Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-09, 18:41   #2371
cherubinka
Zadomowienie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014

Cytat:
Napisane przez lejdi_aga13 Pokaż wiadomość
no wlasnie mamusie
Ja napiszę w piątek po wizycie u lekarza, jak potwierdzi, że wszystko ok
cherubinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 18:44   #2372
perfuzja
Zakorzenienie

Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014

Cytat:
Napisane przez cherubinka Pokaż wiadomość
Dokładnie staraliśmy się prawie 5 lat (często długie cykle). We wrześniu mieliśmy podchodzić do in vitro, a tu szok

No właśnie, ale ja chyba nie usiedzę w spokoju do piątku Ciągle mam wrażenie, że to piękny sen i ktoś mnie zaraz obudzi
Obawiam sie, ze to uczucie nie przejdzie az do końca ciazy

Liczysz na usg podczas pierwszej wizyty?
Stary 2013-06-09, 18:45   #2373
Sheperdess
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Messsuah Pokaż wiadomość
Byłam wczoraj na usg genetycznym, wszystko dobrze, wymiary powiedział gin, ze książkowe, zmierzył wszystko dokładnie zrobiłam przy okazji test pappa bo i tak mam pakiet w luxmedzie to skorzystałam

prawdopodobnie to będzie dziewczynka
Super, że wszystko w porządku. U mnie mąż czeka na syna, ale oczywiście będzie, co ma być.

Cytat:
Napisane przez Mystiquee Pokaż wiadomość
Dziewczyny boli Was czasem jak na @? I macie wrazenie takiego delikatnego i wrazliwego podbrzusza? Nie pamiętam jak to było na początku, a to że dopiero za dwa tygodnie idę do lekarza to mnie to stresuje :|

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Boli, boli, coraz rzadziej na szczęście, ale czasem jeszcze pobolewa. Moim zdaniem, jak nie ma krwawienia i ból nie jest silny ani ciągły to nie ma się czym przejmować.

Cytat:
no wlasnie chodzi o to by ją uaktualnic
Aktualizuję listę, jak tylko dostanę PW z danymi. Tylko tyle wiadomości dostałam.
Jak wyślecie mi informacje (imię, wiek, OM i TP) to Was wpiszę.
Sheperdess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 18:48   #2374
cherubinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość

Masz rację, ja się tego obawiam
Liczę , a może nie zrobić?
Stary 2013-06-09, 18:50   #2375
perfuzja
Zakorzenienie

Cytat:
Masz rację, ja się tego obawiam
Liczę , a może nie zrobić?
Może jeszcze nie byc widać serca - chyba, ze robiłas test sporo po oczekiwanej miesiaczce.

Ale zarodek pewnie bedzie, wiec tylko nie zestresuj sie ewentualnym brakiem serca
Stary 2013-06-09, 19:08   #2376
cherubinka
Zadomowienie

Cytat:
Może jeszcze nie byc widać serca - chyba, ze robiłas test sporo po oczekiwanej miesiaczce.

Ale zarodek pewnie bedzie, wiec tylko nie zestresuj sie ewentualnym brakiem serca
No właśnie ciężko mi stwierdzić, bo ostatnią @ miałam 11 kwietnia (po nieudanej IUI). Ja w ogóle brałam w każdym cyklu duphaston, żeby mieć w miarę regularnie cykle (PCO), a w tym cyklu olałam wszystko. Test robiłam chyba w 52 dc, ale u mnie różnie bywało z cyklami. Próbowałam połączyć wszystko w całość i biorąc pod uwagę betę z 3.06, to tak "na oko" musiałam mieć owu (bez leków, co jest dla mnie hitem) w 30 którymś dc ...ale to są tylko domysły.
Stary 2013-06-09, 19:16   #2377
perfuzja
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie ciężko mi stwierdzić, bo ostatnią @ miałam 11 kwietnia (po nieudanej IUI). Ja w ogóle brałam w każdym cyklu duphaston, żeby mieć w miarę regularnie cykle (PCO), a w tym cyklu olałam wszystko. Test robiłam chyba w 52 dc, ale u mnie różnie bywało z cyklami. Próbowałam połączyć wszystko w całość i biorąc pod uwagę betę z 3.06, to tak "na oko" musiałam mieć owu (bez leków, co jest dla mnie hitem) w 30 którymś dc ...ale to są tylko domysły.
Mogłas miec i pózniej owulacje, beta nie jest jakaś bardzo wysoka. To oczywiscie bardzo względne, ale ja 14 DPO miałam bete koło 200.

W tej sytuacji robilabym usg, tylko nie przejmuj sie jesli nie bedzie zarodka/serca.
Stary 2013-06-09, 19:17   #2378
selena85
Wtajemniczenie

Kobietki a jecie pasztetową w ciąży? :P

Bo ja mam chęć a naczytałam się w różnych artykułach, że wątróbka (m.in.wchodząca w skład pasztetowej) jest w ciaży zakazana.
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20140129744753.html
selena85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 19:21   #2379
perfuzja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez selena85 Pokaż wiadomość

Bo ja mam chęć a naczytałam się w różnych artykułach, że wątróbka (m.in.wchodząca w skład pasztetowej) jest w ciaży zakazana.
Nigdy nie jem

Nie jest zakazana, chodzi tylko o to, zeby jeść ja z umiarem, ze względu na duża ilośc witaminy a.
Stary 2013-06-09, 19:22   #2380
naydah
Raczkowanie

Cytat:

ja w ogóle nie lubię
naydah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 19:24   #2381
lidkaa82
Zadomowienie

Ja mam zamiar jutro zrobić wątróbkę na obiad. Bez przesady. Jest kilka rzeczy których w ciąży powinno się bezwzględnie unikac ale nie widziałam na tej liście wątróbki
Ja już mam synka Aleksandra i jak bedzie drugi to nie mam pojęcia jak będzie miał na imię bo mamy z TŻ-tem zupełnie odmienne pomysły. Na dzień dzisiejszy prawdopodobnie dostanie imię po tacie
Za to dla córeczki podoba nam się Liwia i to jest nasz typ który oczywiście moze się jeszcze zmienić :P
lidkaa82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 19:31   #2382
maruda80
Zakorzenienie

Cytat:

Nie jem wcale, odkąd szczegółowo przeczytałam skład: nie ma tam za wiele mięsa, lub wcale... są odpady potocznie zwane "mięsem oddzielonym mechanicznie" nie wchodzę w szczegóły bo na mdłości mnie bierze jak pomyślę co oni tam ładują.

Oglądałam ostatnio program "wiem co jem" przeprowadzali tam analizę składu pasztetów i niestety najwięcej mięsa ze wszystkich miał... pasztet dla kota

Odkąd jestem w ciąży pasztet mam od teściowej i rodzina mi podsyła - taki domowy z królika i to jest smak...lepiej smakuje niż najdroższe mięsa ze sklepu

maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 19:34   #2383
perfuzja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
Nie jem wcale, odkąd szczegółowo przeczytałam skład: nie ma tam za wiele mięsa, lub wcale... są odpady potocznie zwane "mięsem oddzielonym mechanicznie" nie wchodzę w szczegóły bo na mdłości mnie bierze jak pomyślę co oni tam ładują.

Oglądałam ostatnio program "wiem co jem" przeprowadzali tam analizę składu pasztetów i niestety najwięcej mięsa ze wszystkich miał... pasztet dla kota

Odkąd jestem w ciąży pasztet mam od teściowej i rodzina mi podsyła - taki domowy z królika i to jest smak...lepiej smakuje niż najdroższe mięsa ze sklepu
Ja pasztety jem tylko pieczone, ze sprawdzonego źródła. Dobre sa
Stary 2013-06-09, 19:40   #2384
cherubinka
Zadomowienie

Cytat:
Mogłas miec i pózniej owulacje, beta nie jest jakaś bardzo wysoka. To oczywiscie bardzo względne, ale ja 14 DPO miałam bete koło 200.

W tej sytuacji robilabym usg, tylko nie przejmuj sie jesli nie bedzie zarodka/serca.
O, to faktycznie mogło dojść później. Ja w ogóle nie zwracałam uwagi na nic w tym cyklu Dziękuje bardzo za podpowiedź

Cytat:

Ja w ogóle nie lubię
Stary 2013-06-09, 19:55   #2385
lejdi_aga13
Rozeznanie

ja nei lubie pasztetowej

właśnie robie spagetti
lejdi_aga13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 19:56   #2386
mezaga
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agoola83 Pokaż wiadomość
Ją bym chciała dziewczynkę...Zosię lub Marysię albo Dorotke jak miała moja Mama na imię. A jak chłopczyk, to nie wiem...Antoni b.mi się podoba, ale do nazwiska średnio pasuje Franio, Tadzio albo Stanisław ech
U nas imiona wybrane już daaaaaaawno. Jeszcze kilka lat temu I typy się nie zmieniają.
Dziewczynka to Jadwiga Ewa a chłopiec - tu mamy trzy typy Antoni (to nam pasuje najbardziej i fajnie się chyba komponuje z naszym nazwiskiem), Marek i Bartosz.

Cytat:
Witam wszystkich

Mogę do Was dołączyć? 1 czerwca ujrzałam na teście 2 upragnione kreseczki Po 2 dniach robiłam betę (549mIU/ml) , którą powtarzałam jeszcze po 72 godzinach (1400mIU/ml). Chyba jutro popędzę na jeszcze 1 betę (to będzie 96 h po ostatnim badaniu, więc powinna wzrosnąć o około 175%). Wizytę u lekarza mam 14.06 i nie wiem czy wytrzymam do tego czasu
Mam nadzieję, że wszystko będzie ok

Mezaga, jak fajnie, że też tu jesteś
Aguś - super, że jesteś i Ty - czekałam na Ciebie

Cytat:

Ja miałam USG podczas pierwszej wizyty - w 5 tygodniu ciąży.

Padam. Byliśmy dzisiaj u teściów na obiedzie, obżarłam się jak smok
Teraz się wzięłam za projekty zaproszeń na chrzest ale strasznie ciężko mi idzie - większość materiałów już wywieziona do nowego lokum i muszę kombinować z tego co mam.
Stary 2013-06-09, 20:16   #2387
patrycjja
Zadomowienie

Odp: Dot.: Odp: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014

Cytat:
Witam wszystkich

Mogę do Was dołączyć? 1 czerwca ujrzałam na teście 2 upragnione kreseczki Po 2 dniach robiłam betę (549mIU/ml) , którą powtarzałam jeszcze po 72 godzinach (1400mIU/ml). Chyba jutro popędzę na jeszcze 1 betę (to będzie 96 h po ostatnim badaniu, więc powinna wzrosnąć o około 175%). Wizytę u lekarza mam 14.06 i nie wiem czy wytrzymam do tego czasu

Mezaga, jak fajnie, że też tu jesteś
Witam

Ja właśnie wróciłam do domku, bo musiałam pomoc siostrze z pakowaniem. Jutro mi wylatuje do Anglii, na razie tylko na wakacje. Ale zapewnia nam wycieczkę do Krakowa powiem Wam, że nie wiem jak bez niej wytrzymam i dwa miesiace. Nigdy się nie spodziewalam, że tak się do niej przywiąze, ale granica wieku się zabiera i to zrobiło swoje

A tak w ogóle wcinam mrożone truskawki, które przygotowałam sobie rano mówie Wam, kwaśna (bo bez cukru- fu:p) pyszota

Stary 2013-06-09, 20:22   #2388
gosia261282
Gang Iren

Cytat:

Witaj
Dlugo wyczekiwana fasolka,wiec nic dziwnego,ze tyle badan robisz. Nie martw sie,bedzie dobrze!

Cytat:

Watroba bardziej w watrobiance bedzie... Ja czasem jem w niewielkiej ilosci,no tak moze raz w miesiacu jedna bulke wciagne z pasztetowa i ogorem. Kiedys jadlam tez domowej roboty i zamierzam sprobowac sama zrobic,tylko musze do kolezanki uderzyc po przepis.
Stary 2013-06-09, 20:35   #2389
patrycjja
Zadomowienie

Odp: Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość

Watroba bardziej w watrobiance bedzie... Ja czasem jem w niewielkiej ilosci,no tak moze raz w miesiacu jedna bulke wciagne z pasztetowa i ogorem. Kiedys jadlam tez domowej roboty i zamierzam sprobowac sama zrobic,tylko musze do kolezanki uderzyc po przepis.
Nie lubię pasztetowej - toleruje tylko takie, które można kupic u mojej cioci na wsi. O tą to uwielbiam i nawet teraz bym zjadła chociaż glodna nie jestem

Stary 2013-06-09, 21:05   #2390
SunShineDoll
Rozeznanie

Dot.: Odp: Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014

Ja jak mialam 2 dni temu fazę na pasztet to jadłam taki prochowicki sklepowy i całkiem dobrze mi wchodził. Rozumiem, że codziennie i po kilka opakowań w ciąży się nie powinno ale tak raz wątpię czy zaszkodzi.
SunShineDoll jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 21:52   #2391
em ma
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mystiquee Pokaż wiadomość
Dziewczyny boli Was czasem jak na @? I macie wrazenie takiego delikatnego i wrazliwego podbrzusza? Nie pamiętam jak to było na początku, a to że dopiero za dwa tygodnie idę do lekarza to mnie to stresuje :|

Mnie bolał tak brzuch do ok 8 tygodnia. Teraz od jakiegoś czasu brzuch pobolewa ale już inaczej.
Nie przejmuj się tym. Dopóki nie ma jakiś bolesnych częstych skurczy znaczy, że macica po prostu się rozciąga
Cytat:
Tak,do 10 roku życia mogą dzielić sypialnię dzieci różnej płci.
Pewnie,że fajnie. Człowiek przynajmniej mieszka w normalnych warunkach.
W Polsce nikogo nie obchodzi,że ludzie żyją stłoczeni na kupie,że dzieci np dzielą pokój z rodzicami. Mam znajomych którzy na jednym pokoju mieszkają z dwójką dzieci w wieku szkolnym (10 i 12 lat)!
Wiesz Gosiu...wszystko zależy jak na to spojrzeć...ja tam wolę mieszkać sama nawet w jednym pokoju niż w wielkim domu z moimi teściami. Jeśli zdecydujemy się na więcej dzieci to nie będą miały wyjścia i będą mieszkać razem w pokoju niezależnie od płci. Ja mieszkałam z bratem i siostrą w jednym pokoju i nie czuję z tego powodu skrzywdzona. Co innego jeśli rodzina jest jakaś patologiczna, ale co wtedy da oddzielny pokój? Jakie to ma znaczenie? Wydaje mi się, że nie oddzielny pokój jest najważniejszy, a jednak poczucie bezpieczeństwa i miłość.
Cytat:
Napisane przez SunShineDoll Pokaż wiadomość
U nas jeśli dziewczynka to Róża a dla chłopca TŻ wybiera taki mamy układ
Ojja...nie poszłabym na taki układ Imię niezależnie od płci wybierzemy wspólnie.
Cytat:
Witam wszystkich

Gratulacje!
Cytat:
ja nei lubie pasztetowej
Jest różnica między pasztetem a pasztetową. Tego drugiego bym na pewno nie tknęła, ale pasztecik z marchewką mojej mamy to niebo w gębie
Stary 2013-06-09, 21:59   #2392
lejdi_aga13
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez em ma Pokaż wiadomość

Jest różnica między pasztetem a pasztetową. Tego drugiego bym na pewno nie tknęła, ale pasztecik z marchewką mojej mamy to niebo w gębie
wlasnieo tym pisalampasztet tak ale pasztetowej nie lubie ja zjadlam talerz spagetti i lece lulu bo na 7 do pracy
Stary 2013-06-09, 22:11   #2393
em ma
Zadomowienie

Cytat:
wlasnieo tym pisalampasztet tak ale pasztetowej nie lubie ja zjadlam talerz spagetti i lece lulu bo na 7 do pracy
Śpij dobrze
Stary 2013-06-09, 22:21   #2394
gosia261282
Gang Iren

Cytat:

Wiesz Gosiu...wszystko zależy jak na to spojrzeć...ja tam wolę mieszkać sama nawet w jednym pokoju niż w wielkim domu z moimi teściami. Jeśli zdecydujemy się na więcej dzieci to nie będą miały wyjścia i będą mieszkać razem w pokoju niezależnie od płci. Ja mieszkałam z bratem i siostrą w jednym pokoju i nie czuję z tego powodu skrzywdzona. Co innego jeśli rodzina jest jakaś patologiczna, ale co wtedy da oddzielny pokój? Jakie to ma znaczenie? Wydaje mi się, że nie oddzielny pokój jest najważniejszy, a jednak poczucie bezpieczeństwa i miłość.
Chodziło mi o to,że jednak dobrze jak człowieka stać na mieszkanie,gdzie dzieci mogą mieć osobny pokój. Bo będąc w Polsce my też byliśmy na jednym pokoju,ja mąż i Wiki. Jednak na dłuższą metę ta sytuacja była męcząca. Jak jest dziecko malutkie to OK,ale starsze nie powinno być w pokoju z rodzicami. Poczucie bezpieczeństwa i miłość są oczywiście najważniejsze. Ale każdy potrzebuje też intymności,prywatności. Ja mieszkałam na jednym pokoju z mamą i babcią. I mimo,że same baby,to było mi z tym źle. Nie miałam swojego azylu,którego potrzebowałam.
Stary 2013-06-09, 23:13   #2395
magnusia
Zakorzenienie

śpioch mnie łapie- dobranoc
Stary 2013-06-09, 23:20   #2396
selena85
Wtajemniczenie

Kobietki a co ile macie wizyty u ginekologa?

Bo mi lekarka w 6 tygodniu powiedziała, że następnie spotkamy sie dopiero w 12 tc hmmmm
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20140129744753.html
selena85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 23:25   #2397
mezaga
Zakorzenienie

Ja miałam pierwszą w 5, drugą w 7 a jutro idę na kolejną - będzie to początek 9 tygodnia. Potem to pewnie już genetyczne.
Stary 2013-06-09, 23:37   #2398
agoola83
Raczkowanie

Ech, ja pasztetowej nie lubię
My narazie mieszkamy w wynajętym domku, mamy 80 mkw powerzchni i jest ok, choć bardzo nam szkoda pieniążków na wynajem...
Ja mam marzenie o własnym domu, takim fińskim, mamy wybrany projekt, 140 mkw z ogródkiem, garażem, by każdy miał swój pokój...Te fińskie szybko się budują, trzeba tylko działkę mieć..i tu nasza teściowa ma nas w garsci Mamy tylko cichą nadzieję, że obecna sytuacja skłoni ją do trafnych decyzjiZobaczymy

A wiecie co?Ja zawsze bardzo, bardzo kochałam zwierzęta, bardzo mnie ruszało, gdy coś złego im się działo,a le teraz...to co się ze mną dzieje, to jest okropnie zwielokrotnione...każdy piesek, każdy kotek bezdomny tak mnie rusza. Ostatnio przed restauracją widziałam samotną suczkę, która miała takie wielkie sutki-była karmiąca najpewniej, i głodna. Mówię Wam, nie mogłam nic przełknąć, schowałam jedzenie do serwetki i jej zaniosłam...Znów się wzruszam...;( masakra...żadnego filmu wyciskacza łez nie oglądam, bo bym się zapłakała....

Ja, jeśli pamiętacie, miałam takie niewyraźne usg 2 tyg temu, gdy dr powiedział, że trofoblast jest za duży i 50% ryzyka poronienia, następnego dnia inny dr powiedział, że nie ma aż tak źle..a ja nie wiem, staram się byc dobrej myśli...i bardzo, bardzo zazdroszczę tym z Was, które mają już dobre wieści I czekam na swoje, do 17.06.2013r.

Mnie brzuch nie boli, czasem tylko coś ukłuje, ale bez szału. Za to piersi bardzo...i mdłości mam straszne cały czas, zwłaszcza rano Ech

Dziś znów młode ziemniaczki z koperkiem i jajo sadzone Zrobiłyscie mi smaka na pomidorówkę, dlatego jutro będzie A jutro upiekę też ciasto Migotki

A pomidorówkę, to z ryżem jecie, czy z makaronem?Cienkim czy grubym? Bo ja jestem w tej ciąży taka niezdecydowana))

Macie tu jeszcze raz, uwielbiam ten skecz
http://www.youtube.com/watch?v=KYACKHD4tOk

Dobranoc

---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ----------

Najbardziej mi się podoba motyw z "kwachotką" hahahaha
Zobaczcie koniecznie, to o nas))

16.06.2012r.
t.p. 21.01.2014r.

ZOSIA 21.01.1014r.
agoola83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 00:57   #2399
agoola83
Raczkowanie

Coś spać nie mogę, wybrałam Wam kilka zdjęć naszych "braci mniejszych"..i jeszcze zdjęcie naszego motocykla...niestety narazie stoi w garażu i myślę, że niestety tak narazie zostanie...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN5827.jpg (54,2 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 17042012219.jpg (213,0 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN5784.jpg (43,9 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN4726.jpg (171,7 KB, 13 załadowań)

16.06.2012r.
t.p. 21.01.2014r.

ZOSIA 21.01.1014r.
agoola83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 05:00   #2400
lejdi_aga13
Rozeznanie

Cytat:
Śpij dobrze
a spałam dobrze ,dziekuje

Cytat:
Chodziło mi o to,że jednak dobrze jak człowieka stać na mieszkanie,gdzie dzieci mogą mieć osobny pokój. Bo będąc w Polsce my też byliśmy na jednym pokoju,ja mąż i Wiki. Jednak na dłuższą metę ta sytuacja była męcząca. Jak jest dziecko malutkie to OK,ale starsze nie powinno być w pokoju z rodzicami. Poczucie bezpieczeństwa i miłość są oczywiście najważniejsze. Ale każdy potrzebuje też intymności,prywatności. Ja mieszkałam na jednym pokoju z mamą i babcią. I mimo,że same baby,to było mi z tym źle. Nie miałam swojego azylu,którego potrzebowałam.
Dokładnie. Miłość najważniejsza ale miłość do dziecka to tez szanowanie jego prywatności ,tez myślę,ze na początku będzie z nami później z synkiem w pokoju(chyba ze będzie nas stać na pokoje oddzielne)
Cytat:
Kobietki a co ile macie wizyty u ginekologa?

Bo mi lekarka w 6 tygodniu powiedziała, że następnie spotkamy sie dopiero w 12 tc hmmmm

idę12.06 na 1 wizytę (prywatna)...ten lekarz prowadził moja 1 ciąże-gdy wszystko jest OK to jest 1 raz na miesiąc,zawsze można się umówić na wizytę dodatkowa(czasem jest bezpłatna z usg). Tak to co miesiąc wizyta w tym usg.Ja idę na 1 wizytę w środę -to będzie dokładnie wejście w 6tydzien

Cytat:

A pomidorówkę, to z ryżem jecie, czy z makaronem?Cienkim czy grubym? Bo ja jestem w tej ciąży taka niezdecydowana))

ja na zmianę -ryz,makaron lub lane kluski

Cytat:
Coś spać nie mogę, wybrałam Wam kilka zdjęć naszych "braci mniejszych"..i jeszcze zdjęcie naszego motocykla...niestety na razie stoi w garażu i myślę, że niestety tak na razie zostanie...
cuuuuudne

ja nigdy na motorze nie jechałam-zawsze sie bałam ale mój tż uwielbia

wcześnie się obudziłam coś szykuje się do pracy na 7 i będę dopiero po 15. Chce zrobić pulpeciki w sosie pomidorowym z młodymi ziemniakami .Musze tez porobić powoli zakupy-synek konczy 4ltaka i ma impreze w przedszkolu. Domowa impreze robimy 22.06 bo 23 to moje urodzinki i dzien ojca to połączymy imprezki

Edytowane przez lejdi_aga13
Czas edycji: 2013-06-10 o 05:04
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości