Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V. - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-10, 10:24   #811
misia1505
Rozeznanie

Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.

Hej. mam do nadrobienia weekend ale nie wiem czy dam radę teraz,
od wczorajszego wieczora Lenka mi gorączkuje , kataru nie ma, kaszel takie pozostałości po wcześniejszej chorobie, nie wiem czy to nie na te zęby bo robi jeszcze rzadsze kupy, paracetamol w czopkach nie pomaga muszę jej podawać ten wstrętny Ibalgin zaczekam chyba, jak jutro będzie gorączkować to pójdziemy do lekarza chyba że wcześniej coś się rozwinie.
SZAJU DORADŹ.

co do wózka jak narazie jestem bardzo zadowolona, tylko jak się jedzie po kostce to tak troszkę turkocze ale malej to nie przeszkadza.
Stary 2013-06-10, 10:26   #812
suzi31
Raczkowanie

Hej
To kicha z tym klubem, jeśli wyrzuca się osoby, które udzielały się prawie od początku. Ja powklejałam tam trochę moich zdjęć, a teraz wypad Jestem rozczarowana.

Co do posiłków, od skończonego 4 m-ca podaję słoiczki Bobovita i Gerbera, na razie marchew i jarzynową. Zjada ze smakiem 3-4 łyżeczki dziennie. Deserki dawałam na spróbę jak starsza córka jadła.
suzi31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 10:28   #813
insolito
Zadomowienie

Hej, po wczorajszej koszmarnej nocy, dziś wszystko wróciło do normy Poszliśmy spać po 19 o 5.3 pobudka na jedzenie i jeszcze do 9 dospaliśmy

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Masz rację,moja mama też uważa że jak dziecko płacze to od razu trzeba na ręce!

My na podziękowanie rodzicom robiliśmy kosze ze słodyczami,kawą i winem,ozdobione żywymi kwiatami oraz zdjęcie slubne w ładnych ramkach.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ----------

Złapałam jakiegoś strasznego dola... Niunia strasznie marudzi,płacze a ją głupia nie potrafię jej pomoc. Do tego jestem zmęczona,tak psychicznie. Mąż mi bardzo pomaga,bardzo ale mimo to jakoś tak mi źle w środku. Dzisiaj oboje zasnęli a ja dwie godziny płakałam. Jestem sama z Mała cały dzień i może to to. Roza tym moje (myślałam) przyjaciółki jeszcze nie były odwiedzić mnie od...zajścia w ciążę! Czuje się jak gorszy gatunek. Nie będę Wam smęcic,odezwę się jak mi przejdzie.

Ps. Miałam to już dawno napisać- Szaja masz bardzo przystojnego męża

---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

Złapałam jakiegoś strasznego dola... Niunia strasznie marudzi,płacze a ją głupia nie potrafię jej pomoc. Do tego jestem zmęczona,tak psychicznie. Mąż mi bardzo pomaga,bardzo ale mimo to jakoś tak mi źle w środku. Dzisiaj oboje zasnęli a ja dwie godziny płakałam. Jestem sama z Mała cały dzień i może to to. Roza tym moje (myślałam) przyjaciółki jeszcze nie były odwiedzić mnie od...zajścia w ciążę! Czuje się jak gorszy gatunek. Nie będę Wam smęcic,odezwę się jak mi przejdzie.

Ps. Miałam to już dawno napisać- Szaja masz bardzo przystojnego męża
Trzymaj się Kochana

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41241210]A meneq gdzie znów wcięło?
Z agatką do lekarza! W nocy zaczela tak koszmarnie sucho kaszlec, tak krtaniowo ze az sie poplakala.[/QUOTE]
Już doczytałam , e to alergiczne . Biedulka mała, niech szybko mija
Zdrówka dla Ciebie

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
To nie ja, ale współczuje bólu

Ja wczoraj dałam pierwszy raz marchewkę, a Zuzia już od bardzo dawna przygląda się jak my jemy, tak rusza ustami jakby też coś jadła.

Nicka marzenie, zasnęła o 19, pobudki na jedzenie na śpiąco o 22, 2 i pobudka o 6 rano. Ale spała w łóżku że mną od 2, uwielbiam z nią spać.
Piotrek tez uwielbia się przyglądać jak jemy

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość

Prawo finansowe i podatki.
Podatki spoko, ale te wszystkie rozchody, subwencje, kryteria konwergencji i inne go wna to nie dla mnie

powodzenia

Cytat:
Napisane przez calawdeszczu Pokaż wiadomość
dziewczyny, chu. w bombki strzelił (((( mówiłam, że ta babka wtedy nie zakapowała o co chodzi. odsyłają mnie teraz telefonicznie jedna do drugiej i mowią, że jeżeli jest taki przepis to go nie obejdą, bo nie można dodatkowego na czesci brac!!!!!

wiec, baj baj roczny macierzynski!! ;( ;(

zdechniemy z głodu pod mostem o!
O jej, strasznie mi przykro

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, bardzo przepraszam, ale jestem jakieś 20 stron do tyłu. Młody zrobił się nieodkładalny, ciągle jęczy stęka, wszędzie źle, na spacerach też źle. Musieliśmy go do spacerówi włożyć, bo w foteliku już użądzał takie histerie że aż mi go żal było. Właśnie na chwilę zasnął po godzinie jęków. W chuście się uspokoił jako tako. Ostatnio jego drzemki trwają 10 minut i są dwie w ciągu dnia, a on sam zmęczony ja cholera! Tu moje jęczydełko.
Ale pięnie sobie jedzie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
kurczę, kusicie ogromnie tym rozszerzaniem diety, sama mam ochotę zacząć już
ale szczerze mówiąc mam taki mętlik w głowie co od czego do czego dlaczego że mi się odechciewa
To samo miałam pisać Myślę, że jeszcze miesiąc wytrzymam, ale zobaczymy
Kuchnia super już wygląda

Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka .
insolito jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 10:43   #814
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez suzi31 Pokaż wiadomość
Hej
To kicha z tym klubem, jeśli wyrzuca się osoby, które udzielały się prawie od początku. Ja powklejałam tam trochę moich zdjęć, a teraz wypad Jestem rozczarowana.

Co do posiłków, od skończonego 4 m-ca podaję słoiczki Bobovita i Gerbera, na razie marchew i jarzynową. Zjada ze smakiem 3-4 łyżeczki dziennie. Deserki dawałam na spróbę jak starsza córka jadła.
Kicha? A wiesz, tam się sporo prywaty pojawiło i nie bardzo nam pasuje, by ktoś kto nas na dłuuugo olał miał tam dostęp. Logiczne chyba? Nie ma cię, wpadasz na moment i foszysz
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 10:43   #815
sarah67
Zadomowienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41241210]A meneq gdzie znów wcięło?
Z agatką do lekarza! W nocy zaczela tak koszmarnie sucho kaszlec, tak krtaniowo ze az sie poplakala.[/QUOTE]
zdrowka dla Agatki

Cytat:
dziewczyny, chu. w bombki strzelił (((( mówiłam, że ta babka wtedy nie zakapowała o co chodzi. odsyłają mnie teraz telefonicznie jedna do drugiej i mowią, że jeżeli jest taki przepis to go nie obejdą, bo nie można dodatkowego na czesci brac!!!!!

sprobuj jeszcze do jakiegos szefa szefow pojsc

albo do prawnika tak jak Juz cyba Fewcia pisala
sarah67 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 10:45   #816
elllmi
Zakorzenienie

hej
młody znów przespał całą noc
idę z nim na 15 do lekarza, bo cały czas ma ten cholerny katar (już 2 tygodnie), tylko teraz mu już nie leci, tylko tak głęboko siedzi, że ciężko mi nawet odciągać; no i czasem tak dziwnie zakaszle, tak sucho i się cykam trochę, żeby coś się z tego nie porobiło

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41241210]Z agatką do lekarza! W nocy zaczela tak koszmarnie sucho kaszlec, tak krtaniowo ze az sie poplakala.[/QUOTE]

doczytałam, że nic poważnego; to dobrze

Cytat:

cholera jasna ja bym chyba wystrzelałą te kadrowe od siedmiu boleści

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Tu moje jęczydełko.
ale jaki naburmuszony

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 11:12   #817
hope01
Zakorzenienie

Hej.. Weekend był a tak naprodukowały

Z tego co pamiętam:
Silver i Bokeh - super zdjęcia! I zazdraszczam spotkania
A co do tekstu MR TżBokeh - żenuła po pierwsze jak można robić przykrość swojej kobiecie a na dodatek wyśmiewać tak swoją córcię?! Sam żeś jest kalafior. Zburaczały kalafior

Wisienko
, te fryzury co Nawijka wrzuciła u nas zazwyczaj się daje kwiaty, życzenia i później taniec do piosenki "Cudownych rodziców mam"

Szaja zdjęcie nie do sieci, fajny blog i gatuluję Tuli, jednakowoż mnie dalej nie stać i nie będzie stać prędzej ten womar ECO2

Lekcja
Temat: Żywienie malucha.

U nas wygląda to tak (godzinowo nie podam bo to jeszcze różnie) ale:
rano mleko
ok 11:00 słoiczek cały. Dziś to było jabłuszko z dynią i traktujemy to jako posiłek a nie przekąskę.
później będzie mleczko
później zagęszczę kleikiem
i na noc mleczko
W międzyczasie herbatka, ewentualnie kilka łyczków Bobofruta jak sobie zażyczy mój hrabia
Na noc nie zagęszczam iż gdyż ponieważ i tak mi nie spał dłużej i nie robi to różnicy, mało tego - miałam wrażenie że brzusio chyba dokuczał

Dawid zna już:
-marchew
-brokuł
-ziemniak
-szpinak
-kalafior
-jabłko
-banan
-dynia
-brzoskwinka
-kurczaczek

I tak, od czasu do czasu, gł. w niedzielę miksuję marchewkę, ziemniaka i kurczaczka i bardzo mu smakuje

Elllmi reakcja Młodego na Fifka:

Podobna reakcja na Twój avatar Aga gapił się na tego stworka i gapił

Black
nie, że nikt nie zauważył, tylko wiadomo nam, żes w szale ślubnym widzę buty za fajną cenę szczęściara
Co do królika, dla mnie chore i chamstwo: Królików się nie kąpie. Raz że uszy, dwa ze one bardzo łatwo zapalenie płuc łapią a trzy pierwsze w kolejce do zawału a tu poziom stresu do tego prowadzący mega. Króla można podmyć jak ma obsrańcze dni. Ja Bambiego przecieram wilgotną szmatką jak się ukida, a myć to myje się sama. Bierze wodę na łapy z poidełka i szoruje łep. Stefan (koszatnica) zresztą myje się w ten sam sposób. Królik dodatkowo czyści sama swoją miskę - Stefan swoją zeżarł

Blogerko
cieszę się że ruszyło w dobrym kierunku

Fewciu zmęczenie materiału... plus anemia - przykro mi ja też mam gorsze dni ostatnio

Lady - pięknie to zaczyna się prezentować

lecę dalej

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 11:14   #818
pstryczek84
Zakorzenienie

Hej hej Kochane wy moje mamuski!
alle sie za Wami stesknilam
od 6 rano nadrabialam, od 11 strony ale dalam rade. jestem z siebie taka dumna!

dziec spi, stary spi, ja ogarnelam hałs i sru do lapka

przepraszam ze nie bede cyt ale za duzo tego wszystkiego.
gratki za kolejne miesiace, kciuki za wizyty i wstretne chorobska, przytulasy dla tych ktorym żle na serduchu...

my bylismy w sobo u tesciow a niedziela to ogole cud miod malina. bylismy z mlodym na wycieczce do miasta, poazilismy po starowce, bylismy nad wisla, na molo, super bylo. ale mlodemu i tak jabardziej podobalo sie ...w kałflandzie
jakies obce babki sie do nas usmiechaly, chwalily Kubule za taki fajny, ladny, grzeczny, normalnie z 125486 cm uroslam z tej dumy

a najlepsze - Płock calkiem sporawe miasto i jak to jest ze gora z gora sie nie zejdzie a...
spotkalismy dziewczyne ktora chodzila z nami do SR (eh, od razu wspomnienia wrocily ), byla ze swoja KLUSKA na spacerku. ta jej Olcia urodzizla sie dzien wczesniej niz Kuba, 20 grudnia. wazyla 2800. spojrzalam na nia, siedzialla se elegancko sama tylko taka troche hmm sporawa ale spox. my tu gadu gadu o zdrowiu itd a ta dziewczyna mowi ze ta jej zdrowa tylko troszke za duzo wazy. pytam sie ile a ona - 9 kg!
i ze sie troche martwi ze z brzuszka na plecki sie nie przekreca. Pewnie nie daje rady bidulka

ahas, wszystkie zdjecia piekne!
jeszcze klub, ale to pewnie popoludniu...

Edytowane przez pstryczek84
Czas edycji: 2013-06-10 o 11:17
pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 11:16   #819
blogerka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
Silver i Bokeh - super zdjęcia! I zazdraszczam spotkania
A co do tekstu MR TżBokeh - żenuła po pierwsze jak można robić przykrość swojej kobiecie a na dodatek wyśmiewać tak swoją córcię?! Sam żeś jest kalafior. Zburaczały kalafior
[B]
tz bokeh chyba zartowal przeciez, no ale moge sie mylic
przeciez doskonale wie, ze ma w domu dwie piekne kobiety
Stary 2013-06-10, 11:17   #820
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Fajne te Twoje jęczydełko

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
hmmm ale ona się nie rozkłąda do leżenia?
Nie, kubełkowa jest, dzieć leży z nóżkami w górze. Misiek uwielbia taką pozycję, często jak go karmię zasypia z nóżkami na moim udzie.

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
ale jaki naburmuszony
Ostatnio ciągle taka kwaśna mina

Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość
Ale pięnie sobie jedzie

---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Cała, strasznie to niesprawiedliwe! Może jeszcze sądownie coś się uda, trzymam kciuki nadal.
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 11:19   #821
blogerka
Wtajemniczenie

______

i nie pisalam Wam jeszcze, ze dwa dni z tesciami spedzilismy - tyle ze w plenerze, nie w domu i bylo naprawde milo tesciowa mi na nerwy nie dzialala, raz tylko cos tam mnie zirytowalo- noszenie spiacego Boryska na raczkach - ale trzymalam jezyk za zebami a drugiego dnia tesciowa od razu jak zasnal zaproponowala zeby go do wozka odlozyc, zeby tyle na rekach nie spal
moze TZ cos jej powiedzial, bo byla nawet nie tyle, ze do zniesienia, co po prostu w porzadku - chyba nawet moja mama ostatnio bardziej mnie zirytowala

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-10, 11:20   #822
insolito
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez misia1505 Pokaż wiadomość
Hej. mam do nadrobienia weekend ale nie wiem czy dam radę teraz,
od wczorajszego wieczora Lenka mi gorączkuje , kataru nie ma, kaszel takie pozostałości po wcześniejszej chorobie, nie wiem czy to nie na te zęby bo robi jeszcze rzadsze kupy, paracetamol w czopkach nie pomaga muszę jej podawać ten wstrętny Ibalgin zaczekam chyba, jak jutro będzie gorączkować to pójdziemy do lekarza chyba że wcześniej coś się rozwinie.
SZAJU DORADŹ.

co do wózka jak narazie jestem bardzo zadowolona, tylko jak się jedzie po kostce to tak troszkę turkocze ale malej to nie przeszkadza.
Zdrówka dla Was Kochane

Cytat:
Napisane przez suzi31 Pokaż wiadomość
Hej

W klubie zwierzamy się z bardzo osobistych spraw, dlatego uznałyśmy, że dostęp do niego powinny mieć tylko osoby, które udzielają się na bieżąco i tym samym są nam bliskie. Oczywiście nikt nie jest usunięty z niego na stałe. Jak chcesz zdjęcia możesz z klubu usunąć

Stary 2013-06-10, 11:20   #823
suzi31
Raczkowanie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41244542]Kicha? A wiesz, tam się sporo prywaty pojawiło i nie bardzo nam pasuje, by ktoś kto nas na dłuuugo olał miał tam dostęp. Logiczne chyba? Nie ma cię, wpadasz na moment i foszysz [/QUOTE]

Ok, rozumiem argumentację.
suzi31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 11:22   #824
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
do pstrynia się zgłoś, ona kupuje kręgosłupy na all
Starszy specjalista kręgosłupów allegrowskich

a swoją drogą to gdzie ona, bo coś jej nie wiedziałam... od wczoraj hmm? [COLOR="Silver"]
jak mi milo ze moja nieobecnosc zostala zauwazona

specjalista kregoslupow all tylko dlaczego "starszy"?

Cytat:

omg! mam nadzieje ze mimo wszysto jeszcze da rade to odkrecic!

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 11:25   #825
sarah67
Zadomowienie

Cytat:
hej
młody znów przespał całą noc
idę z nim na 15 do lekarza, bo cały czas ma ten cholerny katar (już 2 tygodnie), tylko teraz mu już nie leci, tylko tak głęboko siedzi, że ciężko mi nawet odciągać; no i czasem tak dziwnie zakaszle, tak sucho i się cykam trochę, żeby coś się z tego nie porobiło

)
daj zna kochana bo my katar tez tak gleboko i nie splywa a to do zapalenia moze prowadzic

prosze napisz mi na priv wiadomosc jak bedziecie po lekarzu
Stary 2013-06-10, 11:26   #826
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
Lekcja
Temat: Żywienie malucha.

Elllmi reakcja Młodego na Fifka:
to nam wykład strzeliłaś

ja też mojemu pokazuję czasem filmiki z dzieciaczkami i ma takie zdziwko ale i tak najlepsze jest, jak mój braciak ze swoim przyjedzie, to normalnie co się z nich naśmiejemy, bo albo jeden ma focha, albo drugi, albo łapią ręce jeden drugiego i do buźki ciągną już się nie mogę doczekać, jak zaczną się razem bawić

Cytat:
Napisane przez blogerka Pokaż wiadomość
tz bokeh chyba zartowal przeciez, no ale moge sie mylic
przeciez doskonale wie, ze ma w domu dwie piekne kobiety
no pewnie żartował, ale to wcale śmieszne nie było

Stary 2013-06-10, 11:27   #827
insolito
Zadomowienie

U nas tańce wygibańce też odchodzą, zmiana pieluchy to istna masakra ile się przy tym napocę to wiem tylko ja

Rozmawiałam z Tż o zakupie nosidła. Wszystko pięknie tylko on uważa, że nam się dziecko w upały zagotuję w nim Więc pytanie do Was: czy bobasa można nosić w nosidełku w upał, nie będzie mu za goraco ?

Stary 2013-06-10, 11:29   #828
blogerka
Wtajemniczenie

Cytat:

no pewnie żartował, ale to wcale śmieszne nie było
mysle, ze to juz zalezy od tego jakie oboje maja poczucie humoru i na ile sobie pozwalaja w takich tekstach
Stary 2013-06-10, 11:30   #829
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blogerka Pokaż wiadomość
______

i nie pisalam Wam jeszcze, ze dwa dni z tesciami spedzilismy - tyle ze w plenerze, nie w domu i bylo naprawde milo tesciowa mi na nerwy nie dzialala, raz tylko cos tam mnie zirytowalo- noszenie spiacego Boryska na raczkach - ale trzymalam jezyk za zebami a drugiego dnia tesciowa od razu jak zasnal zaproponowala zeby go do wozka odlozyc, zeby tyle na rekach nie spal
moze TZ cos jej powiedzial, bo byla nawet nie tyle, ze do zniesienia, co po prostu w porzadku - chyba nawet moja mama ostatnio bardziej mnie zirytowala
hehe moja mama też mi na nerwy działa
czyli jednak miałam rację,że grunt to dobre nastawienie co?
gratulacje w takim razie
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-10, 11:31   #830
sarah67
Zadomowienie

illusion

dziekuje, ze zauwazylac co piszę

wyslalam Ci priv
Stary 2013-06-10, 11:37   #831
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sarah67 Pokaż wiadomość
daj zna kochana bo my katar tez tak gleboko i nie splywa a to do zapalenia moze prowadzic

prosze napisz mi na priv wiadomosc jak bedziecie po lekarzu
ok

Stary 2013-06-10, 11:38   #832
blogerka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
hehe moja mama też mi na nerwy działa
czyli jednak miałam rację,że grunt to dobre nastawienie co?
gratulacje w takim razie
masz racje, nastawienie jest bardzo wazne.
Stary 2013-06-10, 11:46   #833
laurka23
Zakorzenienie

Młody na balkonie na brzuszku siedzi i gryzie misia w nos, więc mam chwilkę by kawę wypić.

Oho, już jęczy, ehh.
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-10, 11:49   #834
meduzza
Zadomowienie

Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.

Cała-masakra, co za okropna pomyłka aż płakać się chce!
Blogerko-bo Ty taka cięta jesteś na t. jak ja. Wszystko odbieramy jako atak na naszą niezależność przy dziecku. Strzela mnie jak t. bierze mała raz dziennie na 2 h i myśli, że zna ją lepiej. Zresztą cyrki: dawałam małej wodę na początku, później nie chciała, t. mówi: daj jej herbatki, woda bez smaku. Zaczęłam dawać herbatki a ta ostatnio: ja jej dałam zwykłej wody i piła bardziej niż herbate, dlaczego wody nie dajesz? Albo 2 syt. trzymam małą po jedzeniu i ulała strawionym mlekiem. T.: o widzisz! Rzyga tym kleikiem co dajesz! A tego dnia jeszcze nie jadła kleiku 3 syt. być może kontrowersyjne dla was ale my z Tżtem nie odbijamy małej i nigdy nie ulewa. Teściowa każe zawsze odbijać i zawsze z bekiem jest rzyg

Insolito-powiem szczerze- na mega upały nie nadaje się. Działa jak sauna belt

Przepraszam, że sie nie odzywałam w łikend ale jakoś tak nie lubię jak mam zaległości. W sobote mieliśmy mini imprezkę na ksw, niedziela też rodzinnie.

Tż odmówił ślubu. Powód-kasa.
Ciekawa jestem jak tam weselny szał u Wisienki i Black

Gratuluję kupna nosideł, skończonych miesięcy i osiągnięć. I zdrówka dla chorusków
meduzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 11:49   #835
LadyWhisper
Zakorzenienie

od trzech dni sprzątam non stop i końca nie widać!!!

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 11:50   #836
mala_19kw
Zakorzenienie

Hej lalki

Oskar dzisiaj usiadł w nosiele,złapał się tylko jedną ręką i tak siedział oczywiście go asekurowałam ale siedział sam-samiuśki

I w łożeczku jak wróciłam z kuchni leżał w poprzek a nogi wystawił za szczebelki i szczerzył dziąsła

Dziewczyny gdzie tą pastę Blanx dostanę? W aptece?
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 11:52   #837
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Oskar dzisiaj usiadł w nosiele,złapał się tylko jedną ręką i tak siedział oczywiście go asekurowałam ale siedział sam-samiuśki
w czym usiadł?

Stary 2013-06-10, 11:53   #838
mala_19kw
Zakorzenienie

Cała-bardzo mi przykro poddajesz się już czy coś jeszcze będziesz działać?
Ur. 23.01.2013

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
Stary 2013-06-10, 11:56   #839
hope01
Zakorzenienie

Cytat:

o nie
walcz kochana, na kadry jedź bo to ich wina, może faktycznie radca prawny?

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość

Prawo finansowe i podatki.
Podatki spoko, ale te wszystkie rozchody, subwencje, kryteria konwergencji i inne go wna to nie dla mnie

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Hej mamy u nas dzis pobudka od 4 do 6 badzia chyba na moje dziecko twoje ci podmienili :P
No ale jakos w miare zasnela potem o 8 sie obudzila ogolnie taka detka bylam ze do 9 30 spalam jak susel.

Szaja fajnie ze P. Dal sie namowic :P tez mi sie te dinusie podobaly ale byly maoim zdaniem malo dziewczece

Co do sprezynowania to zawsze jak podloze Hani pieluche to ona wtedy odpycha sie do gory i pielucha pod dupa... I tak kilka razy albo przykrycie ja czymkolwiek graniczy z cudem....a jak mala koza lapie mocno i szczypie! Jak spi miedzy nami to jedna reka mnie lapie druga tz i spi ale tak czasem zaciska rece ze az paznokcie wbija....

Ide cos zjesc

Aha Nawijko! Powodzenia a tekst o strojeniu hahaha ale pewnie miala bym tak samo
Dawid też i w nos gryzie

Szaja
inhalacja z soli iwonickiej

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
od trzech dni sprzątam non stop i końca nie widać!!!
ja też ale od miesiąca.. już nie sprzątam - pakuję się tak to wolę usprawiedliwić

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 11:57   #840
mala_19kw
Zakorzenienie

Cytat:
w czym usiadł?
Czepiasz się
W nosidle miało być ale w sumie to miałam na myśli bujaczek (leżaczek)
Ur. 23.01.2013

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości