![]() |
#631 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cześć lalki
![]() ![]() ![]() Dzisiaj pospaliśmy z małym do 10;20 -o 8 mały wypił mleczko,potem się z nim jeszcze położyłam-w tym czasie mąż zrobił śniadanko więc wstałam,zjadłam i wróciłam do syna ![]() Mąż w tym czasie jak my spaliśmy uczył się na egzaminy do szkoły-ostatnie na zaliczenia. Potem pewnie ruszymy na spacerek rodzinny bo pogoda ładna więc korzystać trzeba ![]() Deli-Amelka cudna ![]() ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#632 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
|
![]() ![]() |
![]() |
#633 |
Zakorzenienie
|
Silver-śliczne fotki
![]()
#634 | |||
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Tez ogladalam ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny, jak ja Wam zazdroszcze tych spotkan. Ja tez chce ![]() ![]()
02.10.2010 - Gabi ![]() 18.01.2013 - Lili ![]() Edytowane przez ania13.03 Czas edycji: 2013-06-09 o 13:49 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#635 |
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
![]() Co żeście tak spuściły z gazu? ![]() ![]() Dziś pierwszy raz w tym roku się opalałam. ![]() ![]() ![]() Poszłyśmy z młodą na spacer pół godzinny, akurat jak wróciłyśmy to zaczęła przysypiać. Dałam ją pod wierzbę, zasnęła na godzinkę, a teraz do niej gada. ![]() --------------- Lady, nono, ładnie się zapowiada. ![]() ![]() -------------- Niby fajny dzień dziś, ale trochę smutny... Dzisiaj minęła 11. rocznica śmierci mojej chrzestnej. Nie byłoby to nic "nadzwyczajnego", gdyby nie to, że ciocia miała tylko 29 lat i była w 4. miesiącu ciąży, która obumarła. A czwórkę dzieci już miała. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- Ja pierdzielę. Teraz dopiero zauważyłam, że w IV części pisałyśmy tylko 16 dni! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#636 |
Zakorzenienie
|
Wisienko-bardzo smutna historia
![]()
#637 | |||||
Wtajemniczenie
|
Juhuuuu
![]() Korzystam z okazji gdy młoda śpi a ja mam przerwę w nauce ![]() Mój ukochany małżonek jest nierozgarniety,powiedział mi że dziś ma wolne i że weźmie Blankę na cały dzień i będzie się nią zajmował a ja zamknę się w sypialni i będe sie uczyć. No i wszystko byłoby ładnie pięknie gdyby nie to że dziś rano wezwali go do pracy gdy ten sobie spał w najlepsze, bo pierdoła ślepa nie zobaczyła że on jednak dzisiaj widnieje w grafiku ,no i wyszło na to że to że miał niby miec dzis wolne to mu się przyśniło ![]() Cytat:
![]() Ja również .Uwielbiam ksw ! ![]() Cytat:
![]() Deli gdzieś mi mignęło w oczach, że chcesz wpaść do łorsoł w lipcu? ![]() A więc laski mazowszanki robimy miting! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pisałam Wam o tym, że mama się pomyliła wczoraj z tym mlekiem(aczkolwiek nie wiem czy to nie było celowe bo jak można śmierdzący nutramigen z czymkolwiek pomylić). Blanka nie ma nadal żadnych złych oznak. Jedyne co to marud ale ona jest już marudeksem z tydzień więc raczej to norma już. Jutro szczepienie -już się stresuje. ![]() Ok spadam dalej w książki ![]() |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#638 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tez musze poczytac, jutro mam egzamin, w srode zaliczenie w czwartek zaliczenie nastepnie w poniedzialek zaliczenie i nie wiem jeszcze co tam i 4 obrona ![]() ![]() Lenova, pewnie, ja mam 100km prostą drogą do Wawy, wiec no problem, tylko ze po mojej obronie. Wczesniej na pewno nie bo przeciez jeszcze mnie czeka przeprowadzka.... ;] Ja bylam w piatek na szczepieniu i malej troszke spuchla ta rąsia, zaraz jej oklad zrobie z sody.
![]() ![]() |
![]() |
#639 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#640 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Zjadłam 4 naleśniki i popiłam coca colą, ide teraz tzta poprosic zeby wzial mnie na rece jak Amelke do odbicia
![]() ![]()
![]() |
#641 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podejrzewam, ze Mameda pod same drzwi zawiezli, takze pewnie nie stapal po moim chodniku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#642 |
Rozeznanie
|
Nie wiem, u której z Was jest jeszcze taka tradycja, ale co byście dały rodzicom na podziękowanie w dniu ślubu?
|
![]() ![]() |
![]() |
#643 | |
Zakorzenienie
|
Nadrabiam
![]() Cytat:
![]() cala, pytasz dlaczego nie taki prosty ten przyjazd... Nie mamy auta, dygam przed podroza z malym pociagiem, ale chyba w lipcu odwazymy sie jechac do mnie do domu... Lanie dla Tzbokeh!!!! Lady, napisalabys cos o Waszej podrozy pociagiem? ![]() Wy jechaliscie kuszetka? Ile kosztowal bilet? I jak ogarnelas Pietraszka w pociagu? ![]() szaja, odnosnie Twojego zdjecia - ja jestem na nie.... Ja tez nie ogladam "Seksu w wielkim...." - widzialam kawalek 1 odcinka i jakos mi nie podszedl. Gratulacje dla obrotowcow ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#644 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#645 |
Rozeznanie
|
Evel, dla mnie kpiną jest to, że dalej jest ginem, a już totalny szczyt, że jeszcze go zrobili ordynatorem.
![]() --- A te wazony to na pewno piękne musiały być... ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#646 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Przybij pione ![]() Mój Tż w pracy więc ja też do rodziców na obiadek pojechałam. Co będę w domu siedzieć ![]() Pyyyszne było. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() O jak super że pepco będzie miała blisko siebie (KOCHAM TEN SKLEP) ![]() Chociaż nie wiem czy to dobrze dla Twojego portfela ![]() ![]() Cytat:
![]() Cieszę się jakby to moje mieszkanie miło być ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ciekawe czy w tej części też tak będzie Trzymam kciuki za jutrzejsze szczepienie ![]()
![]() |
#647 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tak sobie myślę Wisienko że i my się musimy umówić na kawę wreszcie, żeby nasze dziewczynki się poznały ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#648 |
Rozeznanie
|
Też tak myślę.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#649 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#650 |
Rozeznanie
|
Tylko, od razu błagam o wybaczenie
![]() I własnie pytałam kiedyś, u kogo sobie robiłaś pazurki na ślub? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#651 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, wpadlam sie pochwalic/pozalic
![]() Wisienko, my tylko kwiaty dalisy rodzicom ![]() Lenova, niezly ten Twoj tz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#652 |
Lurker ;)
|
Motyw dnia- bylam dzis w dzieciowym sklepie z rodzinka, ogladam sobie "nosidla" i podchodzi mlody ziomek, sprzedawca. Pyta czy w czym pomoc- wiec mowie czy maja nosidla ergonomiczne? A koles yyyyeeee tzn? Wiec tylko powiedzialam tylko, ze okk sama przejrze
![]()
#653 |
Rozeznanie
|
Dziewczęta, kolejne pytanie mam, chyba ostatnim Was zmęczę... Co myślicie o tych fryzurach? Albo macie jakieś inne pomysły? Dla mnie są tylko dwie opcje: albo włosy do góry i odsłonięty kark, ale wtedy dłuuugie kolczyki; albo przynajmniej z tyłu włosy rozpuszczone. Mam kompleks szerokich ramion.
![]() No i sukienka u góry zabudowana. 1. https://encrypted-tbn3.gstatic.com/i...0MdRQlFt1Aj32Q - lubię takie podniesione włosy u góry, a fryzjerka, u której się czeszę zawsze mówiła, że włosy do układania mam bardzo dobre, więc może...? Tylko nie mam takich długich, więc nie wiem co, zamiast tego "koka". 2. https://encrypted-tbn1.gstatic.com/i...ie75aEvk8dEDVQ - klasycznie. ![]() Edytowane przez Wisienka_0809 Czas edycji: 2013-06-09 o 17:21 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#654 |
Zakorzenienie
|
Czesc Kochane!
![]() melduje sie ze zyje i mam sie dobrze ![]() od piatku czeka mnie 12 stron do nadrobienia ale co to dla mnie ![]() maz od poniedzialku ma na druga zmiane wiec bede juz z wami na biezaco ![]() do poklikania jutro. buziale! |
![]() ![]() |
![]() |
#655 |
Zadomowienie
|
A co tu tak pusto?? Ja się muszę trochę cofnąć bo ostatnio trochę Was zdradzam na rzecz forum ogrodniczego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#656 |
Zakorzenienie
|
Wisienko, moim zdaniem 2 odpada... Jakas taka ulizana jest i wg mnie tandetna. Ale to tylko moja opinia.
A nie podoba Ci sie cos takiego: http://www.naszeteksty.pl/wp-content..._slubne_16.jpg http://images39.fotosik.pl/167/86e4c0eef08e0a9f.jpg http://fryzurki.blox.pl/resource/529...5016912_n1.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#657 |
Rozeznanie
|
Nawijko, wiem wiem, chodziło mi o sam zamysł uczesania, bo efekt końcowy może być troszkę inny. A z tych, które pokazałaś, to wszystkie 3 mi się podobają.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#658 |
Zakorzenienie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Nawijko tak, jechalismy kuszetka, placilismy bodajze 80zl za miejscowke plus bilet, wyszlo cos kolo 130? Ze Slaska nad morze. Na noc jechalismy wiec Malego uspalam juz w domu, polozylam na kuszetce oblozylam poduchami kocami i tak sobie spal
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#659 |
Zakorzenienie
|
Jak ta moja matka mnie w.kur.wia no! Jak tylko mały zaczyna głośniej płakać zaraz przyłazi i mi go zabiera jakbym mu krzywdę robiła dając mi tym do zrozumienia że jestem złą matką i nie umiem się zająć własnym dzieckiem. Teraz zęby dawały w du.pe i na dodatek senny więc go nie nosiłam na rękach tylko tuliłam-a ta przyszła,bach na ręce i zadowolona bo dziecko nie płacze. To normalne że noszone płakać nie będzie
![]() Jak ona mnie tym rani. Myślicie że wyolbrzymiam?
#660 | |
Zakorzenienie
|
Wisienko, to w sumie kazda fryzure mozesz modyfikowac wypuszczajac z niej wlasnie po kilka pasm z przodu.
Tu sie duzo dzieje: http://www.fryzury.tv/img/fryzury/slubne/s5.jpg ![]() ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- Cytat:
A sa kuszetki 3-osobowe? Myslalam, ze tylko 4 i 6... Czuje, ze bede sie tak samo jak Ty stresowac... ![]() Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-06-09 o 18:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:32.