrażenie, że moje życie jest jedną wielką dietą... Aktualnie staram się, by był to sposób na życie, tj. zdrowe odżywianie się, ale czasami ciężko jest powstrzymać się przed niezdrowym, które kusi na każdym kroku
(pierwsze zdjęcie). Wiecie może gdzie szukać? Albo jak znaleźć na allegro
Miałam full nauki :/

W szoku byłam. Dziewczynka ewidentnie miała kilka, jak nie kilkanaście kg nadwagi. Za kilka minut u kolejnej dziewczyny zauważyłam rozstępy od wewnętrznej strony kolan. Może też powinnam mimo wszystko pokazać po raz pierwszy nogi tego lata?