|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1381 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
u mnie też super pogoda, w końcu, jedziemy do zoo
![]()
"Adoptując jednego psa nie zmienisz całego świata, ale zmienisz świat tego psa" Zapuszczam włosy: było (styczeń '13)-40cm ![]() jest (październik'13)-50cm ![]() będzie-55cm ![]() Farbuję: wella koleston 12/89 |
![]() ![]() |
![]() |
#1382 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Zgładziłam w końcu odrost, bo już okrutnie było. Jeee założyłam kolejnego bloga, tym razem z jedzonkiem. ![]() Polecicie jakiś fajny, niedrogi aparacik? Najlepiej mały jakiś ;d Princesska Widziałam te fotaski i jak dla mnie super wyglądasz w tym kolorku ![]()
01.03-Palette c10 Edytowane przez novelove Czas edycji: 2013-06-09 o 12:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#1383 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() u mnie upał znowu, od piątku jest gorąc ![]() ![]() Wiecie, że powoli zaczyna być widoczny? ![]() ![]() Kupiłam swoją pierwszą maxi kiecę ![]() ![]() Bunny byłam i widziałam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1384 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
te miekkie paznokcie musza zrosnac, wiec nei ma cudu- efekty zauwazysz dopiero po ok 2 miesiacach dbania o siebie... moje zdanie o odzywkach do paznokci znacie ![]() dobra wapniowa i bialkowa dieta do podstawa! Cytat:
Cytat:
![]() ![]() myslalam wczoraj o tobie juz mialam pisac pw ale cie sciagnelam tu myslami ![]()
![]() |
#1385 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() i dziękuję, chyba coraz lepiej zaczynamy się czuć, mam nadzieję ![]() ![]() ![]() ![]() i przytyłam kilogram ![]() Edytowane przez kitkulka Czas edycji: 2013-06-09 o 18:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1386 | |||
Magda ;)
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1387 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() idę w tyg do frynia opitolić kłaki ![]() a na maxi może nie trafiłaś na taką "swoją", ja też długo szukałam i w każdej jak w worku albo habicie ![]() może to też przez cycki, bo teraz nawet mam wielki dekolt w serek i je widać ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1388 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1389 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzień pracy po 2 dniach wolnych to horror w czystej postaci
![]() Cytat:
![]() Jak tam koncert Weekendu sie udał? Cytat:
Cytat:
![]() Jeju pokaz nam to jak najpredzej,bo po nocach spac z dziewczynami nie bedziemy ![]() ![]() I koniecznie sukienke pokaz. ![]() Ja mierzylam maxi ale spodnice i idz pan stad i nie wracaj ![]() Cytat:
![]() i cala bielizna do wymiany ![]() Powaznie kłaczki scinasz? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1390 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale na kims bardzo mi sie podoba ![]()
![]() |
#1391 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1392 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A na litośc boską nie jestem gruba, ani nie byłam jakoś przeraźliwie chuda, wtf? ![]() Spódniczek mam mase, ale tez chodzic nie moge, dzisiaj wyszłam to mnie całe uda swędziały. Chyba sie bede talkiem obsypywac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1393 |
Zakorzenienie
|
jaka?
#1394 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, ten tego, wiecie co
![]() Kurcze szukam TŻ namiotów i jakichs pierdół rowerowych bo sobie wymyslil ze pojedzie sobie na wycieczke brzegiem morza. Zazdroszcze mu, ja bym za rogiem kamienicy sie cofnela pewnie ze dalej nie ujade bo sie wywale ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1395 |
Zakorzenienie
|
Czeko
Ale wzdłuż wybrzeża, czy po plaży? ![]() Zazdraszam ![]()
#1396 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1397 | ||
Zakorzenienie
|
hej!
![]() moje dzieciaki dziś były z ciocią w zoo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() tez bym chciała tak ![]() ![]() zrobiłam włosy olią i masakra ![]() ![]() ![]()
blonding ![]() ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm ![]() aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała Edytowane przez asiabb1983 Czas edycji: 2013-06-09 o 21:44 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1398 |
Zakorzenienie
|
Asia
A jak kolorek wyszedł? ![]() pokażesz mi, jaki model?
#1399 |
Zakorzenienie
|
kolorek ładny , aż trudno w to uwierzyć
![]() ![]() a aparat to ten http://obrazki.elektroda.pl/9750568800_1294392735.jpg sorry to ten http://www.ceneo.pl/17762407?tag=familyM ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Bunny wyglądasz w tej sukni jak łabądek ![]()
blonding ![]() ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm ![]() aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała Edytowane przez asiabb1983 Czas edycji: 2013-06-09 o 21:59 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1400 | ||||
Wtajemniczenie
|
Witam się po weekendzie
![]() ![]() Ja opalona wkoncu troche sie dzisiaj posmażyłam na słoneczku ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja też planuje zakup jakiejs maxi podobaja mi sie najbardziej takie kremowe ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() pokaz mi tez kiecke w pw jak mozesz ![]()
![]() |
#1401 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1402 |
Zakorzenienie
|
Lav
Też ja miałam i polecam ![]()
#1403 |
Magda ;)
|
Bunnny chyba pozostanie mi zapuszczanie naturali, bo nie chce mi się już bawić w ciągłe farbowanie
![]() Kitka tyyylko,że ja jestem niska i wszystkie są na mnie za długie ![]() postaram się z Tobą wytrzymać w "nie farbowaniu" ![]() Kylie super, tylko krótko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Asia no właśnie ta Oila chyba na tej samej zasadzie jest co Syoss Oleo? Po syossie kondycja o dziwo super, aż się zdziwiłam ![]() Lavia dzięki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1404 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
olia garniera to bezamoniakowka typu casting tyle ze na olejkowej bazie. syoss to schwarzkopf i ma inna strukture- tak sadze- stad wlosy tak nei obrywaja... bo schwarzkopf do tej pory nie wydal czegos typu casting ![]() ej wiecie co... napisalam temu sprzedawcy na all maila w pt wieczorem ze chce dokonac zwrotu, co mam przeslac jakie dane i czy chce formularz zwrotu np z powodem zwrotu.. widze ze w weekend logowal sie na all kilka razy na dobe- wiec maile tez odczytywal na bank. wczesniej jak z nim pisalam maile to odpisywal ok godziny i bylo. teraz do dzis cisza... a ja mu napisalam ze w pon dokonam zwrotu ;/ i teraz nei wiem mam isc na poczte i to wyslac? co zalaczyc? czy dalej czekac ale ja widze ze mnei celowo olal ;/ ![]() najgorsze ze nie wyslal mi gratis do kiecki ramiaczek ani paragonu ![]() ![]() co robic?
![]() |
#1405 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Zrobiłam swoim włosom wielokrotnie wielką krzywdę, dlatego teraz szukam wiedzy, żeby uniknąć ich dalszego niszczenia. Otworzył mi oczy ten blog http://kokardka-mysi.blogspot.com/, niektóre notki przeczytałam chyba 8 razy i wciąż do niego zaglądam ![]() ![]() Moje pytanie brzmi - Czy aby osiągnąć blond na poziomie 8 mam kupować farby blond z poziomu 9? Mój odrost to ciemny blond (poziom 7 jak na moje oko, może 6). Czy wystarczy dodać mocniejszy utleniacz do farby poziomu 8? Myślałam, żeby następnym razem kupić Majirel 8.2, bardzo mi się podobają opalizujące kolory, ale boję się, że znów wyjdą ciemne. Czy lepiej zaufać fryzjerce i znów zbankrutować? ![]() Bardzo będę wdzięczna za jakąś poradę, bo myślałam, że robię dobrze. Na blogu wyczytałam, że Wellatony mają mocniejszy oksydant niż większość farb więc myślałam, że ta ósmeka rozjaśni mi lekko włosy, ale się zawiodłam. (Aha, nakładałam ją najpierw na odrost, potem zgodnie z instrukcją na resztę). Dziękuję za pomoc ![]()
#1406 |
Magda ;)
|
Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Bunny niestety nie wiem jak z ta sukienka... Pare razy odsylalam cos z all po powiadomieniu sprzedawcy i kazdy odpisywal, zeby wyslac i dolaczyc paragon i karteczke z danymi do przelewu.
Ten syoss oleo jest niby bez amoniaku tez.. I co czytalam opinie to same negatywne i wlasnie, ze niszczy wlosy. Moze moje sa jakies dziwne :p Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1407 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1408 |
Wtajemniczenie
|
Asia tyle ludzu w tym ZOO było
![]() ![]() Kitka też bym brzusia pooglądała ![]() Czeko ja chciałam rok czy dwa temu na taką wycieczkę tylko tutaj u Nas na południu tż zabrać i oczywiście nic z tego nie wyszło bo nie chciał ![]() Ja napisałam do gościa z all, że to co mi wysłał (wisiorek) srebrem raczej nie jest bo w środku ma coś jakby rdzę (albo bardzo zleżałe jest) i że na próbie nie ma napisane 925 tylko jakieś literki, a ten mi odpisał, że to jest srebro i że kilka już sprzedał i nikt nie miał zastrzeżeń ![]() Bunny nie wiem co Ci doradzić...a na aukcji miał napisane, że daje paragon? jak nie to wyślij bez, z kartką z danymi do zwrotu, sfotografuj, napisz mu maila, że zwracasz, jak nic nie odpisze i nie odeśle pieniędzy za ok tydzień to pisz kolejnego maila, że zgłaszasz sprawę na policję, na pewno odda kase ![]()
"Adoptując jednego psa nie zmienisz całego świata, ale zmienisz świat tego psa" Zapuszczam włosy: było (styczeń '13)-40cm ![]() jest (październik'13)-50cm ![]() będzie-55cm ![]() Farbuję: wella koleston 12/89 |
![]() ![]() |
![]() |
#1409 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() odeslal mnie do zony i przeslal jej numer ![]() ![]() ta sciemniala ze na maila nie odpisuja bo net im wysiadl akurat w wekend a widze ze sie loguja na all co kilka godzin ![]() powiedzialam o co mi chodzi... ta ze paragon przyklejaja wewnatrz sukienki- jasne ![]() ![]() tak czy inaczej obstawalam przy zwrocie ostro i powiedziala zrezygnowana zeby nadac i dolozyc kartke z danymi. potrzymala mnie tez na telefonie z 10 minut bo ona juz sprawdza internet ![]() ![]() pelna profeska nie ma co ![]() na odeslanie kasy maja 14 dni roboczych czyli ze 3 tyg w realu poczekam pewnie ![]() nie wiem tylko po co pytala czy wysylane bylo mi kurierem czy poczta? ![]() dane do zwrotu to tylko numer konta imie nazwisko i adres? ja bym poszla do jubilera i na glupa poprosila o rzut okiem czy to srebro- nie musi ci przeciez szacowac proby ![]() ![]() nigdy wiecej szarpania z allegro ![]()
![]() |
#1410 | ||||||
Rozeznanie
|
Cześć
![]() Wróciłam do domu, jak dobrze, że w weekend była taka cudowna pogoda i byłam tam, gdzie nie było tych strasznych nawałnic. Chociaż jeden weekend ładny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pokaż się w niej, pokaż ![]() Mnie też się takie podobają ale co przymierzę, to wydaje mi się, że jakoś dziwnie w niej wyglądam. Nigdy takiej nie miałam i pewnie dlatego ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:10.