|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 16 części mam lipcowo-sierpniowych 2013? | |||
Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013, cz.16 ! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
8 | 13,33% |
Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, cz.16! |
27 | 45,00% |
Coraz niżej nasze brzuchy, już wychodzą z nich maluchy!- Mamusie VII-VIII 2013 cz.16! |
20 | 33,33% |
jedzcie truskawki i czeresnie dziewczyny bo nie znamy dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! |
2 | 3,33% |
Golcie kapy dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! |
3 | 5,00% |
Głosujący: 60. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3091 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
ja to tylko sól fizjologiczną w ampułkach i onisept do pępka zamierzam kupić, a po resztę tż będzie biegał na bieżąco do apteki
|
![]() ![]() |
![]() |
#3092 | ||
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz
Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3093 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
Magolina wsumie to mierze tylko u gin co wizyte i zawsze mam idealne...
---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Nigdynie mialam z cisnieniem niccc |
![]() ![]() |
![]() |
#3094 |
Wtajemniczenie
|
A ja miałam mieć wyniki egzaminu w sobotę, a tu dalej ich nie ma i normalnie w stresie żyję
![]()
#3095 | |
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3096 |
Zakorzenienie
|
![]() Dzizas, robie wszystko naraz - pranie dorosle, prasowanie bialych ciuszkow, obiad juz gotowy - barszczyk ukrainski. Z prasowania najciezej te malenkie mega falbaniaste sukieneczki, ktore kompletowalam z takim upodobaniem ![]() Wizytka dopiero o 17.30 i musi mnie maz zawiezc, bo nie mam szans zbyt wielu krokow postawic w jedynych butach, ktore wchodza na stopy - traperach w azteckie wzorki ![]() ![]() PERSE, umieram z ciekawosci i kciuki juz mi zdretwialy od trzymania za Was!!!
#3097 |
Zakorzenienie
|
Cześć słoneczka
![]() Zaciskam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3098 |
Zakorzenienie
|
hej chcialam was nadrobic - ale nie mam jak
Mala budzi sie w nocy z bolem, od wszystkiego jest mama, wiec na bacznosc staje, jak tylko miauknie lub zacznie plakac. Pozniej zasypia wtulona. Ja z tym wielki brzuchem juz ledwo laze. A tu miesiac ponad jeszcze do terminu wg OM. TZ od 9-18 w robocie - wykoncze sie. ![]() Dziekuje za slowa otuchy i zyczonka zdrowka dla mojej Malej. Nie wiem czemu ja tak wszystko "dotyka" ![]()
#3099 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja już mam sól fizjologiczną i fridę do noska, a mam zamiar jeszcze dokupić gaziki jałowe, jakieś czopki na gorączkę i octenisept (czy jakos tak ![]() Czopki wolę mieć w domu- bo jeśli jakaś przygoda zacznie się w nocy to nawet nie wiem gdzie mamy aptekę całodobową. Wolę być przygotowana.
![]() |
#3100 |
Rozeznanie
|
Uf...upał dzisiaj. Ledwo żyję, w nocy spać nie mogłam. TŻ otworzył w nocy okno, ale wiało po plecach. Więc nie wiadomo co gorsze, czy być spoconym czy mieć przewiane plecy, kark i dupsko.
![]() Pranie wstawione, piorę dzisiaj pieluchy tetrowe, prześcieradełka dla małej i inne duperelki. Czeka mnie prasowanie Anulkowych ubranek z weekendu. A mnie tak duszno i stopy już napuchnięte. Biorę się do roboty...
#3101 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Kurcze coraz częściej łapią mnie bóle podbrzusza a'la miesiączkowe. W nocy to mnie nawet obudziły, ale wzięłam nospę i usnęłam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3102 |
Konto usunięte
|
Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
Ech dostałam fenoterol na polepszenie przepływów i mam kontrolować ruchy...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3103 |
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz
Uciekam zabierać się za jakąś robotę bo znów nic nie zrobię
![]()
#3104 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz
Cytat:
Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41242947]Ech dostałam fenoterol na polepszenie przepływów i mam kontrolować ruchy... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Perse oni wiedzą co robią- widać, że jesteś pod dobrą opieką bo cały czas Cię mają na oku. Będzie dobrze ![]()
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. ![]() ![]() 3470g, 54cm
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3105 |
Zadomowienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41242947]Ech dostałam fenoterol na polepszenie przepływów i mam kontrolować ruchy...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] A nadal trzymaja Cie na czczo?
#3106 |
Zadomowienie
|
Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
Wy tu tak piszecie o dzidziusiowym praniu i prasowaniu a ja jeszcze nawet proszku czy tam płynu nawet nie kupiłam
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3107 | |||||
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj też kupiłam sobie milkę carmel tą dużą za jedyne 7,50, ale jeszcze nie konsumowałam
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Myślałam, że przepowiadacze nie bolą ![]() Perse trzymam za was ![]() ![]() Edytowane przez surka Czas edycji: 2013-06-10 o 09:30 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3108 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] trzymamy mocno kciuki żeby było wszystko dorbze i wiemy wszystkei ze tak będzie, nic sie nie bój lekarze wiedzą co robią, nie Ty pierwsza nie ostatnia ![]() ![]() Cytat:
![]() ----- [QUOTE=czarownica1;4124158 2]Dzień dobry, wchodzimy w 36 tydzień ![]() ![]() Cytat:
![]() [QUOTE=fiazo;41241681]wrzucam najnowsze statystyki i jak zwykle są jakieś zastrzeżenia co do listy ![]() lubisz takie rzeczy robic co? ![]() [QUOTE=kooocur;41241830]Witamy się w 35 tygodniu ![]() ![]() [QUOTE=enlevee;41241989]Hej ![]() Wczoraj mnie mało było, bo najpierw walczyłam z alergią, a wieczorem pojechalismy do rodziców Tżta..no i sukces- tej nocy wstawałam tylko 6 razy ![]() ![]() ![]() A no i się nie pochwaliłam- zaczynam powolutku kompletować wyprawkę ![]() Zakupiłam pampersy 1, dostałam fotelik do samochodu ten poczatkowy od przyjaciolki mojej mamy, do tego podgrzewacz do butelek i laktator ręczny Aventu (kij, że nie użyje, no ale się chwalę ![]() Dzisiaj też mnie mniej będzie, bo na 15 do lekarza, a o 19 widzę się z przyjaciółką ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3109 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 20
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. ![]() ![]() 3470g, 54cm
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3110 |
Zakorzenienie
|
która z Was piecze to pyszne ciasto z rabarbarem?? i dlaczego nie ma jeszcze przepisu w klubie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3111 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Poszperalam w necie i wiem, ze w UK bez problemu mozna znalezc jod, sol fizjologiczna i wode utleniona, wiec w to sie zaopatrze. W Rosji do pepuszka popularna jest woda utleniona 3%, jak myslicie czy to wystarczy to pielegnacji??? W razie 'w' moge chyba zwyklym spirytusem?
![]() |
#3112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
iwona335to prawda lubię i to bardzo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3113 |
Zadomowienie
|
O kura właśnie pokazali w tv zalaną Wawę
![]() U mnie znowu na deszcz się zbiera, skończy się to kiedyś?! A tak pięknie było rano ![]() Uciekam szykować się na jazdę. Paaaa, do później ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3114 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Charlize: jeszcze raz napiszę, Twoja mama jest .. okropna dla Ciebie..<przytulam>. Myślę, że ona sobie nawet z tego nie zdaje sprawy..a powiedz mi, macie możliwość ewentualnie sie wyprowadzić i pójść na swoje? czy jesteście jakoś uwiązani? w razie gdyby to do jeszcze trudniejszych momentów doszło... Niunia: brawo za kolejne zakupy! widzę że ruszyło ostro! Odnośnie poduszki do wózka, mam akurat w swoim taki regulator, że mogę delikatnie podnieść - coś na zasadzie jak klin. Ale wydaje mi się, że na początek powinno być na płasko... chyba że po karmieniu. idzia: różnie się obniża tak naprawdę, nie ma reguły. Podobnie jak na czop. dzoan: pięknie nadrobiłaś, udał sie dzionek z rodzicami? Adriana: brawa za tygodnie! kciuki za męża! czarownica: wyrzuty sumienia z powodu TZ? ale też rozumeim panikę... będzie dobrze, nie stresuj się za mocno, na pewno zdążycie... Pamiętaj, że potem bedziesz mogła na raty zająć się jakimś układaniem i w ten sposób odciążysz TZ-ta,a jednocześnie też to troche czasu zajmuje.. fiazo: za statystyki! ![]() kocuur: brawa za tygodnie! ![]() Envl: brawa za kompletowanie wyprawki! ![]() Oliath: kciuki za wizytę! u nas też miał być barszcz ukraiński ale chyba bęzie pomidorowa lub pesto:P Paulinka: super, że remont zmierza ku końcowi.. żarówkami na kablach sie nie przejmuj - u nas tak już ponad 3 lata:P mieliśmy jż kupować na początku roku, ale w związku z ciążą inne priorytety zakupowe wyszły. Widzę że już też niewiele CI zostało.. Evewee: buziaki dla Mery! niech zdrowieje Perse: 3mam kciuki cały czas, a dalej Cie na czczo trzymają? dobrze że jesteś pod stała obserwacją. Arturek jakby sie teraz urodził, to nie byłoby tak źle.. ale jak może to niech siedzi w brzuszku... U mnie też upał, idę rozwieszać pranie... 3mam kciuki za wizytujące!
#3115 |
Zadomowienie
|
Kallisto - Ja tez jeszcze nie robilam prania i nadal nie mam proszku
![]() ![]()
#3116 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i podrażnia skórę wokół pępuszka Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Teraz serio uciekam, paaaa |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3117 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kupiłam płyn Bobini do nowych ubranek, a do używanych kupię proszę biały jeleń albo lovela ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3118 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41242947]Ech dostałam fenoterol na polepszenie przepływów i mam kontrolować ruchy... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Może chcą żeby Artuś jeszcze troszkę posiedział w brzuszku??? nic Ci nie mówią?? jakie mają zamiary co i jak???? Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3119 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Oliath;41242728]
![]() Dzizas, robie wszystko naraz - pranie dorosle, prasowanie bialych ciuszkow, obiad juz gotowy - barszczyk ukrainski. Z prasowania najciezej te malenkie mega falbaniaste sukieneczki, ktore kompletowalam z takim upodobaniem ![]() Wizytka dopiero o 17.30 i musi mnie maz zawiezc, bo nie mam szans zbyt wielu krokow postawic w jedynych butach, ktore wchodza na stopy - traperach w azteckie wzorki ![]() ![]() życze powodzenia na wizycie i jak lekarz wysle do spzitala to śmigasz tam bo Cie tutaj udusimy wizażowo ![]() ![]() Cytat:
mała jest ruchliwa to widac na zdjeciach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3120 |
Zakorzenienie
|
kallisto: u mnie proszki biały jeleń do białego i koloru, plus zakupiłam jeszcze dzidziusia w tym samych wersjach, do tego Jelp płyn do zmiękczania i Biały Jeleń do płukania. Tyle, że ja już w tym zaczęłam prać też nasze rzeczy..
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:46.