Na wątku jest wciąż goręcej, bo relacji coraz więcej ! :D PM2013, cz.54 :) - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-09, 14:55   #1921
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Dot.: Na wątku jest wciąż goręcej, bo relacji coraz więcej ! :D PM2013, cz.54 :)

Cytat:
Napisane przez gosius91 Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

Jestem żoną mojego męża
gratulacje opowiadaj

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 14:57   #1922
perfuzja
Zakorzenienie

Dot.: Na wątku jest wciąż goręcej, bo relacji coraz więcej ! :D PM2013, cz.54 :)

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Powódź w Warszawie! Samochody podtopione, policja w chaosie zamyka Wisłostradę. Mamy samochód trochę wyższy, więc przejechaliśmy,.ale jako nieliczni. Rety jak ja się bałam. Był moment że nas też zniosło, ale mój brat kierowca dał radę. Ale się trzęsę. A inni zostali w samochodach.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Na Ochocie nie jest jeszcze tak źle...

Nie musze chyba mówić, że kolejny umówiony termin pleneru poszedł się... Coraz bardziej martwię się, że naprawdę nie zdążymy go zrobić.

Cytat:
Dzień dobry!

Jestem żoną mojego męża

Witaj Żono

Jak było?
Stary 2013-06-09, 14:58   #1923
AnonimowaMoni
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Na wątku jest wciąż goręcej, bo relacji coraz więcej ! :D

Cytat:
Powódź w Warszawie! Samochody podtopione, policja w chaosie zamyka Wisłostradę. Mamy samochód trochę wyższy, więc przejechaliśmy,.ale jako nieliczni. Rety jak ja się bałam. Był moment że nas też zniosło, ale mój brat kierowca dał radę. Ale się trzęsę. A inni zostali w samochodach.

Rety dobrze,że nic Wam się nie stało i przejechaliście!!
AnonimowaMoni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 15:29   #1924
ladyInGreen
Zadomowienie

Wczoraj rozdaliśmy pierwsze 6 zaproszeń w wyniku czego dzisiaj leczę kaca
Stary 2013-06-09, 15:32   #1925
Misia89p
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez BBlondyneczkAA Pokaż wiadomość
Kochana a w jakim sklepie pracujesz?
W wolczance
Cytat:
Dzień dobry!

Jestem żoną mojego męża
gratulacje

26 marca
II kreseczki
Synuś Dawiduś
21.11.2014
Misia89p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 15:40   #1926
Copykat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez babti Pokaż wiadomość
Ale miałam koszmarną noc

Położyłam się spać koło północy i tak mnie ręka bolała (gdzieś pomiędzy łokciem a nadgarstkiem), że do 3 się rzucałam po łóżku, płakałam i wymiotowałam przeciwbólowy nie pomógł w ogóle. W życiu mnie nic tak nie bolało jak ta ręka. O 4 się dotoczyłam na piechotę na pogotowie, akurat dyżurował chirurg, ale nic nie pomógł, polecił tylko iść do neurologa. Potem z powrotem na piechotę do domu ze zwisającą ręką, 3 tabletki mocnego leku i jakoś zasnęłam po 6. Teraz znowu mnie boli, ale lekko

Dzwoniłam do taty (lekarza) i:
- do neurologa czeka się kilka miesięcy
- to może być zapalenie nadgarstka albo czegoś innego
- lub zapalenie żył, które pojawia się u osób biorących anty i palących

KONIEC Z FAJKAMI!!!!!
Miałam coś podobnego ze 2 lata temu, obudziłam się rano z takim bólem ręki że nie mogłam nią ruszyć, po prostu zwisała bezwładnie. Pojechałam na ostry dyżur do ortopedy i powiedział że to prawdopodobnie uraz obciążeniowy od dźwigania mebli parę dni wcześniej na szczęście w miarę szybko mi przeszło, ale przez parę dni chodziłam z ręką na temblaku. Może nosiłaś ostatnio coś ciężkiego?

Cytat:
Napisane przez ladyInGreen Pokaż wiadomość

To zupełnie jak ja a dziś dalej będę kleić kokardki

they said there's too much caffeine in your blood stream and a lack of real spice in your life

Copykat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 15:45   #1927
anius_7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez paulina006 Pokaż wiadomość
Witajcie dopiero co sie ogarnelam, bo wczoraj mielismy z Tz mega niespodzianke. Moj brat-swiadek, jego dziewczyna i moja swiadkowa zorganizowali nam wieczor paniensko- kawalerski. zaprosili naszych znajomych, przygotowali super jedzenie, plakaty,balony i zorganizowali nam grilla na dzialce. Pomimo,ze nie byl to typowy wieczor panienski super sie wybawilismy, co prawda Tz pol nocy odchorowywal,ale najwazniejsze,ze niespodzianka sie udala.
dla cudownych znajomych

Cytat:
Napisane przez fantastka Pokaż wiadomość
Dzień dobry... Właśnie wystawiłam swoją suknię na sprzedaż i mi smutno się zrobiło...

A w przyszłym roku ma być podobno ślub brata TŻ i jego nawiedzonej dziewczyny-narzeczonej (nie wiem, kim ona w sumie jest, bo o zaręczynach dowiedziałam się z fb) i... zazdroszczę im
hej głowa do góry! masz Męża, jesteś szczęśliwa, to jest najważniejsze a jeśli chodzi o suknię to mój salon prowadzi też komis i pani mnie namawiała, żebym od razu oddała do nich, bo oni ją chętnie przyjmą, ale nie wiem czy najpierw nie spróbuję sprzedać suknię na własną rękę.

Cytat:
Napisane przez babti Pokaż wiadomość
Ale miałam koszmarną noc

Położyłam się spać koło północy i tak mnie ręka bolała (gdzieś pomiędzy łokciem a nadgarstkiem), że do 3 się rzucałam po łóżku, płakałam i wymiotowałam przeciwbólowy nie pomógł w ogóle. W życiu mnie nic tak nie bolało jak ta ręka. O 4 się dotoczyłam na piechotę na pogotowie, akurat dyżurował chirurg, ale nic nie pomógł, polecił tylko iść do neurologa. Potem z powrotem na piechotę do domu ze zwisającą ręką, 3 tabletki mocnego leku i jakoś zasnęłam po 6. Teraz znowu mnie boli, ale lekko

Dzwoniłam do taty (lekarza) i:
- do neurologa czeka się kilka miesięcy
- to może być zapalenie nadgarstka albo czegoś innego
- lub zapalenie żył, które pojawia się u osób biorących anty i palących

KONIEC Z FAJKAMI!!!!!
ojej brzmi bardzo poważnie... Szukaj dobrego specjalisty i działaj jak najszybciej.

Cytat:
Napisane przez justi699 Pokaż wiadomość
"ołtarz" czyli ściana za młodymi, najczęściej z obrazem świętym i jakąś ozdobą
ty pokazałaś stół

u Was nie robi się czegos takiego?
nie spotkałam się ze świętym obrazem za młodymi serca, gołąbki, napisy (wiwat młoda para czy coś w tym stylu), ale nie święty obraz. U nas nawet nie wiem co będzie za nami... Dowiem się w czwartek

Cytat:
Napisane przez Antilia Pokaż wiadomość
Wow zapowiadają upały na przyszły tydzień a w weekend nawet 30 stopni!!!
modliłam się o ładną pogodę, ale 30 stopni to chyba przewyższa moje oczekiwania będę się gotować w sukni, a TŻ bidulek w gajerku

Cytat:

masakra! dobrze, że Wam się nic nie stało.

Cytat:
Dzień dobry!

Jestem żoną mojego męża
cześć żonko! opowiadaj coś, chociaż troszkę!

Edytowane przez anius_7
Czas edycji: 2013-06-09 o 15:46
anius_7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 15:56   #1928
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Misia89p Pokaż wiadomość
W wolczance

gratulacje
oo a macie koszule pod musze w kolorze perlowym?

A tak wogole jakie przeceny sie szykuja?

---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Copykat Pokaż wiadomość
Miałam coś podobnego ze 2 lata temu, obudziłam się rano z takim bólem ręki że nie mogłam nią ruszyć, po prostu zwisała bezwładnie. Pojechałam na ostry dyżur do ortopedy i powiedział że to prawdopodobnie uraz obciążeniowy od dźwigania mebli parę dni wcześniej na szczęście w miarę szybko mi przeszło, ale przez parę dni chodziłam z ręką na temblaku. Może nosiłaś ostatnio coś ciężkiego?
A ja miałam kiedys tak z nogami caly dzien sie nachodziłam bardzo bardzo duzo i wieczorem nie dalam rady nawet stac tato z bratem mnie znosili do auta na pogotowiu dostałam zastrzyk i przypisali masc bol byl niesamowity. Podobno to sforsowane ścięgna były

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 16:07   #1929
missbennet
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Na wątku jest wciąż goręcej, bo relacji coraz więcej ! :D PM2013, cz.54 :)

Cytat:

Kurcze, dobrze, ze nic wam nie jest!

Cytat:
Dzień dobry!

Jestem żoną mojego męża
Czesc zono! opowiadaj!

Wysyłane z Tapatalk 2
missbennet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 16:09   #1930
VwVampirka
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Na wątku jest wciąż goręcej, bo relacji coraz więcej ! :D PM2013, cz.54 :)

Cytat:

jej, dobrze, ze daliscie radę
A podtopione tylko ulice, czy jakies domy tez zalało?

Cytat:
Dzień dobry!

Jestem żoną mojego męża
gratulacje żonko
Jak wrazenia?

Cytat:
Napisane przez ladyInGreen Pokaż wiadomość

I nie taki diabel straszny
A duzo jeszcze macie? Bo moze za wczasu trzeba bedzie o odwyku pomyslec

Ale tu cisza...
Na dworze pada, w tv nic nie ma, komp popsuty, TŻ w pracy... nuda, nuda, nuda...

Patrzylam dzis na poduszki pod obraczki... podobaja mi sie takie za 40 zł, ale glupio mi wydawac tyle kasy na nie, gdy oszczedzamy na wszystkim innym...

No i zaczęłam powtarzać sobie angielski...

“Aby pozbyć się pokusy należy jej po prostu ulec"
Oscar Wilde
VwVampirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 16:31   #1931
MagdaLena8504
Raczkowanie

Witam się w niedzielne popołudnie .
Narzeczony odsypia wczorajsze wesele, a ja przed chwilą chyba popsułam blender .
Niedawno dzwoniła moja mamusia i wzywa nas na następny weekend do siebie. Niestety to nie będzie miła wizyta- mamy za zadanie posprzątać cały dom, a nie połowę jak się umawialiśmy ponieważ rodzice mają dyżury w szpitalu, a po dyżurach odsypiają, skutkiem czego nie mogą nam pomóc . I w takich sytuacjach stwierdzam, że dobrze mieć rodzeństwo w wieku szkolnym, które uwielbia swoją starszą siostrzyczkę

MagdaLena8504 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 16:35   #1932
anius_7
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Dot.: Na wątku jest wciąż goręcej, bo relacji coraz więcej ! :D PM2013, cz

Cytat:
Napisane przez VwVampirka Pokaż wiadomość

Patrzylam dzis na poduszki pod obraczki... podobaja mi sie takie za 40 zł, ale glupio mi wydawac tyle kasy na nie, gdy oszczedzamy na wszystkim innym...
ja kupiłam najpierw taką za 9zł. cała szczęśliwa, że zaoszczędziłam, a okazało się, że to miniaturka, która ledwo mieściła 2 obrączki ostatecznie poduszkę mam pożyczoną od bratowej TŻa. I nawet jest ecru czyli idealnie pasuje

A właśnie się zastanawiam w co się ubrać na przygotowania... na pewno coś rozpinanego, żebym sobie fryzury potem nie zniszczyła, ale dochodzę co wniosku, że nie mam nic odpowiedniego. Trzeba na zakupy lecieć

Stary 2013-06-09, 16:41   #1933
19izka89
Rozeznanie

Potrzebuję pomocy

Chcę wyciąć środek piosenki tak żeby pozostał początek i koniec. Znacie jakiś łatwy program? Ja znalazłam tylko takie co odcinają początek albo koniec

---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ----------

Cytat:
Napisane przez anius_7 Pokaż wiadomość
A właśnie się zastanawiam w co się ubrać na przygotowania... na pewno coś rozpinanego, żebym sobie fryzury potem nie zniszczyła, ale dochodzę co wniosku, że nie mam nic odpowiedniego. Trzeba na zakupy lecieć
Ja kupiłam bluzkę taką luźną z napisem 'DELUXE EDITION', a Tż'owi zamówię 'GAME OVER'
Stary 2013-06-09, 16:47   #1934
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Dzień dobry!

Jestem żoną mojego męża
Gratulacje!!!

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
Na Ochocie nie jest jeszcze tak źle...

Nie musze chyba mówić, że kolejny umówiony termin pleneru poszedł się... Coraz bardziej martwię się, że naprawdę nie zdążymy go zrobić.

Witaj Żono

Jak było?
W taką pogodę to nie wiem kiedy zrobicie ten plener...

Cytat:
Napisane przez AnonimowaMoni Pokaż wiadomość
Rety dobrze,że nic Wam się nie stało i przejechaliście!!

Nooo, ale stracha miałam. :p

Cytat:
dla cudownych znajomych

hej głowa do góry! masz Męża, jesteś szczęśliwa, to jest najważniejsze a jeśli chodzi o suknię to mój salon prowadzi też komis i pani mnie namawiała, żebym od razu oddała do nich, bo oni ją chętnie przyjmą, ale nie wiem czy najpierw nie spróbuję sprzedać suknię na własną rękę.

ojej brzmi bardzo poważnie... Szukaj dobrego specjalisty i działaj jak najszybciej.

nie spotkałam się ze świętym obrazem za młodymi serca, gołąbki, napisy (wiwat młoda para czy coś w tym stylu), ale nie święty obraz. U nas nawet nie wiem co będzie za nami... Dowiem się w czwartek

modliłam się o ładną pogodę, ale 30 stopni to chyba przewyższa moje oczekiwania będę się gotować w sukni, a TŻ bidulek w gajerku

masakra! dobrze, że Wam się nic nie stało.

cześć żonko! opowiadaj coś, chociaż troszkę!
Na szczęście przeżyliśmy.

Stary 2013-06-09, 16:51   #1935
ennostiel
Zakorzenienie

Ale fajny obiad zrobiłam - "naleśniki" (wg nazwy, ale raczej placki czy omlety) z ziemniakami i kiełbasą. Pycha Do tego mix sałat z pomidorkami cherry i delikatnym winegretem. Kto chce?

---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ----------

A, co do pleneru. Jak się w końcu zdzwoniłam z fotografem to okazało się, że on zrozumiał, że chodzi o przyszła niedzielę A że TŻ będzie 3 dni po zabiegu laserowym na oczy, to nie wiem kiedy to się uda :/

Ślub
ennostiel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 16:53   #1936
anius_7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ennostiel Pokaż wiadomość
A, co do pleneru. Jak się w końcu zdzwoniłam z fotografem to okazało się, że on zrozumiał, że chodzi o przyszła niedzielę A że TŻ będzie 3 dni po zabiegu laserowym na oczy, to nie wiem kiedy to się uda :/
dzisiaj mielibyście piękną pogodę na plener a kto Wam foty robi?

Stary 2013-06-09, 17:13   #1937
ennostiel
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19izka89 Pokaż wiadomość
Potrzebuję pomocy

Chcę wyciąć środek piosenki tak żeby pozostał początek i koniec. Znacie jakiś łatwy program? Ja znalazłam tylko takie co odcinają początek albo koniec

Wg mnie WavePad free to zrobi. Tam możesz zaznaczyć dowolny segment piosenki i go wyciąć.

Cytat:
dzisiaj mielibyście piękną pogodę na plener a kto Wam foty robi?
Mariusz Strzelczyk - www.mariuszstrzelczyk.pl Jest super

Cytat:
Wiesz co, wczoraj chciałam go testować, ale babka mnie tak zagadała i wcisnęła mi próbki Clarins.

No i właśnie zastanawiam się nad EL, tylko z tego co piszą to znowu jest "ciężki zapychacz" jak to wiele osób określa. A chyba wolałabym coś lżejszego co się dobrze trzyma. Ale kto wie, jak znajdę czas to podskoczę po próbki tego podkładu też
Ja właśnie mam EL Double Wear, moja mama go uwielbia. I sama nie jestem pewna... widać mi go trochę na twarzy.

Ślub

Edytowane przez ennostiel
Czas edycji: 2013-06-09 o 17:14
Stary 2013-06-09, 17:14   #1938
anius_7
Wtajemniczenie

Cytat:
Wg mnie WavePad free to zrobi. Tam możesz zaznaczyć dowolny segment piosenki i go wyciąć.

---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ----------

chciałam obejrzeć jego portfolio, ale coś nie umiem się poruszać po jego stronce tylko jedno zdjęcie główne mi się wyświetla...

już ogarnęłam! reklama mi suwaczek zasłaniała

Stary 2013-06-09, 17:16   #1939
19izka89
Rozeznanie

Cytat:

Ja właśnie mam EL Double Wear, moja mama go uwielbia. I sama nie jestem pewna... widać mi go trochę na twarzy.
O dziękuję da się, ale kiepski ze mnie DJ... nie umiem tego zgrać
Stary 2013-06-09, 17:20   #1940
ladyInGreen
Zadomowienie

Dot.: Odp: Dot.: Na wątku jest wciąż goręcej, bo relacji coraz więcej ! :D PM2013, cz

Cytat:
Napisane przez VwVampirka Pokaż wiadomość
I nie taki diabel straszny
A duzo jeszcze macie? Bo moze za wczasu trzeba bedzie o odwyku pomyslec
Jeszcze sporo, mam nadzieję że do końca czerwca skończymy. To rozdawanie jest całkiem przyjemne jak na razie, grillujemy, plotkujemy, odnawiamy relacje
Stary 2013-06-09, 17:21   #1941
ennostiel
Zakorzenienie

Cytat:
chciałam obejrzeć jego portfolio, ale coś nie umiem się poruszać po jego stronce tylko jedno zdjęcie główne mi się wyświetla...

już ogarnęłam! reklama mi suwaczek zasłaniała
Haha, jak za pierwszym razem oglądałam jego stronkę to też miałam z tym problem, i to ogromny
Cytat:
Napisane przez 19izka89 Pokaż wiadomość
O dziękuję da się, ale kiepski ze mnie DJ... nie umiem tego zgrać
Nie wiem czy umiałabym pomóc, zawsze się biedzę z takimi rzeczami. :/

Ślub
Stary 2013-06-09, 18:05   #1942
zielona87
Zadomowienie

Cytat:
Dzień dobry!

Jestem żoną mojego męża
Gratuluję!! Czekamy na jakąś relację I moze fotusię dla nieklubowiczek?

Cytat:
Napisane przez 19izka89;41234126[COLOR=Silver
]
[/COLOR]

Ja kupiłam bluzkę taką luźną z napisem 'DELUXE EDITION', a Tż'owi zamówię 'GAME OVER'

Gdzie zamawiasz te koszulki? Chcialam "game over" na przygotowania i "I,ve got one" na podróż
CP od 26.01.2013
Sesa, Nafta, Vatika i inne dobroci - szukam swojego KWC

Zrzucam tłuszczyk - od 07.01.2013
Start 70kg
Jest 66 kg
Cel 63 kg
zielona87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 18:11   #1943
FlightlessBird
Zakorzenienie

nie mogło być lepiej na tym dniu skupienia, na prawdę fajnie ksiądz mówił madrze
Spotkaliśmy tam moją znajomą z gimnazjum - bierze ślub. Ona na dziennych i bez pracy, on to samo
Będą się bawić w dom bo inaczej nie potrafię tego nazwać. Tak właściwie to tego nie rozumiem
FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 18:12   #1944
Misia89p
Wtajemniczenie

Ale tu cisza dzisiaj
W czwartek z tz obchodzimy studniowke i zaprosil mnie na "wyjatkowa randke"

26 marca
II kreseczki
Synuś Dawiduś
21.11.2014
Misia89p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 18:13   #1945
FlightlessBird
Zakorzenienie

Aaaa najlepsze, że my nie możemy iść do komunii, bo nie dostaniemy rozgrzeszenia, a 3 laski na tej mszy w 7 miesiacu tyrały do komunii - wiem, teraz pewnie nie grzeszą
Stary 2013-06-09, 18:21   #1946
perfuzja
Zakorzenienie

Na wątku jest wciąż goręcej, bo relacji coraz więcej ! :D PM2013, cz.54 :)

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
nie mogło być lepiej na tym dniu skupienia, na prawdę fajnie ksiądz mówił madrze
Spotkaliśmy tam moją znajomą z gimnazjum - bierze ślub. Ona na dziennych i bez pracy, on to samo
Będą się bawić w dom bo inaczej nie potrafię tego nazwać. Tak właściwie to tego nie rozumiem
Może sa bardzo wierzący? Pieniadze to nie wszystko
Stary 2013-06-09, 18:25   #1947
AnonimowaMoni
Zakorzenienie

Cytat:
Może sa bardzo wierzący? Pieniadze to nie wszystko
Nawet jeśli są wierzący to rozum też trzeba mieć Też nie rozumiem ślubu w momencie gdy rodzice utrzymują jedno i drugie...
Stary 2013-06-09, 18:28   #1948
perfuzja
Zakorzenienie

Na wątku jest wciąż goręcej, bo relacji coraz więcej ! :D PM2013, cz.54 :)

Cytat:
Nawet jeśli są wierzący to rozum też trzeba mieć Też nie rozumiem ślubu w momencie gdy rodzice utrzymują jedno i drugie...
Jesli rodzicom to nie przeszkadza, to ja nie widzę problemu. Przecież nie beda bez pieniędzy zawsze. Pewnie i teraz maja jakieś stypendia czy cos.
Stary 2013-06-09, 18:32   #1949
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Jesli rodzicom to nie przeszkadza, to ja nie widzę problemu. Przecież nie beda bez pieniędzy zawsze. Pewnie i teraz maja jakieś stypendia czy cos.
nie, nie mają No będą bez pieniędzy jeszcze jakieś 3-4 lata, bo tyle im studiów zostało. Potem dopiero szukanie pracy

Cytat:
mam takie samo zdanie. Tak jak wiele z Was uważa, że nie mając umowy na stałe nie zdecydowałaby się na dziecko, tak jak uważam, że to jest większa durnota
Biorąc ślub trzeba być w jakiś sposób niezależnym, a nie tylko żerować na rodzicach

Uprzedze również pytanie - nie, nie goni ich czas i dziecka w drodze nie ma

Edytowane przez FlightlessBird
Czas edycji: 2013-06-09 o 18:33
Stary 2013-06-09, 18:34   #1950
AnonimowaMoni
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie masz rację.
Po prostu nie przekonuje mnie stwierdzenie - może są wirzący- też jestem wierząca. I ja mimo wszystko nie zgodziłabym się na taki układ. Ale to ja.

Edytowane przez AnonimowaMoni
Czas edycji: 2013-06-09 o 18:35
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości