![]() |
#811 |
Rozeznanie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Hej. mam do nadrobienia weekend ale nie wiem czy dam radę teraz,
od wczorajszego wieczora Lenka mi gorączkuje ![]() ![]() SZAJU DORADŹ. co do wózka jak narazie jestem bardzo zadowolona, tylko jak się jedzie po kostce to tak troszkę turkocze ale malej to nie przeszkadza.
#812 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() To kicha z tym klubem, jeśli wyrzuca się osoby, które udzielały się prawie od początku. Ja powklejałam tam trochę moich zdjęć, a teraz wypad ![]() Co do posiłków, od skończonego 4 m-ca podaję słoiczki Bobovita i Gerbera, na razie marchew i jarzynową. Zjada ze smakiem 3-4 łyżeczki dziennie. Deserki dawałam na spróbę jak starsza córka jadła. |
![]() ![]() |
![]() |
#813 | ||||||
Zadomowienie
|
Hej, po wczorajszej koszmarnej nocy, dziś wszystko wróciło do normy
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41241210]A meneq gdzie znów wcięło? Z agatką do lekarza! W nocy zaczela tak koszmarnie sucho kaszlec, tak krtaniowo ze az sie poplakala.[/QUOTE] Już doczytałam , e to alergiczne . Biedulka mała, niech szybko mija ![]() Zdrówka dla Ciebie Cytat:
![]() Cytat:
powodzenia ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Kuchnia super już wygląda ![]()
![]() |
#814 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#815 | |
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41241210]A meneq gdzie znów wcięło?
Z agatką do lekarza! W nocy zaczela tak koszmarnie sucho kaszlec, tak krtaniowo ze az sie poplakala.[/QUOTE] zdrowka dla Agatki Cytat:
albo do prawnika tak jak Juz cyba Fewcia pisala |
|
![]() ![]() |
![]() |
#816 | |
Zakorzenienie
|
hej
![]() młody znów przespał całą noc ![]() idę z nim na 15 do lekarza, bo cały czas ma ten cholerny katar (już 2 tygodnie), tylko teraz mu już nie leci, tylko tak głęboko siedzi, że ciężko mi nawet odciągać; no i czasem tak dziwnie zakaszle, tak sucho i się cykam trochę, żeby coś się z tego nie porobiło [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41241210]Z agatką do lekarza! W nocy zaczela tak koszmarnie sucho kaszlec, tak krtaniowo ze az sie poplakala.[/QUOTE] doczytałam, że nic poważnego; to dobrze ![]() Cytat:
![]() ![]() ale jaki naburmuszony ![]()
![]() |
#817 |
Zakorzenienie
|
Hej.. Weekend był a tak naprodukowały
![]() Z tego co pamiętam: Silver i Bokeh - super zdjęcia! I zazdraszczam spotkania ![]() A co do tekstu MR TżBokeh - żenuła ![]() ![]() Wisienko, te fryzury co Nawijka wrzuciła ![]() Szaja zdjęcie nie do sieci, fajny blog i gatuluję Tuli, jednakowoż mnie dalej nie stać i nie będzie stać ![]() Lekcja później zagęszczę kleikiemTemat: Żywienie malucha. U nas wygląda to tak (godzinowo nie podam bo to jeszcze różnie) ale: rano mleko ok 11:00 słoiczek cały. Dziś to było jabłuszko z dynią i traktujemy to jako posiłek a nie przekąskę. później będzie mleczko i na noc mleczko W międzyczasie herbatka, ewentualnie kilka łyczków Bobofruta jak sobie zażyczy mój hrabia ![]() Na noc nie zagęszczam iż gdyż ponieważ i tak mi nie spał dłużej i nie robi to różnicy, mało tego - miałam wrażenie że brzusio chyba dokuczał Dawid zna już: -marchew -brokuł -ziemniak -szpinak -kalafior -jabłko -banan -dynia -brzoskwinka -kurczaczek I tak, od czasu do czasu, gł. w niedzielę miksuję marchewkę, ziemniaka i kurczaczka i bardzo mu smakuje __________________ Elllmi reakcja Młodego na Fifka: ![]() Podobna reakcja na Twój avatar Aga ![]() ![]() Black nie, że nikt nie zauważył, tylko wiadomo nam, żes w szale ślubnym ![]() ![]() Co do królika, dla mnie chore i chamstwo: Królików się nie kąpie. Raz że uszy, dwa ze one bardzo łatwo zapalenie płuc łapią a trzy pierwsze w kolejce do zawału a tu poziom stresu do tego prowadzący mega. Króla można podmyć jak ma obsrańcze dni. Ja Bambiego przecieram wilgotną szmatką jak się ukida, a myć to myje się sama. Bierze wodę na łapy z poidełka i szoruje łep. Stefan (koszatnica) zresztą myje się w ten sam sposób. Królik dodatkowo czyści sama swoją miskę - Stefan swoją zeżarł ![]() Blogerko cieszę się że ruszyło w dobrym kierunku ![]() Fewciu zmęczenie materiału... plus anemia - przykro mi ![]() Lady - pięknie to zaczyna się prezentować ![]() lecę dalej |
![]() ![]() |
![]() |
#818 |
Zakorzenienie
|
Hej hej Kochane wy moje mamuski!
![]() alle sie za Wami stesknilam ![]() od 6 rano nadrabialam, od 11 strony ale dalam rade. jestem z siebie taka dumna! ![]() dziec spi, stary spi, ja ogarnelam hałs i sru do lapka ![]() przepraszam ze nie bede cyt ale za duzo tego wszystkiego. gratki za kolejne miesiace, kciuki za wizyty i wstretne chorobska, przytulasy dla tych ktorym żle na serduchu... my bylismy w sobo u tesciow a niedziela to ogole cud miod malina. bylismy z mlodym na wycieczce do miasta, poazilismy po starowce, bylismy nad wisla, na molo, super bylo. ale mlodemu i tak jabardziej podobalo sie ...w kałflandzie ![]() jakies obce babki sie do nas usmiechaly, chwalily Kubule za taki fajny, ladny, grzeczny, normalnie z 125486 cm uroslam z tej dumy ![]() a najlepsze - Płock calkiem sporawe miasto i jak to jest ze gora z gora sie nie zejdzie a... spotkalismy dziewczyne ktora chodzila z nami do SR (eh, od razu wspomnienia wrocily ![]() ![]() i ze sie troche martwi ze z brzuszka na plecki sie nie przekreca. Pewnie nie daje rady bidulka ![]() ahas, wszystkie zdjecia piekne! jeszcze klub, ale to pewnie popoludniu... Edytowane przez pstryczek84 Czas edycji: 2013-06-10 o 11:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#819 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() przeciez doskonale wie, ze ma w domu dwie piekne kobiety ![]()
![]() |
#820 |
Zakorzenienie
|
![]() Nie, kubełkowa jest, dzieć leży z nóżkami w górze. Misiek uwielbia taką pozycję, często jak go karmię zasypia z nóżkami na moim udzie. Ostatnio ciągle taka kwaśna mina ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Cała, strasznie to niesprawiedliwe! Może jeszcze sądownie coś się uda, trzymam kciuki nadal. |
![]() ![]() |
![]() |
#821 |
Wtajemniczenie
|
______
i nie pisalam Wam jeszcze, ze dwa dni z tesciami spedzilismy - tyle ze w plenerze, nie w domu i bylo naprawde milo ![]() ![]() moze TZ cos jej powiedzial, bo byla nawet nie tyle, ze do zniesienia, co po prostu w porzadku - chyba nawet moja mama ostatnio bardziej mnie zirytowala ![]()
#822 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#823 |
Raczkowanie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41244542]Kicha? A wiesz, tam się sporo prywaty pojawiło i nie bardzo nam pasuje, by ktoś kto nas na dłuuugo olał miał tam dostęp. Logiczne chyba? Nie ma cię, wpadasz na moment i foszysz
![]() Ok, rozumiem argumentację. |
![]() ![]() |
![]() |
#824 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() specjalista kregoslupow all ![]() ![]() ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#825 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
prosze napisz mi na priv wiadomosc jak bedziecie po lekarzu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#826 | |
Zakorzenienie
|
to nam wykład strzeliłaś
![]() ja też mojemu pokazuję czasem filmiki z dzieciaczkami i ma takie zdziwko ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#827 |
Zadomowienie
|
U nas tańce wygibańce też odchodzą, zmiana pieluchy to istna masakra ile się przy tym napocę to wiem tylko ja
Rozmawiałam z Tż o zakupie nosidła. Wszystko pięknie tylko on uważa, że nam się dziecko w upały zagotuję w nim ![]()
#828 |
Wtajemniczenie
|
mysle, ze to juz zalezy od tego jakie oboje maja poczucie humoru i na ile sobie pozwalaja w takich tekstach
![]()
#829 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli jednak miałam rację,że grunt to dobre nastawienie co? gratulacje w takim razie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#830 |
Zadomowienie
|
illusion
dziekuje, ze zauwazylac co piszę ![]() wyslalam Ci priv |
![]() ![]() |
![]() |
#831 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#832 |
Wtajemniczenie
|
masz racje, nastawienie jest bardzo wazne.
#833 |
Zakorzenienie
|
Młody na balkonie na brzuszku siedzi i gryzie misia w nos, więc mam chwilkę by kawę wypić.
Oho, już jęczy, ehh. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#834 |
Zadomowienie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cała-masakra, co za okropna pomyłka aż płakać się chce!
![]() Blogerko-bo Ty taka cięta jesteś na t. jak ja. Wszystko odbieramy jako atak na naszą niezależność przy dziecku. Strzela mnie jak t. bierze mała raz dziennie na 2 h i myśli, że zna ją lepiej. Zresztą cyrki: dawałam małej wodę na początku, później nie chciała, t. mówi: daj jej herbatki, woda bez smaku. Zaczęłam dawać herbatki a ta ostatnio: ja jej dałam zwykłej wody i piła bardziej niż herbate, dlaczego wody nie dajesz? ![]() ![]() ![]() Insolito-powiem szczerze- na mega upały nie nadaje się. Działa jak sauna belt ![]() Przepraszam, że sie nie odzywałam w łikend ale jakoś tak nie lubię jak mam zaległości. W sobote mieliśmy mini imprezkę na ksw, niedziela też rodzinnie. Tż odmówił ślubu. Powód-kasa. Ciekawa jestem jak tam weselny szał u Wisienki i Black ![]() Gratuluję kupna nosideł, skończonych miesięcy i osiągnięć. I zdrówka dla chorusków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#836 |
Zakorzenienie
|
Hej lalki
![]() Oskar dzisiaj usiadł w nosiele,złapał się tylko jedną ręką i tak siedział ![]() ![]() I w łożeczku jak wróciłam z kuchni leżał w poprzek a nogi wystawił za szczebelki i szczerzył dziąsła ![]() Dziewczyny gdzie tą pastę Blanx dostanę? W aptece?
#837 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#838 |
Zakorzenienie
|
Cała-bardzo mi przykro
![]() ![]() ![]()
#839 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() walcz kochana, na kadry jedź bo to ich wina, może faktycznie radca prawny? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Szaja inhalacja z soli iwonickiej ![]() ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- ja też ale od miesiąca.. już nie sprzątam - pakuję się tak to wolę usprawiedliwić ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#840 |
Zakorzenienie
|
Czepiasz się
![]() W nosidle miało być ale w sumie to miałam na myśli bujaczek (leżaczek) ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:48.