|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 16 części mam lipcowo-sierpniowych 2013? | |||
Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013, cz.16 ! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
8 | 13,33% |
Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, cz.16! |
27 | 45,00% |
Coraz niżej nasze brzuchy, już wychodzą z nich maluchy!- Mamusie VII-VIII 2013 cz.16! |
20 | 33,33% |
jedzcie truskawki i czeresnie dziewczyny bo nie znamy dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! |
2 | 3,33% |
Golcie kapy dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! |
3 | 5,00% |
Głosujący: 60. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2971 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
Misiaczka, swietne ciuszki
![]() Jakierka, cudne zdjecia, a ciuszki to jak nowki niesmigane ![]() ![]() Dotka, ekstra! Ale u mnie sciana wyglada jakby zielone bylo na szarym, nie brazowym - i w sumie cudnie sie skomponowaly kolorki z kanapa i dywanem ![]() Charlize ![]() U mnie grzmi i leje ![]() Listwy wyczyszczone, czekaja do jutra na lakierobejce ![]() Prasowania nadal nie tknelam, nie wiem, czy tkne dzisiaj w ogole, ledwo dycham ![]() Ogolnie dalej rozpierdziel troszku, ale podlogi czysciutkie i wiekszosc rzeczy jednak na swoich miejscach - wiec weekend mozna zaliczyc do udanych ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2972 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
Bo wdumie ta tapeta jedt taka brazowa z zielonymi i bialymi elementami ale ogolnie ten braz jedt taki szaro brazowy,dywanik tex jedt super jest na promovji w lerla nie moge sie doczrkav az go wyprobojemy hahahahaahah
![]() ![]() ![]() ciesze sie ze Wam sie podoba ![]() tz stwierdzil ze mam nogi tak spuchniete ze lydki i uda w tym samym rozmiarze lol sam sex:-P |
![]() ![]() |
![]() |
#2973 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2974 |
Zakorzenienie
|
Charlize bardzo dobrze cie rozumiem tyle ze ja takie przezycia z ojcem mam.wspolczuje sytuacji
|
![]() ![]() |
![]() |
#2975 |
Zadomowienie
|
Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
Właśnie uraczyłam się chipsami i w nagrodę ukruszył mi się ząb
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2976 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz
Cytat:
A tym domestosem to tak raz na miesiąc może nawet rzadziej. Chodzi o chlor!
![]() |
#2977 | ||||
Zakorzenienie
|
zawsze miałam w normie, ostatnio jak mi pani diabetolog mierzyła to też w normie było, jutro może się przejdę do przychodni i poproszę o zmierzenie
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
śliczne rzeczy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() miałam ochotę dziś na drzemkę, ale nie było kiedy najpierw byłam na obiedzie u mamy, a jak wróciliśmy to siostra zaprosiła na pierogi z jagodami i dostałam na wynos jagód teraz siedzę i moczę sobie nogi w wodzie z sodą bo coś z nimi nie tak jest ![]() aktualnie swędzi mnie w jednym miejscu i to dokładnie od piątku jak byłam u znajomych, może coś mnie tam u nich ugryzło ![]() no mogłabym dziurę wydrapać w tej stopie ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2978 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Moi też mnie czasem wkurzają, ale robią wszystko, żeby nam było dobrze. Mamy na górze nie wykończoną łazienkę i chcą ją teraz zrobić, żebyśmy nie musieli latać małego kąpać na dole. Kasy za nic nie chcą, żebyśmy mogli odkładać na budowę naszego domku. Chyba nie mam prawa na nich narzekać. Zwłaszcza, że mieszkaliśmy sami, a w ciągu tygodnia się przeprowadziliśmy i niedługo potem zaszłam w ciążę... Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2979 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2980 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz
Cytat:
![]() ![]() A mocno się ukruszył?
![]() |
#2981 | ||
Rozeznanie
|
Dziewczyny, dziękuję za wsparcie.
![]() Najgorsze, że moja mama jest w tej chwili tak obrażona, jakbym jej wielką krzywde zrobiła. A mnie po prostu przykro się zrobiło jak przy teściowej o szwagierce to powiedziała. Wiem, że jakbym się wtedy odezwała to awantura jeszcze większa by była, bo ja nie mam żadnego prawa zwracać jej uwagi nawet jeśli jest to nie prawdą. Kurdę no, jak niewolnik. Przy wszystkich zwraca mi uwagę, że jestem gruba w tej ciąży, że nogi mam spuchnięte. Wczoraj też przy teściowej i szwagierce podniosła mi sukienke i krzyczy "Zobaczcie, jakie ma nogi grube, kostek nie ma widać", a jak chcę się trochę w pokoju położyć i odpocząć to ciągle słyszę "Ty znowu leżysz?!" Byłam z moją mamą w tygodniu na zakupach i spotkałysmy mojego byłego. Pytał jak się czuję, mówił, że ładny duży brzuszek mam, fajnie zaokrąglona itd...a moja mama oczywiście "Tak, tak i doope jak szafa trzydrzwiowa" ![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#2982 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale u mnie ulewa i burza się rozpętała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2983 | |
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz
Nie gniewam się, sama tak pomyślałam
![]() dokładnie to się dokruszył, bo czeka aż się odważę i go wyrwę:torbą: Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2984 |
Zakorzenienie
|
jednak coś mnie ugryzło u tych znajomych, patrze na stopę a tam czerwona kropa, chyba jakaś mrówka mutant
Charlize89 masz sie ciężko i to z własną matką, ja to swoją jak coś nie pasuję to ochrzaniam, ale wiem, że mimo wszystko woli ze mną pogadać niż z drugą córką, tamta jej nie ochrzania Edytowane przez fiazo Czas edycji: 2013-06-09 o 20:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#2985 |
Zakorzenienie
|
wrzucilam Wam do klubu kilka fotek z mini "sesji" brzuszkowej
![]() ale nei zebym sie chwalila ![]() czytam Was cały dzien ale jakos nie mam weny na gadanie, gratuluje nowych tygodni ![]() ![]() ![]() i mysle co u Perse, Damciatka, Oliath juz sie wypowiedziala ![]() ![]() jak ja sie z Wami wszystkimi zżyłam, no nie macie pojecia!! ![]() ![]() ![]() ja juz standardowo czuje ciagniecie i wbijanie szpilek w szyjke ok 19, i już chce urodzic ![]() i zostało mi 25 dni do porodu ![]() ![]() Edytowane przez iwona335 Czas edycji: 2013-06-09 o 20:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#2986 |
Zakorzenienie
|
MI zostało 51 dni do porodu i nie wiem kiedy to zleciało, a tak naprawdę nie jestem jeszcze na to gotowa. Nawet nie mam łóżeczka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2987 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
modle sie zeby Mala nie czekala do 4 lipca a nie daj Boże 2 tygodnie poźniej ![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Ty masz 33 tydzien?? na kiedy masz termin? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2988 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Normalnie aż mi nerw ruszyło to jak może mama traktować córkę. Nie teściowa, a własna matka ![]() ![]() Nie wiem czy dałabym radę mieszkać w takich warunkach, wątpię, chyba szukałabym na Twoim miejscu stancji. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2989 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z powodu mamy bardzo mi przykro, oj niefajne odzywki! Lepiej dla niej, żeby siedziała cicho ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Niedawno wróciliśmy z mszy, byłam w sukience, mąż w nowych spodniach i koszuli, nawet rodzice powiedzieli, że ładnie wyglądamy ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2990 |
Rozeznanie
|
mi 38 zostało ale daję sobie czas do 21,06 pewnie dłużej nie wytrzymam...
zamówiliśmy łóżeczko będzie we wtorek prawdopodobnie ![]() ![]() jutro z rana zapłacimy za butelki pościel materac i wózek a i rożek
#2991 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- mi dziś tż przykazał, że w tym tygodniu mam wybrać wózek, planujemy kupić około miesiąc przed porodem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2992 |
Zakorzenienie
|
![]()
No wózki to Wy wybierajcie, kupujcie, bo zalezy co kto chce, ale jak nowy to można czasami sobie poczekać i miesiac nawet. Sama się zdziwiłam, no ale tak jest.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2993 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jakierka śliczne zakupy ![]() U którejś widziałam też ładne podarki od teściowej ![]() ![]() Dotka super efekt ![]() ![]() A ja przeleżałam bez sił prawie cały dzień, właściwie to cały weekend ![]() Mam nadzieję, że tak nie będzie wyglądała reszta ciąży ![]() Ponadto podmoczyło nam piwnicę, a mojemu TŻ zakład pracy ... ![]() Edytowane przez Neni1984 Czas edycji: 2013-06-09 o 20:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2994 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Materaca też mi brak ![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2995 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Nie wiem jaka jest wasza sytuacja materialna ale wolałabym wynająć jakaś klitke niz z nią mieszkać. ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Cytat:
![]() U ciebie tez ulewy?
![]() ![]() |
![]() |
#2997 |
Wtajemniczenie
|
Padlam
![]() Na Polsacie jest Sopot festiwal i tancerki maja nogę w gipsie i kule ![]() A nie,.... To kabarety. A juz myślałam ze nastąpił przełom w muzyce ![]()
Edytowane przez misiaczka555 Czas edycji: 2013-06-09 o 21:10 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2998 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak, u nas była całe popołudnie jedna wielka burza, ale tragedii nie ma jak w niektórych miastach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2999 |
Zakorzenienie
|
Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
Dobrej nocy
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3000 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A teraz też uciekam do spania. Życzę nocki przespanej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:56.