|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Na wątku jest wciąż goręcej, bo relacji coraz więcej ! :D PM2013, cz.54 :)
54 dni do ślubu.... Aaaaaa!!!!! Zaczynam panikować...
![]() Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2
|
#1952 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Na wątku jest wciąż goręcej, bo relacji coraz więcej ! :D PM2013, cz.54 :)
|
|
|
|
#1953 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Na wątku jest wciąż goręcej, bo relacji coraz więcej ! :D PM2013, cz.54 :)
A więc jestem w końcu
![]() Skrobnę Wam coś w klubie zaraz o moim panieńskim ![]() Gosius - GRATULACJE!!! Jak będziesz miała trochę czasu, to może jakaś relacja?
|
|
|
|
#1954 | |
|
Zakorzenienie
|
Na wątku jest wciąż goręcej, bo relacji coraz więcej ! :D PM2013, cz.54 :)
Cytat:
Mam tez kolegę, który kończąc studia ma jakie 8 tysięcy stypendiów, wiec dzienne studiowanie niczego nie determinuje ![]() Ale jesli sa na początku studiów i naprawdę nie maja żadnych pieniędzy ani perspektywy na nie, to rzeczywiście dziwna sytuacja.
|
|
#1955 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na wątku jest wciąż goręcej, bo relacji coraz więcej ! :D PM2013, cz.54 :)
Cytat:
|
|
#1956 |
|
Zakorzenienie
|
Na wątku jest wciąż goręcej, bo relacji coraz więcej ! :D PM2013, cz.54 :)
Hm. Ja wyprowadzilam sie z domu (a w zasadzie zostałam wykopana
) tuż po liceum, kiedy zarabialam w weekendy jakieś marne grosze. Byłam w zasadzie w 100% utrzymywana przez rodziców, sama ledwo oplacilabym rachunki. Moi rodzice stwierdzili, ze zależy im na tym, żebym sama była w stanie utrzymać sie za określona ilosc pieniędzy, sama ogarniala gotowanie, sprzątanie, płacenie rachunków itp. A skąd będą pieniądze to juz sprawa drugorzędna.
|
#1957 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na wątku jest wciąż goręcej, bo relacji coraz więcej ! :D PM2013, cz.54 :)
Możecie lecieć, jeśli ma ktoś ochotę poczytać
|
|
|
|
#1958 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Dziewczęta!
Sierota ze mnie... Tak się zakręciłam w piątek, że uciekając z pracy zapomniałam,
życzyć wszystkim sobotnim PMkom szczęścia no Nowej Drodze Życia!!! Gosiu szczególnie za Ciebie 3małam kciuki i mam nadziję, że nikt nie zepsuł Wam waszego święta! Jeszcze raz wszystkeigo najwspanialszego! Co tam ciekawego się w weekend działo? Pewno nie dam rady was nadrobić... Olgietka - decyzja co do dywanu podjęta?
|
#1959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uważam że rodzinę powinno się zakładać wtedy kiedy przynajmniej jedno ze współmałżonków ma jakieś źródło utrzymania, nie wyobrażam sobie że rodzice mieli finansować nasze wspólne życie bo mieliśmy kaprys wziąć ślub
|
|
#1960 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam do domu. Ile ja dziś kilometrów mogłam zrobić. Ale odwiedziłam obu wujków i obaj spróbują się zjawić na ślubie
Cytat:
Cytat:
Ściana za nami będzie w kolorze ecru jak na zdjęciu. Tak samo to podwieszone pod sufitem. Do tego na środku będzie wisiał obraz Matki Boskiej Karmiącej. A co z elementów dekoracyjnych to się jeszcze okaże w zależności jakie kwiaty będą użyte do dekoracji sali. W ogóle na zdjęciu widać fragment stołów i krzeseł
Jednego odesłano - i następnie stracono - za nieudaną próbę zabójstwa wyższego rangą studenta, drugi został zabity na arenie w czasie ćwiczeń, a trzeci umarł z przyczyn naturalnych - sztylet w sercu naturalnie powoduje śmierć.
|
||
|
|
|
#1961 |
|
Zakorzenienie
|
Idę coś z siostrą obejrzeć
![]()
|
|
|
|
#1962 |
|
404 Not Found
|
Dostaliśmy kartki od Rodziców, naiat, nie widzę Twojej.
Czy Ty się podpisałaś gdzieś bardzo małymi literkami albo z boku??? W totka nic nie wygraliśmy, ze zdrapek mamy aż 11 zł. ![]() Piękne kartki i piękne życzenia. naiat, jak wyglądała ta od Ciebie? , muszę ją odnaleźć.
|
|
|
|
#1963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1964 |
|
Zadomowienie
|
no witaj wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia bo wczoraj mnie nie było i wszystkim pmkom ślubującym 8 czerwca również |
|
|
|
#1965 |
|
Zakorzenienie
|
naszym świeżo upieczonym żonom
myszonka88 Visez gosius91 malamenda2009 Chryzia nancy1985 brydziajones _Cukiereczek_ składam gratulacje!
|
#1966 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
właśnie AŻ u mnie 6
|
|
|
|
|
#1967 |
|
404 Not Found
|
To już nie przelewki. Wszystko gotowe? Wódeczka się chłodzi?
|
|
|
|
#1968 |
|
Zadomowienie
|
Chyba PMS rzuca mi się na mózg. Albo to ślub... Dzisiaj bylismy na wsi i okazalo się w gnieździe sikorek zostały dwa pisklaki - reszta odleciała, rodzice nie wracają już od kilku dni. Jeden pisklak byl martwy a drugi bardzo słaby. Nawet sobie nie wyobrażacie jak sie poryczałam, pół dnia mi łzy płynely i dalej mam mokre oczy jak o tym mysle. Ojciec wyjął zywego ptaszka, zrobil mu gniazdko w doniczce, znalazł mu robaki i podawal wode na patyczku. Zlitowal się i wzięli sikorkę do domu, może odzyska siły, sama by zdechła na pewno.
No i powiedzcie mi czemu ja tak ryczę??? Nie chcę przeryczeć ślubu!!
Walczę o długie włosy! ![]() Piję drożdże od 18.12.2012 Jantar od 22.01.2013 CP od 26.01.2013 Sesa, Nafta, Vatika i inne dobroci - szukam swojego KWC Zrzucam tłuszczyk - od 07.01.2013 Start 70kg Jest 66 kg ![]() Cel 63 kg |
|
|
|
#1969 |
|
Zadomowienie
|
nie jeszcze troche załatwiania mamy jutro mamy od 7 bratanka do 14 o 15.30 przymiarka i odbiór sukni wieczorkiem winko u przyjaciółki we wtorek dentysta i mycie okien ;] środa - na salę zmywanko w czwartek wchodzą kucharki i reszta ważniejszych zakupów w czwartek jeszcze paznokcie i brwi ;] w piątek sprzątanie i ogarnięcie wszystkiego na purtel ;] wódeczkę zawiezie świadek w sobotę rano
|
|
|
|
#1970 |
|
Raczkowanie
|
A u nas już niecałe 20 DDŚ
|
|
#1971 |
|
Zadomowienie
|
U nas też.... a ja mam koszmarny humor, i brzuch mnie strasznie boli
Walczę o długie włosy! ![]() Piję drożdże od 18.12.2012 Jantar od 22.01.2013 CP od 26.01.2013 Sesa, Nafta, Vatika i inne dobroci - szukam swojego KWC Zrzucam tłuszczyk - od 07.01.2013 Start 70kg Jest 66 kg ![]() Cel 63 kg |
|
|
|
#1972 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie 40 DDW ( dni do wylotu
|
|
|
|
#1973 |
|
Uzależnienie
|
Uf, udało się rozwieźć 12 zaproszeń
niestety 6 nie udało się dostarczyć. U mojego chrzestnego okazało się, że mój kolega z klasy z gimnazjum ślubuje w ten sam dzień co ja i podobno dali im zaproszenie na 10 min przed tym jak my przyjechaliśmy
|
#1975 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1976 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podpisałam się PM 2013 ![]() ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Cytat:
Też bym ryczała, więc spokojnie. Po prostu wrażliwiec jesteś.
|
|
#1977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I w sumie stwierdziłam że w końcu musimy się wziąć za podziękowania dla rodziców. Bo nie zdążymy A jeszcze co nieco dodrukować trzeba i 1-2 dni musimy na to poświęcić. Nim wszystko razem złożymy to akurat będzie dzień ślubu ![]() I ćwiczyliśmy dziś z TŻtem pierwszy taniec. Już mi moment "zawieszenia" minął Tylko teraz dla odmiany strasznie przyśpieszam
Jednego odesłano - i następnie stracono - za nieudaną próbę zabójstwa wyższego rangą studenta, drugi został zabity na arenie w czasie ćwiczeń, a trzeci umarł z przyczyn naturalnych - sztylet w sercu naturalnie powoduje śmierć.
|
|
|
|
|
#1978 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Na wątku jest wciąż goręcej, bo relacji coraz więcej ! :D PM2013, cz.54 :)
Dla mnie też ślub jest rownoznaczny z rozpoczeciem samodzielnego zyca, zalozeniem rodziny...
Nie rozumiem takiego podejścia. Ale odkryłam bajer w moim tablecie ![]() To coś nazywa się wprowadzanie głosowe google, słyszałyście może kiedyś o czymś takim? polega to na tym, że włączam sobie taki przycisk i mówię do tableta, nic nie piszę, a to wszystko mi się samo zapisuje... Nie jest to idealnie napisane, muszę później poprawiać kilka wyrazów, wstawić znaki interpunkcyjne, ale praktycznie w tym samym tempie co mówię wszystko samo się nagrywa. aż jestem w szoku jakie to fajne. tego posta też Wam piszę mówiąc, to znaczy nie pisze tylko mówie, a zapisuje się samo. wcześniej się musiałam trochę namęczyć żeby to wszystko napisać a teraz pare sekund i mam. Sam dodaje nawet polskie znaki. czasami przekręca niektóre słówka, ale i tak jestem w szoku, jaki jest dobry efekt tego pisania. korzystałyście kiedyś z takiego czegoś? Ciekawe od kiedy ja to mam i od kiedy mogę się tak bawić...
|
|
|
#1979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1980 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:57.

Jak będziesz miała trochę czasu, to może jakaś relacja?

Czy Ty się podpisałaś gdzieś bardzo małymi literkami albo z boku???