|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosił nazwę: | |||
| Rączki, nózki wypychamy- w brzuszku Mamy ubaw mamy. Mamusie XI-XII 2013. cz.IV |
|
6 | 9,68% |
| Rączki nózki wypychamy- niezły ubaw w brzuszkach mamy. Mamusie XI-XII 2013. czIV |
|
2 | 3,23% |
| Cyc ogromny, krągły brzuszek a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
21 | 33,87% |
| Urwisku malutki- rośnij duży i okrąglutki. Mamy XI-XII 2013 CZ.IV |
|
1 | 1,61% |
| Podskakuje lekko brzuszek bo się wierci w nim maluszek.Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
7 | 11,29% |
| Coraz mocniejsze czujemy kopniaki, ale rozrabiaki te nasze dzieciaki.Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
0 | 0% |
| Już nie mogę wciągnąć brzuszka bo bym zgniotła maluszka .Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
0 | 0% |
| JUz sie nie da wciagnać brzuszka , bo to domek jest maluszka.Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
6 | 9,68% |
| Myślą nasze Kochane robaczki- dam Mamie kopniaczki.Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
0 | 0% |
| Mama biega ciągle siku, a smyk w brzuchu fiku-miku! Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
17 | 27,42% |
| listopadowo-grudniowe mamusie 2013. Cz. IV |
|
2 | 3,23% |
| Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. C
Cytat:
za dobre wyniki USG wpisać Ci na listę dziewczynkę ?
|
|
#542 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. C
Cytat:
Ciekawa jestem z kąd wie że to forum i w dodatku wizaż , bo ja mu nic nie wspominałam Pewnie go interesowało z kim ja tak namiętnie pisze , i musiał kuknąć do mojego telefonu ![]() Cytat:
W ogóle się zastanawiam czy nie zmienić *j* na *y* w imieniu żeby uniknąć złej wymowy imienia . Widziałam że Maya to normalne imię angielskie .. ![]() Cytat:
) Moja mała tez była bardzo spokojna , wszystko ładnie pokazała . Od czasu do czasu prostowała nóżki albo rączki
|
|
#543 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() :brzyda l:
|
|
|
|
|
#544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#545 |
|
Zakorzenienie
|
Coś dzisiaj ze mną nie w porządku, słucham sobie smerfnych hitów
TŻ ma ze mnie ubaw jak sobie co niektóre podśpiewuje, ale pamiętam je jeszcze z dzieciństwa, stwierdził że dziecinnieje
|
|
|
|
#546 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#547 | |||
|
Wtajemniczenie
|
fajne, jakoś nie trafiłam nigdy na takie cuś przy małej
![]() Nasturcja ale może będzie miły i nie będzie broił ![]() ![]() a z tż się udało dojść do ładu? miłej wizyty ![]() super, że takie miłe wspomnienia Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
moja tez raczej spokojna na usgBudowniczka to nie przesąd, jak zaczniesz czuć ruchy to zobaczysz, jak dzidziole lubią słodkie ![]() Domi serce pik pik pik ![]() ale u nas burzaaa i leje ccały dzień ale na dzień dobry dostałam dziś takiego kopniaka, ze aż w szoku byłam, że już z taką siłą umie Edytowane przez anulka2205 Czas edycji: 2013-06-09 o 14:01 |
|||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#549 |
|
Raczkowanie
|
możesz wpisać
![]() w tym tygodniu robie wszystkie badania z krwi i w piątek mam wizyte u swojego już gina (genetyczne robiłam u innego)
|
|
|
|
#550 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie gadaj że burza, bo u mnie ładne słonko, nie chcę deszczu!! http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...QEwAg&dur=1243 a to sie otwiera? ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Cytat:
nie mam Cię w ogóle na 1 stronie jak cos to podaj dane
|
|
#551 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#552 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#553 |
|
Zadomowienie
|
trelemorele dziekuję,ze tak uważasz. Amniopunkcja już we wtorek rano. Oby badanie wyszło dobrze, tylko te 3 tyg czekania
|
#554 |
|
Wtajemniczenie
|
Agnieszka trzymam kciuki i za dobre wyniki i za to, żeby te 3 tyg. szybciutko minęły
|
|
|
|
#555 | ||
|
Zakorzenienie
|
Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz.III
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Cytat:
Tak czy siak to akurat mi sie nie podoba , dla mnie wyglada jak szpitalne :/ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#556 |
|
Zakorzenienie
|
Coś mi się zrobiło mokro w koszulkę, patrzę a tam na wysokości piersi prawej mokre plamki, naciskam sutek a tam siara
w 16tc to chyba baaaardzo wcześnie
|
|
|
|
#557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama wanienka to ok 30 złotych, przewijak pewnie cos kolo tego.. a to kosztowało 74 złote..
|
|
#558 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i tak się zastanawiałam co mi nie pasuje w tym przewijako-wanience, bo że funkcjonalna sprawa to się nie kłócę, dopiero jak przeczytałam to co napisałaś to wpadłam, że to przez ten "szpitalny" wygląd ![]() Mya no szybko raczej, mi też już leci
Edytowane przez anulka2205 Czas edycji: 2013-06-09 o 16:04 |
|
|
|
|
#559 | ||
|
Zakorzenienie
|
Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz.III
Cytat:
Mòwiłam Wam ze uwielbiam Bednarka?? A raczej nie jego i nie to co sobie tam spiewa ale jego głos ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#560 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Trele, też nie podobają mi się te wanienki na stelażach, takie jakieś szpitalne mi się wydają |
||
|
|
|
#561 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=ZZAA4y0RWNo Lece na grilla milego wieczoruuu!
Edytowane przez budowniczka Czas edycji: 2013-06-09 o 16:21 |
|
|
|
|
#562 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bede miala taka wanienke ImageUploadedByWizaz Forum1370787706.417193.jpg. Jeszcze nie kupilam ale jestem prawie zdecydowana. Tylko dlatego ze jak widac sklada sie na plasko I nie uzywana bedzie wisiala w lazience na haczyku. Ja mam tak nie praktyczne mieszkanie pod katem przechowywania czegokolwiek , ze głowa boli . Zastanawiam sie tylko czy na poczatek dokupic jakis wklad dla noworodka czy nie ma sensu,?
Przewijak mam taki ImageUploadedByWizaz Forum1370787850.941408.jpg tylko bez tych rózowych ulepszen , poprostu biały a wkład do przewijania kupiłam taki ImageUploadedByWizaz Forum1370787946.834291.jpg Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To co Ty pokazałaś rzeczywiście kojarzy mi się ze szpitalem (tak jak dziewczyny piszą ).Agnieszka255 trzymam mocno wierzę że wszystko będzie dobrze !
|
|
|
|
|
#564 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra starczy tego dobrego ide dalej dłubać. Mała juz raczej spi
)Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak w ogóle jak piszecie ile rzeczy macie to mam wrażenie że jestem daleko w tyle... Czekam cierpliwie aż teściowa zaproponuje mi żebym weszła na strych do nich i sobie wszystko przebrała, bo mi jakoś głupio proponować Wtedy będę wiedzieć co mam a co jeszcze muszę dokupić
Edytowane przez domii29 Czas edycji: 2013-06-09 o 16:37 |
|
|
|
|
#566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#567 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Jedną pieluche, butelke, 2 smoczki i termometr do wody a no i patyczki do uszu dla niemowląt ![]() Korci mnie żeby już kupować wyprawkę, albo przynajmniej przebierać rzeczy dla maluszka dlatego mam ogromną ochotę wejść na strych do TŻ-ta ale głupio mi teściowej powiedzieć że może bym tak weszła i poszperała, czekam aż sama mi powie że mogę iść i przebierać
|
|
|
|
|
#569 |
|
Zakorzenienie
|
macie racje, że wyglada troche szpitalnie, ale widziałam ładniejsze.. choć ta od TRELE opcja bardziej mi sie podoba, powiesić i wsio. Mało miejsca zajmuje. Ten przewijak baaaaaaardzo ładny, muszę obgadać z moim zakup takiego
|
#570 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczęta
![]() Gratuluję udanych wizyt i poznanych płci ![]() Witam nowe mamusie Domi- ale ładny masz już brzusio ![]() Widzę,że w piątek niezła imprezka tu była Ja cały weekend byłam zabiegana,zakupy,spotkani e z znajomymi,dziś piękna pogoda więc pół dnia byliśmy nad jeziorkiem i później pojechaliśmy na tortillę
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:16.

zrobiłam przy okazji test pappa bo i tak mam pakiet w luxmedzie to skorzystałam
za dobre wyniki USG
?

KCIUKI DLA ANI
TŻ ma ze mnie ubaw jak sobie co niektóre podśpiewuje, ale pamiętam je jeszcze z dzieciństwa, stwierdził że dziecinnieje 

ale na dzień dobry dostałam dziś takiego kopniaka, ze aż w szoku byłam, że już z taką siłą umie

w 16tc to chyba baaaardzo wcześnie