|
|
#1891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Teksty facetów cz. III
Na jednym z portali próba podrywu: "chciałbym cię zbadać ginekologicznie żeby zobaczyć twoje wnętrze"
|
|
|
|
#1892 |
|
Raczkowanie
|
Sytuacja z kolegą w sklepie:
Sprzedawczyni: przykro mi nie mam wydać panu grosika Kolega: no dobra tylko niech pani nie wyda go na głupoty ![]()
|
|
|
|
#1893 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Cytat:
![]() Zawsze jak wyciągam przy Tż balsam do ciała, to on wyciąga się na łóżku, wystawia swoje owłosione nogi i nonszalanckim głosem niby od niechcenia oznajmia: 'mi też możesz posmarować'. ![]() A wczoraj: ja: ładnie w tej koszuli wyglądasz on:ja ogólnie jestem cały ładny. Skromność.
|
|
#1894 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Teksty facetów cz. III
|
|
|
|
#1895 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1896 |
|
Zakorzenienie
|
Mojemu kupilam ostatnio krem do rak
pieknie pachnial kokosem i wanilia, na co stwierdzil ze nie bedzie uzywal bo nie lubi i w ogole cos mu smierdzi w nim ![]() Za tydzien posmarowalam sie tym kremem, wchodze do pokoju, na co moj: TŻ - o dzisiaj pyszniutki budyń na kolacje?? Huuuurrraaaaa
|
#1897 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1898 |
|
Zakorzenienie
|
Moj najbardziej uwielbia zel pod prysznic o zapachu gumy balonowej
|
#1899 |
|
Konto usunięte
|
Żel pod prysznic to co innego, chodzi mi raczej o rzeczy, który przeciętny facet uważa za niemęskie
|
|
|
|
#1900 |
|
Zakorzenienie
|
aaa
faktycznie chyba cos w tym jest
|
#1901 |
|
Konto usunięte
|
Mi się mojego udało zmusić do pianki oczyszczającej twarz
|
|
|
|
#1902 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1903 |
|
Konto usunięte
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;41202858]Mój kremem do rąk smaruje sobie twarz
F*ck logic i to mu krzywdy nie robi? Nic go nie zapycha? Mój przyjaciel ma pełno zaskórników, to raz na jakiś czas bierze szczotkę ryżową i szoruje sobie twarz |
|
|
|
#1904 |
|
Konto usunięte
|
On od zawsze smarował twarz byle czym, teraz ja zużywam jego dwa balsamy do ciała, które kupił sobie właśnie do twarzy (bo więcej, bardziej się opłaca
). Teraz smaruje kremem do rąk bo się szybko wchłania, a faceci generalnie nie lubią tłustej warstwy na skórze. Czy go nie zapycha - ciężko stwierdzić, ale teraz ma lepszą cerę niż np. rok temu, chociaż ma chyba problemy ze skórą atopową, bo łuszczy się czasami mocno i ma czerwone plamki. Ale kremu do skóry atopowej, który mu kupiłam nie chce za dużo używać, bo jest oczywiście tłusty Generalnie tłumaczyłam mu sto razy, że skoro chce smarować twarz, to kremem do TWARZY, ale nie przetłumaczysz |
|
|
|
#1905 |
|
Raczkowanie
|
Odp: Teksty facetów cz. III
Przynajmniej czymś smaruj ą te twarze:p mojego nawet nie można przekonać do zelu do twarzy! Chociaż zimą mi podbieral pomadk e a to już mega sukces:p
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1906 |
|
Konto usunięte
|
Dobrze, że ja nie muszę przekonywać TŻta do kosmetyków
Sam z siebie używa kremów do rąk, do stóp, nawet kupił sobie dezodorant do butów, żeby mu nogi pachniały ![]() Ale nie rozumiem jak można smarować twarz kremem do rąk albo balsamem do ciała?
|
|
|
|
#1907 |
|
Konto usunięte
|
Widocznie można
|
|
|
|
#1908 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Odpowiedz brzmiała: O, nie słyszałem o tej tkaninie. |
|
|
|
|
#1909 |
|
Zakorzenienie
|
Wygłupiamy się z Tżtem i małą Amelką (3 latka). Ja dodatkowo trzymałam zimne stopy na brzuchu TŻta, żeby mi je ogrzał. Zamknęłam oczy i udaję że śpię, a Amelka mnie dobudza, woła "wstawaj
" itp. A TŻ woła do niej:"Amelka, Amelka zrób coś. Ciocia już stygnie!" |
|
|
|
#1910 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eee tam, mój uwielbia wszelakie "jadalne" zapachy zarówno w żelach pod prysznic (ostatnio hołduje luksji wafelkowej) jak i w balsamach- jego ulubionym jest masło z isany kakaowe, a ostatnio przytaszczył do domu farmonowskie cynamon i karmel. Cytat:
Mój ostatnio po prysznicu naciera się balsamem i przewalając oczami z westchnieniem mówi: "Boże, ale ja mam seksowne ciało" (dodam, że ma spory brzuszek i lekką nadwagę)
|
||
|
|
|
#1911 |
|
Żona Gargamel
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;41203495]On od zawsze smarował twarz byle czym, teraz ja zużywam jego dwa balsamy do ciała, które kupił sobie właśnie do twarzy (bo więcej, bardziej się opłaca
). Teraz smaruje kremem do rąk bo się szybko wchłania, a faceci generalnie nie lubią tłustej warstwy na skórze. Czy go nie zapycha - ciężko stwierdzić, ale teraz ma lepszą cerę niż np. rok temu, chociaż ma chyba problemy ze skórą atopową, bo łuszczy się czasami mocno i ma czerwone plamki. Ale kremu do skóry atopowej, który mu kupiłam nie chce za dużo używać, bo jest oczywiście tłusty Generalnie tłumaczyłam mu sto razy, że skoro chce smarować twarz, to kremem do TWARZY, ale nie przetłumaczysz Mój da się posmarować tylko jak ma bardzo suchą czy coś I na wakacjach, wtedy chyba robi sobie wolne od bycia "macho" i żąda smarowania kremem po opalaniu, do twarzy i balsamem |
|
|
|
#1913 |
|
Zadomowienie
|
na zakupach wkładam do wózka sól do kąpieli na której pisało ujędrniająca
tz: ale będziesz teraz jędrna
|
#1914 |
|
Raczkowanie
|
u nas z kosmetykami typy balsamy jest tak, że sam siebie nie posmaruje, ale jak ja się smaruję po wspólnym prysznicu to stoi i patrzy na mnie wyczekująco, żebym i jego posmarowała
![]() 3 perełki z wczoraj : 1) rynek wrocławski, jarmark świętojański, ludzi pełno przy budkach z bibelotami, mój TŻ tak się rozgląda i wypala "jak na średniowiecznych targach, tyle, że odchodów nie wylewają " ![]() 2) na rynku podjeżdża do nas pani na wózku i pyta TŻ, czy może chce mi kupić różę, na co TŻ "nie, nie zasłużyła dzisiaj " ![]() 3)kładziemy się spać, obydwoje bez koszulek, TŻ leży na boku, tyłem do mnie, ja się w niego wtulam i słyszę mruczenie ja : co tak mruczysz ? TŻ : aa, bo filecika czuję ![]() |
|
|
|
#1915 | |
|
... choć nie Westwood
|
Cytat:
|
|
|
#1916 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- A ile ten krem kosztuje? - Czemu pytasz, to próbka? - A co jeśli moja skóra się przyzwyczai i będę musiał go kupować!?
|
|
#1918 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1919 | |
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1920 |
|
Zakorzenienie
|
W klimacie smarowania to i ja coś mam, może nie tekst, ale sytuacja z męską wrażliwością..
zima i TŻ miał skóre na dłoniach jak pancernik.. Kupiłam mu ładnie krem do rąk [balsam do twarzy również, bo strasznie suchą skóre po goleniu miał..]po dłuuugivh namowach próba kremu do rąk: TŻ syczy i wrzeszczy: AŁAAAA to przecież strasznie piecze! Jakim cudem to mi ma pomóc?! obrażony wrzucil krem do szuflady i tyle go używał.. gdy przyszła próba balsamu do twarzy: TŻ po goleniu z całych sił zaciska oczy i gładzi sie jednym palcem po twarzy.. po czym "Ale on jest przyjemny!"
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:46.

pieknie pachnial kokosem i wanilia, na co stwierdzil ze nie bedzie uzywal bo nie lubi i w ogole cos mu smierdzi w nim 

). Teraz smaruje kremem do rąk bo się szybko wchłania, a faceci generalnie nie lubią tłustej warstwy na skórze. Czy go nie zapycha - ciężko stwierdzić, ale teraz ma lepszą cerę niż np. rok temu, chociaż ma chyba problemy ze skórą atopową, bo łuszczy się czasami mocno i ma czerwone plamki. Ale kremu do skóry atopowej, który mu kupiłam nie chce za dużo używać, bo jest oczywiście tłusty
Generalnie tłumaczyłam mu sto razy, że skoro chce smarować twarz, to kremem do TWARZY, ale nie przetłumaczysz