|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13
U nas jest już moja mama
![]() Idziemy spać, jutro pobudka o 8. Po śniadaniu pójdziemy na zakupy do galerii ![]() Dobranoc Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4682 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13
udanych zakupów ;*
Ej ale chora sytuacja... Siedzimy u TŻ (mieszka na wsi przy moim mieście), zbieram się już do powrotu do domu a tu nagle słyszymy oboje dziwny dźwięk. Coś jakby wyło/skrzeczało. Okropny dźwięk. Poczatkowo myslałam, że to może kot... Ale otworzyliśmy okno, coś siedziało za płotem... psy szczekały... TŻ poszedł po latarkę, ale padła bateria ;/To musiało być coś sporego bo słychać było jak łamie gąszcza poruszając się... teraz się boję wracać... Mam nadzieję, że nic nie ugryzie nas...
|
|
#4683 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13
Cytat:
mam nadzieję że upatrzę jakiś model w salonie i wtedy będę szukać w używanych takiego albo podobnego. chociaż może uda mi się taniej kupić w salonie na wyprzedaży albo coś.. zobaczę jakie mi się spodobają może okazać się że ta moja nie będzie żadną suknią znanej firmy i nowa nie będzie taka droga więc będę myśleć wtedy
|
|
|
|
|
#4684 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj wieczorem wyciągnełam babci biżuterię i mierzyłam perły
pasują mi
|
|
|
|
#4685 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jak jeszcze w planach była skromna suknia Kocham perły |
||
|
|
|
#4686 |
|
Zakorzenienie
|
ja jakoś nie mam wielkiej miłości do nich, ale podobają mi się delikatne, nie za długie
|
|
|
|
#4687 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jeszcze trochę pracy i będzie miodzio Ja sama często coś w domu przerabiałam, jakieś drobne rzeczy, oczywiście, naprawy, malowanie itd. a teraz jak remontujemy dom to jestem pierwszy pomocnik na budowie oczywiście na ile czas pozwala
|
|
|
#4688 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie z rana
![]() Mi sie perły nie podobają. Planuje mieć jakiś delikatny naszyjnik. Ale to zależy od sukni. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4689 | |||
|
Konto usunięte
|
Dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4690 |
|
BAN stały
|
Peonie rozkwitły mi w ogrodzie!!!
|
|
|
|
#4691 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Dziewczyny
No narobiłam się wczoraj jak wół,a dziś się ruszać nie umiem takich zakwasów to ja nawet po siłowni nigdy nie miałam ale za niedługo trzeba się braćdo dalszej roboty a później po południu mamy w planach spacer nad jezioro paprocańskie (20 min spacerkie od nas )Cytat:
Idź, kup Cytat:
![]() Cytat:
pochwal się później zakupami ![]() a powiedzcie mi (pytanie do tych mieszkających razem); jak przyjeżdża Wasza Mama TŻ jakoś się angażuje w ten czas? Bo Mój to jak przyjeżdża moja Mama to siedzi przed kompem a my z mamą albo idziemy właśnie gdzieś do dklepu, na spacer, albo zwyczajnie pijemy sobie kawkę a mój aspołeczny TŻ powie tylko dzień dobry i do widzenia Cytat:
ale nic Was nie ugryzło? Cytat:
więc jak przyjdzie nam kiedyś wbić jakiś gwóźdź to biada nam ![]() oglądaliśmy wczoraj fajny film: K2. Ale zasnęłam, musze go dooglądać teraz
|
|||||
|
|
|
#4692 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
alloffkowa Jeżeli Ci pasują to nie ma co się zastanawiać ![]() misiadelkoo coraz piękniejszy ogródek gratki )Będę później jadę na stadion na targ ubraniowy .Jestem tchórzem! Okazało się, że to lis dorwał chomika polnego... i ten dźwięk to chomik Okropność. Małe to agresywne i drze się jak nie wiem...Tu macie filmik jak to wygląda... niestety nie znalazłam filmiku, na którym nagrane jest jak to się drze... https://www.youtube.com/watch?v=JLjxUeVRBas
|
|
#4693 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
zaraz lecę z zadankiem na zaliczenie, może uda mi się TZ na plażing wyciągnąć jak wrócę, bo pogoda ładna ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4694 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() np http://www.planowaniewesela.pl/jpg/p...nny-mlodej.jpg Cytat:
![]() wygląda jak jakiś king bokser
Edytowane przez alloffkowa Czas edycji: 2013-06-09 o 10:37 |
||
|
|
|
#4695 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma to jak skromny makijaz oka
http://ecstasy.pinger.pl/m/9417033
|
|
#4696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4697 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13
Cytat:
a jaki jest Twój stosunek do zabobonu o perelkach?Co to w ogóle za chomik? Takie coś po polach biega?? Wychodzisz na spacer a tam za rogiem czai się taki o i nic tylko wpier... ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4698 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 1
Dziewczyny wątek się kończy i jest taka sprawa - wg mnie słuszna.
Jak się pojawi nowy wątek nie rzucajmy się wszystkie, tylko poczekajmy aż osoba która go założyła zarezerwuje sobie 2 albo 3 pierwsze posty - żeby mogła wkleić stare wątki, kalendarz i wszystko jedno pod drugim. Myślę że to nie będzie jakiś problem, a osoba która założy wątek na spokojnie sobie wszystko powkleja - i będzie uporządkowane
|
|
#4699 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 1
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Cytat:
![]() a kto zakłada?? i jaki tytul? ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Misiadelko Twoje się przy tych w tych chowają http://tablica.pl/oferta/buty-biale-...tml#56d2d5b86d |
||
|
|
|
#4700 |
|
Wtajemniczenie
|
mi sie tez podobaja perly
aczkolwiek chyba zdecyduje sie na jakas ladna blyszczaca bransoletke i kolczyki na wkrety a z naszyjnika zrezygnuje bo poprostu ich nie lubie. witam sie z rana i znikam,zaraz przyjedzie kolezanka opracowac standard,potem ucze sie dalej i popoludniu do pracy.. buuuWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4701 | |
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014
Cytat:
ja 14 nie zakladam bo chcialam zakladac 13. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4702 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4122990 6]Zeby nie bylo ze nie mowilam czy cos
ja 14 nie zakladam bo chcialam zakladac 13. [/QUOTE] myha spoko, założysz część 113
|
|
#4703 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13
|
|
|
|
#4704 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4705 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze dziewczyny, zawsze tak spamujecie a w ten weekend jakoś spokojnie
nawet wątku nowego jeszcze nie ma ![]() ja ostatnio czuję jakiś przestój w ślubnych sprawach... mam wrażenie, że jak już załatwiliśmy wszystkich usługodawców to następnym tematem będzie suknia, a to dopiero planuję na wrzesień-październik... trochę smutno
|
#4706 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pierwsza wersja "wierzę jej" to było "wj.bię jej" i serio myślałam że to jest oryginał Cytat:
Kiedyś była dziewczyna, której rodzina była oburzona bo PM opłacili im tylko jedną noc w hotelu... https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post38505698 http://krajski.wordpress.com/2013/02...-towarzyszaca/ zmiażdżył ststem - wg zasad sv nie mamy prawa być oburzone jak jesteśmy zapraszane z os tow. bo to świadczy o znajomości sv przez PM
|
||
|
|
|
#4707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja na balkonie spędzam mnóstwo czasu, więc doskonale Cię rozumiem. Dla mnie balkon ma być czysty, tak żebym mogła się relaksować :P Od jakiegoś czasu u nas non stop słońce-deszcz i burza i tak w kółko Rano wyleżeć się w łóżku nie da bo słońce wpada, kawę piliśmy na balkonie, a przed chwilą jak walnęło deszczem i grzmotami to aż telewizor odłączyłam, żeby nie spaliło ![]() Bo w "nas" często wali jak jest burza, ostatnio domofony nam popaliło,a sąsiadom laptopy i tv, tydzień temu to samo w drugim bloku było
|
|
|
|
|
#4708 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za to jak przyjeżdżają rodzice tż to zazwyczaj w ciągu dnia jak mnie nie ma bo np.:u lekarza byli. Ojciec tż częściej wpada jak wraca z pracy,na jakąś kawę albo wałówkę nam podrzuci ![]() Na szczęście nikt na dłuższe posiedzenia nie przychodzi
|
|
|
|
|
#4710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o ojcach nie:Pmam przerwę w opalaniu, cudowna pogoda u mnie jest !!! kocham lato!! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:49.

Nasz ślub 16.08.2014 

rodzicom TŻ tez nie 
jeszcze trochę pracy i będzie miodzio

)
jutro pojadę kupić choć jednego nowego prosiaczka bo zwariuję... 

przy niektórych sytuacjach