Buty Melissa Vivienne Westwood cz II - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-09, 21:18   #4591
Olcia
Zakorzenienie

Dot.: Buty Melissa Vivienne Westwood cz II

Cytat:
Napisane przez saha8 Pokaż wiadomość
Ciekawostka: porównałam dzisiaj te nieszczęsne VW button do sówek (japonek) i są identyczne na szerokość. Czyli w sówkach też stopa wygląda jakby była na ziemi.Tyle że w sówkach nie rzuca się to tak w oczy bo jest wspomniana sowa na stopie ja mam złote więc to też sprawia,że widać tak tej wąskiej podeszwy...Jest jeszcze możliwość,że moja stopa jest szeroka i tylko u mnie tak to wygląda
Ja już też pisałam tu o sowach, to nie jest kwestia szerokości Twojej stopy
jak kupiłam najpierw te navy z riccardo, która teraz któraś z Was kupiła to jak przymierzyłam w domu to stwierdziłam, że muszę oddać, bo wyglądają jakby stopa wylewała mi się na boki... i nie żałuję, bo udało mi sie kupić o połowę taniej złote i tu masz racje co do kwestii koloru - w przypadku złotych nie rzuca się ta szerokość w oczy. I wbrew pozorom nie szura się stopami po chodniku
Cytat:
Napisane przez ladybird1122 Pokaż wiadomość
to tym bardziej widzę,że tak jak ja dziś jesteś "nocnym Markiem"
Dzisiaj w nocy poszalałam trochę, bo zrobiłam sobie przerwę od nauki i wybrałam się na Stary Rynek
Do tych serc mango za 35f będę musiała dopłacić 6f za przesyłkę do koleżanki i 7-10f (mam nadzieję, że nie więcej) za przesyłkę do Polski... ewentualnie mogłabym je dostać we wrześniu jak ktoś od niej będzie jechał do Polski, ale bez sensu tyle czekać, i tak krótkie lato się skończy

Dziewczyny, które wysyłały serca pocztą sobie nawzajem - powiedzcie mi ile wychodzi wagowo? bo na stronie royal mail przy obliczaniu należy też podać wagę i zastanawiam się czy przekracza 1kg?

Przymierzyłam też właśnie moje mel apple i w sumie one wcale nie są za małe przed palcami mam jeszcze ~3mm więc jednak są w sam raz. Tylko muszę ponosić je ze skarpetkami
Wczoraj ubrałam też wieczorem serca i tym razem mnie nie obtarły jedynie palce zabezpieczyłam plastrami
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 21:22   #4592
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
Dziewczyny, które wysyłały serca pocztą sobie nawzajem - powiedzcie mi ile wychodzi wagowo? bo na stronie royal mail przy obliczaniu należy też podać wagę i zastanawiam się czy przekracza 1kg?
Nie przekracza kilograma
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 21:27   #4593
malgoska_78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Dziewczyny, pochwalę się, bo właśnie wygrałam aukcję wisienek na ebay'u Jestem przeszczęśliwa
Baniowo Ale szczęściara z Ciebie
malgoska_78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 21:31   #4594
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malgoska_78 Pokaż wiadomość
Baniowo Ale szczęściara z Ciebie
Gdyby nie kumpela, to mogłabym o nich pomarzyć, bo wysyłka była tylko do Anglii. Na szczęście zgodziła się, żeby buty doszły do niej, a ona wyśle mi je do Polski
Teraz jednak nie będą one białe, jak poprzednie, tylko takiego koloru, jaki kupiła Lucardis
Stary 2013-06-09, 22:00   #4595
Lukardis
Zaczytanie

Cytat:
Gdyby nie kumpela, to mogłabym o nich pomarzyć, bo wysyłka była tylko do Anglii. Na szczęście zgodziła się, żeby buty doszły do niej, a ona wyśle mi je do Polski
Teraz jednak nie będą one białe, jak poprzednie, tylko takiego koloru, jaki kupiła Lucardis
Super, ze sie udalo

"Ile razy masz ochotę kogoś krytykować przypomnij sobie, że nie wszyscy ludzie na tym świecie mieli takie możliwości jak ty"
Francis Scott Fitzgerald – Wielki Gatsby
Lukardis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 22:03   #4596
Sasabina
maskott

Cytat:
Ciekawostka: porównałam dzisiaj te nieszczęsne VW button do sówek (japonek) i są identyczne na szerokość. Czyli w sówkach też stopa wygląda jakby była na ziemi.Tyle że w sówkach nie rzuca się to tak w oczy bo jest wspomniana sowa na stopie ja mam złote więc to też sprawia,że widać tak tej wąskiej podeszwy...Jest jeszcze możliwość,że moja stopa jest szeroka i tylko u mnie tak to wygląda

Na taką refleksję mi się zebrało: zadziwiająco wąskie stopy muszą mieć Brazylijki szczególnie w porównaniu do ich słynnych 4 liter
ja mierzyłam sówki i u mnie (chyba już pisałam tu... nie pamiętam) wyglądały źle, kajaki ze stóp robiły (noszę nieszczęsne 41/42)
Sasabina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 22:10   #4597
eleonorka cyrolka
Wtajemniczenie

ja nosze 40 dokladnie ze wszystkich melissek i mel dodam ze mam szczupla 40

mierzylam sowki 41 bo tez byly na dlugosc dobre, ale wlasnie takie kajkowate wiec wzielam 40
lapie sie na tym ze nie pamietam ze jakies mam dopiero jak o nich pisze to mi sie przypomina

wieki nie wchodzilam w ten temat, weszlam dzis i przepadlam zamarzyła mi sie przezroczysta campana
eleonorka cyrolka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-09, 22:13   #4598
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, pochwalę się, bo właśnie wygrałam aukcję wisienek na ebay'u Jestem przeszczęśliwa
Super, nie widziałam Twojej wiadomości jak pisałam swoejgo posta, ale gratulacje i za ile się udało?
i ile przesyłka? :P żebym orientacyjnie wiedziała ile sama wydam bo nie ogarniam do końca kalkulatora royal mail najbardziej zależy mi na tym, żeby przesyłka była rejestrowana, bo koleżanka mi przecież nie odda kasy jak asos w przypadku zaginięcia...
Stary 2013-06-09, 22:17   #4599
pati_pz
Zadomowienie

Odp: Dot.: Buty Melissa Vivienne Westwood cz II

Cytat:
Ja już też pisałam tu o sowach, to nie jest kwestia szerokości Twojej stopy
jak kupiłam najpierw te navy z riccardo, która teraz któraś z Was kupiła to jak przymierzyłam w domu to stwierdziłam, że muszę oddać, bo wyglądają jakby stopa wylewała mi się na boki... i nie żałuję, bo udało mi sie kupić o połowę taniej złote i tu masz racje co do kwestii koloru - w przypadku złotych nie rzuca się ta szerokość w oczy. I wbrew pozorom nie szura się stopami po chodniku

Dzisiaj w nocy poszalałam trochę, bo zrobiłam sobie przerwę od nauki i wybrałam się na Stary Rynek
Do tych serc mango za 35f będę musiała dopłacić 6f za przesyłkę do koleżanki i 7-10f (mam nadzieję, że nie więcej) za przesyłkę do Polski... ewentualnie mogłabym je dostać we wrześniu jak ktoś od niej będzie jechał do Polski, ale bez sensu tyle czekać, i tak krótkie lato się skończy

Przymierzyłam też właśnie moje mel apple i w sumie one wcale nie są za małe przed palcami mam jeszcze ~3mm więc jednak są w sam raz. Tylko muszę ponosić je ze skarpetkami
Wczoraj ubrałam też wieczorem serca i tym razem mnie nie obtarły jedynie palce zabezpieczyłam plastrami
Ja wlasnie kupilam sowy navy i teraz jak czytam Wasze posty, to mam obawy jak bedzie z moimi. Widzialam, ze dlugosc rozmiaru 38 to 25,2cm i wzielam w tym rozmiarze, bo moje inne sandalki maja te same wymiary. Mam nadzieje, ze moje stopy beda w nich dobrze wygladac... Jesli nie, to juz mam upatrzone blekitne motylki, ale musialabym je z UK sciagnac

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
pati_pz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 22:28   #4600
Olcia
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Buty Melissa Vivienne Westwood cz II

Cytat:
Napisane przez pati_pz Pokaż wiadomość
Ja wlasnie kupilam sowy navy i teraz jak czytam Wasze posty, to mam obawy jak bedzie z moimi. Widzialam, ze dlugosc rozmiaru 38 to 25,2cm i wzielam w tym rozmiarze, bo moje inne sandalki maja te same wymiary. Mam nadzieje, ze moje stopy beda w nich dobrze wygladac... Jesli nie, to juz mam upatrzone blekitne motylki, ale musialabym je z UK sciagnac

Na pewno 25,2? Nie 24,2?
mnie się ten efekt w przypadku navy po prostu nie podobał, w ogóle kliknęłam je pod wpływem chwili, patrzyłam tylko na zdjęcia i najpierw myślałam, że są czarne a po kupnie doczytałam, że navy złote bardziej mi się podobają, a szerokość mają taką samą - dziś w nich chodziłam i stopa trzyma się buta
Stary 2013-06-10, 05:39   #4601
LadySith
Zakorzenienie

GG do LadySith

Cytat:
Napisane przez Sasabina Pokaż wiadomość
Na taką refleksję mi się zebrało: zadziwiająco wąskie stopy muszą mieć Brazylijki szczególnie w porównaniu do ich słynnych 4 liter
ja mierzyłam sówki i u mnie (chyba już pisałam tu... nie pamiętam) wyglądały źle, kajaki ze stóp robiły (noszę nieszczęsne 41/42)
to ja mogę pomarzyć o jakichkolwiek ich bucikach, bo po ciąży mam b.szerokie stopy ;/ lipa..

LadySith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 07:14   #4602
pati_pz
Zadomowienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Buty Melissa Vivienne Westwood cz II

Cytat:
Na pewno 25,2? Nie 24,2?
mnie się ten efekt w przypadku navy po prostu nie podobał, w ogóle kliknęłam je pod wpływem chwili, patrzyłam tylko na zdjęcia i najpierw myślałam, że są czarne a po kupnie doczytałam, że navy złote bardziej mi się podobają, a szerokość mają taką samą - dziś w nich chodziłam i stopa trzyma się buta
Na stronie napisane bylo 25,2 a kolejny rozmiar mial juz prawie 26cm. Zmierze je jak przyjda... Kurcze, jestem coraz bardziej pelna obaw...

pati_pz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 07:16   #4603
saha8
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Marigold19 Pokaż wiadomość
Oj to nie, bo za duże, tzn. myślałam żeby od Ciebie odkupić, bo mi się wyjątkowo podobają
szkoda ładne są,ale zamówiłam już campana więc te odeślę.

---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ----------

Cytat:
Te brzoskwiniowe 38 za 88f?
Stary 2013-06-10, 08:14   #4604
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lukardis Pokaż wiadomość
Super, ze sie udalo
Nawet nie wyobrażasz sobie, jak się cieszę :-D Oby doszły całe, bo nie mam do wisienek szczęścia :-/

Cytat:
Super, nie widziałam Twojej wiadomości jak pisałam swoejgo posta, ale gratulacje i za ile się udało?
i ile przesyłka? :P żebym orientacyjnie wiedziała ile sama wydam bo nie ogarniam do końca kalkulatora royal mail najbardziej zależy mi na tym, żeby przesyłka była rejestrowana, bo koleżanka mi przecież nie odda kasy jak asos w przypadku zaginięcia...
Udało mi się wygrać aukcję za 88funtów, ale butki są nowiutkie wysyłka do Anglii wyniosła mnie 5funtów Teraz kumpela ma sprawdzić, ile do Polski też bym chciała żeby przesyłka była rejestrowana. Zobaczymy, ile kumpela zawoła za wysyłkę

Cytat:
Te brzoskwiniowe 38 za 88f?
Tak :-D :-D To ja wygrałam tę aukcję :-D :-D

Stary 2013-06-10, 08:18   #4605
lele
Zakorzenienie

Też po zakupie sówek obawiałam się czy nie będę szurać stopą po ziemi (nie mam wąskich stóp niestety). Na szczęście tak nie jest i wcale nie są za duże (normalnie noszę 40 tu mam 41/42). Tylko szkoda, że nie mają jakiś poduszeczek czy lekkiego podniesienia pod piętami, bo po tym jak w sobotę chodziłam w nich cały dzień, pięty miałam strasznie obolałe i w sumie jeszcze mnie bolą :/
lele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 08:42   #4606
eleonorka cyrolka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasiaa1100 Pokaż wiadomość
A skorzystałaś z kodu na -30% (PRIV30)? Z tym kodem wycodzą za ok 180zl, ja właśnie planuje kupić kasztanowe plus skorzystać z tych punktów klubowych i mi wyjdą za 120zł
nie da sie wykorzystac kodow i punktow albo jedno albo drugie
eleonorka cyrolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 09:15   #4607
kasiaa1100
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez eleonorka cyrolka Pokaż wiadomość
nie da sie wykorzystac kodow i punktow albo jedno albo drugie
Wiem wiem (niestety) już mnie dziewczyny sprowadziły na ziemię :P

---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

Cytat:
Nawet nie wyobrażasz sobie, jak się cieszę :-D Oby doszły całe, bo nie mam do wisienek szczęścia :-/

Udało mi się wygrać aukcję za 88funtów, ale butki są nowiutkie wysyłka do Anglii wyniosła mnie 5funtów Teraz kumpela ma sprawdzić, ile do Polski też bym chciała żeby przesyłka była rejestrowana. Zobaczymy, ile kumpela zawoła za wysyłkę

Gratulację!
kasiaa1100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 09:32   #4608
kasia89
Zakorzenienie

Cytat:
Gratulacje!!

Cytat:

Rejestrowana paczka z UK na pewno będzie kosztować więcej niż 10f niestety. Myślę, że ok 13-15f
Ale i tak za 35f nowe serca, to nawet z tą wysyłką się opłaca
kasia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 09:49   #4609
rudazebra
Przyczajenie

Dziewczyny! Mam problem! Może, którąś z Was też on spotkał i ma dla mnie rozwiązanie.
Mam Mel strawberry w kolorze białym i przy ścięgnie achillesa złapały mi kolor od spodni (granatowe jeansy). Próbowałam je domyć mydłem, płynem do naczyń a nawet delikatnie vanishem, ale nic nie pomogło.
Czy któraś z Was miała podobną sytuacje lub ma pomysł czym można to usunąć?
Pomóżcie!
rudazebra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 09:53   #4610
kasia89
Zakorzenienie

Mam kulki!

Ale szybko doszły, wysłane w środę z UK
Stary 2013-06-10, 10:06   #4611
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia89 Pokaż wiadomość
Gratulacje!!

Rejestrowana paczka z UK na pewno będzie kosztować więcej niż 10f niestety. Myślę, że ok 13-15f
Dziękuję :-*
Też mi się wydaje, że trzeba się liczyć z kwotą 15funtów. Tyle też płaciłam za serducha z Anglii

Cytat:
Mam kulki!

Jaki kolorek?

Stary 2013-06-10, 10:41   #4612
Aneta???
Zakorzenienie

GG do Aneta??? Send a message via Skype™ to Aneta???

Muszę Wam powiedzieć,że sandałki Luv sprawdziły się prawie doskonale.Cały dzień intensywnego chodzenia w upale i dopiero pod koniec dnia marzyłam,by zmienić na inne buty,ale tylko dlatego,że mnie okropnie stopy bolały,żadnych otarć.
Wycieczka prawie udana,tylko Disneyland polecam tak średnio,za te pieniądze to nie warto.Ale byłam,widziałam i jestem zadowolona.Raczej tam nie wrócę.Za to do samego Paryża-koniecznie
Stary 2013-06-10, 10:48   #4613
kasia89
Zakorzenienie

Cytat:
Też mi się wydaje, że trzeba się liczyć z kwotą 15funtów. Tyle też płaciłam za serducha z Anglii

Jaki kolorek?

Szare

Wysyłka moich z UK kosztowała 9.30f- nierejestrowana small packet.
I sprzedający zapłacił za wysyłkę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SDC13195.jpg (75,4 KB, 47 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC13196.jpg (78,8 KB, 41 załadowań)
Stary 2013-06-10, 10:58   #4614
Forget_me
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Buty Melissa Vivienne Westwood cz II

Cytat:
Szare

Ale Ci ich zazdroszczę!!! :-D Czaiłam się na nie, ale bardziej zależało mi na wiśniach, dlatego te odpuściłam Ale jak podreperuję stan konta, to będę ich wypatrywać Wrzuć fotki, jak je dostaniesz!

Stary 2013-06-10, 11:05   #4615
goskaa22
Przyczajenie

Dziewczyny mam prośbę czy któraś z Was mogłaby mi coś kupić na ebay? Nie mam tam konta ani PayPala Nie znam się kompletnie na tej stronie :/ A zależy mi na pewnej sukience.
goskaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 11:22   #4616
kasia89
Zakorzenienie

Cytat:
Ale Ci ich zazdroszczę!!! :-D Czaiłam się na nie, ale bardziej zależało mi na wiśniach, dlatego te odpuściłam Ale jak podreperuję stan konta, to będę ich wypatrywać Wrzuć fotki, jak je dostaniesz!

Zdjęcia są w poście wyżej
Stary 2013-06-10, 11:53   #4617
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
wylicytowałam na ebayu serca mango za 35f
Moje gratulacje!

Cytat:
Napisane przez DagaW Pokaż wiadomość
Dziękuję bardzo, ale niestety to jest 9 amerykańska, nie UK, akurat mojego rozmiaru nie ma.... Kurcze, wszędzie szukam, jak już gdzieś są, to akurat numeru nie ma. W jednym miejscu znalazłam, ale z przesyłką wychodzą 650 zł, ale to chyba jednak lekka przesada, nie uważasz? Zafiksowałam je sobie, ale chociaż trochę rozsądku należy wykazać....
UUU kurcze lipa Trochę dużo. Ponad dwa razy tyle ile ja dałam za swoje. Poczekaj może jakaś promocja będzie. Szkoda

Cytat:
Moje gratulacje

Cytat:
Mam kulki!

Fantastycznie

Cytat:
Napisane przez Aneta??? Pokaż wiadomość

Muszę Wam powiedzieć,że sandałki Luv sprawdziły się prawie doskonale.Cały dzień intensywnego chodzenia w upale i dopiero pod koniec dnia marzyłam,by zmienić na inne buty,ale tylko dlatego,że mnie okropnie stopy bolały,żadnych otarć.
Wycieczka prawie udana,tylko Disneyland polecam tak średnio,za te pieniądze to nie warto.Ale byłam,widziałam i jestem zadowolona.Raczej tam nie wrócę.Za to do samego Paryża-koniecznie

Kiedyś też mam nadzieję, że wybiorę się do Paryża Super, że wyjazd się udał.

Moich wiśni nie ma Wysyłam jutro list

Mam dziś Pesce na nogach i wszyscy są nimi zachwyceni w pracy Wszyscy prócz mojego męża Bardzo mi się podobają i są wygodne
morelle_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 12:31   #4618
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:

Kurcze, jak sprawdzam na stronie royal mail to nie ma znaczenia wartość paczki, czy robię 20f czy 50 to cena wychodzi 13,15f i ma być doręczona w 5dni
czekam na wiadomość jak Twoja koleżanka wyśle.
Ja mam trochę problem, bo moja przyjaciółka jutro ląduje w Polsce do 22.06 i nie będzie mogła butów z poczty odebrać, jakbyś mogła zapytać swojej koleżanki czy wie jak długo paczki czekają na odbiorcę na poczcie?
pisałam do sprzedającej i prosiłam, żeby wysłała późneij, ale zapomniałam dopisać, że PO 16.06 i ona zrozumiała, że chce żeby nadała właśnie 16 i odpisała, że nada do 2dni po otrzymaniu kasy, bo 16 to niedziela
Cytat:
Gratulacje!!

Chyba będzie tak jak mówisz, ale dla kilku funtów nie ma co oszczędzać na nierejestrowanej... chytry dwa razy traci
licząc 35+6+13, wyjdą mnie około 280zł

Cytat:
Napisane przez rudazebra Pokaż wiadomość
Dziewczyny! Mam problem! Może, którąś z Was też on spotkał i ma dla mnie rozwiązanie.
Mam Mel strawberry w kolorze białym i przy ścięgnie achillesa złapały mi kolor od spodni (granatowe jeansy). Próbowałam je domyć mydłem, płynem do naczyń a nawet delikatnie vanishem, ale nic nie pomogło.
Czy któraś z Was miała podobną sytuacje lub ma pomysł czym można to usunąć?
Pomóżcie!
Ja pisałam tu i chyba dodałam zdjęcia plamek na moich strawberry. Tylko moje plamki są niewiadomego pochodzenia plus zabarwienie od wewnątrz od koralowego lakieru do paznokci. Niestety, próbowałam zmywaczem do paznokci, tonikami... nic nie pomaga.
Cytat:
Szare

chyba najładniejsza wersja kulek
nie bałaś się tej nierejestrowanej paczki?
Cytat:
Napisane przez morelle_ Pokaż wiadomość
Moje gratulacje!

UUU kurcze lipa Trochę dużo. Ponad dwa razy tyle ile ja dałam za swoje. Poczekaj może jakaś promocja będzie. Szkoda

Moje gratulacje

Fantastycznie

Kiedyś też mam nadzieję, że wybiorę się do Paryża Super, że wyjazd się udał.

Mam dziś Pesce na nogach i wszyscy są nimi zachwyceni w pracy Wszyscy prócz mojego męża Bardzo mi się podobają i są wygodne

wysyłaj i walcz z facetem!
trzeba zrobić mu tutaj antyreklamę
Stary 2013-06-10, 13:00   #4619
Forget_me
Zakorzenienie

Chciałam z pracy zapłacić za wiśnie, ale jakiś błąd mi wyskakuje :banghead: W domu będę ponownie próbować.

Cytat:
Zdjęcia są w poście wyżej
Ooopsss :-D Przepraszam, ale piszę z telefonu, a tu fotki się nie wyświetlają niestety. W domu obejrzę

Cytat:
Kurcze, jak sprawdzam na stronie royal mail to nie ma znaczenia wartość paczki, czy robię 20f czy 50 to cena wychodzi 13,15f i ma być doręczona w 5dni
czekam na wiadomość jak Twoja koleżanka wyśle.
Ja mam trochę problem, bo moja przyjaciółka jutro ląduje w Polsce do 22.06 i nie będzie mogła butów z poczty odebrać, jakbyś mogła zapytać swojej koleżanki czy wie jak długo paczki czekają na odbiorcę na poczcie?
pisałam do sprzedającej i prosiłam, żeby wysłała późneij, ale zapomniałam dopisać, że PO 16.06 i ona zrozumiała, że chce żeby nadała właśnie 16 i odpisała, że nada do 2dni po otrzymaniu kasy, bo 16 to niedziela
Wczoraj już do niej napisałam w sprawie ceny wysyłki, ale jak na razie nic mi nie odpisała. Jak dostanę od niej wiadomość, to dam Ci znać
Zapytam też, jak długo czekają paczki

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ----------

Cytat:
Napisane przez morelle_ Pokaż wiadomość
Moje gratulacje

A ze sprzedającym masz jakiś kontakt?

Nie martw się mężem :-D Mój zrozumieć nie może, co takiego jest w tych butach, że tyle kosztują :-D
Jak zakładam jednak serca, to widać zadowolenie, bo serca są od niego :-D :-D :-D

Stary 2013-06-10, 13:17   #4620
malgoska_78
Zakorzenienie

Dziewczyny uśiwadomcie mnie proszę jak zrobić subskrybcję na telefon? Taki matoł ze mnie :-D że nie wiem czy to się gdzieś tu zaznacza czy coś ? Mam Nokię lumia i w aplikacjach nie mam wizażu :-(

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------

Cytat:
Szare

Śliczne

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------
malgoska_78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości