Filmiki urodowe na you tube, część XII - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-09, 13:23   #2461
TheDocha
Dossisława I

Dot.: Odp: Filmiki urodowe na you tube, część XII

Możecie mi podać link albo chociaż calą nazwę tego żelu z Ziaji?
Ja nie mam nic i smaruje kremem Bambino i też mi trochę pomaga.

Coś dla Was - filmik makijażowy
http://www.youtube.com/watch?v=QxjPBNxxmU4
TheDocha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 13:34   #2462
bubus900
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki urodowe na you tube, część XII

Cytat:
Napisane przez Amerie Pokaż wiadomość
Jak mnie zaprosicie to będzie po problemie - jestę fotografę
wow
pewnie, że wpadaj

w ogóle, digitalka strasznie dużo nagrywa ostatnio, myślicie, że yt to już jej praca?

Edytowane przez bubus900
Czas edycji: 2013-06-09 o 13:35
bubus900 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 13:37   #2463
TheDocha
Dossisława I

Cytat:
Napisane przez bubus900 Pokaż wiadomość
wow
pewnie, że wpadaj

w ogóle, digitalka strasznie dużo nagrywa ostatnio, myślicie, że yt to już jej praca?

Ona chyba zrobiła sobie wyzwanie na czerwiec, że codziennie będzie wrzucała filmik.
Stary 2013-06-09, 13:43   #2464
ladymln
Zadomowienie

Cytat:
wow
pewnie, że wpadaj

Wydaje mi się, że może się nastawiać na biznesowy charakter kanału.
I tak, zaraz odezwą się głosy, że "ja odkąd skończyłam 8 miesięcy i nauczyłam się sprawnego chwytania pracuję w chińskiej fabryce tekstyliów, żeby zarobić na swoje zachcianki" - ale nie każdy musi pracować w takim wieku, sorry.
ladymln jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 13:57   #2465
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość

o! Pani Barbaśka
Mam mieszane uczucia co do tej Pani, ale wiecie, kobietą się rodzisz, kobietą umierasz, chcesz być piękna niezależnie od wieku Ja pewno taka będę

---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ----------

Cytat:
pokażę mnie się podobają bardzo, acz czuję, że są lekko specyficzne (like me )
Już można paczyć??

---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

Cytat:
oł je
Stary 2013-06-09, 14:03   #2466
katepew
Rozeznanie

A ja się mogę dołączyć do klubu zebry
A przy organizowaniu żeby każda ze sobą wzięła bombę i gromnicę, wiecie żeby namaścić spotkanie nową tradycją

Jak patrzę na tą ilość kosmetyków to aż mnie odrzuca na ich widok, wresztą nic ciekawego nie dolukałam .... jak by były bomby, gromnice czy chociaż wapno to może by było czego zazdrościć

LRP Athelios u mnie trochę bielił i tłuścił a znowu ziaja sopotsun jest taki akurat, ale tez ma ochotę wypróbować ten matujący vichy..

Tak oglądając te filmiki o pielęgnacji ta mnie naleciało: co dziewczyny używacie pod filtry ? czy tylko sam filtr i makijaż ?
Ja używa hydrolatu potem krem bambino - zależy jaki mam stan cery albo kwas hiaurlonowy jakimś olejkiem i dopiero filtr

http://www.youtube.com/watch?v=QUQsqBqxoR4 jest moc siedzi i nie chce wyjść
katepew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 14:10   #2467
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość
Dla mnie to jenak za dużo, naprawdę musisałabym szybko porozdawać. Jak masz czegoś w nadmiarze, przestajesz to szanować.
Otóż to. Był czas kiedy miałam za dużo cieni i wiele porozdawałam, bo i tak bym tego nie zużyła. Teraz uważam, żeby nie przegiąć. Co prawda zaszalałam z szamponami ostatnio, aaaale to się szybko zużywa, szczególnie gdy sie często myje wlosy.

Cytat:
Supcio Zrobisz nam sesyję?

Cytat:

Bambino smarujesz twarz tak? Bo do skóry na głowie są specjalne kremy np. Emolium, ale nie używałam, bo tak sobie myślę,że to przesada, włosy chyba dwa razy dziennie musialabym wtedy myć
Do twarzy polecam dziewuszki Physiogel albo Cetaphil DS czy jakoś tak.

Co do Digitalki to tak sobie myślę, że może program nie ma już takiej oglądalności jak na początku. Mnie na przykład zniechęciły makijaże, które tam robiła. Nie było nic w moim guscie. Wolę zdecydowanie jej filmiki.

Cytat:
Napisane przez katepew Pokaż wiadomość

Jak patrzę na tą ilość kosmetyków to aż mnie odrzuca na ich widok, wresztą nic ciekawego nie dolukałam .... jak by były bomby, gromnice czy chociaż wapno to może by było czego zazdrościć

Nooo, wreszcie tu przyczłapałaś

Cytat:
LRP Athelios u mnie trochę bielił i tłuścił a znowu ziaja sopotsun jest taki akurat, ale tez ma ochotę wypróbować ten matujący vichy..

Tak oglądając te filmiki o pielęgnacji ta mnie naleciało: co dziewczyny używacie pod filtry ? czy tylko sam filtr i makijaż ?
Ja używa hydrolatu potem krem bambino - zależy jaki mam stan cery albo kwas hiaurlonowy jakimś olejkiem i dopiero filtr
Ja używam Physiogelu. Najpierw myję twarz Cetaphilem, spłukuję wodą, potem Physiogel cienka warstwa, czekam z 5 min., a potem filtr. Czekam z 10-15 min. i makijaż (pudru nie używam, jedynie lekki podkład).

Edytowane przez Atenya
Czas edycji: 2013-06-09 o 14:17
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 14:17   #2468
TheDocha
Dossisława I

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
Otóż to. Był czas kiedy miałam za dużo cieni i wiele porozdawałam, bo i tak bym tego nie zużyła. Teraz uważam, żeby nie przegiąć. Co prawda zaszalałam z szamponami ostatnio, aaaale to się szybko zużywa, szczególnie gdy sie często myje wlosy.

Bambino smarujesz twarz tak? Bo do skóry na głowie są specjalne kremy np. Emolium, ale nie używałam, bo tak sobie myślę,że to przesada, włosy chyba dwa razy dziennie musialabym wtedy myć
Do twarzy polecam dziewuszki Physiogel albo Cetaphil DS czy jakoś tak.

.

Bambino smaruje dekolt bo się opaliłam wczoraj na czerwono i właśnie to on mi pomaga.

Ile masz teraz cieni? Mi w sumie by wystarczyła jakaś paletka z naturalnymi cieniami i tyle.
Stary 2013-06-09, 14:21   #2469
agnieszka0790
Raczkowanie

WOW! jestem w szoku, ile one tego dostają.... Powoli leczę się ze swojego zakupoholizmu i zbieractwa, ale jak widzę takie fotki to mnie skręca

ale robię postępy. Wczoraj byłam na marywilskiej, kupiłam tylko torebkę dla mamy, dla siebie przy okazji, spodnie na fitness i skarpetki
zaszłam jeszcze do hebe po magazyn, rozglądałam się po półkach i nic mnie nie kusiło, jest dobrze! A w rossie kupiłam Gliss kur regeneracja i objętość odżywka bez spłukiwania, bo mam strasznie zniszczone końcówki, jeden wielki kołtun mi się robi z tyły ale to na własne życzenie, kiedyś miałam, gładkie lśniące włosy, mam nadzieje że mi pomoże.

Aha, miałam wczoraj bardzo dobry humor, bo w jednym ze stoisk podrywał mnie azjata (....) i pytał ile mam lat. Dał mi 19, co mnie bardzo ucieszyło (w końcu nie 16)
agnieszka0790 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 14:24   #2470
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Bambino smaruje dekolt bo się opaliłam wczoraj na czerwono i właśnie to on mi pomaga.

Ile masz teraz cieni? Mi w sumie by wystarczyła jakaś paletka z naturalnymi cieniami i tyle.
Mam zestaw XXL czy jakos tak z Sephory konkretnie make-up studio - małe cienie w przeróżnych kolorach, pomadki, błyszczyki, brązer, róże, eyelinery,mini kredki - wszystko w tym zestawie i widzisz- to jest prezent i już mam większy problem ze zużyciem, bo przecież mam też swoje własne cienie wcześniej kupione. Jeszcze dostałam paletkę od koleżanki z Wibo - ale są tak mocno perłowe, że chyba tylko na imprezę się nadają. To była jakaś limitowanka. Do tego Sleek paletka Au naturel, której nienawidzę, wiec muszę się jej pozbyć...Hmm i w sumie jeszcze Glambox gdzie połow zapełniona jet pojedynczymi cieniami, głowniez Inglota i tych najczęściej używam+paleta z Sephory.

Dlatego nie wyobrażam sobie mieć tony cieni. Już od moich boli mnie głowa

Edytowane przez Atenya
Czas edycji: 2013-06-09 o 14:32
Stary 2013-06-09, 14:30   #2471
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:

Ja używam Physiogelu. Najpierw myję twarz Cetaphilem, spłukuję wodą, potem Physiogel cienka warstwa, czekam z 5 min., a potem filtr. Czekam z 10-15 min. i makijaż (pudru nie używam, jedynie lekki podkład).
A ja kurka skinoren na brodę, a góra np Bambino teraz, ale go wykańczam, potem coś kupię, i a to filtr, po 20 min nakładam gdzieniegdzie podkład, niestety pudruję
A czasem aje tylko podkład,a le wtedy już dużo...
Stary 2013-06-09, 14:33   #2472
bubus900
Zakorzenienie

oto i one
ps. nie są za duże, nie włozyłam stopy do konca
ps2. nie czaję, dlaczego mam zdjecia robione w pionie, a na wizaz zawsze wchodza mi poziomo ;/
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20130609_123059.jpg (128,8 KB, 232 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20130609_142011.jpg (81,1 KB, 150 załadowań)
Stary 2013-06-09, 14:35   #2473
katepew
Rozeznanie

Cytat:

Supcio Zrobisz nam sesyję?

Co do Digitalki to tak sobie myślę, że może program nie ma już takiej oglądalności jak na początku. Mnie na przykład zniechęciły makijaże, które tam robiła. Nie było nic w moim guscie. Wolę zdecydowanie jej filmiki.

Nooo, wreszcie tu przyczłapałaś

Ja używam Physiogelu. Najpierw myję twarz Cetaphilem, spłukuję wodą, potem Physiogel cienka warstwa i filtr. Czekam z 10-15 min. i makijaż (pudru nie używam, jedynie lekki podkład).
Ściągnęłam się do Was na przekór innym wczoraj nie miałam za bardzo czasu i weny twórczej, zmordowałam się po zaliczeniu z matmy

Weź normalnie aż mi cycki opadły jak zobaczyłam tę ilość, przecież tego fizycznie nie jest wstanie użyć jeden człowiek człowiek a co dopiero osoba która wciąż coś kupuje.... dla mnie takie testy maja się nijak. żeby dobrze sprawdzić produkt trzeba go jednak trochę poużywać niż 2 tygodnie

A to fajnie jeszcze własny fotograf kurde dziewczyny może się jeszcze makijażystka trafi w śród nas Normalnie jutuberki zielenieją z zazdrości ale co by im tak bokiem nie poszło to im po gromnicy i wapnie rozdamy
Physiogel słyszałam że jest dobry ale firmy jakoś mi się nie rzuciła w oczy w aptece zresztą bardziej kojarzy mi się z innymi produktami, nie wiem dla czego
w ogóle ta moja cera to ma niekiedy dziwne wahania w ciągu dnia, raz jest tak jasna, bez zaczerwienień a niekiedy to wyglądam jak burak, nos czerwony i ziemisty kolor cery ...

Stary 2013-06-09, 14:35   #2474
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
oto i one
ps2. nie czaję, dlaczego mam zdjecia robione w pionie, a na wizaz zawsze wchodza mi poziomo ;/
hey, sexi lady

niech ktoś przyjmie ode mnie 10 cm wzrostu, też chce takie buty

a muszę wam coś powiedzieć, właśnie przed chwilą widziałam dwa słonie pasące się na polance obok Leclerca jakie pocieszne! cyrk przyjechał i one sobie tak chodzą przy chodniku, można podejść blisko oczywiście nie miałam ze sobą nic czym mogłabym zrobić foty.. normalne.

Edytowane przez evvelinek
Czas edycji: 2013-06-09 o 14:38
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 14:36   #2475
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość
A ja kurka skinoren na brodę, a góra np Bambino teraz, ale go wykańczam, potem coś kupię, i a to filtr, po 20 min nakładam gdzieniegdzie podkład, niestety pudruję
A czasem aje tylko podkład,a le wtedy już dużo...
Keem Bambino jest fajny Kiedyś używałam, ale zaczął mnie zapychać A pudru czasami tez używam. Na nosek

Cytat:
oto i one
No no fajne są Efekciarskie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-09, 14:40   #2476
bubus900
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
hey, sexi lady

niech ktoś przyjmie ode mnie 10 cm wzrostu, też chce takie buty

a muszę wam coś powiedzieć, właśnie przed chwilą widziałam dwa słonie pasące się na polance obok Leclerca jakie pocieszne! cyrk przyjechał i one sobie tak chodzą przy chodniku, można podejść blisko oczywiście nie miałam ze sobą nic czym mogłabym zrobić foty.. normalne.
evelinek kochana, ja jestem Twojego wzrostu przecież
powiem Ci, że jakoś wyzbyłam się kompleksów i czuję się dużo szczęsliwsza, nie ma co się skupiać na tym, nogi masz pewnie do nieba, w takich butach dopiero, kupuj i śmigaj
atenya- też mi się wydaje, że są efekciarskie dzięki :d
Stary 2013-06-09, 14:41   #2477
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Ściągnęłam się do Was na przekór innym wczoraj nie miałam za bardzo czasu i weny twórczej, zmordowałam się po zaliczeniu z matmy

A to fajnie jeszcze własny fotograf kurde dziewczyny może się jeszcze makijażystka trafi w śród nas Normalnie jutuberki zielenieją z zazdrości ale co by im tak bokiem nie poszło to im po gromnicy i wapnie rozdamy

w ogóle ta moja cera to ma niekiedy dziwne wahania w ciągu dnia, raz jest tak jasna, bez zaczerwienień a niekiedy to wyglądam jak burak, nos czerwony i ziemisty kolor cery ...
Grunt, że matma zaliczona

Myślę, że wiele z nas umie się fajnie pomalować. Jestem tego pewna nawet

U mnie jest podobnie z cerą- bywa kapryśna i czasami jest zaróżowiona trochę na policzkach tak bliżej nosa. Czasem jest tak, że mija po paru godzinach i potem np. tydzień ok i znowu. Może to jakieś uczulenie na coś, nie wiem

Edytowane przez Atenya
Czas edycji: 2013-06-09 o 14:42
Stary 2013-06-09, 14:43   #2478
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
evelinek kochana, ja jestem Twojego wzrostu przecież
powiem Ci, że jakoś wyzbyłam się kompleksów i czuję się dużo szczęsliwsza, nie ma co się skupiać na tym, nogi masz pewnie do nieba, w takich butach dopiero, kupuj i śmigaj
atenya- też mi się wydaje, że są efekciarskie dzięki :d
kurde, ja się musze jakoś wyzbyć tego dziwnego uczucia, ze jestem taaaakaaaa wysoka kiedyś podejmę to wyzwanie.. i pewnie sie wyłożę na pierwszej nierówności
Stary 2013-06-09, 14:49   #2479
katepew
Rozeznanie

bubus śliczne butki takie sexy
Ja lubię szybko chodzić w ogóle jestem cały czas w ruchu,a bieganie w obcasach trochę mnie męczy do tego niestety mam tendencję do bóli pleców i skurczy nóg po całodziennym chodzeniu w obcasach i niestety jedyne obuwie u mnie obecnie to mokasyny

Właśnie bambino też mnie nie zapycha ale latem jest zbyt ciężki pod makijaż, bo zimą to cud miód i orzeszki ... ja też pudruję ale chyba przestanę bo jakoś mi się dziwnie puder zbiera w marchach

evvelinek a to tak wysoka jesteś ? i zakładaj śmiało, moja kumpela też jest wysoko i długo nie mogła się przełamać ale jak już zaczęła to od razu inne dziewczę, tylko pozazdrościć że stoicie nad innym i patrzycie im z góry

Edytowane przez katepew
Czas edycji: 2013-06-09 o 14:57
Stary 2013-06-09, 14:53   #2480
bubus900
Zakorzenienie

Odp: Filmiki urodowe na you tube, część XII

evelonek fajna laska jestes a takie buty dodadza ci pewnosci dziekije dziewczeta ))

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-06-09, 14:54   #2481
Rossonera
Rozeznanie

Cytat:
oto i one
Spodziewałam się czegoś w stylu kosmicznych butów Karoliny, a te są fajne
Rossonera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 14:59   #2482
bubus900
Zakorzenienie

Odp: Filmiki urodowe na you tube, część XII

rossonera - na kosmiczn moje wlasne poczucie obciachu by nie pozwolilo ;D

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-06-09, 15:00   #2483
katepew
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Rossonera Pokaż wiadomość

Ja właśnie bym zwątpiła w bubusia jak bym zobaczyła u niej galaktyczne buty Prędzej się spodziewałam butów z ćwiekami

Stary 2013-06-09, 15:12   #2484
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:

byłoby jajcarsko coś czuję

---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ----------

Cytat:
Keem Bambino jest fajny Kiedyś używałam, ale zaczął mnie zapychać A pudru czasami tez używam. Na nosek
Ja w ogóle mam dobrą współpracę z Bambino szampon, mydło i krem ochronny i jest spoko

---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

Cytat:

Myślę, że wiele z nas umie się fajnie pomalować. Jestem tego pewna nawet
Ja ostatnio niee, robię sie leniwa, napaćkam podkład, czy LRP barwiony, rzęsy i dajta mi wszyscy święty spokój
Ale ogólnie najbardziej lubię siemalowac jesienią i zimą, wiosną też, latem spływa

---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ----------

Cytat:
bubus śliczne butki takie sexy
Ja lubię szybko chodzić w ogóle jestem cały czas w ruchu,a bieganie w obcasach trochę mnie męczy do tego niestety mam tendencję do bóli pleców i skurczy nóg po całodziennym chodzeniu w obcasach i niestety jedyne obuwie u mnie obecnie to mokasyny
bubuś sexi, ale właśnie mam identiko jak katepew

---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Rossonera Pokaż wiadomość
Ja też ale coś czułam, że to będzie coś w tym stylu co pokazałaś Bubulindko
Stary 2013-06-09, 15:16   #2485
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:

evvelinek a to tak wysoka jesteś ? i zakładaj śmiało, moja kumpela też jest wysoko i długo nie mogła się przełamać ale jak już zaczęła to od razu inne dziewczę, tylko pozazdrościć że stoicie nad innym i patrzycie im z góry
178 w porywach do 180 wolałabym trochę mniej
Stary 2013-06-09, 15:55   #2486
katepew
Rozeznanie

Atenya jeszcze nie ma wyników, dopiero w tym tygodniu się okaże czy mnie czeka spadochron z matmy we wrześniu

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
178 w porywach do 180 wolałabym trochę mniej
Wow ja przy Tobie to krasnal z takim wzrostem to do top szpadel prędzej niż księżniczki

Labirynth ja to tak myślałam, że może przez te moje ćwiczenia wzmocnię mięśnie i będę śmiało śmigać w obcasach, ale ani du du nei da rady tak ten typ tak już ma niestety

Ja tam najbardziej lubię się szpachlować w zimę wiosna lato i jesień to staram się używać jedynie korektora pod oczy i cieni, bo przy takich oczach nie mam wyboru jakiś róż w kremie, albo teraz dla odmiany tego ciemnego podkładu z kobo jako bronzer też się fajnie sprawdza chociaż napaliła się na bronzer z chanel i na niego zbieram kasę, ale nie wiem jak to będzie bo normalnie tyle rzeczy fajnych jest do kupienia z pielęgnacji że głowa mała
Ale ŁOTEWA może na nasze spotkanie napiszemy do Chanel żeby nam cos za sponsorowali, to by było bardzo ciekawe wapno, gromnice i chanel ... marketin i pr jak się patrzy

Stary 2013-06-09, 16:14   #2487
TheDocha
Dossisława I

Jeszcze napiszemy do Lancome i do Louis Vuitton po bejzikowe torebki.

Stary 2013-06-09, 16:14   #2488
lovically
Zadomowienie

Wczoraj byłam w aptece i chciałam kupić ten matujący Vichy. Oczywiście nie było, ale miła pani chciała mi wcisnąć LRP do ciała z filtrem 30, bo przecież filtr 30 i 50 wcale się tak od siebie nie różnią, a balsam do ciała można spokojnie używać do twarzy.
My feet never touched the ground

I'm so heavy, heavy in your arms.
lovically jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 16:50   #2489
dobra_wróżka
BAN stały

Cytat:
Jeszcze napiszemy do Lancome i do Louis Vuitton po bejzikowe torebki.
Jak Was Louis Vuitton wesprze to mnie zaprosicie, może być Prada
A tak w ogóle chciałam się przywitać, bo Was podczytuję.
dobra_wróżka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 17:04   #2490
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:

Labirynth ja to tak myślałam, że może przez te moje ćwiczenia wzmocnię mięśnie i będę śmiało śmigać w obcasach, ale ani du du nei da rady tak ten typ tak już ma niestety
Ja jeszcze na dodoatek kupiłam gupia buty na 11 cm obcasie i leżą w szafie, a nie są brzydkie. Ale no nie będe w nich chodzić, co mi do łba strzeliło. Naprawdę mam skurcze, dużo i szybko chodzę, kręgosłup, tak jak mówisz, teraz śmigam albo w sandałkach, albo trampach

---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ----------

Cytat:

chociaż napaliła się na bronzer z chanel i na niego zbieram kasę, ale nie wiem jak to będzie bo normalnie tyle rzeczy fajnych jest do kupienia z pielęgnacji że głowa mała
Może odpuść sobie ten Chanel, ja kiedyś to nawet już w Sephorze i Douglasie pytałam o niego, ale na moje szczęście nie było. Widziałaś ten film Didżitalki o tym bronzerze? Może kup sobie najpierw z essence, wyglądał u niej super, a dla niektórych nawet lepiej niż Chanel

---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ----------

Cytat:
Ale ŁOTEWA może na nasze spotkanie napiszemy do Chanel żeby nam cos za sponsorowali, to by było bardzo ciekawe wapno, gromnice i chanel ... marketin i pr jak się patrzy
No nie ma to tamto, inaczej sobie tego nie wyobrażam, i po Canonie dla każdej, bo chcemy nagrywać filmiki, i musimy przetestowac kamerki

---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ----------

Cytat:
Napisane przez dobra_wróżka Pokaż wiadomość
Jak Was Louis Vuitton wesprze to mnie zaprosicie, może być Prada
A tak w ogóle chciałam się przywitać, bo Was podczytuję.
Helloł, no koleżanka dobrze piszę.. ja nie pogardzę zestawem kosmetyków pielęgnacyjnych od Chanel, jakies perfumy od Diora, Chanel ... (serio )

---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

Cytat:
Napisane przez lovically Pokaż wiadomość
Wczoraj byłam w aptece i chciałam kupić ten matujący Vichy. Oczywiście nie było, ale miła pani chciała mi wcisnąć LRP do ciała z filtrem 30, bo przecież filtr 30 i 50 wcale się tak od siebie nie różnią, a balsam do ciała można spokojnie używać do twarzy.
Oj dobrześ, żeś sie nie dałą skusić Do ciała jest be na buzie i koniec kropka, chyba, że jakiś specjalny. Ja mam 30 z LRP z zeszłego roku i go musze teraz zmęczyć, zaraz se machnę na dekolt i bujam w teren

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości