|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Filmiki urodowe na you tube, część XII
Jestem w domu u rodziców, woj. łódzkie, parę km od Łodzi- i widzę nadciągającą burzę z płd-zach.- może to ta sama co u ciebie? Błyska się niemiłosiernie, ale jeszcze daleko- ehh jak ja nienawidzę burzy w nocy (jakiś miesiac temu miałam lot grozy- nad Turcją była burza, ogromne turbulencje, wymiotujący pasażerowie krzyczący, że zginą, płaczące dzieci i facet, który ze strachu zrobił pod siebie- nie życzę nikomu lotu z takimi atrakcjami).
Edytowane przez bentkuff Czas edycji: 2013-06-09 o 23:52 |
|
|
|
#2612 |
|
Zadomowienie
|
O matko to mi rozjaśniania nie trzeba bo i tak odstaje od ludu ze swoją bladą twarzą
![]() toaletka u saruni http://www.youtube.com/watch?v=Na5zKIDl3Mg ![]() Ja strasznie marze o taiej toaletce z prawdziwego zdarzenia
Raz królewna złotowłosa cudny miała sen, że splatała złote włosy, złociste jak len. I przyszedł do niej grajek, na skrzypcach zaczął grać i mówi: Pójdź, królewno konwalie ze mną rwać. Pójdź, pójdź... |
|
|
|
#2614 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2615 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pomysły do mnie przychodzą jak towarzystwo mam dobre do żartowania Zresztą co ja bym napisała w tej książce, że wszystko zaczęło się od kul, bomb i białego proszku ![]() Trzeba korzystać jak jest okazja z darmowego basenu bo znając możliwości władzy zaraz by opłaty wprowadzili za przepływ pontonem tu dzież krokodylem czy kołem kaczuszką ![]() [QUOTE=jajajamajka;4124014 1]http://3.bp.blogspot.com/-AJJSC-5geQ...608_101200.jpg Wyglądają jakby się urwały z spotkania kółka różańcowego W ogóle do mnie nie przemawiają ich style, ale kto co lubi wolę klasykę i prostotę ![]() Cytat:
Miałam fazy na kołnierzyki, ale na szczęście koleżanka wybiła mi te szaleństwo stwierdzając że one tak wyglądają babcino... zresztą u mnie zapięcie tak kołnierzyka pod szyję powoduje całkowite spłaszczenie i zniekształcenie biustu mimo że nie mam jakiś małych piersi To chyba już zależy z czym zestawimy dana rzecz... Tak czasami się zastanawiam przeglądając te blogi modowe, że dziewczyny niby tak modne nie potrafią sobie dobrać ubrań do sylwetki, ważne że modne.... takie coś w ogóle do mnie nie przemawia
|
|
#2616 |
|
Dossisława I
|
Ja bym chętnie zobaczyła jakiś filmik o tym jak powinno wyglądać profesjonalne malowanie u wizażystki i na co zwracać uwagę podczas malowania np. czy pędzle są czyste, czy myje ręce itp. Teraz jest sezon na wesela i inne imprezy więc filmik na czasie. Co o tym myślicie?
|
|
|
|
#2617 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Matko chyba bym na zawał zeszła To i do mnie do mnie może ściągnąć, dawno już nie padało i nie grzmiało zresztą cały dzień boli mnie łepetyna przez te burze Cytat:
O ja też chciałabym zobaczyć
|
|
#2618 |
|
Zakorzenienie
|
kołnierzyki sa ohyyydee szyja nie istnieje w nich...
|
|
|
|
#2619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A kilka km dalej był jakiś festyn i piorun w scenę pierdyknął ;/ |
|
|
|
|
#2620 |
|
Rozeznanie
|
No i do mnie już idzie burza
|
#2621 |
|
Zadomowienie
|
Ja uwielbiam stójki przy koszulach zapięte do końca i wszelakie golfy. Ogólnie lubię być zakryta- a jeansy + golf to mój ulubieniec. Za 50 lat moja stylówa nie bedzie się zatem różniła od tej dzisiejszej. Chyba, że moda ewoluuje do tego stopnia, że burki, hijaby czy niqaby będą częścią mody
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2622 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zależy kto co lubi
|
|
#2623 |
|
Zakorzenienie
|
hehe no jasne, ale ja wygladam przeokrutnie w nich i nikt z moich znajmych dobrze nie wyglada- ciekawa jest jak w tym dobrze wygladac? nie mowie ze sie nie da
|
|
|
|
#2624 | |
|
summer vibes;)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2625 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
chodzisz czasem na plażę albo na basen? jeśli tak to jak rozwiązujesz ten problem? |
|
|
|
|
#2626 | |
|
maskott
|
Cytat:
i podrzucę link, do filmu Gossa :http://youtu.be/F3rU_6FpNdk wiem, że on ma rzeszę fanek i wielbicielek, ale to kolejny tutorial, który totalnie do mnei nie przemawia
|
|
|
|
|
#2627 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2628 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I to nie jest dla mnie problem. Jeżeli jest mi gorąco czy ciepło to nie zakładam jeansów czy golfu Niewiele jest dni kiedy temperatura w PL jest grubo powyżej 30C. Mnie po prostu jest chłodno, a jak widzę dziewczynę w szortach i topie przy 21C to mam ciarki. A jak są upały to zazwyczaj zakładam długą, zwiewną sukienkę/spódnicę- zdecydowanie lepsze rozwiązanie niż obcisłe spodenki.
|
|
|
|
|
#2629 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2630 |
|
Zadomowienie
|
A ja zbieram pieniądze na gorset z prawdziwego zdarzenia. Boli mnie gdy widzę co robią dziewczynom te z sieciówek. I czasami noszę koszule wysoko zapięte. Co prawda nie na ostatni guzik, ale tak przedostatni to już spokojnie. I nie twierdzę, że jakoś szczególnie mnie to postarza.
|
#2631 |
|
summer vibes;)
|
Odp: Filmiki urodowe na you tube, część XII
Zresztą wszystko zależy od stylizacji. Lindoesja miała każda rzecz z innej parafii.
poza tym dużo zależy od osoby. Jednym pasuje to, a drugim tamto. Dziewczyny na fotce wyglądają babcinowato w takich zestawieniach. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez Atenya Czas edycji: 2013-06-10 o 09:10 |
|
|
|
#2632 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- Cytat:
, u mnie prawdziwy armagedon ![]() ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Cytat:
Ja pamiętam, jak byłam duzo mniejsza, to tez ciągle było mi zimno, teraz już nie ![]() Ja to z kolei uwielbiam się odkrywać, ale staram sie z tym walczyć. ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Cytat:
|
|
#2633 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Filmiki urodowe na you tube, część XII
poszlam wczoraj za ciosem i kupilam jeszcze jedne szpilki, pozniej pokaze
. w tych czarnych chodzilam wczoraj pol dnia i sa mega wygodne a ja dostalam mnostwo komplementow. dzisiaj promienieje i ide na rolki poki mam chwile. ps. labirynt - snilo mi sie ze bylysmy na kawie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2634 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Filmiki urodowe na you tube, część XII
Cytat:
![]() Sny sie spełniają, uważaj ![]() Ja to sie wczoraj bałąm, żeby mi sie Kreta nie przyśniła, bo to już by było przegięcie...
|
|
#2635 |
|
summer vibes;)
|
|
|
|
|
#2636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na razie lekkawo, ale już czuję gdzieniegdzie... Mi się śniły tez jakies słabe klimaty, szpital i ludzie po wypadkach ale to przez tą wczorajszą burzę chyba.Oli i ulubieńcy, zazdroszczę jej zdrowej cery i braku problemów z nią http://www.youtube.com/watch?v=Qu20CXrq4TE
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2013-06-10 o 10:30 |
|
|
|
|
#2637 | |
|
summer vibes;)
|
Cytat:
Szkoda, że znowu nie wyszło z tym szamponem. :/ Może spróbuj tej Ziajki o której była mowa? Ja na razie zostaję przy tym Timotei, bo jest nawet ok, a chcę zużyć do końca.![]() Być może przez burze i ulewy. Ta pogoda jest okropna. Dopiero w drugiej połowie tyg. powinno być fajnie. |
|
|
|
|
#2638 |
|
Dossisława I
|
Napisałam już do Hani digitalgirl, żewby nakręciła o tym filmik. Przeglądam komentarze na YT jakie pisałam i jakie dostałam odpowiedzi. Basia callmeblondie jak zawsze super odpowiedź: -Basiu jakie są twoje ulubione świeczki? -Nie jestem świeczkowym napaleńcem, nie szaleję ja yankee candle tak jak połowa sponsorowanego YT świata. Stawiam na świeczki z biedronki i ikea- głównie te owocowe i waniliowe Pozdrawiam!
|
|
|
|
#2639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurka coś mi zaczęła łazić po głowie ta fuksja z Rimmel, Apocalipse?? Oleska mnie przekonuje Ale ewentualnie tańsze kupię z Essence
|
|
#2640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:52.

Ciekawa jestem tej wizyty 

A miałam biegać...Teraz co najwyżej mogę popływać. 
zresztą cały dzień boli mnie łepetyna przez te burze
O ja też chciałabym zobaczyć 

Budziłam się w nocy ciągle
Na razie lekkawo, ale już czuję gdzieniegdzie...